NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Remek volt. Bravó Höri.Egész nap kapkodtam a melóval, hogy hazaérjek kezdésre.
Megérte, mondjuk nem a meccs miatt.
több mint 12 éve
Én most néztem vissza az ismétlést, szerintem teljesen profi volt, semennyire nem látszott, hogy Höri még szűz a Sport TV-nél. Remélem sokat halljuk még.
több mint 12 éve
Kevésbé hosszan taglalva nekem is tetszett Höri,klaszisokkal jobb volt mint Cam!sok sikert remélem hosszú távú a dolog
több mint 12 éve
Nincs most perpill magyar adóm, valaki felvette hogy meg lehessen nézni? Amadeus91nekem megvan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Nincs most perpill magyar adóm, valaki felvette hogy meg lehessen nézni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Röviden összefoglalva nem volt rossz Höri debütálása szakkommentátorként. De megírom hosszabban is. 😊
Kezdem a pozitívumokkal, de elismerem, hogy 23:0 -nál bealudtam, bár ez a meccs hibája volt egyértelműen, jó szar, unalmas meccs volt.
Nem hálás dolog teljesen egyoldalú mérkőzést közvetíteni, pláne elsőre, az izgalom teljes hiányában, a fordítás, a szoros eredmény reménye nélkül, de ezzel nem volt gond, nem tűnt úgy, mintha Höri elkedvetlenedett volna.
Egyértelműen átjött a nagy tárgyi tudás (amennyiben nem volt az elhangzott adatokban tévedés, ezt én nem tudom megítélni), és a tudás gördülékeny megosztása akkor amikor aktuális volt. Nagyon flottul ment az egész kommunikáció, se megilletődöttnek, se zavarban lévőnek nem tűnt, és az első pár perc felülfogalmazásai, túlbonyolított összetett mondatai után "megtalálta a saját hangját", hogy így mondjam.
Viszont itt rögtön egy kritikai észrevétel: a kevesebb, néha több.
Sok gondolatot könnyebb átadni egyszerűbb csomagolásban, kevésbbé bonyolult mondatszerkezettel, rövidebb mondatokkal. Mondhatnám azt is, hogy érződött az iskolázottság, a választékos fogalmazásmód, ami az életben egyértelműen pozitívum, de a tévében némileg eltávolítja a beszélőt és a befogadót. Tudom, hogy ez morbidul hangzik, de attól még így van. 😊
A kétszereplős közvetítéseknél fontos a moderátorok egymás közti kommunikációja, ennek természetessége, lazasága, szórakoztató volta (ugye ez lehet egyfajta hozzáadott érték a követítéshez) ebben ugye a Ricsi-Sanyi duó magasan viszi a prímet, és valahogy Márkkal nem akar kialakulni az istennek sem, nos Hörinek sikerült a kettő közé érkeznie, rajta volt ezen, az nem az ő hibája, hogy meglepő módon Ricsi volt kissé zárkózottabb ezügyben. (Teljesen privát véleményem szerint Ricsi túlságosan Sanyival szeret közvetíteni, és ha nem vele van, azt nem csípi annyira, nem tud belelazulni, bár Gyulánál már kezd, és szerintem Hörinél is fog menni 1-2 évad után.)
Egyértelmű pozitívum, és egyben újszerű elem a közvetítésben az, ahogy Höri a beolvasott sms-eket kezelte. Az eddigi "igen, igazad van, akár, persze" hangnem után, amely minden kommentátornak a hibája volt, Höri teljesen új hangot hozott, melyben a badarságokat, ostobaságokat tartalmazó üzenetekre úgy reagált mint badarságokra, ostobaságokra.
Ez nagyon fontos elem, hogy nem vállalt közösséget az egy mondatba 3 tévedést, és 3 bugyuta vélelmezést bezsúfoló sms-t küldővel, ahogy az is, hogy cinkelés helyett szépen elmondta, hogy miért nem úgy van, hogy pl. Newton vállal sokat/keveset, hanem ez egy stábdöntés, és jóval összetettebb dolog.
Ide tartozik egy számomra rendkívül szimpatikus metódus, a "nemtudom"-ok teljes ignorálása is.
Olivért kivéve minden szaki nemtudomozik, amikor állást kéne foglalnia, ami ugye egyből azt a kérdést veti fel a nézőben, hogy: ha nem tudod, miért vagy ott?! (Ezt egyébként már írtam korábban Sanyinak is, Gyulának is, hogy nem szerencsés nemtudomozni, de ezt a rossz szokásukat nem sikerült levetkezniük.)
Nos Höri egy ilyen nemtudomozást indukáló, "PO-ba juthat e a Vikings?" kérdésre egyértelmű, megindokolt nem-el válaszolt, ami nagyon üdvös.
Persze matematikailag még bejuthat, 15-1 is lehet akár, de egy szaki vállalja fel bátran a véleményét ezügyben is, legfeljebb, legrosszab esetben tévedni fog. De ilyen kérdések esetén kábé 5%-ban, maximum.
A kinti cikkírók, szakemberek, stb. mindig határozottan vállalják a meglátásaikat, max tévednek, zágson, benne van.
Ez új, és szimpatikus elem volt, ahogy Puzsér is attól lett vállalható, hogy a szarra azt mondta szar.
Ami viszont ezzel párhuzamosan negatívum az a humor gyér jelenléte, de az tény, hogy Ricsi nem igazán volt vevő a finom élcek közül az első 2-3-ra, egymagában meg az ember nehezebben mókázik. (A második félidőt nem láttam, így azt sajna nem tudom, hogy ott mennyire változott ez.)
Szintén negatívum, hogy volt jópár "mivel nem ólörand bekk, ráadásul most íeren van, a kolidzsban véert is játszott" mondat, félmondat. Ezt írtam korábban Márknak is - nem szerencsés. Magyar tévében beszéljünk magyarul. Irányító, futó, elkapó, hosszúpassz, stb. A sok idegen kifejezés nem hoz közelebb senkit. Értem én, hogy Höri 8 éve így beszél a barátaival, értő társaságban, és nehéz átállni, de ez fontos, ha hosszútávon vannak tervek a szakkomentátorkodással.
Persze legfontosabb az önazonosság, és ez nem is sérült számottevően.
Így elsőre nagyjából ennyi, én gratulálok, a hibák mind javíthatóak, a flottság adottság, de megvan, ahogy a kifejezőkészség, a szakmai háttér is, az összeszokottság idő kérdése, én úgy látom ha ez nem egyszeri alkalom volt, hanem rendszeressé válik, akkor mindenki jól járhat.
több mint 12 éve
Kösz Höri, már majdnem visszaaludtam mikor elkezdted "oltogatni" Normant! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Höri Brady mezben volt???GRAFINem, de szép kollekciója van azon sztárok mezeiből, akik végül eligazoltak a "soha el nem hagyható" csapattól, és megpendítette, hogy esetleg beszerez egy Brady-mezt is.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Höri Brady mezben volt???
több mint 12 éve
Höri! A kamerát még szoknod kell, de így elsőre egész jó volt. Tudtad, hogy hasonlít egy kicsit a mikrofonhangod az Olivérére? Nem a láttam a meccs elejét, és a Baltimore szó kimondásáig azt hittem, ő közvetít. A Tom Brady-mez viszont felejtős!! Vegyél inkább akciós Tebow-t a gyűjteményedbe!😊Az övére is? Néhány napja arra csodálkoztunk rá, hogy az egyik tanárnak van ugyanolyan hangja az egyetemen, mint nekem, el is gondolkodtam, hogy tartok símaszkban a lányoknak egy kis extra matekot a szertárban.
Ügyes voltál.lucas
több mint 12 éve
Höri! A kamerát még szoknod kell, de így elsőre egész jó volt. Tudtad, hogy hasonlít egy kicsit a mikrofonhangod az Olivérére? Nem a láttam a meccs elejét, és a Baltimore szó kimondásáig azt hittem, ő közvetít. A Tom Brady-mez viszont felejtős!! Vegyél inkább akciós Tebow-t a gyűjteményedbe!😊Ügyes voltál.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
hölgyeim és uraim, Phil Simms! 😂---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt meg lehet kérdezni hogy jött lére ez a lehetőség Hörinek? Sanyeszék ajánlották fokozottabban a bowl.hu-s szakikat? Mert eddig mindig az ment, hogy sose kérnek belőletek, megvannak a kialakult embereik, mostmeg látszólag a semmiből, egyszercsak megjelenik Höri? Sok sikert mára!zavi27jó menedzsment a siker titka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
höri punchos.
több mint 12 éve
Azt meg lehet kérdezni hogy jött lére ez a lehetőség Hörinek? Sanyeszék ajánlották fokozottabban a bowl.hu-s szakikat? Mert eddig mindig az ment, hogy sose kérnek belőletek, megvannak a kialakult embereik, mostmeg látszólag a semmiből, egyszercsak megjelenik Höri? Sok sikert mára!
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Sok szerencsét az első közvetítésedhez. Szerintem nagy baj nem lehet majd, olvasva a behragozókat
több mint 12 éve
Ezt be kell szerezni.
több mint 12 éve
Documentary shows Ray Lewis as you've never seen himcontent.usatoday.com/communities/gameon/post/2012/09/19/ray-lewis-a-football-life-nfl-network-baltimore-ravens/70000685/1#.UFoJ2VxhiSM
NFL Films' documented his entire 2011 season with the Baltimore Ravens -- he became the first player ever to wear a wireless microphone for an entire season -- and takes you well beyond his bone-jarring tackles, injuries, scraps, triumphs and defeats.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kösziRégóta meg akarom kérdeni;további kérdéseid előtt fuss itt egy kört
Mi az,hogy valaki picket dob?
zavartalan pass?ZoliZoltán
bowl.hu/szotar?betu=Pjjncaa
kösziRégóta meg akarom kérdeni;további kérdéseid előtt fuss itt egy kört
Mi az,hogy valaki picket dob?
zavartalan pass?ZoliZoltán
bowl.hu/szotar?betu=Pjjncaa
több mint 12 éve
igen haszcsi abba én is reménykedem, gumbóval néha a fasz kivan sajnos
I WANT BRIA BACK!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Grat Höri, csak keményen! 😀
több mint 12 éve
Hörinek grat, ha lesz Steelers meccs, és közvetíti, scak bízom benne, hogy kevesebbet savazza, mint gumbo😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ne igyál annyit, oszt' nem ugra-bugrál annyira a képernyő.
több mint 12 éve
Grat Höri !!Ne izgulj bébi menni fog az , a humor menjen végig oszt jó lesz
I WANT BRIA BACK!!!!