NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Máshol nem lőhetnek le?Engem nem. Sose mennék Mexikóba.Sőt, akár téged is lelőhettek volna. Ahhoz képest...kell a mexikói meccs mint a falat kenyérLe is lőhették volna. Ahhoz képest...
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1408/14085/140859/14085904_ad772fe20ec9eedeade380282b6d6b86_wm.jpg
braxa88
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Engem nem. Sose mennék Mexikóba.Sőt, akár téged is lelőhettek volna. Ahhoz képest...kell a mexikói meccs mint a falat kenyérLe is lőhették volna. Ahhoz képest...
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1408/14085/140859/14085904_ad772fe20ec9eedeade380282b6d6b86_wm.jpg
braxa88
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 8 éve
Sőt, akár téged is lelőhettek volna. Ahhoz képest...kell a mexikói meccs mint a falat kenyérLe is lőhették volna. Ahhoz képest...
braxa88
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
kell a mexikói meccs mint a falat kenyérLe is lőhették volna. Ahhoz képest...
braxa88
több mint 8 éve
kicsit off:Előbbit le kell tölteni majd kinyomtatni, utóbbinál elég csak az okostelefonon bemutatni
Stubhubon nézegetek jegyeket mi a különbség az: instant download és az electronic jegyek közt?
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
12 játékos, akik játéka döntő lehet abban, hogy ki nyeri a Super Bowlt (/ jut el oda egyáltalán)ftw.usatoday.com/2016/11/dak-prescott-odell-beckham-jr-players-super-bowl-nfl
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Mit szólunk a Green Bay első "TD"-jéhez? 😀Mivel kikaptak így is mocskosul senkit nem érdekel. Bezzeg ha múlott volna rajta vmi... 😊
Szokol
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Mit szólunk a Green Bay első "TD"-jéhez? 😀Majdnem olyan szép TD volt Nelsontól, mint az, amit még a Super Bowlon produkált
Szokol
több mint 8 éve
Mit szólunk a Green Bay első "TD"-jéhez? 😀
több mint 8 éve
kicsit off:Stubhubon nézegetek jegyeket mi a különbség az: instant download és az electronic jegyek közt?
több mint 8 éve
1-1 gif a 11. hét csapatairólftw.usatoday.com/2016/11/nfl-week-11-summary-results-gifs-patriots-steelers-colts-packers-redskins-cowboys
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Akkor már értem miért tradel ilyen jól.. 😛Nem talaltam jobb/megfelelo topicot neki (a Steelerst/Seahawks topicot nem akartam szetoffolni/trollkodni), de erdekes.. es jo latni, hogy mar a jatekosok kozul is egyre tobben figyelnek az advanced statokra (meg ha o valoszinuleg a szabalyt erositeo kivetel...)Belichick is nagy fanja ezeknek:
Doug Baldwin referenced Football Outsiders' DVOA metric after Sunday's win.
"We are two really good teams. I don't really like to look at stats, but DVOA is a stat that I look at seriously," Baldwin said. "And I think they were ranked number one, and we were ranked number two. That tells you just how efficient both teams are. So we knew coming in that it was going to be a battle, and we had to play at a high level."
Igor
www.si.com/extra-mustard/2016/11/18/bill-belichick-comments-advanced-stats-metrics-patriots
Black_Adder
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem talaltam jobb/megfelelo topicot neki (a Steelerst/Seahawks topicot nem akartam szetoffolni/trollkodni), de erdekes.. es jo latni, hogy mar a jatekosok kozul is egyre tobben figyelnek az advanced statokra (meg ha o valoszinuleg a szabalyt erositeo kivetel...)Belichick is nagy fanja ezeknek:
Doug Baldwin referenced Football Outsiders' DVOA metric after Sunday's win.
"We are two really good teams. I don't really like to look at stats, but DVOA is a stat that I look at seriously," Baldwin said. "And I think they were ranked number one, and we were ranked number two. That tells you just how efficient both teams are. So we knew coming in that it was going to be a battle, and we had to play at a high level."
Igor
www.si.com/extra-mustard/2016/11/18/bill-belichick-comments-advanced-stats-metrics-patriots
több mint 8 éve
Nem talaltam jobb/megfelelo topicot neki (a Steelerst/Seahawks topicot nem akartam szetoffolni/trollkodni), de erdekes.. es jo latni, hogy mar a jatekosok kozul is egyre tobben figyelnek az advanced statokra (meg ha o valoszinuleg a szabalyt erositeo kivetel...)Doug Baldwin referenced Football Outsiders' DVOA metric after Sunday's win.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A fordulóban eddig 11 extra pont maradt ki, és még nincs is vége. Már így is NFL rekord.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
twitter.com/EAMaddenNFL/status/800414323587895296?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 8 éve
Kevesebb a jó futó, vagy passzorientáltabb lett a játék? 😉Egy csomó #1 futó lesérült egyik, másik, vagy mindkét szezonban. AP, Bell, Lynch, McCoy, stb. Murray-t meg félrehasználták. És hát más is lett a futók feladata manapság, nagyon fontos a blokkolási képesség, elkapni is tudniuk kell. És több csapat használ running committee-t, közel azonos snapszámot adva a #1, #2 futónak, mint régebben.
Sobri Jóska
Az 1000 yard mindenesetre annyira nem sok, abban szerintem inkább a sok sérülésnek volt a legnagyobb szerepe. A játék változása miatt inkább az 1500+ yardos, 15+ TD-s futók tűntek el.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kevesebb a színtiszta No. 1 futó is szerintem, még ha képességeik meg is engednék, keveseket használnak úgy a szó klasszikus értelmében.
több mint 8 éve
is-isTavaly beraktam egy statot h nem volt olyan RB, aki 2014ben és 2015ben is 1000+yardot futott volnaViszont az irányítók statjai annál látványosabbak.
Úgy nézki, h idén talán 1 olyan RB lehet aki 2015 után (AP, Martin, Gurley, McFadden, Ivory, L.Murray) idén 1000+yardot csinál: Freeman
azért ez érdekes, főleg h a nagyobb már visszavolt RBket elnézve hány 1000+yardos szezonokat toltak zsinórban,
braxa88
Kevesebb a jó futó, vagy passzorientáltabb lett a játék? 😉
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tavaly beraktam egy statot h nem volt olyan RB, aki 2014ben és 2015ben is 1000+yardot futott volnaViszont az irányítók statjai annál látványosabbak.
Úgy nézki, h idén talán 1 olyan RB lehet aki 2015 után (AP, Martin, Gurley, McFadden, Ivory, L.Murray) idén 1000+yardot csinál: Freeman
azért ez érdekes, főleg h a nagyobb már visszavolt RBket elnézve hány 1000+yardos szezonokat toltak zsinórban,
braxa88
Kevesebb a jó futó, vagy passzorientáltabb lett a játék? 😉
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Tavaly beraktam egy statot h nem volt olyan RB, aki 2014ben és 2015ben is 1000+yardot futott volnaÚgy nézki, h idén talán 1 olyan RB lehet aki 2015 után (AP, Martin, Gurley, McFadden, Ivory, L.Murray) idén 1000+yardot csinál: Freeman
több mint 8 éve
Kitartást neki!www.si.com/nfl/2016/11/16/isaiah-pead-dolphins-car-crash-career-ending-injury?xid=socialflow_facebook_si
több mint 8 éve
Hol?Az irony alert kikapcsolt látom...Ja, nincsenek top3-ban, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. A siker értékét növeli, hogy se normális HC, se QB nincs a csapatnál, és előznek olyan csapatokat, ahol az edző Fox vagy Kelly, a QB meg Kaepernick vagy Cutler.1/1: BrownsÉs akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
2: 49ers
3: Bears
4: Jaguars
5: Jets
6: Panthers
7: Bengals
8: Chargers
9: Steelers
10: Packers
sok van még vissza, de azért szezon elején ki hitte volna h CAR, CIN, PIT, GB top 10es cetlivel rendelkezik majd.
braxa88
peach
Brávó Jax!
Ja, és biztos van valami olyan statisztika (4.negyed második felében dobott TD passz 3. számú WR-nek, vagy rookie LB garbagetimeos sackjei, vagy negatív mérlegű csapatok ellen, első félidőben, QB által futott legtöbb yard/attempt, stb.) amiben még az egész ligát is vezetik! De ezt majd Iktriad barátom prezentálja úgyis. 😉
Sobri Jóska
Ezzel együtt a szezon előtt 10ből 11 szaki/oldal stb... sima afc south bajnokságot és ezzel járó po-t vizionált nekik...
peach
Csak mert én alig láttam olyat, ahol nem a Texanst írták. A pár kivétel meg a Colts volt. A Jaxet megemlítették párszor, hogy okozhat meglepetést (de ezeknél nem csoportgyőztesként említették, hanem wild card-esélyesként).
És hát valljuk be, simán meglehet a wild card. 8)