NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
ezt a nők lapjából vehették át a színvilág alapján
Höri
Hogy te miket olvasol!
ulpianus
Nem olvassa csak címlapos lesz jövő héten. Persze meglepetésnek szánta, de most már mindegy.

Vicces, hogy a csoportját (ideiglenesen) vezető Lionsból nem került be senki
Bazzani
Ilyenkor úgy kell fityiszt mutatni a szavazóknak meg a szakértőknek, hogy a csapat bejut az SB-be, aztán kiad egy közleményt, hogy szívesen mennénk a Pro Bowlra, de hát... 😀
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
pro bowl:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000760503/article/nfl-announces-2017-pro-bowl-rosters
Thomas Davis az egyetlen 43as OLB, az 1 db SS/rostert továbbra sem értem. Így Chancellor is kimaradt... +Stafford, Conklin, Damon Harrison, Sean Lee, Jimmy Graham, Brees, KJ Wright
és olyanok kerültek be, első ránézésre mint Cooper, Clowney, Prescott, R.Nelson...
de voltak már jóval szarabb pb keretek is.
braxa88
elég komolytalan...
egyébként meg teljesen rendben van az idei lista 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
pro bowl:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000760503/article/nfl-announces-2017-pro-bowl-rosters
Thomas Davis az egyetlen 43as OLB, az 1 db SS/rostert továbbra sem értem. Így Chancellor is kimaradt... +Stafford, Conklin, Damon Harrison, Sean Lee, Jimmy Graham, Brees, KJ Wright
és olyanok kerültek be, első ránézésre mint Cooper, Clowney, Prescott, R.Nelson...
braxa88
Vicces, hogy a csoportját (ideiglenesen) vezető Lionsból nem került be senki. Sőt alternatívaként is alig páran. Számomra Prater kimaradása a legmegdöbbentőbb.
A sacklistán elég jól álló Hyder-re még szavazni sem lehetett. 😀
Bazzani
Stafford nálam MVP candidate, ehhez képest nincs Pro Bowlon. Nekem ez a legmegdöbbentőbb, nem a Lionsból, úgy általában

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
pro bowl:
braxa88
Vicces, hogy a csoportját (ideiglenesen) vezető Lionsból nem került be senki. Sőt alternatívaként is alig páran. Számomra Prater kimaradása a legmegdöbbentőbb.
Bazzani
Ti csapatként vagytok jók, nem egyénileg.
Van ilyen.

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
pro bowl:
braxa88

több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Höri
Hogy te miket olvasol!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.01-AM-696x208.png
empty taxi
 i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/840/283/350.png

(amúgy csak remélni tudom, hogy nem jön be)

Szerkesztette: JSanyo

több mint 7 éve
Höri
vagy a Telekomtól

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 7 éve
A Phinsnek, Billsnek, Broncosnak, Redskinsnek, Panthersnek, Saintsnek, hogy a 'csába van 0-tól különböző esélye megnyerni a divíziót?

Bills, Ravens, Texans, Titans, Colts, Broncos 0-tól különböző esély bye weekre?

Vagy én nem tudok számolni, vagy aki ezeket a táblázatot csinálta...
Vagy lehetsgées 1 forduló alatt 2 meccset nyerni...

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Nfc west izgi

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.02.39-AM-696x212.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.02.54-AM-696x209.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.01-AM-696x208.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.12-AM-696x207.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.17-AM-696x208.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.25-AM-696x205.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.32-AM-696x207.png
 dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.39-AM-696x208.png

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Ez mekkora poén volt! 😀

www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap3000000761003/NFL-Films-Presents-Free-Game-Tickets-For-Wanted-Criminals?icampaign=nflcom-cs-homepage-videoswap_generic_nfl

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 781 — Panthers fan
Tolbert lol szégyen, gyalázat

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Magastorony
Janek
Mondjuk, hogy ő, hogy keveredik oda, az nekem talány.
zinedine5
Ahogy J Peters

több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
Magastorony
Janek
Mondjuk, hogy ő, hogy keveredik oda, az nekem talány.
több mint 7 éve
Magastorony

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
pro bowl:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/sdtfvuzqj2hqfbfyituj
NFL announces 2017 Pro Bowl rosters
The 2017 Pro Bowl rosters have been revealed, and the Oakland Raiders are well-represented. Check out the complete AFC and NFC rosters for this week's game in Orlando.

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 2006-os Colts nem túl jó példa. Igaz, az alapszakaszban nagyon rossz volt az a defense, de playoffra kifejezetten stud lett, miután felépült Bob Sanders. (Őt szvsz, ha nem lett volna olyan üveg, ma Ray Lewis mellett emlegetnék. Elképesztő talent volt, nagy balszerencse, hogy csak pár évig bírta 😕 ).

Akkor már inkább talán 2009 Saints vs Colts. Az két támadócentrikus csapat volt. Bár a Saints védelme, ha nem is volt jó, de egy turnover gyár volt abban az évben. (Mondjuk mi a jó? Ha szopja a yardokat, de aztán elveszi tőled a labdát, az végülis elég jó 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Az utóbbi úgy 20 évben mindössze 3 olyan csapat volt, akik elsősorban a védelemmel nyertek bajnokságot, a 2000-es Ravens, a Gruden-féle Tampa és a Denver tavaly. Persze az ellenkezőjére még kevesebb példa van, talán még a 2006-os Colts és a késői Elway-féle Broncos állt ehhez a legközelebb.

Azért egy bajnokkaliber csapatnak tudnia kell legalább egy elit-közepesen erős kombinációt kiállítania a két csapatrészből (az elit-elit nagyon ritka). Az már más kérdés, hogy rombolni mindig könnyebb, mint építkezni, pláne a januári hidegben, ezért a defense-orientált csapatok mindig előnyben lesznek.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezért (is) kár, hogy a Broncos nyert, mert megint lehet 10 évig hallgatni ezt a közhelyet 😒
A legjobb csapat nyeri, aztán csókolom. Nekünk ebben az évben voltak gyönyörű védelmi szenvedéseink, aztán a legkevesebb pontot engedtük eddig a ligában. Ha ezt még két meccsig hozzuk, akkor fix a bajnoki cím 😀

Amúgy most tényleg magunkat tartom favoritnak, de nem a pontok száma miatt, hanem azért, mert az elmúlt két fontos meccsen végre az látszott a védelemtől, hogy tudja addig tartani magát, amíg a támadók bele nem lendülnek, a támadók pedig általában tudnak annyi pontot szerezni, és időt a pályán tölteni, hogy a védelmet jó helyzetbe hozza. És ha a kettő megfelelően ki tudja egészíteni egymást, akkor annak lehet bajnoki cím az eredménye, függetlenül attól, hogy egy csapatnak nincs top 5 védelme, de akár még top 10 sem.

Az tény, hogy az elmúlt két meccsünk azért tűnt könnyebbnek, mert végre nem azért kellett izgulni, hogy na vajon Bradyék tudnak-e elég gyorsan elég sok pontot szerezni, vagy különben para lehet. Ebből a szempontból tényleg nem rossz, ha elit a védelem, mert annak elég, ha az elit támadók teszem azt tízből csak egyszer hibáznak, és nincs TD, az elit támadóknál viszont általában nincs kiemelkedően jó védelem, amivel szemben a közepes támadósorú elit védelem képes lehet elég pontot szerezni. De ha totál nulla a támadósor, akkor azért egy ligalegjobb D is képes a szezon végére lepusztulni, és a végén még PO sem lesz, és persze a végére a számok is leromlanak a meccsenkénti 40 perc miatt, így lehet majd azt mondani, hogy nem is volt az olyan jó védelem, bezzeg annak a csapatnak, ahol a támadók 10 perccel többet voltak fent, és ezért kevesebb pontot engedtek a végére, arra rámondják, hogy a védelem nyerte meg.

Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy szomorú lennék, ha a Minnesota védelmét láttam volna nálunk a szezon során támadósorunk mellett, persze remélem, hogy még néhány ilyen pazar teljesítményt lehozunk, és a sajátunk miatt is lehet majd örömködni

több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
Pocsék támadósorral lehet gyűrűt nyerni, pocsék védelemmel nem!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Hogy is van ez?

"Defense wins championships." DE "The offense has to take them to the playoffs first." ?

Általában ettől kapok agyhúgykövet, mikor valaki fizikai törvényszerűségként érvel a fenti mondással. Felejtsük már el, legyünk ésszerűek! A pontok döntő hányadát mindig a támadók fogják hozni. Egy erős védelem képtelen egy impotens támadóegységet kompenzálni egy alapszakaszon keresztül.
gyeek
nekem van egy elég közeli példám azért! 😉
meg is lep hogy nem ismered
| idei Giants! |
yooker
Impotens támadó egységtől pont egy OBJ-vel vagytok előrébb és ez pont elég. Ha nekünk lenne egy ilyen playmakerünk...
Toca
Samu meg smafu?

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hogy is van ez?

"Defense wins championships." DE "The offense has to take them to the playoffs first." ?

Általában ettől kapok agyhúgykövet, mikor valaki fizikai törvényszerűségként érvel a fenti mondással. Felejtsük már el, legyünk ésszerűek! A pontok döntő hányadát mindig a támadók fogják hozni. Egy erős védelem képtelen egy impotens támadóegységet kompenzálni egy alapszakaszon keresztül.
gyeek
nekem van egy elég közeli példám azért! 😉
meg is lep hogy nem ismered
| idei Giants! |
yooker
Impotens támadó egységtől pont egy OBJ-vel vagytok előrébb és ez pont elég. Ha nekünk lenne egy ilyen playmakerünk...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ez a Cowboysos szorzó elég vonzó.
 www.sportsline.com/insiders/25743232/odds-increasingly-favor-tony-romo-leaving-cowboys/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...