NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
kell a mexikói meccs mint a falat kenyér
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1408/14085/140859/14085904_ad772fe20ec9eedeade380282b6d6b86_wm.jpg
braxa88
Le is lőhették volna. Ahhoz képest...
Sobri Jóska
Sőt, akár téged is lelőhettek volna. Ahhoz képest...
empty taxi
Engem nem. Sose mennék Mexikóba.
Sobri Jóska
Máshol nem lőhetnek le?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
 kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1408/14085/140859/14085904_ad772fe20ec9eedeade380282b6d6b86_wm.jpg
braxa88
Sobri Jóska
empty taxi
Engem nem. Sose mennék Mexikóba.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
braxa88
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
kicsit off:
Stubhubon nézegetek jegyeket mi a különbség az: instant download és az electronic jegyek közt?
Janek
Előbbit le kell tölteni majd kinyomtatni, utóbbinál elég csak az okostelefonon bemutatni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mit szólunk a Green Bay első "TD"-jéhez? 😀
Szokol
alamizsna

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
12 játékos, akik játéka döntő lehet abban, hogy ki nyeri a Super Bowlt (/ jut el oda egyáltalán)
 ftw.usatoday.com/2016/11/dak-prescott-odell-beckham-jr-players-super-bowl-nfl

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Szokol
Mivel kikaptak így is mocskosul senkit nem érdekel. Bezzeg ha múlott volna rajta vmi... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Szokol
Majdnem olyan szép TD volt Nelsontól, mint az, amit még a Super Bowlon produkált
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
kicsit off:
Stubhubon nézegetek jegyeket mi a különbség az: instant download és az electronic jegyek közt?

több mint 8 éve
1-1 gif a 11. hét csapatairól
 ftw.usatoday.com/2016/11/nfl-week-11-summary-results-gifs-patriots-steelers-colts-packers-redskins-cowboys

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nem talaltam jobb/megfelelo topicot neki (a Steelerst/Seahawks topicot nem akartam szetoffolni/trollkodni), de erdekes.. es jo latni, hogy mar a jatekosok kozul is egyre tobben figyelnek az advanced statokra (meg ha o valoszinuleg a szabalyt erositeo kivetel...)

Doug Baldwin referenced Football Outsiders' DVOA metric after Sunday's win.
"We are two really good teams. I don't really like to look at stats, but DVOA is a stat that I look at seriously," Baldwin said. "And I think they were ranked number one, and we were ranked number two. That tells you just how efficient both teams are. So we knew coming in that it was going to be a battle, and we had to play at a high level."
Igor
Belichick is nagy fanja ezeknek:
 www.si.com/extra-mustard/2016/11/18/bill-belichick-comments-advanced-stats-metrics-patriots
Black_Adder
Akkor már értem miért tradel ilyen jól.. 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem talaltam jobb/megfelelo topicot neki (a Steelerst/Seahawks topicot nem akartam szetoffolni/trollkodni), de erdekes.. es jo latni, hogy mar a jatekosok kozul is egyre tobben figyelnek az advanced statokra (meg ha o valoszinuleg a szabalyt erositeo kivetel...)

"We are two really good teams. I don't really like to look at stats, but DVOA is a stat that I look at seriously," Baldwin said. "And I think they were ranked number one, and we were ranked number two. That tells you just how efficient both teams are. So we knew coming in that it was going to be a battle, and we had to play at a high level."
Igor
Belichick is nagy fanja ezeknek:
 www.si.com/extra-mustard/2016/11/18/bill-belichick-comments-advanced-stats-metrics-patriots

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A fordulóban eddig 11 extra pont maradt ki, és még nincs is vége. Már így is NFL rekord.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
 twitter.com/EAMaddenNFL/status/800414323587895296?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kevesebb a jó futó, vagy passzorientáltabb lett a játék? 😉
Sobri Jóska
Egy csomó #1 futó lesérült egyik, másik, vagy mindkét szezonban. AP, Bell, Lynch, McCoy, stb. Murray-t meg félrehasználták. És hát más is lett a futók feladata manapság, nagyon fontos a blokkolási képesség, elkapni is tudniuk kell. És több csapat használ running committee-t, közel azonos snapszámot adva a #1, #2 futónak, mint régebben.

Az 1000 yard mindenesetre annyira nem sok, abban szerintem inkább a sok sérülésnek volt a legnagyobb szerepe. A játék változása miatt inkább az 1500+ yardos, 15+ TD-s futók tűntek el.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Kevesebb a színtiszta No. 1 futó is szerintem, még ha képességeik meg is engednék, keveseket használnak úgy a szó klasszikus értelmében.
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Tavaly beraktam egy statot h nem volt olyan RB, aki 2014ben és 2015ben is 1000+yardot futott volna
Úgy nézki, h idén talán 1 olyan RB lehet aki 2015 után (AP, Martin, Gurley, McFadden, Ivory, L.Murray) idén 1000+yardot csinál: Freeman

azért ez érdekes, főleg h a nagyobb már visszavolt RBket elnézve hány 1000+yardos szezonokat toltak zsinórban,
braxa88
Viszont az irányítók statjai annál látványosabbak.
Sobri Jóska
is-is

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tavaly beraktam egy statot h nem volt olyan RB, aki 2014ben és 2015ben is 1000+yardot futott volna
Úgy nézki, h idén talán 1 olyan RB lehet aki 2015 után (AP, Martin, Gurley, McFadden, Ivory, L.Murray) idén 1000+yardot csinál: Freeman

azért ez érdekes, főleg h a nagyobb már visszavolt RBket elnézve hány 1000+yardos szezonokat toltak zsinórban,
braxa88
Viszont az irányítók statjai annál látványosabbak.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Kitartást neki!
 www.si.com/nfl/2016/11/16/isaiah-pead-dolphins-car-crash-career-ending-injury?xid=socialflow_facebook_si
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
1/1: Browns
2: 49ers
3: Bears
4: Jaguars
5: Jets
6: Panthers
7: Bengals
8: Chargers
9: Steelers
10: Packers
sok van még vissza, de azért szezon elején ki hitte volna h CAR, CIN, PIT, GB top 10es cetlivel rendelkezik majd.
braxa88
És akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
peach
Ja, nincsenek top3-ban, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. A siker értékét növeli, hogy se normális HC, se QB nincs a csapatnál, és előznek olyan csapatokat, ahol az edző Fox vagy Kelly, a QB meg Kaepernick vagy Cutler.
Brávó Jax!

Ja, és biztos van valami olyan statisztika (4.negyed második felében dobott TD passz 3. számú WR-nek, vagy rookie LB garbagetimeos sackjei, vagy negatív mérlegű csapatok ellen, első félidőben, QB által futott legtöbb yard/attempt, stb.) amiben még az egész ligát is vezetik! De ezt majd Iktriad barátom prezentálja úgyis. 😉
Sobri Jóska
Az irony alert kikapcsolt látom...
Ezzel együtt a szezon előtt 10ből 11 szaki/oldal stb... sima afc south bajnokságot és ezzel járó po-t vizionált nekik...
peach
Hol?
Csak mert én alig láttam olyat, ahol nem a Texanst írták. A pár kivétel meg a Colts volt. A Jaxet megemlítették párszor, hogy okozhat meglepetést (de ezeknél nem csoportgyőztesként említették, hanem wild card-esélyesként).
És hát valljuk be, simán meglehet a wild card. 8)