NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint 163-165M lesz a várható cap 2017-re.
több mint 7 éve
Aki rendelt már Fanaticsről cuccokat, meg tudná mondani kb mennyi idő mire házhoz szállítják?Volt, hogy 1 hét, volt, hogy 6 hét.
2 hete rendeltem, szerda óta már Mo-n van, azóta viszont nem frissült a követő. Gondolom a vámnál áll még.
ervinator
Ünnepek elött több.
több mint 7 éve
ervinator
1 703
Aki rendelt már Fanaticsről cuccokat, meg tudná mondani kb mennyi idő mire házhoz szállítják?2 hete rendeltem, szerda óta már Mo-n van, azóta viszont nem frissült a követő. Gondolom a vámnál áll még.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
gyönyörű 😊Ez se látott még meccset belülről!
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
az egy pontos safety így néz kijó de itt a TD-t szerző csapat szerezte a safety-t, nem pedig az ellenfél. a scorigamis videóban pedig erről van szó, meg a 6-1-es végeredményről (18:24-től)
www.youtube.com/watch?v=jp4TeP4rw0s
baggio
Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
az egy pontos safety így néz kiwww.youtube.com/watch?v=jp4TeP4rw0s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ez kurva nagy jelenet volt, de ez igazából touchback lenne, nem safety, szerintem 😊
több mint 7 éve
6-1es meccsen az az egy pont valahogy így nézhetne kiwww.youtube.com/watch?v=XsZCTzYNBQE
csak a labdára kell menni nem a játékosra 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Ennyi. #Top10offense #Mularkeyazisten #Mariotamegaprofétája #DemarcoMurrAz NFL legszorosabb csoportját vezetni nem miracle 😀 Nem értem miért tartják gyengének a south-t mikor itt a legkiélezettebb a verseny....amúgy mindegy hogy csodával jut e tovább a Houston vagy nem, legalább PO-ban lesznektek meg miracleHa tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
H_Marko
Höri
samu09
több mint 7 éve
Az NFL legszorosabb csoportját vezetni nem miracle 😀 Nem értem miért tartják gyengének a south-t mikor itt a legkiélezettebb a verseny....amúgy mindegy hogy csodával jut e tovább a Houston vagy nem, legalább PO-ban lesznektek meg miracleHa tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
H_Marko
Höri
több mint 7 éve
Na nyomtam egy playoff machinet www.espn.com/nfl/playoffs/machine és első érzésre hasraütésszerűen ez jött ki:Nálam ez lett:
1. NE 14-2
2. KC 12-4
3. PIT 10-6
4. IND 8-8
5. OAK 11-5
6. DEN 10-6
SD, BUF, MIA, BAL meg 9-7-el lemaradt, itt nagy verseny lesz ezek szerint.
1. DAL 14-2
2. SEA 11-4-1
3. ATL 11-5
4. GB 10-6
5. NYG 11-5
6. WAS 9-6-1
Itt érdekes, hogy nem jutott be a DET, ezek szerint alábecsültem őket. Elég nehéznek tűnik a sorsolásuk, kíváncsi vagyok bejutnak-e.
Duff
AFC
1. Oakland 14-2
2. New England 14-2
3. Pittsburgh 10-6
4. Houston 8-8
5. Kansas 11-5
6. Miami 10-6
NFC
1. Dallas 14-2
2. Seattle 12-3-1
3. Atlanta 11-5
4. Green Bay 9-7
5. Tampa 11-5
6. Giants 11-5
több mint 7 éve
braxa88
12 534
hamár MVP, Stafford is megér minimum egy említést
több mint 7 éve
Duff
3 133
Na nyomtam egy playoff machinet www.espn.com/nfl/playoffs/machine és első érzésre hasraütésszerűen ez jött ki:1. NE 14-2
2. KC 12-4
3. PIT 10-6
4. IND 8-8
5. OAK 11-5
6. DEN 10-6
SD, BUF, MIA, BAL meg 9-7-el lemaradt, itt nagy verseny lesz ezek szerint.
1. DAL 14-2
2. SEA 11-4-1
3. ATL 11-5
4. GB 10-6
5. NYG 11-5
6. WAS 9-6-1
Itt érdekes, hogy nem jutott be a DET, ezek szerint alábecsültem őket. Elég nehéznek tűnik a sorsolásuk, kíváncsi vagyok bejutnak-e.
több mint 7 éve
MVP: legalább az ilyen években nyerhetné nem QB is. A csapat számára legértékesebb mindig a QB, és nincs olyan év, hogy a 32 csapatból ne legyen legalább 1 ahol a QB klasszis teljesítményt nyújt. Ergó szorosan ragaszkodva a "csapat számára legértékesebb"-hez, minden évben QB-nak kellene nyerni. De akkor meg átnevezhetnénk MVQ, most valuable quarterback díjra.Nem kell celozgatni, egeszen nyugodtan leirhatod, hogy Erik Waldenre gondolsz, aki tenyleg kolosszalisan jo, a Colts-vedelmet a hatan viszi, az Indianapolist nem mellesleg epp a PO fele sodorja. A statisztikai magaert beszelnek, raadasul a Packers elleni alazas soran egyetlen option-jatekot sem nezett be annyira, mint tette azt a 49ers ellen, meg sajtos mezben.
Úgyhogy, ha már MVP, és ne csak QB nyerje, nekem az tetszene, ha QB csak úgy nyerhetne, ha valami kiválón felüli extrát nyújt. TD, yard v. rating recordot dönt ill. legalább valamelyik közelébe jut, és emellé van legalább 3-4 egészen extraklasszis, emlékezetes meccse, az adott évben. Bravúros comeback, 4-5TD-s, tökéletes közeli ratinges szuper teljesítmény, stb. Ha ilyen nincs, akkor meg nyerje valaki aki a saját posztján kolosszálisan jó. Tavaly Watt, idén David Johnson, Khalil Mack, ilyesmi.
peterk2005
Klasszissa erett, megerdemelne az MVP-cimet. Raadasul eladott labdaja sem volt, mint mondjuk Bradynek.
több mint 7 éve
Music City Titansben játszott '99-ben.Bocs de még csak 10 perce követem a ligát, ki az a miracle és mi a posztja?nektek meg miracleHa tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
H_Marko
Höri
Go pats/seahawks/raiders/broncos/cowboys
davemayer
Az apja is híres focista volt, '78-as az Eaglesben, vagy ahogy akkor hívták Meadowlands
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Bocs de még csak 10 perce követem a ligát, ki az a miracle és mi a posztja?nektek meg miracleHa tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
H_Marko
Höri
Go pats/seahawks/raiders/broncos/cowboys
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
MVP: legalább az ilyen években nyerhetné nem QB is. A csapat számára legértékesebb mindig a QB, és nincs olyan év, hogy a 32 csapatból ne legyen legalább 1 ahol a QB klasszis teljesítményt nyújt. Ergó szorosan ragaszkodva a "csapat számára legértékesebb"-hez, minden évben QB-nak kellene nyerni. De akkor meg átnevezhetnénk MVQ, most valuable quarterback díjra.Úgyhogy, ha már MVP, és ne csak QB nyerje, nekem az tetszene, ha QB csak úgy nyerhetne, ha valami kiválón felüli extrát nyújt. TD, yard v. rating recordot dönt ill. legalább valamelyik közelébe jut, és emellé van legalább 3-4 egészen extraklasszis, emlékezetes meccse, az adott évben. Bravúros comeback, 4-5TD-s, tökéletes közeli ratinges szuper teljesítmény, stb. Ha ilyen nincs, akkor meg nyerje valaki aki a saját posztján kolosszálisan jó. Tavaly Watt, idén David Johnson, Khalil Mack, ilyesmi.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
nektek meg miracleHa tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
H_Marko
több mint 7 éve
Ha tovább juttok az tényleg luck lesz... 😛Comeback playa: JPPLuck lesz ha továbbjutunk
Löfli
Höri
több mint 7 éve
Vagy kéne egy külön életmű díjat alapítani amit róla neveznének el és ő kapná először 😊Edző: Del RioBennem mondjuk minden egyes hét után erősödik, hogy Fishernek kéne kapnia!
Bruce
Valljuk be: az, aki hétről hétre, évről évre konkrétan már magát alázza meg a szarabbnál szarabb produkciókkal, mégis egyre inkább erősödik a pozíciójában, ráadásul mindig jól fizető főállást talál, baszki, az az ember egyszerűen tudhat valamit, amit mások nem. Kiemelkedik a HC-k közül Bajusz, és ezt díjazni kell most már!
Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Edző: Del RioBennem mondjuk minden egyes hét után erősödik, hogy Fishernek kéne kapnia!
Bruce
Valljuk be: az, aki hétről hétre, évről évre konkrétan már magát alázza meg a szarabbnál szarabb produkciókkal, mégis egyre inkább erősödik a pozíciójában, ráadásul mindig jól fizető főállást talál, baszki, az az ember egyszerűen tudhat valamit, amit mások nem. Kiemelkedik a HC-k közül Bajusz, és ezt díjazni kell most már!