NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
egyre szánalmasabb ahogy az NFL intézi ezeket az ügyeket...twitter.com/MatthewKick/status/789135806577438720
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Végre egy pozitív lista, amiben első a Jags. 😊 deadspin.com/nfl-owners-id-party-with-ranked-1787970784
A 32.-33. helyezetteket különösen ajánlom mindenki figyelmébe. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLisk/status/788746478474829824
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem értem mi ezen a meglepő. Ha Watt nem sérül meg már előre elkészítették volna a gyűrűket...www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937ja, az nfl.com balfasz, wikin második kiemelt a texans 😀
változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
braxa88
en.wikipedia.org/wiki/2016_NFL_season#Conference
Löfli
több mint 8 éve
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937ja, az nfl.com balfasz, wikin második kiemelt a texans 😀
változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
braxa88
en.wikipedia.org/wiki/2016_NFL_season#Conference
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
mmqb.si.com/mmqb/2016/10/05/nfl-peter-king-inside-colts-scouting-session
több mint 8 éve
Életkép Dallasból:Liverpool Fc
több mint 8 éve
braxa88
12 534
a mai color rush:www.magic925.com/wp-content/uploads/2016/09/aaafwefw.jpg
több mint 8 éve
Igen, de ahogy láthatod, ebben a 96-os statok vannak benne, még a 97-es szezon elé gyártották 😊Mindenesetre kár, hogy pár éven belül eltűnnek a hasonló könyvek. Úgyis ott a net.
Wyatt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
As player:Jaja 😊Ha valaki véletlenül nem nézne Pats-topicot 😀Az ott Kevin Greene?
milyen műkincset talál az ember a költözésnél 😀Wyatt
gaben
Wyatt
Los Angeles Rams (1985–1992)
Pittsburgh Steelers (1993–1995)
Carolina Panthers (1996)
San Francisco 49ers (1997) 😀
Carolina Panthers (1998–1999)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Jaja 😊Ha valaki véletlenül nem nézne Pats-topicot 😀Az ott Kevin Greene?
milyen műkincset talál az ember a költözésnél 😀Wyatt
gaben
több mint 8 éve
Winston mióta ilyen sz*r? Tavaly nem túl sok meccsét láttam, de év második felében olyan ígéretesnek tűnt, hogy csak na. Idén az utóbbi 3 meccsen meg mintha egy Gabbertet látnék... Fejben lelassult, szellemeket lát, és nagyon pontatlan is lett. Tegnap ha nem volt legalább 5-6 csúnyán túl/alá/mellé dobott passza, akkor egy se....bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/tampa-bay-buccaneers/1537807
peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Winston mióta ilyen sz*r? Tavaly nem túl sok meccsét láttam, de év második felében olyan ígéretesnek tűnt, hogy csak na. Idén az utóbbi 3 meccsen meg mintha egy Gabbertet látnék... Fejben lelassult, szellemeket lát, és nagyon pontatlan is lett. Tegnap ha nem volt legalább 5-6 csúnyán túl/alá/mellé dobott passza, akkor egy se....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tolbert takarodjÉs akkor ki fog futni nálatok? Anderson?
Jakehomer
több mint 8 éve
Az illetékesek biztos alszanak. 😊Nincs MNF chat?Furcsa, mindig szokott lenni
Jakehomer
alatriste
több mint 8 éve
Nincs MNF chat?Furcsa, mindig szokott lenni
Jakehomer
Liverpool Fc
több mint 8 éve
jó volt a legutóbbi Simpsons rész 😊kepfeltoltes.hu/161010/Screenshot__1__www.kepfeltoltes.hu_.png
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ezt elnézve különösen érthetetlen, hogy elengedtük SittontMondjuk nem meglepő a sorrend. Sitton eddig is top5 volt vagy környékén évek óta. Kb két éve ez volt a liga legjobb G párosa.
Kampman
(Bár nem lett sokkal rosszabb az OL teljesítménye így se. Liga top 5 körül van az egység. )
Liverpool Fc