NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
hiányzik a podcast...
több mint 7 éve
Hogy is van ez?nekem van egy elég közeli példám azért! 😉
"Defense wins championships." DE "The offense has to take them to the playoffs first." ?
Általában ettől kapok agyhúgykövet, mikor valaki fizikai törvényszerűségként érvel a fenti mondással. Felejtsük már el, legyünk ésszerűek! A pontok döntő hányadát mindig a támadók fogják hozni. Egy erős védelem képtelen egy impotens támadóegységet kompenzálni egy alapszakaszon keresztül.
gyeek
meg is lep hogy nem ismered
| idei Giants! |
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Szerintem erre (nem örök érvényű) választ fogunk kapni a PO-ban az NFC oldalon. Lesznek jó offense-ek nem túl erős D-vel, illetve nagyon erős D-k közepes, talán nem hibázó O-val.Szerintem a Dallas@Giants másfél héttel ezelőtt már jelzés értékű volt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Jah.Vagy: kell egy stabil, közepes D és egy bulldózer O. Ha ezek megvannak, a cél a Super Bowl.Hogy is van ez?Nyílván impotens offense-zel nem mész semmire. A tételmondat sem úgy szól, h tökmindegy milyen az offense, a defense majd megnyeri a ligát, mert ilyen nincs. (lásd Vikings: top D, de legrosszabb offense.). Kell egy stabil, minimum közepes offense, és egy kőkemény, top D#. Ha ezek megvannak, akkor SB esélyes a csapat.
"Defense wins championships." DE "The offense has to take them to the playoffs first." ?
Általában ettől kapok agyhúgykövet, mikor valaki fizikai törvényszerűségként érvel a fenti mondással. Felejtsük már el, legyünk ésszerűek! A pontok döntő hányadát mindig a támadók fogják hozni. Egy erős védelem képtelen egy impotens támadóegységet kompenzálni egy alapszakaszon keresztül.
gyeek
braxa88
gyeek
Csak ugye egy offense teljesítményét jobban képes befolyásolni a zord téli időjárás, ezért egy elit D konstansabb teljesítményre képes ceteris paribus a PO-ban, mint egy elit O.
Ettől még persze a te verzióddal is lehet SB-t nyerni, volt már rá pl. a múltban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Vagy: kell egy stabil, közepes D és egy bulldózer O. Ha ezek megvannak, a cél a Super Bowl.Hogy is van ez?Nyílván impotens offense-zel nem mész semmire. A tételmondat sem úgy szól, h tökmindegy milyen az offense, a defense majd megnyeri a ligát, mert ilyen nincs. (lásd Vikings: top D, de legrosszabb offense.). Kell egy stabil, minimum közepes offense, és egy kőkemény, top D#. Ha ezek megvannak, akkor SB esélyes a csapat.
gyeek
braxa88
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Hogy is van ez?Nyílván impotens offense-zel nem mész semmire. A tételmondat sem úgy szól, h tökmindegy milyen az offense, a defense majd megnyeri a ligát, mert ilyen nincs. (lásd Vikings: top D, de legrosszabb offense.). Kell egy stabil, minimum közepes offense, és egy kőkemény, top D#. Ha ezek megvannak, akkor SB esélyes a csapat.
gyeek
több mint 7 éve
Hogy is van ez?"Defense wins championships." DE "The offense has to take them to the playoffs first." ?
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Oké, csak jeleztem, hogy én figyelek. 😉Ő bombajó szezont fut valóban, de nem indult el a hype-train, ami egy ilyen címhez nélkülözhetetlen.Collins.Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
Wyatt
Sobri Jóska
gyeek
több mint 7 éve
Ő bombajó szezont fut valóban, de nem indult el a hype-train, ami egy ilyen címhez nélkülözhetetlen.Collins.Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
Wyatt
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Collins.Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
több mint 7 éve
Sose késő.téged lehet még év edzőjének jelölni, vagy már késő? 😀😀😀ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártálHa futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉
JSanyo
Sobri Jóska
JSanyo
több mint 7 éve
téged lehet még év edzőjének jelölni, vagy már késő? 😀😀😀ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártálHa futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉
JSanyo
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ha futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártál
twitter.com/Deadspin/status/810334118596710401
baggio
JSanyo
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártál
baggio
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊A nem védekező o-line emberekkel rendelkező csapatok qb-inál jóval nagyobb a sérülésveszély, mint a "futkározósoknál"...
baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊anyam ez mi gyonyoru...nem a serules!, hanem a tackle-k...mint vmi szinkronuszas
baggio
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊Az jó, mert egy példával bármit lehet cáfolni.
baggio
Pl.: Tegyük fel, hogy 200 cápatámadás után találsz egy videót amikor a cápák nem támadják meg az embert, na innentől minden cápatámadás után linkeld be, hogy a cápák kurvára nem támadnak embert 😀
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊A térdre gondolnak szerintem... 😀
baggio
több mint 7 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊twitter.com/Deadspin/status/810334118596710401
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
En elfogult vagyok alap hogy az otodik dimenzio
több mint 7 éve
Ki lesz a dpoy?Berry
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
több mint 7 éve
Ki lesz a dpoy?Mack?