NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
csak kiégtél 😊apróságnak tűnik, de milyen igazHa megnézem, hogy hogyan néz ki ma egy Mac, Windows, Facebook, Twitter UI, egy trendi interior dizájn, akkor ez már meg se lep. Valamikor egy-egy TNF, MNF, TNF meccs előtti felvezető címdal úgy felturbózott, hogy állva vártam utána kezdőrúgást. Ma meg inkább kimegyek a könyhába egy italért alatta.
twitter.com/andrewgrutt/status/792734039581069312
ZERO_L
peterk2005
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Szerintem ebben az is benne van, hogy akkor (talán) még új néző voltál és azóta szépen lassan felment az ingerküszöb.apróságnak tűnik, de milyen igazHa megnézem, hogy hogyan néz ki ma egy Mac, Windows, Facebook, Twitter UI, egy trendi interior dizájn, akkor ez már meg se lep. Valamikor egy-egy TNF, MNF, TNF meccs előtti felvezető címdal úgy felturbózott, hogy állva vártam utána kezdőrúgást. Ma meg inkább kimegyek a könyhába egy italért alatta.
ZERO_L
peterk2005
több mint 8 éve
A felvezető zenék közül meg ebből (ez nem is volt régen) jutottunk el a mai cheerleader showig:www.youtube.com/watch?v=K8LLKO0-PAE
www.youtube.com/watch?v=718swIfZKtY
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
A témába vág, így nézett ki még nem is olyan régen egy MNF-felvezető...jó hát SLJ hangjával minden jó
www.youtube.com/watch?v=O7lAbpj3kxg
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
A témába vág, így nézett ki még nem is olyan régen egy MNF-felvezető...www.youtube.com/watch?v=O7lAbpj3kxg
több mint 8 éve
Mert már a pia a fontosabb nem a zene.apróságnak tűnik, de milyen igazHa megnézem, hogy hogyan néz ki ma egy Mac, Windows, Facebook, Twitter UI, egy trendi interior dizájn, akkor ez már meg se lep. Valamikor egy-egy TNF, MNF, TNF meccs előtti felvezető címdal úgy felturbózott, hogy állva vártam utána kezdőrúgást. Ma meg inkább kimegyek a könyhába egy italért alatta.
ZERO_L
peterk2005
Van ez így 40 felett
több mint 8 éve
Valamikor egy-egy TNF, MNF, TNF meccs előtti felvezető címdal úgy felturbózott, hogy állva vártam utána kezdőrúgást. Ma meg inkább kimegyek a konyhába egy italért alatta.Ezzel én is vagyok 😉
peterk2005
Egyébként nagyon hiányzik :/
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
apróságnak tűnik, de milyen igazHa megnézem, hogy hogyan néz ki ma egy Mac, Windows, Facebook, Twitter UI, egy trendi interior dizájn, akkor ez már meg se lep. Valamikor egy-egy TNF, MNF, TNF meccs előtti felvezető címdal úgy felturbózott, hogy állva vártam utána kezdőrúgást. Ma meg inkább kimegyek a könyhába egy italért alatta.
ZERO_L
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
apróságnak tűnik, de milyen igaztwitter.com/andrewgrutt/status/792734039581069312
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Nem lenne abból úgy vita? Hogy mondjuk küld egy irányítót a Browns meg a Bengals ugyanabba a D-Leauge csapatba, és akkor megy a veszekedés, hogy miért az egyik csapaté játszik miért nem a másiké?Ha nem lenne 32 csapat, akkor gondolom nem lennének az NFL csapatok tulajdonában. Saját tulajdonosaik lennének, akik önálló üzletként vinnék ezeket a csapatokat. És akkor technikailag nem az NFL csapatok "küldenék", hanem a dev. liga csapatok szerződtetnék saját maguknak az NFL-ből kieső játékosokat. És akkor nem is lenne min összeveszni, hiszen a játékos nem a nagy csapaté, hanem a fiók csapaté. (Persze biztos lenne valami kollektív szerződés, amiben meghatároznák, hogy az NFL csapatok hogyan igazolhatnának el játékosokat a dev ligából. Hasonlóra tippelek, mint ahogy más NFL csapat PS-jából szerződtetik őket.)
helmet
több mint 8 éve
helmet
247
Nem lenne abból úgy vita? Hogy mondjuk küld egy irányítót a Browns meg a Bengals ugyanabba a D-Leauge csapatba, és akkor megy a veszekedés, hogy miért az egyik csapaté játszik miért nem a másiké?nem lenne mindnek. lenne X franchise (8-10?) ahová több helyről küldenék az embereket. Legalábbis máshol így megy, meg az NFL europe is csak 6 csapatot tömörített egyszerre.ez a developmental league kiváltaná a practice squadot? Gondolom azoknak lenne, akik nem keltek el drafton, vagy utána sem kaptak szerződést. Év közben szerződtethetnének belőle a csapatok vajon?Gondolom minden franchise-nak lenne legalább egy saját D-League csapata, ahova elpasszolhatja az éppen nem kellő, de talán a jövőben még is kellő játékosait. A Patsnek nyilván valamelyik new englandi államban, a Packersnek Milwaukee-ban, a Jagsnek Londonban 😛 A másik 3 ligában lehet szezon közben is küldeni játékosokat a "nagy csapatból" a D-league-be és vissza, bár azt hiszem pl. az NHL-ben vannak ilyen megkötések, hogy ugyanazt a játékost évente max kétszer vagy valami ilyesmi.
ano92
Kampman
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Az MLB-ből indultam ki, ahol minden csapatnak vannak fiókcsapatai, mondjuk ott a Minor League nagyon sokrétegű.nem lenne mindnek. lenne X franchise (8-10?) ahová több helyről küldenék az embereket. Legalábbis máshol így megy, meg az NFL europe is csak 6 csapatot tömörített egyszerre.ez a developmental league kiváltaná a practice squadot? Gondolom azoknak lenne, akik nem keltek el drafton, vagy utána sem kaptak szerződést. Év közben szerződtethetnének belőle a csapatok vajon?Gondolom minden franchise-nak lenne legalább egy saját D-League csapata, ahova elpasszolhatja az éppen nem kellő, de talán a jövőben még is kellő játékosait. A Patsnek nyilván valamelyik new englandi államban, a Packersnek Milwaukee-ban, a Jagsnek Londonban 😛 A másik 3 ligában lehet szezon közben is küldeni játékosokat a "nagy csapatból" a D-league-be és vissza, bár azt hiszem pl. az NHL-ben vannak ilyen megkötések, hogy ugyanazt a játékost évente max kétszer vagy valami ilyesmi.
ano92
Kampman
Höri
több mint 8 éve
nem lenne mindnek. lenne X franchise (8-10?) ahová több helyről küldenék az embereket. Legalábbis máshol így megy, meg az NFL europe is csak 6 csapatot tömörített egyszerre.ez a developmental league kiváltaná a practice squadot? Gondolom azoknak lenne, akik nem keltek el drafton, vagy utána sem kaptak szerződést. Év közben szerződtethetnének belőle a csapatok vajon?Gondolom minden franchise-nak lenne legalább egy saját D-League csapata, ahova elpasszolhatja az éppen nem kellő, de talán a jövőben még is kellő játékosait. A Patsnek nyilván valamelyik new englandi államban, a Packersnek Milwaukee-ban, a Jagsnek Londonban 😛 A másik 3 ligában lehet szezon közben is küldeni játékosokat a "nagy csapatból" a D-league-be és vissza, bár azt hiszem pl. az NHL-ben vannak ilyen megkötések, hogy ugyanazt a játékost évente max kétszer vagy valami ilyesmi.
ano92
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 359
ez a developmental league kiváltaná a practice squadot? Gondolom azoknak lenne, akik nem keltek el drafton, vagy utána sem kaptak szerződést. Év közben szerződtethetnének belőle a csapatok vajon?Gondolom minden franchise-nak lenne legalább egy saját D-League csapata, ahova elpasszolhatja az éppen nem kellő, de talán a jövőben még is kellő játékosait. A Patsnek nyilván valamelyik new englandi államban, a Packersnek Milwaukee-ban, a Jagsnek Londonban 😛 A másik 3 ligában lehet szezon közben is küldeni játékosokat a "nagy csapatból" a D-league-be és vissza, bár azt hiszem pl. az NHL-ben vannak ilyen megkötések, hogy ugyanazt a játékost évente max kétszer vagy valami ilyesmi.
ano92
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
ez a developmental league kiváltaná a practice squadot? Gondolom azoknak lenne, akik nem keltek el drafton, vagy utána sem kaptak szerződést. Év közben szerződtethetnének belőle a csapatok vajon?
több mint 8 éve
Kampman
28 359
két pletyka a liga berkein belülről:Mindkettőnek nagyon örülnék
- hamarosan elkezdődnek a tárgyalások az NFLPA-vel a 18 meccses alapszakaszról
- folyamatban van egy új developmental league előkészìtése
baggio
több mint 8 éve
két pletyka a liga berkein belülről:- hamarosan elkezdődnek a tárgyalások az NFLPA-vel a 18 meccses alapszakaszról
- folyamatban van egy új developmental league előkészìtése
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sanyi annyira gyakran használja a game manager kifejezést, mint vv-ben a degradálni szót, és kb hasonlóan van tisztába a jelentésével is.Degraálni.
Sixo
VV-ben nincs benne a második "d". 😉
több mint 8 éve
erről kérdezzük meg a biztonság kedvéért twitteren Mercédesz Lewis-t.elmondom én neked a tutit. Úgy hogy a falatokból 2 ember tud játszani, maradék hármat meg a Kecskeméti Mercédesz gyár sem vinné el magához minimálbérért tesztbábúnak : DCenterek és a PFF gradek:Tök jó, hogy a Colts OL legtöbb tagja egész pofás helyen van ezeken a listákon. Nem is értem hogy csúszik be az a 6 sack meccsenként.. 😀
pbs.twimg.com/media/CvPD3hIUMAAxOsj.jpg:large
braxa88
dugo93
ano92
több mint 8 éve
elmondom én neked a tutit. Úgy hogy a falatokból 2 ember tud játszani, maradék hármat meg a Kecskeméti Mercédesz gyár sem vinné el magához minimálbérért tesztbábúnak : DCenterek és a PFF gradek:Tök jó, hogy a Colts OL legtöbb tagja egész pofás helyen van ezeken a listákon. Nem is értem hogy csúszik be az a 6 sack meccsenként.. 😀
pbs.twimg.com/media/CvPD3hIUMAAxOsj.jpg:large
braxa88
dugo93
több mint 8 éve
Sanyi annyira gyakran használja a game manager kifejezést, mint vv-ben a degradálni szót, és kb hasonlóan van tisztába a jelentésével is.
több mint 8 éve
Gyakran beszélünk lendületről, hogy változik és dönt el meccseket. Itt egy árnyaltabb betekintés erre a jelenségre Geoff Schwartztól.www.sbnation.com/2016/10/26/13416950/nfl-momentum-myth-confidence-saints-chiefs-rams-giants
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
vagy itt van ez isNem tudom hogy volt e már, nagyon sokat nem olvastam vissza, de a hétvégén a vasárnapi meccsek magyar idő szerint egy órával korábban kezdődnek, a magyarországi óraátállítás miatt? USÁ-ban egy héttel később állítják azt hiszem.Igen. Ezek szerint nem néztél sporttv-t, mert Ricsiék többször elmondták😊
Bruce
(külön pikáns a szitu, hogy végre nem zombiként mehetnénk melózni erre hétfő munkaszüneti nap a többségnek 😀 )
NB2
bowl.one/tv-musor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem nézem a sporttv közvetítéseit, mert Raiders meccset nézek, aztán ha az 7-kor van utána alszok, ha meg este, akkor meg azért nem nézem a sporttévét 😊Nem tudom hogy volt e már, nagyon sokat nem olvastam vissza, de a hétvégén a vasárnapi meccsek magyar idő szerint egy órával korábban kezdődnek, a magyarországi óraátállítás miatt? USÁ-ban egy héttel később állítják azt hiszem.Igen. Ezek szerint nem néztél sporttv-t, mert Ricsiék többször elmondták😊
Bruce
(külön pikáns a szitu, hogy végre nem zombiként mehetnénk melózni erre hétfő munkaszüneti nap a többségnek 😀 )
NB2
De köszönöm az infót. 😊