NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Akkor eljön a búcsú ideje???? Mikor, hogyan, ideje lenne ezzel kapcsolatban most már hivatalos infót eesetleg itt is kirakni.

Hüp, hüp hüp.
dande
 bowl.hu/bucsu
mustaine
valamiért "nem található" a cikk...legalább is a netem szerint 😊
Chargers LT
Az oldal tulaja, aki eddig szart az oldalra most éppen ráért és törölte.
Nekem az a nem titkolt véleményem, hogy fogja meg az oldalát és jó szárazon dugja fel magának. Ha lehet többször.
Bazzani
elképesztően undorítóan nagy faszkalap lehet a csávó
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Akkor eljön a búcsú ideje???? Mikor, hogyan, ideje lenne ezzel kapcsolatban most már hivatalos infót eesetleg itt is kirakni.

Hüp, hüp hüp.
dande
 bowl.hu/bucsu
mustaine
Chargers LT
Az oldal tulaja, aki eddig szart az oldalra most éppen ráért és törölte.
Nekem az a nem titkolt véleményem, hogy fogja meg az oldalát és jó szárazon dugja fel magának. Ha lehet többször.

több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Kedves olvasók, kedves fórumozók!

Az oldal közel 14 éves fennállása során mindig is egy cél lebegett a szemünk előtt, „Magyarország elsőszámú amerikai futball oldalát” létrehozni Veletek, mert a Bowl.hu igazi erejét Ti adjátok, a fórum, ahol olyan online/offline közösség alakult ki, ami egyedülálló a magyar weboldalakon. A szakmailag hiteles munkához, a kényelmes fórumozáshoz elengedhetetlen egy biztos, megbízható háttér, valamint egy minél több igényt kielégítő weboldal, amikkel kapcsolatban sajnos folyamatosan akadályokba ütköztünk. Időt, pénzt, energiát nem spórolva terveztük a fejlesztéseket, azonban a tulajdonosi/fejlesztői háttér egyre kevésbé volt ebben partnert, idén tavaszra pedig már eljutottunk arra a pontra, hogy elég volt az ígérgetésekből, ebben a formában nem látjuk a folytatás értelmét.

A Fűzővel kifelé! csapatában látjuk a megoldást, ahol szerencsére rendkívül korrekt és megbízható partnerekre leltünk, így a bowl.hu szerkesztősége a fórumokat hamarosan lezárva ezentúl a FK! égisze alatt folytatja eme csodás sportág népszerűsítést. Arra kérnénk titeket, hogy Ti is tartsatok velünk ezen az új úton, alakítsunk ki egy másik név alatt egy ilyen nagyszerű közösséget, „formáljuk át” a Fűzővel kifelét a Ti igényeiteknek is megfelelően.

Köszönettel,

a bowl.hu szerkesztősége"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 197

Hüp, hüp hüp.
dande
 bowl.hu/bucsu
mustaine
Chargers LT
Jah nekem sem 😕

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master

Hüp, hüp hüp.
dande
 bowl.hu/bucsu
mustaine

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nézzetek spam mappát is 😊
tenorx
Nekem ott sem volt és ahogy olvasom másoknak sem.

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Nézzetek spam mappát is 😊
több mint 7 éve
Újra kell regisztrálni?
apeszos
hát ha nincs wordpressed, akkor igen.

82-94 másodpercnél nem tart tovább.
shawnka
Nem tartana tovább ha rendesen működne. Én már feladtam ,hogy tudjak oda regisztrálni.
Sixo
Kérj baggio-tól manuálisan jelszót.
Nekem is megoldotta.

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 463 — LIGHTS OUT!
Újra kell regisztrálni?
apeszos

shawnka
Nem tartana tovább ha rendesen működne. Én már feladtam ,hogy tudjak oda regisztrálni.

több mint 7 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Újra kell regisztrálni?
apeszos

shawnka
Ennek mi köze a wordpresshez? Tudom, hogy az FK WP alapú.... na jó, mindegy. Mert csak gyanítom, hogy ennek a fórumnak / oldalnak az adatbázisa mysql alapú. azt be lehetne importálni. De igaz, nekik egyszerűbb ha újra regelnek a juzerek...
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 592 — Tyrone Creek
Újra kell regisztrálni?
apeszos

több mint 7 éve
Újra kell regisztrálni?
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 148
Amelyik csapatnak utoljára zárják le a topikját, az nyeri a következő SB-t.

Szerkesztette: Kampman

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 592 — Tyrone Creek
azért remélem megyünk át sokan, baszó ez a közösség, kár lenne érte.

csak jöjjenek a fantasy ligák, meg a GM játék is, túl sok idő van benne.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Hát akkor, helló srácok! Öröm vót ez a 3 év 😕
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan

Hüp, hüp hüp.
dande
 bowl.hu/bucsu

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....

Hüp, hüp hüp.
több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
 fuzovelkifele.com/2018/05/egyesul-magyarorszag-ket-legnagyobb-amerikai-focis-oldala/
steelwolf
valahol érthető
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 407 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 fuzovelkifele.com/2018/05/egyesul-magyarorszag-ket-legnagyobb-amerikai-focis-oldala/
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 148
Kezdünk egy kicsit offtopicba/politikába átmenni, ez a topik általában komoly sportszakmai párbeszédek színhelye, maradjon is így.

Tehát akkor Brady kiégett-e vagy sem?

több mint 7 éve
Ebben a fórumban sokan éppen abban a korban vannak, hogy házasok, és gyermekvállalás környékén járnak. Ergó a feleségük bármikor terhes lehet.
peterk2005
Legyenek is, vegyék fel a vasár- és ünnepnapi gyerekcsináló mentéjüket, és uccu, szüljenek minél több magyar gyereket, ne rajtuk múljon nemzetünk fennmaradása!
Sobri Jóska
Nem a gyerek csinálásról van szó Jóska, hanem arról a cinikus megközelítésről, hogy lényegében törvénytelen érvvel védesz egy általad kvázi-axiómának jelzőzött üzleti viselkedési normát.

Ez a disputa pedig nem csak üzletről szól. Sőt, elsősorban nem arról szól.
peterk2005
Ő az igazi "vállalkozói típusú vállalkozó" 😀

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 440 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ebben a fórumban sokan éppen abban a korban vannak, hogy házasok, és gyermekvállalás környékén járnak. Ergó a feleségük bármikor terhes lehet.
peterk2005
Legyenek is, vegyék fel a vasár- és ünnepnapi gyerekcsináló mentéjüket, és uccu, szüljenek minél több magyar gyereket, ne rajtuk múljon nemzetünk fennmaradása!
Sobri Jóska
Nem a gyerek csinálásról van szó Jóska, hanem arról a cinikus megközelítésről, hogy lényegében törvénytelen érvvel védesz egy általad kvázi-axiómának jelzőzött üzleti viselkedési normát.

Ez a disputa pedig nem csak üzletről szól. Sőt, elsősorban nem arról szól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
peterk2005

Sobri Jóska
Vidámabban pls
 www.youtube.com/watch?v=sANwBlp3K_M&ab_channel=KisDinosaur

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 236 — #NoStress
peterk2005

www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 236 — #NoStress
Nem relativizálok semmit. Gittet rágunk, ha azt ismételgetjük, hogy az üzlet érdekvezérelt, mert tudjuk, hogy az. Ezért is kvázi axióma. De a kvázi axióma szerint kirúghatnád a teherbe esett női alkalmazottadat is. Amit nem tehetsz meg. Úgyhogy nem keverem a kettőt, hanem tudomásul veszem, hogy az élet nem csak üzlet, hanem erkölcs, emberi jogok, és még sok minden más is egyszerre.
peterk2005
De, megtehetem.
Kirúghatom, csak úgy hívják, hogy “Megbízási szerződés megszüntetése közös megegyezéssel”.
És az élet valóban nem csak üzlet, de az üzlet az üzlet.
És ez üzlet. És te belekeversz bele nem illő fogalmakat, majd relativizálod.
Sobri Jóska
Ez csak egy tisztességtelen f*sz "vállalkozó" szemében üzlet. Azt csinálsz a magánéletedben amit akarsz, de az őszintén meglep, hogy van képed ilyent így direktben leírni. Ebben a fórumban sokan éppen abban a korban vannak, hogy házasok, és gyermekvállalás környékén járnak. Ergó a feleségük bármikor terhes lehet. Biztosan el vannak ragadtatva az ilyen "vállalkozókzól".

Beszarok, hogy egy térdeléses agymenésből el tudtunk eddig jutni. Ez történetesen már tényleg fel tud háborítani.
peterk2005
Ne is haragudj, de aki 2018-ban Magyarországon arra apellál, hogy majd a bíróság képviseli az érdekeit, az meg is érdemli.
Egyébként megnyugodhatsz, a valóságban sose kerülnék ilyen helyzetbe, hiszen eleve fel se vennék olyan embert, aki a magánéletét a munkája elé helyezi, helyezheti.
Az is meglep, hogy úgy véled, csak a magánéletben csinálhatok azt, amit akarok. Ugyan. Bárhol azt csinálok, ha vállalom a következményeit.
És változatlanul nem bírsz egy objektív, üzletről szóló disputát anélkül lefolytatni, hogy ne csúsznál át szubjektív, minősítgető attitűdbe.