NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért (is) domborítottam ki Kleint a nemzeti sportos cikkben, mert ha így folytatja, Heisman-döntő várományos.
nem mondtátok h Istennek van egy 3. fia is.Amadeus91
heismanpundit.com/2012/09/25/geno-smith-again-leads-heismanpunditcbssports-com-heisman-straw-poll-but-collin-klein-is-surging/
A neve az NFL csevegőben azonban kissé korai 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 907
nem mondtátok h Istennek van egy 3. fia is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Beppo
15
A Saints - Packers mecss re nagyon kiváncsi vagyok !
több mint 12 éve
Én nem hiszek a Lions elleni összeesküvés elméletekben sem, tény és való, hogy többet álltak a rosszabbik végén a dolgoknak, mint sem. Gyurma PappaEz nem összeesküvés-elmélet, hanem Bobby Layne átka.
50 éve csak kinevették, de így utólag nehéz azt mondani, hogy ne működött volna.
több mint 12 éve
Én utólag úgy éreztem, hogy a rendes játékidőben inkább mi szívtunk, az OT-ben meg inkább a Vikings.Ne aggódj, könnyebb lesz, ha egyszer végre nektek is lesz valami a vitrinben 😉Negyven év alatt talán összejön valami nekünk is 😉
Emlékszem a meccs után a nem éppen Saints-barát Soldi írta be a Saints-topicba, hogy örül, amiért a bíróknak nem sikerült a Vikings számára elcsalni a meccset. Ami szintén erős megállapítás, de az a meccs nem a hosszabbítással kezdődött, ment pár barom ítélet mind a két irányba. atapapa
Azért Soldi véleményénél kicsit erősebb érvet vártam... 😀
Persze, hogy voltak rossz fújások mindkét irányba, de amit az OT-ban ezek a remek bírók műveltek, akiket most úgy hiányolunk, nos, ahhoz képest ezek a replacement bírók egész egyszerűen tökéletesek.Jakehomer
Egyáltalán nem az volt a célom, hogy playről playre elemezve bő 2 év távlatából mérleget vonjak, de amilyen szarok vagyunk mostanában, lehet hogy egy tuti zakó helyett lelki sebnyalogatásként megnézem.
Csak egy hangulatot próbáltam megragadni, a meccs utáni hétfő nem attól volt hangos, mint amitől a tegnapi nap volt, a múlt átírására tett ordas nagy kísérlet a mostani bírák tevékenységét tökéletesnek beállítani ahhoz képest.
több mint 12 éve
Persze, hogy voltak rossz fújások mindkét irányba, de amit az OT-ban ezek a remek bírók műveltek, akiket most úgy hiányolunk, nos, ahhoz képest ezek a replacement bírók egész egyszerűen tökéletesek.JakehomerMaradjunk abban, csatlakozva Sobri által felhozott EV kérdéshez: itt visszaadta a rendszer a rossz ítéleteket, kivételesen. Az király egyébként, hogy ezen az egy meccsen volt az OT-ben ez a pár szar ítélet, és a Saints máris a bírók kedvence. Pedig tudnék mesélni...
Azért nem is értettem már akkor sem, hogy miért csaltak volna a bírók a Saints javára, amikor az egész idényben a Vikes volt a "hot topic", Brees & Co. 4568 yardot passzolva és futva per meccs rögtön elhalványult, ahogy Favre dobott egy complete passzt.
Én nem hiszek a Lions elleni összeesküvés elméletekben sem, tény és való, hogy többet álltak a rosszabbik végén a dolgoknak, mint sem. Bizonyára nem díjazzák a másik játékos megtaposását sem, hosszútávú megítélés szempontjából is értve.
több mint 12 éve
Bocsánat de ezt nem bírom kihagyni az egyik komment az NFL. comról a rokkie QB ranking cikknél:"Congrats to Russel Wilson on the leagues first game winning interception." 😛 -)
több mint 12 éve
There have been 87 end-of-game Hail Mary passes the last 5 seasons. Not a single flag has been thrown for offensive pass interference.
több mint 12 éve
JJ, ja igen, a Lionsnál van ilyen, jogos 😀Wyattde most szerencsére itt vannak a koncepciómentes bírók (nekik ugye Goodell nem tudta már jól elmondani, hogy kinek kéne fújni), és máris robog a Lions előre
több mint 12 éve
Negyven év alatt talán összejön valami nekünk is 😉Ne aggódj, könnyebb lesz, ha egyszer végre nektek is lesz valami a vitrinben 😉. Csak, hogy megelőzzem Jakehomert, lásd a DPI a NO-MIN konferenciadöntőben (ami egyébként dobható volt, de mindegy): soha nem fogja megbocsátani a Vikes 😀 Gyurma PappaFújható? LOL
Az a meccs önmagában háromszor rosszabb volt, mint az idei összes hülye döntés együtt. Vagy csak szimpla csalás 😛
www.youtube.com/watch?v=CRd5jkJ1dEo
Jakehomer
Emlékszem a meccs után a nem éppen Saints-barát Soldi írta be a Saints-topicba, hogy örül, amiért a bíróknak nem sikerült a Vikings számára elcsalni a meccset. Ami szintén erős megállapítás, de az a meccs nem a hosszabbítással kezdődött, ment pár barom ítélet mind a két irányba. atapapa
Azért Soldi véleményénél kicsit erősebb érvet vártam... 😀
Persze, hogy voltak rossz fújások mindkét irányba, de amit az OT-ban ezek a remek bírók műveltek, akiket most úgy hiányolunk, nos, ahhoz képest ezek a replacement bírók egész egyszerűen tökéletesek.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na igen, azért eddig a szezonig amit a zebra mondott az volt, nem félórás hiszti mindenen állandóan. Tovább pofázol? Akkor még 15 yard 😀Ez a cserebírókra igaz. Viszont a "rendes" bíróknál szvsz elég ritkán fordult elő hogy a sírás hatására repültek volna a zászlók, a legtöbb esetben nem foglalkoztak a vinnyogó játékosokkal. atapapaHa rajtam múlna én meg a reklamáló játékosokat büntetném gondolkodás nélkül, teljesen függetlenül attól, hogy jogosan, vagy jogtalanul reklamál.A játék jellege, gyorsasága miatt, hogy sokszor takarásban történnek a szabálytalanságok, az ilyen hibák ellen sokmindent tenni nem lehet. SancoA konkrét eset, amiről írtam, több másodpercen át tartott, két kameraállásból is teljesen látni, ráadásul a labdás emberhez a lehető legközelebb történt. Inkább az volt a "teljesítmény", hogy nem vették észre.
Ha rajtam múlna, én amúgy is szigorúbban büntetném a holdingokat, hogy kicsit egyensúlyba kerüljön a futás/passz arány, de ez szvsz a ligának nem érdeke. atapapa
Gyakorlatilag (jobb esetben csak) minden 2. passzkísérlet után megy a mutogatás a zászlóért. Csóró bírók még ha biztosak is a dolgukban előbb-utóbb elbizonytalanodnak és hoznak néhány fals ítéletet (amik lehetnek akár végeredményt döntően befolyásoló hibák is). És ez hatványozottan igaz a cserebírókra, akik eleve bizonytalanok és sokkal jobban befolyásolhatók. Sanco
Persze sose jó, ha faszságok vannak, de tényleg idegesítő ez a folyamatos belepofázás is mindegyik résztvevő részéről
JJ, ja igen, a Lionsnál van ilyen, jogos 😀
több mint 12 éve
Ne aggódj, könnyebb lesz, ha egyszer végre nektek is lesz valami a vitrinben 😉. Csak, hogy megelőzzem Jakehomert, lásd a DPI a NO-MIN konferenciadöntőben (ami egyébként dobható volt, de mindegy): soha nem fogja megbocsátani a Vikes 😀 Gyurma PappaFújható? LOL
Az a meccs önmagában háromszor rosszabb volt, mint az idei összes hülye döntés együtt. Vagy csak szimpla csalás 😛
Jakehomer
Emlékszem a meccs után a nem éppen Saints-barát Soldi írta be a Saints-topicba, hogy örül, amiért a bíróknak nem sikerült a Vikings számára elcsalni a meccset. Ami szintén erős megállapítás, de az a meccs nem a hosszabbítással kezdődött, ment pár barom ítélet mind a két irányba.
több mint 12 éve
Chris Mortensen @mortreportNFL Power rankings: 1. Roger Goodell, 2. Replacements refs.... 31. Locked out refs, 32. Fans
több mint 12 éve
Ímhol a meztelen igazságblog.seattlepi.com/football/2012/09/25/after-seahawks-game-lingerie-football-league-says-it-fired-refs-now-in-nfl/
Lehet, hogy csak poén.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
. Csak, hogy megelőzzem Jakehomert, lásd a DPI a NO-MIN konferenciadöntőben (ami egyébként dobható volt, de mindegy): soha nem fogja megbocsátani a Vikes 😀 Gyurma PappaFújható? LOL
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Arról egyébként miért nem beszél senki, hogy a booth review bíró nem replacement? 😊 JakehomerErről próbáltam cikket találni, mert a közvetítésben mintha azt hallottam volna, hogy "az NFL megduplázta a booth-ban ülő sporik számát"...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Arról egyébként miért nem beszél senki, hogy a booth review bíró nem replacement? 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ja a Lions meccshez egy adalék: Schwartz nem akart nekimenni a hosszabbításban a 4. kísérletnek, a terv csak annyi volt, hogy beugrasszák a védőket, de a center valamiért bepánikolt és mégis feladta a snap-et...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem nem így van, csak a cserebíróknál sokkal látványosabb, hogy hosszas gondolkodás után, jelentős spéttel dobálják a zászlókat. De ha Te látod jól, akkor meg pláne nincs semmi szükség, mert úgysem hat az ítéletre. 😊Ha rajtam múlna én meg a reklamáló játékosokat büntetném gondolkodás nélkül, teljesen függetlenül attól, hogy jogosan, vagy jogtalanul reklamál.Ez a cserebírókra igaz. Viszont a "rendes" bíróknál szvsz elég ritkán fordult elő hogy a sírás hatására repültek volna a zászlók, a legtöbb esetben nem foglalkoztak a vinnyogó játékosokkal. atapapa
Gyakorlatilag (jobb esetben csak) minden 2. passzkísérlet után megy a mutogatás a zászlóért. Csóró bírók még ha biztosak is a dolgukban előbb-utóbb elbizonytalanodnak és hoznak néhány fals ítéletet (amik lehetnek akár végeredményt döntően befolyásoló hibák is). És ez hatványozottan igaz a cserebírókra, akik eleve bizonytalanok és sokkal jobban befolyásolhatók. Sanco
több mint 12 éve
Már bocsánat de akkor sz*rjanak sünt Goodell-el az élen!AhaEzt most komolyan mondod??JocoNem értek valamit: az NFL a SNF és a MNF után illetve az előtte lévő sok sok bakinál semmilyen állás foglalást nem tett csak annyit hogy "nem lehet nyilvánosan szidni a bírókat"?Más nyilatkozat nem volt?JocoMegerősítették, hogy Tate elkapása érvényes voltjjncaa
Amúgy kár érte, hogy a magyar közvetítésben rosszul interpretálták Ricsiék a bqck judge karjelzését, mint arra Gyula facebook oldalunkon is felhívta a figyelmet, míg az egyik bíró TD jelzett, addig ő csak annyit, hogy vége a játéknak és halottá vált a labda (incomplete pass-t meg aztán végképp nem)jjncaa
több mint 12 éve
Kétség ne legyen felőle: ha INT-et ítéltek volna, vagy incomplete pass-t, vagy safety-t azt is megerősítették volna. 😉Ezt most komolyan mondod??JocoNem értek valamit: az NFL a SNF és a MNF után illetve az előtte lévő sok sok bakinál semmilyen állás foglalást nem tett csak annyit hogy "nem lehet nyilvánosan szidni a bírókat"?Más nyilatkozat nem volt?JocoMegerősítették, hogy Tate elkapása érvényes voltjjncaa
több mint 12 éve
Ez a cserebírókra igaz. Viszont a "rendes" bíróknál szvsz elég ritkán fordult elő hogy a sírás hatására repültek volna a zászlók, a legtöbb esetben nem foglalkoztak a vinnyogó játékosokkal.Ha rajtam múlna én meg a reklamáló játékosokat büntetném gondolkodás nélkül, teljesen függetlenül attól, hogy jogosan, vagy jogtalanul reklamál.A játék jellege, gyorsasága miatt, hogy sokszor takarásban történnek a szabálytalanságok, az ilyen hibák ellen sokmindent tenni nem lehet. SancoA konkrét eset, amiről írtam, több másodpercen át tartott, két kameraállásból is teljesen látni, ráadásul a labdás emberhez a lehető legközelebb történt. Inkább az volt a "teljesítmény", hogy nem vették észre.
Ha rajtam múlna, én amúgy is szigorúbban büntetném a holdingokat, hogy kicsit egyensúlyba kerüljön a futás/passz arány, de ez szvsz a ligának nem érdeke. atapapa
több mint 12 éve
Pontosan ezért csinálják, a civilben amúgy teljesen baráti magyar edzők sem véletlenül örülnek meg a pálya szélén egy-egy közelben levő zebra láttán 😊 Ha soccerben bejáratott dolog a visszapofázás, akkor itt szerintem még mindig elég jó a helyzet, a bírónak meg magának kell kivívnia a tiszteletetHa rajtam múlna én meg a reklamáló játékosokat büntetném gondolkodás nélkül, teljesen függetlenül attól, hogy jogosan, vagy jogtalanul reklamál.A játék jellege, gyorsasága miatt, hogy sokszor takarásban történnek a szabálytalanságok, az ilyen hibák ellen sokmindent tenni nem lehet. SancoA konkrét eset, amiről írtam, több másodpercen át tartott, két kameraállásból is teljesen látni, ráadásul a labdás emberhez a lehető legközelebb történt. Inkább az volt a "teljesítmény", hogy nem vették észre.
---
több mint 12 éve
AhaEzt most komolyan mondod??JocoNem értek valamit: az NFL a SNF és a MNF után illetve az előtte lévő sok sok bakinál semmilyen állás foglalást nem tett csak annyit hogy "nem lehet nyilvánosan szidni a bírókat"?Más nyilatkozat nem volt?JocoMegerősítették, hogy Tate elkapása érvényes voltjjncaa
Amúgy kár érte, hogy a magyar közvetítésben rosszul interpretálták Ricsiék a bqck judge karjelzését, mint arra Gyula facebook oldalunkon is felhívta a figyelmet, míg az egyik bíró TD jelzett, addig ő csak annyit, hogy vége a játéknak és halottá vált a labda (incomplete pass-t meg aztán végképp nem)
---