NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Akartam kérdezni.Csak én látom úgy, hogy idén sokkal több sérülés van mint korábban?
Minden második NFL hír valami szakadás, törés vagy agyrázkódás.
Mi lehet az oka, ha valóban így van?
Az NFC North például konkrétan egy háború utáni csatatérnek néz ki sérülések terén.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
www.nfl.com/news/story/0ap3000000707533/article/week-3-spoiler-alert-ny-giants-to-30-saints-win-in-prime-time Kár is lejátszani a meccseket XO!
több mint 8 éve
Kampman
28 359
ő akkora tehetség, hogy már önmagában többesszámLikes*Ez ám a draft class ! úgy néz ki minden újonc Qb zseni!! mindenkit a kezdőbe de azonnal!! És az 1/1-et még nem is láttukCody Kessler like this
élesben!! 😀
yooker
Höri
Adirotor
több mint 8 éve
Likes*Ez ám a draft class ! úgy néz ki minden újonc Qb zseni!! mindenkit a kezdőbe de azonnal!! És az 1/1-et még nem is láttukCody Kessler like this
élesben!! 😀
yooker
Höri
több mint 8 éve
Ez ám a draft class ! úgy néz ki minden újonc Qb zseni!! mindenkit a kezdőbe de azonnal!! És az 1/1-et még nem is láttukCody Kessler like this
élesben!! 😀
yooker
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Ez ám a draft class ! úgy néz ki minden újonc Qb zseni!! mindenkit a kezdőbe de azonnal!! És az 1/1-et még nem is láttukbowl.one/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418
élesben!! 😀
yooker
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Későbbi playoff remények kiszámításához egy kis segítségElőkelően rontjuk a 11–5-ösök mérlegét 😊
pbs.twimg.com/media/Csbb1wTWIAEPuX8.jpg
ZERO_L
több mint 8 éve
nem😊megcsinálod?dePR nem lesz idén?nem
samu09
Höri
Pari
Kampman
több mint 8 éve
:' (PR nem lesz idén?nem
samu09
Höri
több mint 8 éve
PR nem lesz idén?
több mint 8 éve
Későbbi playoff remények kiszámításához egy kis segítség"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Én simán beléptem a régi jelszavammal, ment minden rendben.
több mint 8 éve
Jelentem a TYT visszatert. Bar nekem nem fogadta el a belepest. Azt irta nem letesik a felhasznalo.nekem engedte recoverel-ni az accountomat!
Nem estem kocsogbe. Regisztraltam a regi e-mailrol es jelszoval, user nevvel. Akkor elfogadta, majd kidobott, beleptem megint. Lass csodat, visszaallt az addig nem letezo ulpianus, minden regi statommal egyutt.
Sikeres probalkozast!
ulpianus
több mint 8 éve
Jelentem a TYT visszatert. Bar nekem nem fogadta el a belepest. Azt irta nem letesik a felhasznalo.Nem estem kocsogbe. Regisztraltam a regi e-mailrol es jelszoval, user nevvel. Akkor elfogadta, majd kidobott, beleptem megint. Lass csodat, visszaallt az addig nem letezo ulpianus, minden regi statommal egyutt.
Sikeres probalkozast!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Valamennyire off, de nfl még is.A NO-Raiders meccset a FOX közvetítette. 21 kezdőt kiírták, csak a 2 QB maradt ki , de rájuk rázoomoltak és sokat beszéltek róluk meccs előtt is. Minden pontnál feljött az eredmény jelző, lehet nincs ott egy ilyen mozgó sáv ahol az aktuális állásokat mutatják , de ha pont van az jelezték, sőt TD-ket is mutatták. Nem tudom , de nekem ez teljesen megfelel.
braxa88
több mint 8 éve
Valamennyire off, de nfl még is.Viszont a FOX-on jobb csajokkal operálnak!
Régebben is feltűnt h a FOX eléggé leszarja a nézőket, de mostmár teljesen, és elég nagy különbség van a CBS és a FOX közvetítései között. (de az NBC és ESPN is jóval a FOX előtt van)
összehasonlítva a két fő csatorna eredményjelzőjét:braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Valamennyire off, de nfl még is.Ha egy másik meccsről van szó nekem bőven elég ha az van kiírva, hogy mennyi az eredmény és hol tartanak. Ha ott nézem a tv-ben, nem kívánok más platformot is megnyitni csak azért... de mikor fut az eredmény, majd utána jönnek a statok, a 2 qb mit csinált, a wr-ek mit csináltak, a futók mit csináltak, majd jönne a várt eredmény... akkor jön egy reklám, replay, valami és pont átugorják azt amire vártam😀
braxa88
több mint 8 éve
Miért most nem nekik szurkolsz?elkezdenék a Bears-nek szurkolnién is utálom a Foxotde azért örülnél ha leváltaná Paganot
Höri
Kampman
Höri