NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 15 éve
Nem hiszem, hogy egy lockout hazavágná. Sőt, amikor visszatér az NFL egy év múlva, még nagyobb lesz a show, annyira fogják már várni.Szerintem lesz lockout.
több mint 15 éve
Bármennyire is szarul áll a helyzet,még mindig kétlem,hogy lockout lesz,bár lehet csak azért,mert félek tőle 😀
több mint 15 éve
Egyre "trendibb" az NFL, nagyon durva, hogy mennyi ember nézi már. 2-3 év kell és nagyon durván el lesz terjedve.tenorxEgy lockout szépen hazavágná... Még amerikában is nemhogy nálunk.
több mint 15 éve
Egyre "trendibb" az NFL, nagyon durva, hogy mennyi ember nézi már. 2-3 év kell és nagyon durván el lesz terjedve.
több mint 15 éve
M1-es Sporthírekben volt összefoglaló a Colts-Titans meccsről. 😮BébéEzen én is csak csodálkozni tudok. Úgy látszik, terjed a "fertő", de nagyon helyes. 😊
több mint 15 éve
M1-es Sporthírekben volt összefoglaló a Colts-Titans meccsről. 😮BébéIdén már többször nyomtak ilyet.
több mint 15 éve
M1-es Sporthírekben volt összefoglaló a Colts-Titans meccsről. 😮
több mint 15 éve
Oké, ez igaz. De azért érdekesség, ki mikor harcolja ki, ki lesz az első. Legalábbis nekem 😊
több mint 15 éve
ez főleg a Jets Patriots párosnál igaz mert szép és jó ha bejutnak a playoffba, de az egyik #1(-2) a másik meg #5 kiemelt lesz
több mint 15 éve
Ezek közül egyiknek sem a playoff a célja hanem a #1 seed, szóval az összes hátralévő meccset nyerni akarják, tök8 mikor jutnak be matematikailag.Lényegében már bent van mind.
több mint 15 éve
Pár csapat már a héten bíztosíthatja PO helyét:Pats
1. Nyernek vagy döntetlen lesz VAGY
2. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Jax veszít vagy döntetlent játszik VAGY
3. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Colts veszít vagy döntetlent játszik
Jets
1. Nyernek és a Chargers veszít vagy döntetlent játszik és a Jax veszít vagy döntetlenezik VAGY
2. Nyernek, Chargers lose vagy x, Colts lose vagy x VAGY
3. Döntetlent játszanak, Raiders lose vagy x, Chargers lose, Colts lose
Steelers
1. Nyernek, Jax veszít vagy döntetlent játszik, Pats nyer vagy remizik, Miami veszít vagy döntetlent játszik VAGY
2. Nyernek, Colts lose vagy x, Pats win vagy x, Miami lose vagy x VAGY
3. Nyernek, Colts lose vagy x, Pats win vagy x, Raiders lose vagy x, Chargers lose vagy x VAGY
4. Nyernek, Colts lose vagy x, Miami losea vagy x, Raiders lose vagy x VAGY
5. Döntetlen, Miami lose vagy x, Raiders lose vagy x, Chargers lose vagy x, Colts lose
Falcons
1. Nyernek és Giants veszít és az EAgles is veszít VAGY
2. Nyernek és Giants és Grenn Bay is kikap VAGY
3. Nyernek és Eagles és Green Bay is kikap VAGY
4. Döntetleneznek és Giants, Eagles, Packers kikap és a Buccs kikap vagy döntetlenezik
több mint 15 éve
na mondjuk 1/32-re kr-t húzni se szarde legalább jóra értékeli a pats draftját is 😛

több mint 15 éve
ki is lett beszélve. Mégpedig azzal, hogy jobb lenne, ha needekre húzott emberekből állna.sokkal jobb lenne ez a lista ha needekre húznák az embereket.Igazad van; de ez a pasas úgy látszik inkább BAP szerint állította össze ezt a listát. Amúgy egyébként ez csak játék/1 vélemény a sok közül. Azért linkeltem be ide (is) hogy esetleg kibeszéljük; már ha érdekel valakit persze.iktriad
így csak egy rookie rangsor, ahol érdektelen, hogy milyen csapatnév van az ember előtt.Höri
De Höri, ha unatkozol, dobj össze egy olyan listát 😀
Ha már volt időd a PS rosteres csapatokra 😀
több mint 15 éve
sokkal jobb lenne ez a lista ha needekre húznák az embereket.Igazad van; de ez a pasas úgy látszik inkább BAP szerint állította össze ezt a listát. Amúgy egyébként ez csak játék/1 vélemény a sok közül. Azért linkeltem be ide (is) hogy esetleg kibeszéljük; már ha érdekel valakit persze.
így csak egy rookie rangsor, ahol érdektelen, hogy milyen csapatnév van az ember előtt.Höri
több mint 15 éve
sokkal jobb lenne ez a lista ha needekre húznák az embereket.így csak egy rookie rangsor, ahol érdektelen, hogy milyen csapatnév van az ember előtt.
több mint 15 éve
Nálam nyalizással semmit nem érsz el 😀 Meg amúgy futójátékunk se nagyon van, mert Pouncey mellett 4 dilettáns játszik mostanában, akit ugyanúgy összecsomagolnak a védőfalemberek.Pouncey azért van olyan magasan rangsorolva mert ott játszik jól ahol (=Legjobb csapat a ligában) 😛iktriadBAP alapján lett a lista összeállítva - szerintem.iktriadElég vicces lista azért. Angerer, meg Ivory, ne szórakozzunk már. Meg Iupati is gecijó szezont fut, jobbat, mint Pouncey, Maurkice mégis 3., Iupati meg csúszik lejjebb?tenorx
több mint 15 éve
(Irónia on)Pouncey azért van olyan magasan rangsorolva; mert ott játszik jól ahol (="Legjobb csapat a ligában") 😛 (Irónia off)Elég vicces lista azért. Angerer, meg Ivory, ne szórakozzunk már. Meg Iupati is gecijó szezont fut, jobbat, mint Pouncey, Maurkice mégis 3., Iupati meg csúszik lejjebb?tenorxCsak így azért szar, hogy egyes posztú játékosok pont nem kellenének annak a csapatnak...deny79BAP alapján lett a lista összeállítva - szerintem.iktriad
több mint 15 éve
4 Raiders playa az első 32-ben, ez a lista jó.BAP alapján lett a lista összeállítva - szerintem.iktriadEgy érdekes cikk- az idei draft első köre a rookiek eddigi teljesítménye szerint:Csak így azért szar, hogy egyes posztú játékosok pont nem kellenének annak a csapatnak...deny79
http://www.dallasnews.com/s/dws/nwsltr/sports/fromthe50/stories/120910dnspoinsidenfl.2cb2465.html
Tyson Alualu most is a 10. helyen kelt el....iktriad
több mint 15 éve
Elég vicces lista azért. Angerer, meg Ivory, ne szórakozzunk már. Meg Iupati is gecijó szezont fut, jobbat, mint Pouncey, Maurkice mégis 3., Iupati meg csúszik lejjebb?BAP alapján lett a lista összeállítva - szerintem.iktriadEgy érdekes cikk- az idei draft első köre a rookiek eddigi teljesítménye szerint:Csak így azért szar, hogy egyes posztú játékosok pont nem kellenének annak a csapatnak...deny79
http://www.dallasnews.com/s/dws/nwsltr/sports/fromthe50/stories/120910dnspoinsidenfl.2cb2465.html
több mint 15 éve
BAP alapján lett a lista összeállítva - szerintem.Egy érdekes cikk- az idei draft első köre a rookiek eddigi teljesítménye szerint:Csak így azért szar, hogy egyes posztú játékosok pont nem kellenének annak a csapatnak...deny79
több mint 15 éve
Egy érdekes cikk- az idei draft első köre a rookiek eddigi teljesítménye szerint:Csak így azért szar, hogy egyes posztú játékosok pont nem kellenének annak a csapatnak...
több mint 15 éve
Egy érdekes cikk- az idei draft első köre a rookiek eddigi teljesítménye szerint:http://www.dallasnews.com/s/dws/nwsltr/sports/fromthe50/stories/120910dnspoinsidenfl.2cb2465.html
Tyson Alualu most is a 10. helyen kelt el....
több mint 15 éve
Ha a Köcsög itt Riverset jelenti, akkor egyrészt a LAS-i fekák kurvára nem fognak rajongani egy nagypofáju alabamai fehérért. Másrészt a gettólakók többsége a kosárlabdáért él -hal, nem a fociért, csak ők Clipperszesek inkább. Harmadrészt Compton egy kis szar(persze annál veszélyesebb ) város LA-n kívül és manapság már többségében latinók lakják.A los angelesi feketék többsége meg az Inglewood-hoz, Chernshawhoz hasonló negyedekben él.

több mint 15 éve
😊 háháEz ütött. 😉 BB és Favre a legnagyobb. 😀
http://www.sportspickle.com/opinion/4317/if-madden-player-ratings-were-more-detailedatapapa
több mint 15 éve
😊 háhámegaLOL
http://www.sportspickle.com/opinion/4317/if-madden-player-ratings-were-more-detailedatapapa