NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 15 éve
Soldinak van igaza.Életében először nem a Steelers-t hypeolja, erre pont most sikerül csórót beoltani.
több mint 15 éve
Sztem meg Bazzani nem tud olvasni. Matthewsról ment a társalgás teljesen normálisan érvekkel, mindaddig, amíg ő el nem baszta. Totálisan értelmetlen HSZ-ét nehéz is mire vélni, mert egyrészt senki nem lett lehülyézve, aki Matthews-t írta, másrészt jómagam pl nem nyilvánítottam véleményt, hogy kinek adnám a díjat, harmadrészt elég sokan, köztük GB-fanok azonos állásponton voltak. Ezek után kissé értelmezhetetlen ez a csodás HSZ. De aki nem akar olvasni, azt én sem akarom meggyőzni annak hasznosságáról.Mindenesetre köszönjük ezt a tartalmas HSZ-t, jó volt veled beszélgetni. Legközelebb is ilyen velősen reagálj és hasonlóképpen sok érvvel válaszolj.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Én mondjuk kurvajót röhögtem rajta, szóval az egyil +1 tőlem ment. Szerintem meg nem kell mindent véresen komolyan venni, kis önirónia 😀Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
Offensive Player of the Year: Rashard Mendenhall
Defensive Player of the Year: Lawrence Timmons
NFL Defensive Rookie of the Year: Jason Worilds
NFL Offensive Rookie of the Year: Maurkice Pouncey
NFL Comeback Player of the Year: Troy Polamalu
NFL Coach of the Year: Mike Tomlin
NFL Rookie of the Year: Jason WorildsBazzani
Qrvára nem erről volt szó, a primitívek meg lájkolnak agybafőbe. Jó tanács: tanuljatok meg értelmezve olvasni. 😉Soldados
több mint 15 éve
Erőszakolni.Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27miért tavaly hol volt? üdülni?haromt
több mint 15 éve
Örülök neki. 😉Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27Nem kell halkan.
Egyetértek vele.Bazzani
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27miért tavaly hol volt? üdülni?
több mint 15 éve
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27Nem kell halkan.
Egyetértek vele.
több mint 15 éve
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.
több mint 15 éve
Antonio Garay nem jó comeback playernek? (inkább csak jelöltnek, nyilván nem ő lesz)szabaŐróla a hardcore fanoknak is 20 %-a tudja max kicsoda, persze az tény hogy kurvajó. De ő miből comebackelt?
több mint 15 éve
Akkor most a pro bowl is Pit A vs Pit B lesz??TocaHogy mennének a döntősök a PBra uram????
De jogosan az lenne.
több mint 15 éve
Sajnálom,hogy ilyen primitívek vagyunk.Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
Qrvára nem erről volt szó, a primitívek meg lájkolnak agybafőbe. Jó tanács: tanuljatok meg értelmezve olvasni. 😉Soldados
Mi így láttuk.
Fujj Matthews!
több mint 15 éve
Öhh... Erre én sem tudok mit mondani... (ide illő smiley meg sajnos nincs 😊 )Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
több mint 15 éve
Teljesen jogos. Én bírom asantet bár mar akkor éreztem hiba beleírni.jajj félre ne érts nem állítottam hogy mondtál 😊 és én sem mondtam hogy Asante lenne az, corner alapból nem kapja, ha igen, akkor is van minimum 3 jobb nála 😊eaglesmcnabbez Matthewsra is igaz. Sok sacket csinál, az is látványos, amúgy egyértelműen gyengébb mint a fent említett LB-k...eaglesmcnabbállítottam mást? arra írtam, hogy Toca egy hsz-en belül lehúzta a pass rushereket, hogy a látványosság miatt túlhypeolják őket, majd odaírta Asantet, akire ez azért igencsak igaz.Szobi22
Akkor most a pro bowl is Pit A vs Pit B lesz??
több mint 15 éve
nem értünk egyet, van ez ígyperszeez a mayo dolog is sántít azérthát akkor legyen Vilma vagy Poz az, mert ők marhajók passz ellen LB létükre....
tackle-ben vezeti a ligát
és?
coverben meg sokszor rohadt nagy hiányosságokehh
Ritka a tökéletes LB, Mayo annyira nem rossz passz ellen, hogy az összértékét nagyon visszavegye.atapapa
ritka
de vannak olyanok akik azért komplexebbek ennél
és most def mvp-ről volt szó
annak mayo elég kevésehh
több mint 15 éve
Antonio Garay nem jó comeback playernek? (inkább csak jelöltnek, nyilván nem ő lesz)
több mint 15 éve
perszehát akkor legyen Vilma vagy Poz az, mert ők marhajók passz ellen LB létükre....Landry szvsz hullámzó teljesítményt nyújt, jók a statjai, ennyi. A Philiben Samuel helyett én inkább az egész védőfalat dicsérném de Mikell is jól tolja a secondaryben. Mayo előtt le a kalappal, nekem Timmons is tetszett, amikor láttam.ez a mayo dolog is sántít azért
Az tuti hogy Matthews nem lesz annyira egyértelmű, mint amennyire a sérülése előtt tűnt.atapapa
és?
Ritka a tökéletes LB, Mayo annyira nem rossz passz ellen, hogy az összértékét nagyon visszavegye.atapapa
ritka
de vannak olyanok akik azért komplexebbek ennél
és most def mvp-ről volt szó
annak mayo elég kevés
több mint 15 éve
Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
Qrvára nem erről volt szó, a primitívek meg lájkolnak agybafőbe. Jó tanács: tanuljatok meg értelmezve olvasni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Két szurkolót megkéseltek egy egyetemi amerikaifutball-meccs előtt 😀 Európa begyűrűzik.
több mint 15 éve
jajj félre ne érts nem állítottam hogy mondtál 😊 és én sem mondtam hogy Asante lenne az, corner alapból nem kapja, ha igen, akkor is van minimum 3 jobb nála 😊állítottam mást? arra írtam, hogy Toca egy hsz-en belül lehúzta a pass rushereket, hogy a látványosság miatt túlhypeolják őket, majd odaírta Asantet, akire ez azért igencsak igaz.Szobi22Nem Matthews védelmében írom, mert a felsorolt LB-k mind domináns játékosok. Na de Asante akkor, amikor arról beszélünk, hogy mennyire komplex 😮. Szeretem Asantet, de nem tud tacklet csinálni, és ő azért népszerű, mert az INT látványos, sokat csinál. A sok INT egyébként meg a Philly játékrendszerének is köszönhető, de ez már más téma.Szobi22ez Matthewsra is igaz. Sok sacket csinál, az is látványos, amúgy egyértelműen gyengébb mint a fent említett LB-k...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
hát akkor legyen Vilma vagy Poz az, mert ők marhajók passz ellen LB létükre....Landry szvsz hullámzó teljesítményt nyújt, jók a statjai, ennyi. A Philiben Samuel helyett én inkább az egész védőfalat dicsérném de Mikell is jól tolja a secondaryben. Mayo előtt le a kalappal, nekem Timmons is tetszett, amikor láttam.ez a mayo dolog is sántít azért
Az tuti hogy Matthews nem lesz annyira egyértelmű, mint amennyire a sérülése előtt tűnt.atapapa
és?
Ritka a tökéletes LB, Mayo annyira nem rossz passz ellen, hogy az összértékét nagyon visszavegye.
több mint 15 éve
állítottam mást? arra írtam, hogy Toca egy hsz-en belül lehúzta a pass rushereket, hogy a látványosság miatt túlhypeolják őket, majd odaírta Asantet, akire ez azért igencsak igaz.Nem Matthews védelmében írom, mert a felsorolt LB-k mind domináns játékosok. Na de Asante akkor, amikor arról beszélünk, hogy mennyire komplex 😮. Szeretem Asantet, de nem tud tacklet csinálni, és ő azért népszerű, mert az INT látványos, sokat csinál. A sok INT egyébként meg a Philly játékrendszerének is köszönhető, de ez már más téma.Szobi22ez Matthewsra is igaz. Sok sacket csinál, az is látványos, amúgy egyértelműen gyengébb mint a fent említett LB-k...eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Megrendezik.Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerSuperbowlt megrendezik, vagy most az 20 évig 26-pack lesz végül? 😀szaba
A Steelers nyer valami agyonhypeolt csapat ellen,akik csak a hype miatt jutnak a döntőbe.
több mint 15 éve
Igaz.Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerMiért nem Pouncey a Rookie of the year? És akkor az OROY lehetne Sanders.tenorx
Javaslom a megosztott díjakat.
több mint 15 éve
Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerMiért nem Pouncey a Rookie of the year? És akkor az OROY lehetne Sanders.
több mint 15 éve
Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerSuperbowlt megrendezik, vagy most az 20 évig 26-pack lesz végül? 😀