NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint 163-165M lesz a várható cap 2017-re.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Aki rendelt már Fanaticsről cuccokat, meg tudná mondani kb mennyi idő mire házhoz szállítják?

2 hete rendeltem, szerda óta már Mo-n van, azóta viszont nem frissült a követő. Gondolom a vámnál áll még.
ervinator
Volt, hogy 1 hét, volt, hogy 6 hét.
Ünnepek elött több.

több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Aki rendelt már Fanaticsről cuccokat, meg tudná mondani kb mennyi idő mire házhoz szállítják?

2 hete rendeltem, szerda óta már Mo-n van, azóta viszont nem frissült a követő. Gondolom a vámnál áll még.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
gyönyörű 😊
Löfli
Ez se látott még meccset belülről!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az egy pontos safety így néz ki

www.youtube.com/watch?v=jp4TeP4rw0s
baggio
jó de itt a TD-t szerző csapat szerezte a safety-t, nem pedig az ellenfél. a scorigamis videóban pedig erről van szó, meg a 6-1-es végeredményről (18:24-től)

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
az egy pontos safety így néz ki

www.youtube.com/watch?v=jp4TeP4rw0s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez kurva nagy jelenet volt, de ez igazából touchback lenne, nem safety, szerintem 😊

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
6-1es meccsen az az egy pont valahogy így nézhetne ki
 www.youtube.com/watch?v=XsZCTzYNBQE

csak a labdára kell menni nem a játékosra 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
gyönyörű 😊

www.youtube.com/watch?v=9l5C8cGMueY

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Comeback playa: JPP
Löfli
Luck lesz ha továbbjutunk
Höri
Ha tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛
H_Marko
nektek meg miracle
Höri
Az NFL legszorosabb csoportját vezetni nem miracle 😀 Nem értem miért tartják gyengének a south-t mikor itt a legkiélezettebb a verseny....amúgy mindegy hogy csodával jut e tovább a Houston vagy nem, legalább PO-ban lesz
samu09
Ennyi. #Top10offense #Mularkeyazisten #Mariotamegaprofétája #DemarcoMurr
több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Löfli
Höri
H_Marko
nektek meg miracle
Höri
Az NFL legszorosabb csoportját vezetni nem miracle 😀 Nem értem miért tartják gyengének a south-t mikor itt a legkiélezettebb a verseny....amúgy mindegy hogy csodával jut e tovább a Houston vagy nem, legalább PO-ban lesz
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na nyomtam egy playoff machinet  www.espn.com/nfl/playoffs/machine és első érzésre hasraütésszerűen ez jött ki:

1. NE 14-2
2. KC 12-4
3. PIT 10-6
4. IND 8-8
5. OAK 11-5
6. DEN 10-6
SD, BUF, MIA, BAL meg 9-7-el lemaradt, itt nagy verseny lesz ezek szerint.

1. DAL 14-2
2. SEA 11-4-1
3. ATL 11-5
4. GB 10-6
5. NYG 11-5
6. WAS 9-6-1
Itt érdekes, hogy nem jutott be a DET, ezek szerint alábecsültem őket. Elég nehéznek tűnik a sorsolásuk, kíváncsi vagyok bejutnak-e.
Duff
Nálam ez lett:

AFC
1. Oakland 14-2
2. New England 14-2
3. Pittsburgh 10-6
4. Houston 8-8
5. Kansas 11-5
6. Miami 10-6

NFC
1. Dallas 14-2
2. Seattle 12-3-1
3. Atlanta 11-5
4. Green Bay 9-7
5. Tampa 11-5
6. Giants 11-5
több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hamár MVP, Stafford is megér minimum egy említést
braxa88
adom

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 311 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Top 25 OL player a PFF szerint:

www.profootballfocus.com/pro-top-25-nfl-offensive-linemen-this-season/

Szerkesztette: Löfli

Liverpool Fc
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hamár MVP, Stafford is megér minimum egy említést
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Na nyomtam egy playoff machinet  www.espn.com/nfl/playoffs/machine és első érzésre hasraütésszerűen ez jött ki:

1. NE 14-2
2. KC 12-4
3. PIT 10-6
4. IND 8-8
5. OAK 11-5
6. DEN 10-6
SD, BUF, MIA, BAL meg 9-7-el lemaradt, itt nagy verseny lesz ezek szerint.

1. DAL 14-2
2. SEA 11-4-1
3. ATL 11-5
4. GB 10-6
5. NYG 11-5
6. WAS 9-6-1
Itt érdekes, hogy nem jutott be a DET, ezek szerint alábecsültem őket. Elég nehéznek tűnik a sorsolásuk, kíváncsi vagyok bejutnak-e.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
MVP: legalább az ilyen években nyerhetné nem QB is. A csapat számára legértékesebb mindig a QB, és nincs olyan év, hogy a 32 csapatból ne legyen legalább 1 ahol a QB klasszis teljesítményt nyújt. Ergó szorosan ragaszkodva a "csapat számára legértékesebb"-hez, minden évben QB-nak kellene nyerni. De akkor meg átnevezhetnénk MVQ, most valuable quarterback díjra.

Úgyhogy, ha már MVP, és ne csak QB nyerje, nekem az tetszene, ha QB csak úgy nyerhetne, ha valami kiválón felüli extrát nyújt. TD, yard v. rating recordot dönt ill. legalább valamelyik közelébe jut, és emellé van legalább 3-4 egészen extraklasszis, emlékezetes meccse, az adott évben. Bravúros comeback, 4-5TD-s, tökéletes közeli ratinges szuper teljesítmény, stb. Ha ilyen nincs, akkor meg nyerje valaki aki a saját posztján kolosszálisan jó. Tavaly Watt, idén David Johnson, Khalil Mack, ilyesmi.
peterk2005
Nem kell celozgatni, egeszen nyugodtan leirhatod, hogy Erik Waldenre gondolsz, aki tenyleg kolosszalisan jo, a Colts-vedelmet a hatan viszi, az Indianapolist nem mellesleg epp a PO fele sodorja. A statisztikai magaert beszelnek, raadasul a Packers elleni alazas soran egyetlen option-jatekot sem nezett be annyira, mint tette azt a 49ers ellen, meg sajtos mezben.

Klasszissa erett, megerdemelne az MVP-cimet. Raadasul eladott labdaja sem volt, mint mondjuk Bradynek.

több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Löfli
Höri
H_Marko
nektek meg miracle
Höri
Bocs de még csak 10 perce követem a ligát, ki az a miracle és mi a posztja?
Go pats/seahawks/raiders/broncos/cowboys
davemayer
Music City Titansben játszott '99-ben.
Az apja is híres focista volt, '78-as az Eaglesben, vagy ahogy akkor hívták Meadowlands

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Löfli
Höri
H_Marko
nektek meg miracle
Höri
Bocs de még csak 10 perce követem a ligát, ki az a miracle és mi a posztja?
Go pats/seahawks/raiders/broncos/cowboys

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
MVP: legalább az ilyen években nyerhetné nem QB is. A csapat számára legértékesebb mindig a QB, és nincs olyan év, hogy a 32 csapatból ne legyen legalább 1 ahol a QB klasszis teljesítményt nyújt. Ergó szorosan ragaszkodva a "csapat számára legértékesebb"-hez, minden évben QB-nak kellene nyerni. De akkor meg átnevezhetnénk MVQ, most valuable quarterback díjra.

Úgyhogy, ha már MVP, és ne csak QB nyerje, nekem az tetszene, ha QB csak úgy nyerhetne, ha valami kiválón felüli extrát nyújt. TD, yard v. rating recordot dönt ill. legalább valamelyik közelébe jut, és emellé van legalább 3-4 egészen extraklasszis, emlékezetes meccse, az adott évben. Bravúros comeback, 4-5TD-s, tökéletes közeli ratinges szuper teljesítmény, stb. Ha ilyen nincs, akkor meg nyerje valaki aki a saját posztján kolosszálisan jó. Tavaly Watt, idén David Johnson, Khalil Mack, ilyesmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Löfli
Höri
H_Marko
nektek meg miracle

több mint 7 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Löfli
Höri

több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Löfli

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Edző: Del Rio
Bruce
Bennem mondjuk minden egyes hét után erősödik, hogy Fishernek kéne kapnia!
Valljuk be: az, aki hétről hétre, évről évre konkrétan már magát alázza meg a szarabbnál szarabb produkciókkal, mégis egyre inkább erősödik a pozíciójában, ráadásul mindig jól fizető főállást talál, baszki, az az ember egyszerűen tudhat valamit, amit mások nem. Kiemelkedik a HC-k közül Bajusz, és ezt díjazni kell most már!
Stez
Vagy kéne egy külön életmű díjat alapítani amit róla neveznének el és ő kapná először 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Edző: Del Rio
Bruce
Bennem mondjuk minden egyes hét után erősödik, hogy Fishernek kéne kapnia!
Valljuk be: az, aki hétről hétre, évről évre konkrétan már magát alázza meg a szarabbnál szarabb produkciókkal, mégis egyre inkább erősödik a pozíciójában, ráadásul mindig jól fizető főállást talál, baszki, az az ember egyszerűen tudhat valamit, amit mások nem. Kiemelkedik a HC-k közül Bajusz, és ezt díjazni kell most már!