NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
igazibul ha preventD-vel kellene jácni a bajnokságot tutti nyerne a JaxJa, nincsenek top3-ban, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. A siker értékét növeli, hogy se normális HC, se QB nincs a csapatnál, és előznek olyan csapatokat, ahol az edző Fox vagy Kelly, a QB meg Kaepernick vagy Cutler.1/1: BrownsÉs akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
2: 49ers
3: Bears
4: Jaguars
5: Jets
6: Panthers
7: Bengals
8: Chargers
9: Steelers
10: Packers
sok van még vissza, de azért szezon elején ki hitte volna h CAR, CIN, PIT, GB top 10es cetlivel rendelkezik majd.
braxa88
peach
Brávó Jax!
Ja, és biztos van valami olyan statisztika (4.negyed második felében dobott TD passz 3. számú WR-nek, vagy rookie LB garbagetimeos sackjei, vagy negatív mérlegű csapatok ellen, első félidőben, QB által futott legtöbb yard/attempt, stb.) amiben még az egész ligát is vezetik! De ezt majd Iktriad barátom prezentálja úgyis. 😉
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Az irony alert kikapcsolt látom...Ja, nincsenek top3-ban, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. A siker értékét növeli, hogy se normális HC, se QB nincs a csapatnál, és előznek olyan csapatokat, ahol az edző Fox vagy Kelly, a QB meg Kaepernick vagy Cutler.1/1: BrownsÉs akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
sok van még vissza, de azért szezon elején ki hitte volna h CAR, CIN, PIT, GB top 10es cetlivel rendelkezik majd.
braxa88
peach
Brávó Jax!
Ja, és biztos van valami olyan statisztika (4.negyed második felében dobott TD passz 3. számú WR-nek, vagy rookie LB garbagetimeos sackjei, vagy negatív mérlegű csapatok ellen, első félidőben, QB által futott legtöbb yard/attempt, stb.) amiben még az egész ligát is vezetik! De ezt majd Iktriad barátom prezentálja úgyis. 😉
Sobri Jóska
Ezzel együtt a szezon előtt 10ből 11 szaki/oldal stb... sima afc south bajnokságot és ezzel járó po-t vizionált nekik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ja, nincsenek top3-ban, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. A siker értékét növeli, hogy se normális HC, se QB nincs a csapatnál, és előznek olyan csapatokat, ahol az edző Fox vagy Kelly, a QB meg Kaepernick vagy Cutler.1/1: BrownsÉs akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
braxa88
peach
Brávó Jax!
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 8 éve
1/1: BrownsÉs akkor még a jaguarst meg sem említetted 😀
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
1/1: Browns2: 49ers
több mint 8 éve
Sose voltunk túl sexy csapat, szvsz nincs ebben semmi meglepő...kemény ha rookie lenneRyan 14%-át "kicsit" keveslem.
Who would get your MVP vote today?
26% Tom Brady
14% Matt Ryan
33% Ezekiel Elliott
3% Julio Jones
16% Derek Carr
8% Other
braxa88
Sixo
több mint 8 éve
kemény ha rookie lenneRyan 14%-át "kicsit" keveslem.
Who would get your MVP vote today?
26% Tom Brady
14% Matt Ryan
33% Ezekiel Elliott
3% Julio Jones
16% Derek Carr
8% Other
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
kemény ha rookie lenneWho would get your MVP vote today?
26% Tom Brady
14% Matt Ryan
33% Ezekiel Elliott
3% Julio Jones
16% Derek Carr
8% Other
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Szívesenegészen pontosan az volt Wilson első jó meccsen az NFLbenplusz már senki sem veszi rá a barátnőjét hogy nézze vele a meccset 😕Tényleg, de rég hallottam felőle! Krojfkoma kecskerímei is kevesebbet fordulnak elő, ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is. A 49erses Zsuzsi az új Teddy Győrből, már ami a szereplési gyakoriságot illeti.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
tejbegrrr!!!
tegnap majdnem írtam egy sms-t, hogy Wilson rookie évében is játszott a Patriots ellen, nem csak SB-ban. akkor is eléggé megégette a védelmet, csak akkor még úgy reagálta le az egyszeri pats drukker, hogy "annyira rossz a def, hogy még az ilyen Wilsonok is normális QB-nak néznek ki".
winston
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
egészen pontosan az volt Wilson első jó meccsen az NFLbenplusz már senki sem veszi rá a barátnőjét hogy nézze vele a meccset 😕Tényleg, de rég hallottam felőle! Krojfkoma kecskerímei is kevesebbet fordulnak elő, ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is. A 49erses Zsuzsi az új Teddy Győrből, már ami a szereplési gyakoriságot illeti.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
tejbegrrr!!!
tegnap majdnem írtam egy sms-t, hogy Wilson rookie évében is játszott a Patriots ellen, nem csak SB-ban. akkor is eléggé megégette a védelmet, csak akkor még úgy reagálta le az egyszeri pats drukker, hogy "annyira rossz a def, hogy még az ilyen Wilsonok is normális QB-nak néznek ki".
winston
több mint 8 éve
plusz már senki sem veszi rá a barátnőjét hogy nézze vele a meccset 😕Tényleg, de rég hallottam felőle! Krojfkoma kecskerímei is kevesebbet fordulnak elő, ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is. A 49erses Zsuzsi az új Teddy Győrből, már ami a szereplési gyakoriságot illeti.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
tejbegrrr!!!
több mint 8 éve
Ha elvennénk egy betűt egyes csapatok neveiből:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.broadcastingcable.com/news/local-tv/nfl-could-pick-game-pace-draw-viewers/161031(...) Picking up the pace is one option, he said.
“Could they be shorter? Could they be better? Are replays too long?” he said. “We are constantly look at those things to make the pace of the games more interesting.”
The league is also “looking very hard” at changing the way it commercializes broadcasts, as running up to 70 ads per game can be a turnoff, he said. “In a world where Netflix has no commercials and consumers are used to 15 seconds of of pre-roll, is there a better way to do commercials with our broadcast partners?”
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Néha úgy tűnt, önmagában ez a körülmény nem szab gátat a szűnni nem akaró áradatnak. 😊Mivel nincs vizsgaidőszak... 😊ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
tejbegrrr!!!
empty taxi
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Mivel nincs vizsgaidőszak... 😊ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
tejbegrrr!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Tényleg, de rég hallottam felőle! Krojfkoma kecskerímei is kevesebbet fordulnak elő, ahogy a vizsga előtt/helyett/közben tévé előtt virrasztó hadak is. A 49erses Zsuzsi az új Teddy Győrből, már ami a szereplési gyakoriságot illeti.Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
JSanyo
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀PLOT TWIST: Sherman = Teddy Győrből
peterk2005
több mint 8 éve
Szerintem ez elavult, az NFL.com elfelejtette frissíteni. A 2016-os rulebookban a tejbegrrr!!! által írt definíció szerepel.Fire nfl.com 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
The Pocket Area is the area between the outside edges of the normal tackle positions on each side of the center extending backward to the offensive team’s end line.Hát, ez az.
tejbegrrr!!!
Pocket Area: Applies from a point two yards outside of either offensive tackle and includes the tight end if he drops off the line of scrimmage to pass protect. Pocket extends longitudinally behind the line back to offensive team’s own end line.
innen idézve: www.nfl.com/rulebook/definitions
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Theodore Bagwell mondjuk erre konkrét választ adott, amibe nehéz belekötni.Az irányító objektíve hagyta el a zsebet, ezzel pedig a védők eszközeinek elkapókkal kapcsolatos korlátozásai (illegal contact/cut block) feloldódnak.Tök komolyan kérdezem, szerinted mi az a "zseb" (hogyan definiálnád, írnád le), amit objektíve elhagyott az irányító?
tejbegrrr!!!
tomi-tomi
És hát valljuk be, Theodore nem hazudott, aki ugyanis nem maradt a zsebben, az bizony a továbbiakban nem élvezett védettséget.
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
The Pocket Area is the area between the outside edges of the normal tackle positions on each side of the center extending backward to the offensive team’s end line.A rulebook valóban megteszi. De az idézett rész pont nem írja le, hogy mi is az a pocket area.Én nem definiálok semmit, a rulebook teszi: twitter.com/seanjwagner/status/795857172793987072Az irányító objektíve hagyta el a zsebet, ezzel pedig a védők eszközeinek elkapókkal kapcsolatos korlátozásai (illegal contact/cut block) feloldódnak.Tök komolyan kérdezem, szerinted mi az a "zseb" (hogyan definiálnád, írnád le), amit objektíve elhagyott az irányító?
tejbegrrr!!!
tomi-tomi
tejbegrrr!!!
Többek között azért is kérdezem, mert én is most szembesültem azzal, hogy rosszul tudtam - a pocket area nem a két OT közötti terület.
A válaszod alapján nekem úgy tűnik, hogy Te sem tudod objektíven.
@peterk2005
Ebben az esetben nem a kontakt megítélése érdekel, az valóban szubjektív. Hightower tarolt már le ugyanígy underneath területen futkorászó elkapót - s nagyon tetszett! 😊
tomi-tomi
több mint 8 éve
A rulebook valóban megteszi. De az idézett rész pont nem írja le, hogy mi is az a pocket area.Én nem definiálok semmit, a rulebook teszi: twitter.com/seanjwagner/status/795857172793987072Az irányító objektíve hagyta el a zsebet, ezzel pedig a védők eszközeinek elkapókkal kapcsolatos korlátozásai (illegal contact/cut block) feloldódnak.Tök komolyan kérdezem, szerinted mi az a "zseb" (hogyan definiálnád, írnád le), amit objektíve elhagyott az irányító?
tejbegrrr!!!
tomi-tomi
tejbegrrr!!!
Többek között azért is kérdezem, mert én is most szembesültem azzal, hogy rosszul tudtam - a pocket area nem a két OT közötti terület.
A válaszod alapján nekem úgy tűnik, hogy Te sem tudod objektíven.
@peterk2005
Ebben az esetben nem a kontakt megítélése érdekel, az valóban szubjektív. Hightower tarolt már le ugyanígy underneath területen futkorászó elkapót - s nagyon tetszett! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Ha mindenáron tényleg hülye bírói ítéleteken akarunk rugózni, volt még egy teljesen indokolatlan, de egyelőre feldolgozatlanul maradt taunting az egyik Bills elkapónak, akinek annyi volt a bűne, hogy a first downt ünnepelve előretartotta a labdát.
több mint 8 éve
Egyszerű: objektíve ő úgy látta, hogy elhagyta. 😀 (Azt az érvet, hogy Sherman jobban tudja a rulebookot, mint a néző, inkább hagyjuk. A játékosok zöme annyira sem ismeri a szabályokat, mint egy első éves koca néző 😀 )Az irányító objektíve hagyta el a zsebet, ezzel pedig a védők eszközeinek elkapókkal kapcsolatos korlátozásai (illegal contact/cut block) feloldódnak.Tök komolyan kérdezem, szerinted mi az a "zseb" (hogyan definiálnád, írnád le), amit objektíve elhagyott az irányító?
tejbegrrr!!!
tomi-tomi
Amúgy a szabálykönyvnek ez a része full szubjektív. Ha jól emlékszem 2013-ban változtattak itt ezt-azt, pontosítva dolgokat, mert annyira kétértelmű ill. nem definiált volt, hogy már a bírók sem tudták, mikor mit fújjanak. Ennek ellenére nem lett kevésbé szubjektív, és egyáltalán nem lett közérthetőbb. A def holding definíciójánál az áll, hogy "a defensive holding is when a defensive player tackles or holds any opponent other than a runner, except as permitted in Article 5". Azaz magyarul, ha a védő tackle-t mutat be, vagy fogva tartja az ellenfelét, kivéve, ha az futó, illetve az 5. cikkben leírt eseteket. Az 5. cikkben 4 kivétel van leírva, és egyiknek sincs köze ahhoz, ami a Sherman esetre használható lenne.
Szóval mielőtt azon filózunk, hogy a QB elhagyta-e a zsebet, azt kéne előbb tisztázni, hogy illegal contactról beszélünk, vagy holdingról? Az illegal contact a szabálykönyvben nincs úgy leírva ahogy a holding, úgyhogy csak a szövegkörnyezetből lehet következtetni. Én úgy értelmezem, hogy illegal contact minden olyan "szándékos testi érintkezés" (hozzányúl, nekifut, összeér a válluk, stb.), ami nem éri el a tackling, blocking, holding, roughing, stb. szintjét, ergó nincs külön szabályozva. Ha valaki tud jobbat, akkor szóljon, én nem találtam, pedig az egész szabálykönyvet végignéztem már többször is. (Nem emiatt az eset miatt 😊 )
Namost az, hogy Sherman szemből, nyújtott kézzel, nyilvánvalóan nem véletlenül, hanyatt löki az elkapót, az illegal contact vagy holding? Elmegy sima. gyönyörű tackle-nek is, hiszen tackle-t nem csak átölelve lehet csinálni, hanem akár 1 kézzel, a láb után nyúlva, vagy mellbe lökve, vagy a kezet akár egyáltalán nem használva is. Akkor két kézzel, szemből, nyújtott kézzel lökés mitől ne lenne tackle? Márpedig, ha tackle, akkor az defensive holding, és az szabálytalan. De nézhetem úgy is, hogy Sherman nem tackle-t csinált, nem földre lökte az elkapót, hanem csak kontaktolt a feléje futó játékossal, aki ettől elesett. Szubjektív. A zebrák számára is az, ők dönthetik el. Úgyhogy ehhez még hozzátehetjük, hogy milyen bírói gyakorlatot látunk más meccseken, és az alapján mi a szokásos ítélet ilyen esetekben. És aki ebből egyértelmű következtetésre tud jutni, annak gratulálok. 😊
(Szerintem egyébként, bár jó látványos volt az esés, de lehet contactnak ítélni. Az viszont túlzás, ha valaki úgy gondolja, hogy "hülye vagy, ha nem tackle-nek - ergó szabálytalannak - láttad". Szerintem.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Fordított helyzetben te is teljes mértékben egyetértenél.Eszembe se jutna telesírni a Dunát, ha a Patriots szoros meccsen győzelmet venne el bármelyik másik NFC West csapattól, annak ellenére sem, hogy keresve se találnék számomra ellenszenvesebb jelenséget a ligában annál a csapatnál...
gyeek