NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Érdekes év ez az idei, 4 fordulóval a vége előtt, nem nagyon lehet egyik fő díjra sem esélyest mondani. MVPre(Brady, Ryan, Cowboys rookiek megosztva 😀 ) sincs nagy favorit ami tök meglepő, és a DPOY-re sincs top esélyes (Wagner, Mack, Collins, Chancellor, Miller.)OROY (két dallasi ugye) és DROY (Floyd, Bosa, Neal, D.Jones...) díjak messze nem dőltek még el..
Comeback player: hirtelen Seahawksosként Jimmy Graham ugrik be, de tuti van más is aki tavaly sérült volt és most jó.
Coachra sincs igazán jó tippem, de azért Garrettnek ne 😀
több mint 7 éve
Gyakorlotatod vele feszt, hogy nehogy erúgja a gólvonalon túlra, aztán meg odarakod fieldgoal kísérlethez 😉 szerinted....Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...Persze, hogy vannak. Nézzél Pats-meccseket. BB megmondta, hogy az új szabálynak az lesz a hozománya, hogy több lesz a visszahordás. Én meg néztem, hogy ugyan miért, amikor letérdelve a 25-ösről indulhatnak a támadósorok, felesleges visszafutni.
baggio
Ja, csak aztán jött az a trükk, hogy direkt nem rúgunk az end zone-ba, hanem az 1 yardos környékére, ahonnan a másik csapatnak vissza kell hordania, az esetek döntő többségében ezzel rosszabbul járva, mintha touchback lenne és a 25 yardosról jöhetne. Arról nem beszélve, hogy volt olyan meccs, amikor kettőből labdát is szereztünk a red zone-ban így
Wyatt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...Persze, hogy vannak. Nézzél Pats-meccseket. BB megmondta, hogy az új szabálynak az lesz a hozománya, hogy több lesz a visszahordás. Én meg néztem, hogy ugyan miért, amikor letérdelve a 25-ösről indulhatnak a támadósorok, felesleges visszafutni.
baggio
Ja, csak aztán jött az a trükk, hogy direkt nem rúgunk az end zone-ba, hanem az 1 yardos környékére, ahonnan a másik csapatnak vissza kell hordania, az esetek döntő többségében ezzel rosszabbul járva, mintha touchback lenne és a 25 yardosról jöhetne. Arról nem beszélve, hogy volt olyan meccs, amikor kettőből labdát is szereztünk a red zone-ban így
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Az NFL olyan, mint egy szűk, zárt körű részvénytársaság. A tulajdonosi tanács az atyaúristen, ők vannak legfelül, de az operatív irányításra kineveznek egy "vezérigazgatót". Ez Goodell. Ő addig marad a helyén, amíg a tulajdonosok le nem váltják, és nyilván úgy kell dolgoznia, hogy elégedettek legyenek vele. Ugyanakkor van egy elég széles hatásköre amin belül ő mozog, ő dönt. És mivel nem 1, hanem 32 tulajdonos van, tud lavírozgatni is, nem kell feltétlenül mind a 32 tulaj tetszését elnyernie.Csak annyival csatlakoznék, hogy amíg ilyen jól megy (sőt egyre jobban, még ha most van is benne valami kis visszaesés) addig szóba sem fog kerülni, hogy leváltsák Goodell-t. Sőt, a tulajoknak még jól is jön, mert mindenért ő az aljas-szemét és viszi el a balhét. Ő kapja a kifütyülést és a kellemetlen ügyeket...és köszöni szépen, viszi a hátán a cirkuszt és viszi a pénzt, ami még mindig igencsak szerény ahhoz képest, hogy milyen jól járnak a tulajdonosok.
De ha az a kérdés, hogy lesz-e az NFL valaha is szurkoló-orientált, akkor a válasz természetesen nem. Ez egy business, egy vállalkozás Annyira foglalkozik csak a szurkolókkal, mint bármilyen vállalkozás az ügyfeleivel. Nyilván kell, hogy az ügyfél valamilyen szinten elégedett legyen, de ez nem cél, hanem eszköz. A cél a bevétel.
peterk2005
Amíg nem lesz valami félresiklott dolog, addig marad, mert ő lesz az, aki egyszer majd elviszi a balhét a tulajdonosok helyett...
több mint 7 éve
Fattyu
1 920
Az NFL olyan, mint egy szűk, zárt körű részvénytársaság. A tulajdonosi tanács az atyaúristen, ők vannak legfelül, de az operatív irányításra kineveznek egy "vezérigazgatót". Ez Goodell. Ő addig marad a helyén, amíg a tulajdonosok le nem váltják, és nyilván úgy kell dolgoznia, hogy elégedettek legyenek vele. Ugyanakkor van egy elég széles hatásköre amin belül ő mozog, ő dönt. És mivel nem 1, hanem 32 tulajdonos van, tud lavírozgatni is, nem kell feltétlenül mind a 32 tulaj tetszését elnyernie.
De ha az a kérdés, hogy lesz-e az NFL valaha is szurkoló-orientált, akkor a válasz természetesen nem. Ez egy business, egy vállalkozás Annyira foglalkozik csak a szurkolókkal, mint bármilyen vállalkozás az ügyfeleivel. Nyilván kell, hogy az ügyfél valamilyen szinten elégedett legyen, de ez nem cél, hanem eszköz. A cél a bevétel.
peterk2005
Hmmm.., Szép megfogalmazás.
És ugyan ez igaz az alkalmazottakra is.
több mint 7 éve
Az NFL olyan, mint egy szűk, zárt körű részvénytársaság. A tulajdonosi tanács az atyaúristen, ők vannak legfelül, de az operatív irányításra kineveznek egy "vezérigazgatót". Ez Goodell. Ő addig marad a helyén, amíg a tulajdonosok le nem váltják, és nyilván úgy kell dolgoznia, hogy elégedettek legyenek vele. Ugyanakkor van egy elég széles hatásköre amin belül ő mozog, ő dönt. És mivel nem 1, hanem 32 tulajdonos van, tud lavírozgatni is, nem kell feltétlenül mind a 32 tulaj tetszését elnyernie.De ha az a kérdés, hogy lesz-e az NFL valaha is szurkoló-orientált, akkor a válasz természetesen nem. Ez egy business, egy vállalkozás Annyira foglalkozik csak a szurkolókkal, mint bármilyen vállalkozás az ügyfeleivel. Nyilván kell, hogy az ügyfél valamilyen szinten elégedett legyen, de ez nem cél, hanem eszköz. A cél a bevétel.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Goodellnek meddig tart a szerződése? meddig lesz ez a gyökér még nagyfőnök?Rosszul tudom, hogy Goodell csak a tulajdonosok döntéseit képviseli és igazából nem rajta múlnak a döntések, hanem azokon akik a pénzt teszik az üzletbe?
egyáltalán h működik ez a commishválasztósredszer?
braxa88
Értem ezalatt, hogy jöhet bárki helyette, nem a szurkolók érdekei lesznek az elsők, hanem a tulajoké. Ráadásul Goodell annyi pénzt hozott nekik, amennyit más nem tudott, így miért is kellene mennie?!
több mint 7 éve
Season so far by nflfilmswww.youtube.com/watch?v=zeMEhxLBtA0
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Goodellnek meddig tart a szerződése? meddig lesz ez a gyökér még nagyfőnök?Amíg haza nem zavarják a Feketeruhások!
egyáltalán h működik ez a commishválasztósredszer?
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Goodellnek meddig tart a szerződése? meddig lesz ez a gyökér még nagyfőnök?egyáltalán h működik ez a commishválasztósredszer?
több mint 7 éve
majd onside spike-ol GronkowskiVannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...Így onside kick mikor lesz?
baggio
H_Marko
több mint 8 éve
Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...Így onside kick mikor lesz?
baggio
több mint 8 éve
mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?Egy jobb visszahordás vagy a rosszabb közbeni rohadt nagy szerelés épp, hogy kiemeli a dolog szépségét. Inkább a semmirevaló kapura rugdosást kellene minimalizálni vagy eltörölni. Én a kickoffot meg a kezdést is betenném 10 yardra.
pontot adni szerintem hülyeség, de ha annyira vissza akarják szorítani a kickoff returöket, lehetne valami yardbéli jutalom, teszem azt az ellen nem 25, hanem 15 yardról jön, ha betalál a kicker a póznák közé. ilyesminek talán lenne értelme.
winston
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
xrace77
4 515
több mint 8 éve
Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...a pontos része szerintem is, ahogy írtam. viszont jó ok lenne arra az nfl-nek, hogy visszaszorítsa a visszahordások számát. bár nem tudom hányan tudnák bebikázni, szerintem nem sokan.mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?az amerikai foci a területszerzésről szól, ezért is járnak a pontok, ha végigmész a pályán 6(+1v2), ha haladsz előre akkor (3)pontot.
pontot adni szerintem hülyeség, de ha annyira vissza akarják szorítani a kickoff returöket, lehetne valami yardbéli jutalom, teszem azt az ellen nem 25, hanem 15 yardról jön, ha betalál a kicker a póznák közé. ilyesminek talán lenne értelme.
winston
Ez a bikázzunk egy nagyot a labdába és azért adjunk pontot oltári hülyeség.
braxa88
winston
azért az vicc, hogy azzal akarják növelni a népszerűséget, hogy elvesznek egy meccsidőpontot... Nem ám a basszottsok reklámszünet kivétele, sok ésszerűtlen büntetés/szabály, 3,5órás meccshossz, stb...A tnf "felvizezte a produktumot", azaz egyértelművé tette sokaknak, hogy az nfl-ben se kizárólag minden héten háború van, hanem nem egy sz@r csapat és sokszor kifejezetten rossz meccsek. Ez a tipikus "oversaturation", előtte volt a vasárnap két programsávban sok-sok akcióval, majd egy kiemelt rangadóval, hétfőn feltéve a pontot az i-re, most meg már az az ember érzése, mintha minden nap lenne nfl a tévében, és pláne csütörtökön ritkán van nézhető mérkőzés.
braxa88
más, ha valamiért, én ezért adnék plusz pontot:
twitter.com/RedditCFB/status/802364251960553472
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
szerintem meg eltörlik a kickoffokat és mindenki alapból 25 ről fogja kezdeni a játékot. Kivételt képez majd az, ha az öltözőben sikerül ellopni az ellenfél kapitányok derekára rögzített kis zászlót. Azért darabonkét 5 yard járna + ban a kickoffokhoz. Azért meg 7 pontot kapna az adott csapat amelyiknek edzője be csábítaná a saját csapatának jacuzzijába az ellenfél edzőjét.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
lenne két kicker a rosteren, egy kickoffos bikalábú, meg egy normális.a pontos része szerintem is, ahogy írtam. viszont jó ok lenne arra az nfl-nek, hogy visszaszorítsa a visszahordások számát. bár nem tudom hányan tudnák bebikázni, szerintem nem sokan.mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?az amerikai foci a területszerzésről szól, ezért is járnak a pontok, ha végigmész a pályán 6(+1v2), ha haladsz előre akkor (3)pontot.
winston
braxa88
winston
de tökmindegy, nem hiszem, h lesz belőle vmi
több mint 8 éve
a pontos része szerintem is, ahogy írtam. viszont jó ok lenne arra az nfl-nek, hogy visszaszorítsa a visszahordások számát. bár nem tudom hányan tudnák bebikázni, szerintem nem sokan.mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?az amerikai foci a területszerzésről szól, ezért is járnak a pontok, ha végigmész a pályán 6(+1v2), ha haladsz előre akkor (3)pontot.
winston
braxa88
Szerkesztette: winston
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?az amerikai foci a területszerzésről szól, ezért is járnak a pontok, ha végigmész a pályán 6(+1v2), ha haladsz előre akkor (3)pontot.
winston
több mint 8 éve
mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?pontot adni szerintem hülyeség, de ha annyira vissza akarják szorítani a kickoff returöket, lehetne valami yardbéli jutalom, teszem azt az ellen nem 25, hanem 15 yardról jön, ha betalál a kicker a póznák közé. ilyesminek talán lenne értelme.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azért az vicc, h azzal akarják növelni a népszerűséget, h elvesznek egy meccsidőpontot... Nem ám a basszottsok reklámszünet kivétele, sok ésszerűtlen büntetés/szabály, 3,5órás meccshossz, stb...
több mint 8 éve
pont azért mert lokációfüggő, ebből következik hogy amit az egész ország egyszerre tud nézni garantáltan nagyobb nézettséggel bír mint egy 7 órás.7 órakor lokáció függő, hogy milyen meccs van, azzal nem tudod összehasonlítani a teljes lefedettségű közvetítést.Engem nem zavar ha szar a meccs, ki tudom kapcsolni a tévét bármikor.szerintem sincs semmi baj azzal hogy van TNF, nem értem miért keveslik a nézettséget, hiszen tuti nagyobb mint ha a 7 órás sávban lenne ahol van konkurenciája.
Viszont ha nem lenne semmi, az rosszabb. Így legalább van +1 időpont meccsnézésre, a vasárnap 7 órás 8 db találkozóból akkor se látnék többet ha nem 8 lenne, hanem 9.
Höri
davemayer
506sports.com/nfl.php?yr=2016&wk=12
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
7 órakor lokáció függő, hogy milyen meccs van, azzal nem tudod összehasonlítani a teljes lefedettségű közvetítést.Engem nem zavar ha szar a meccs, ki tudom kapcsolni a tévét bármikor.szerintem sincs semmi baj azzal hogy van TNF, nem értem miért keveslik a nézettséget, hiszen tuti nagyobb mint ha a 7 órás sávban lenne ahol van konkurenciája.
Viszont ha nem lenne semmi, az rosszabb. Így legalább van +1 időpont meccsnézésre, a vasárnap 7 órás 8 db találkozóból akkor se látnék többet ha nem 8 lenne, hanem 9.
Höri
davemayer
506sports.com/nfl.php?yr=2016&wk=12
több mint 8 éve
13. heti lépők: www.nfl.com/mycausemycleats#photogallery=0ap3000000748531
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.