NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én úgy gondolom hogy az MVP versenyben Carr csak akkor lesz benne, ha csoportelsőként jutunk be, ehhez pedig arra van szükség, hogy nyerjünk csütörtökön és olyan teljesítményt tegyen le az asztalra, ami arra jogosítja, hogy beszélhessünk MVP-ként róla.

OPY-ként nem jöhet szóba szerintem Carr, mivel már említették itt korábban, hogy egyik kategóriában sincs benne a legjobbak között.

DPY-t nem adnám Mack-nek, mert azért az év elején nem nagyon lendült bele, már magához képest. De ha tartja a mostani formáját, akkor fentebb jön a listán.

ORY: Elliot

DRY: Bosa

Edző: Del Rio
több mint 7 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
Azért ez az a sport, ahol talán legnehezebben megitélhetőek az apróbb szabálytalanságok, hiszen egy play-en belül, rengeteg kontakt van. DE! Ha bármely más sportággal tesszük mérlegre a footballt, már igy is messze itt működik a legtöbb játékvezető egy találkozón és ugye videózás is a rendelkezésükre áll. A több játékvezető gyakorlatilag azt jelentené már, hogy egy csapatnyi zebra lesz a pályán illetve a játéktér körül, azaz majdnem minden párosra, vagy talán ha emelnek a számon mindegyikre egy jutna külön amit egy kicsit én túlzásnak érzek. Viszont ha csak arra vonatkozott a hir, amit lehet én értelmeztem rosszul, hogy a főállású játékvezetők számát emelnék, azt mindenképpen támogatom, hiszen a pénz motivációt és vélhetően ezáltal jobb teljesitményt jelent majd!

több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Ez nem jelenti azt, hogy automatikusan jobb lenne a bíráskodás, de főállású emberek felé egészen más elvárások lehetnek, mint amatőrök felé.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
A kinti szakik szerint meg tobb biró kéne es teljes allasban...
Ezzel szeretnek a sok hibat elkerulni.
Ki mit gondol?
Ez fog tenyleg amegoldas lenni?
Janek
Korán volt, mi?😊
Félre a tréfát, szerintem nem. Szabad szemmel szinte érzékelhetetlen dolgokat meglátni főállásban sem lehet, az hogy többen lesznek valamicskét segíthet, de igazán csak az javítana lényegesen, amit BB is évek óta szajkóz, minden legyen challenge-elhető és több kamera kell.
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
A kinti szakik szerint meg tobb biró kéne es teljes allasban...
Ezzel szeretnek a sok hibat elkerulni.
Ki mit gondol?
Ez fog tenyleg amegoldas lenni?

több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nyugodjon le mindenki a picsába, Sanko megmondta az esti meccsen a frankót!
DROY: Deion Jones v. James Bradberry v. Vernon Hargreaves. (Egyikük se kezdte rosszul NFL karrierjét nem mondom, de hazai védelmi szaki meg sem említette Bosa vagy épp Floyd nevét... )

DPOY: Von Miller vagy!!!! Justin Houston. (Houston 1 meccsel a háta mögött 50%al eséllyel pályázik az év védője címre.) A futottak még kategóriába meg lettek legalább említve vállalhatóbb tippek is Casey Hayward, Landon Collins, Bobby Wagner, de pl Mackfel sem merült...

Komoly építészeti munka eredménye lehetet a sporttv stúdiójában, hogy ekkora balfaszságok mellett nem szakad rá a mennyezet a srácokra.
alatriste
Megnéztem
Említette még Peterst, Zach Orrt, Vernont és Sean Leet
De a legszomorúbb hogy a válogatott egyik edzője szerint csak a statok alapján lehet dönteni, és azt többször kiemeli hogy a tackle-k, sackek vagy int-k fognak dönteni. Akinek több
braxa88
nem akinek erősebb az apukája?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úgyis Donald lesz

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
DROY: Deion Jones v. James Bradberry v. Vernon Hargreaves. (Egyikük se kezdte rosszul NFL karrierjét nem mondom, de hazai védelmi szaki meg sem említette Bosa vagy épp Floyd nevét... )

DPOY: Von Miller vagy!!!! Justin Houston. (Houston 1 meccsel a háta mögött 50%al eséllyel pályázik az év védője címre.) A futottak még kategóriába meg lettek legalább említve vállalhatóbb tippek is Casey Hayward, Landon Collins, Bobby Wagner, de pl Mackfel sem merült...

Komoly építészeti munka eredménye lehetet a sporttv stúdiójában, hogy ekkora balfaszságok mellett nem szakad rá a mennyezet a srácokra.
alatriste
Megnéztem
Említette még Peterst, Zach Orrt, Vernont és Sean Leet
De a legszomorúbb hogy a válogatott egyik edzője szerint csak a statok alapján lehet dönteni, és azt többször kiemeli hogy a tackle-k, sackek vagy int-k fognak dönteni. Akinek több
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Coachra sincs igazán jó tippem, de azért Garrettnek ne 😀
braxa88
Miért is...?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Úgyis az MVP kapja az OPI-t, de ellentétes esetben David Johnsonnak adnám
12 meccs 1700 yard, 15 TD, nem normális ez az ember 😊
Wyatt
Csak hazabeszelsz.
Lucknak kene kapnia az MVP-t es az OPI-t is.

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úgyis az MVP kapja az OPI-t, de ellentétes esetben David Johnsonnak adnám
12 meccs 1700 yard, 15 TD, nem normális ez az ember 😊

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
 twitter.com/PFF/status/805790096695902208
empty taxi
Shady sehol?

több mint 7 éve
Érdekes év ez az idei, 4 fordulóval a vége előtt, nem nagyon lehet egyik fő díjra sem esélyest mondani. MVPre(Brady, Ryan, Cowboys rookiek megosztva 😀 ) sincs nagy favorit ami tök meglepő, és a DPOY-re sincs top esélyes (Wagner, Mack, Collins, Chancellor, Miller.)
OROY (két dallasi ugye) és DROY (Floyd, Bosa, Neal, D.Jones...) díjak messze nem dőltek még el..
Comeback player: hirtelen Seahawksosként Jimmy Graham ugrik be, de tuti van más is aki tavaly sérült volt és most jó.
braxa88
Ryan megmutatta mennyire MVP. Nálam egy ilyen meccsel simán kiesett.
Carr és Brady harca lesz nálam az MVP címért inkább.
Toca
nálam Carr kevés az MVPhez, főbb statok (rating, TD, INT, Pct.) közül egyikben sincs top5ben (yardokban 4.),
(+top OL védi, fasza WR corp - bár ezektől még lehet MVP.)

Brady a nyerő.

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Érdekes év ez az idei, 4 fordulóval a vége előtt, nem nagyon lehet egyik fő díjra sem esélyest mondani. MVPre(Brady, Ryan, Cowboys rookiek megosztva 😀 ) sincs nagy favorit ami tök meglepő, és a DPOY-re sincs top esélyes (Wagner, Mack, Collins, Chancellor, Miller.)
OROY (két dallasi ugye) és DROY (Floyd, Bosa, Neal, D.Jones...) díjak messze nem dőltek még el..
Comeback player: hirtelen Seahawksosként Jimmy Graham ugrik be, de tuti van más is aki tavaly sérült volt és most jó.
braxa88
Toca
Ryannek eddig sem volt reális esélye szal ilyen szempontból tökm1, de az idény 13. meccsén dobott egy gyökeret és ez az egy passz miatt máe ki is esett a pixisből...hát az nice 😀 ( az első intnél gabika szarul futotta a routot khm. )

Szerk.: Ajándék magas labda a hsz.-ben!

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
braxa88
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 311 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/PFF/status/805790096695902208

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
braxa88
Comeback playa: JPP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
braxa88
Sztem nincs itt semmi látni való. Brady egyértelmű mvp, a liga legnépszerűbb játékosa és a teljesítménye is elég hozzá bőven. Opoy az egyik dallasi, esetleg david johnson. ( én neki adnám) oroy a másik cowboy. Droy bosa, primer poszton robbant be rögtön, megérdemli. Neal lehetne még de nem elég konzisztens sztem. Dpoy von miller, mert nincs jobb nála jelenleg. Coach nálam is del rio, comeback player nem tudom 😊
peach
Szerintem az OROY kerdes leginkabb, hogy a ket dallasi kozul melyik, nem tudnek valasztani. Viszont szvsz Prescott lesz, az iranyitot eloterbe helyezik.

DROY eseteben imadnam Bosat, de Floyd 10+ sackes szezont fog tolni, ugyhogy szvsz o lesz. Foleg ugy, hogy ket hete meg a nyakat is eltorte kis tulzassal.

DPOY nalam nem kerdes, Mack. Nem csak azert, mert egy allat, hanem azert, mert a csapata is remekel iden, es konkretan meccseket nyer meg a villanasaival. Elozo heten ugye TD, fumble, most fumble, picket is szedtek kulcspillanatban a segitsegevel.

Es emellett 10 sackje is van. A Raiders konkretan csodatortenetet fut epp, Macknek nagyon adna ez az elismeres.

Brady eleg faja, szerintem nem kerdes, o lesz az MVP. Ami keseru szajizem van ezzel kapcsolatban, az az, hogy nem is latom, ki az, aki megszorongathatna. Prescott meg azert nem eleg, neki szvsz egy 30 TD kellene ehhez, Elliott szerintem legjobb tamado lehet inkabb, es meg mondanam Carrt, akinek lehet eselye. Egyszeruen csak szerintem annyira nagy most a hezag Brady es az ot koveto 3-4 kandidans kozott, ami nekem egy kis hianyerzetet hagy. Nem erzem, hogy igazan lehetne vitatkozni Brady cimevel – az elozo evekben azert akadt Rodgers, AP, Big Ben, PM, Watt, akik olyan kiemelkedot jatszottak szinten, hogy tenyleg lehetett agyalni, mi lesz.

több mint 7 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
braxa88
Sztem nincs itt semmi látni való. Brady egyértelmű mvp, a liga legnépszerűbb játékosa és a teljesítménye is elég hozzá bőven. Opoy az egyik dallasi, esetleg david johnson. ( én neki adnám) oroy a másik cowboy. Droy bosa, primer poszton robbant be rögtön, megérdemli. Neal lehetne még de nem elég konzisztens sztem. Dpoy von miller, mert nincs jobb nála jelenleg. Coach nálam is del rio, comeback player nem tudom 😊
peach
a nagy részével egyetértek, bár az opoy szerintem Carr is lehetne /a Raiders nagyon komoly idén/, a dpoyt pedig én inkább adnám Khalil Macknek, de ez utóbbi lehet csak azért van így mert Von Millert utálom mint a ....t
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
braxa88

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
braxa88
A comebackre DeMarco Murray absz valid jelölt, CoY meg nekem egyértelműen Del Rio.
empty taxi
persze. Del Rio. igen. nem is értem h nem jutott rögtön eszembe
a visszatérő nem csak sérülésből visszajövő játékosnak jár?
braxa88
The National Football League Comeback Player of the Year Award refers to a number of awards that are given to an NFL player who has shown perseverance in overcoming adversity, in the form of not being in the NFL the previous year, a severe injury, or simply poor performance.
'13-ban Rivers kapta, aki mióta kezdőjátékos, nem hagyott ki meccset.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
braxa88
A comebackre DeMarco Murray absz valid jelölt, CoY meg nekem egyértelműen Del Rio.
empty taxi
persze. Del Rio. igen. nem is értem h nem jutott rögtön eszembe
a visszatérő nem csak sérülésből visszajövő játékosnak jár?
több mint 7 éve
braxa88

Madden hates me.