NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Év végén (idény végén) volt egy kérdőív. Volt ott kérdés, hogy mit szeretnétek, hogy mivel foglalkozzon még a műsor. Volt közte MLB, talán Nascar és UFC is. Szerintem senki nem gondolta akkor, hogy ez talán azt akarja jelenteni, hogy mondjuk mit akartok az NHL helyett. Nekem fura ez az NHL sztory, szerintem röhögve ki tudnák fizetni érte a pénzt.opció nem nagyon volt, elveszették az nhl-t, kellett valami a helyére, ez jöttnézik, eleinte 60perces volt, már 90. de ezzek a ketrecbunyós szarsággal vesztenek nézőket (pl engem, a Facebookon is sok kommentelő ki van akadva) A tegnapiból kb 3-4 percet láttam, az alatt sikerült Sanyinak ez a Pryoros vállalása, nyílván volt több hasonló okossága.Nem tudom, ezt mennyien nézik, de nem hiszem, hogy túl sokan. Ha szét lenne bontva, akkor elvinne háromszor ennyi időt, és külön-külön még kevesebben néznék. Nagy realitása nem hiszem, hogy vanVannak tárgyi tévedései, de a TT-ben kb ő az egyetlen akinek van rálátása a másik sportágakra. Viszont a többieknek nem igazán, így szerintem a TT-nek semmi értelme, jobb lenne egy magazinműsor mind a 3 sportágnak külön.Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
Sixo
NB2
Wyatt
braxa88
Sixo
több mint 8 éve
opció nem nagyon volt, elveszették az nhl-t, kellett valami a helyére, ez jöttnézik, eleinte 60perces volt, már 90. de ezzek a ketrecbunyós szarsággal vesztenek nézőket (pl engem, a Facebookon is sok kommentelő ki van akadva) A tegnapiból kb 3-4 percet láttam, az alatt sikerült Sanyinak ez a Pryoros vállalása, nyílván volt több hasonló okossága.Nem tudom, ezt mennyien nézik, de nem hiszem, hogy túl sokan. Ha szét lenne bontva, akkor elvinne háromszor ennyi időt, és külön-külön még kevesebben néznék. Nagy realitása nem hiszem, hogy vanVannak tárgyi tévedései, de a TT-ben kb ő az egyetlen akinek van rálátása a másik sportágakra. Viszont a többieknek nem igazán, így szerintem a TT-nek semmi értelme, jobb lenne egy magazinműsor mind a 3 sportágnak külön.Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
Sixo
NB2
Wyatt
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nézik, eleinte 60perces volt, már 90. de ezzek a ketrecbunyós szarsággal vesztenek nézőket (pl engem, a Facebookon is sok kommentelő ki van akadva) A tegnapiból kb 3-4 percet láttam, az alatt sikerült Sanyinak ez a Pryoros vállalása, nyílván volt több hasonló okossága.Nem tudom, ezt mennyien nézik, de nem hiszem, hogy túl sokan. Ha szét lenne bontva, akkor elvinne háromszor ennyi időt, és külön-külön még kevesebben néznék. Nagy realitása nem hiszem, hogy vanVannak tárgyi tévedései, de a TT-ben kb ő az egyetlen akinek van rálátása a másik sportágakra. Viszont a többieknek nem igazán, így szerintem a TT-nek semmi értelme, jobb lenne egy magazinműsor mind a 3 sportágnak külön.Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
Sixo
NB2
Wyatt
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom, ezt mennyien nézik, de nem hiszem, hogy túl sokan. Ha szét lenne bontva, akkor elvinne háromszor ennyi időt, és külön-külön még kevesebben néznék. Nagy realitása nem hiszem, hogy vanVannak tárgyi tévedései, de a TT-ben kb ő az egyetlen akinek van rálátása a másik sportágakra. Viszont a többieknek nem igazán, így szerintem a TT-nek semmi értelme, jobb lenne egy magazinműsor mind a 3 sportágnak külön.Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
Sixo
NB2
több mint 8 éve
Vannak tárgyi tévedései, de a TT-ben kb ő az egyetlen akinek van rálátása a másik sportágakra. Viszont a többieknek nem igazán, így szerintem a TT-nek semmi értelme, jobb lenne egy magazinműsor mind a 3 sportágnak külön.Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
Sixo
több mint 8 éve
Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaNézd el neki szülinapos , + legalább a csapatot eltalálta.
braxa88
több mint 8 éve
Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítójaLehet tud valamit!
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Kovács Sanyi: Terrelle Pryor a Browns 2.számú irányítója
több mint 8 éve
Van valahol adat arról, hogy melyik csapat használja a legtöbb "légióst"? Tehát hogy melyik csapat rosterén van jelenleg a legkevesebb általuk draftolt játékos?www.cleveland.com/browns/index.ssf/2016/04/how_each_nfl_team_has_-_or_has.html
samu09
Az 53-as szűkítéssel változhat pár nap múlva a lista, de körülbelül képed ad.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Van valahol adat arról, hogy melyik csapat használja a legtöbb "légióst"? Tehát hogy melyik csapat rosterén van jelenleg a legkevesebb általuk draftolt játékos?
több mint 8 éve
Kampman
28 360
Hát úgy 2000 körül, amikor a Sporttv beindult, volt is egy ilyen kegyelmi állapot, hogy kb. minden náluk volt, talán a BL-t meg az UEFA kupát leszámítvaesküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy viccAttól függetlenül, hogy nem itt van a legtöbb, tényleg vicc. Van kb. 4 (esetleg 5) komoly külföldi soccer bajnokság, plusz a mennyei. Ezekre lehetne elvben építeni, ez hozhat nagyobb nézőszámot, erre van dupla-ennyi csatorna.
Pari
zinedine5
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
esküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy viccAttól függetlenül, hogy nem itt van a legtöbb, tényleg vicc. Van kb. 4 (esetleg 5) komoly külföldi soccer bajnokság, plusz a mennyei. Ezekre lehetne elvben építeni, ez hozhat nagyobb nézőszámot, erre van dupla-ennyi csatorna.
Pari
több mint 8 éve
Bár a városnak nincs első osztályú NCAA csapata, két FBS meccs lesz idén Jacksonville-ben az alapszakaszból, a hagyományosan az EverBank Fielden megrendezett Florida vs Georgia (10/29), illetve különleges módon ezúttal a Notre Dame vs Navy (11/05) is. Az előbbi rivalizálás a "World’s Largest Outdoor Cocktail Party" néven fut, sokan már csak a tailgating miatt is kilátogatnak a stadionhoz, ha 150+ dollárt sajnálnak a jegyre kiadni, mely ez esetben tényleg egész napos program, reggeltől a 3:30-as kickoffig ivászat, ami a lefújás után hajnalig folytatódik ( www.saturdaydownsouth.com/florida-football/florida-georgia-pregame-party/).ThxMennyire könnyű/nehéz nfl meccsre jegyet venni?ennyire
Nem a londonira.
Pl egy jax hazai meccsre?...
Janek
www.stubhub.com/sports-tickets/category/28/
azt a bulváros hülyeséget el kell felejteni, hogy xy stadionba nem lehet bejutni, mindenhova kapsz jegyet, csak meg kell fizetni az árát... (ami a kereslet-kínálat függvénye, a Jax most felhájpolt csapat és az első fordulóban a Packers ellen játszik, tehát érthető a 130$ körüli minimum, de ha a szokásos formájukat hozzák, akkor a szezon végén 15$-ért már megnézheted őket, stb.)
baggio
Esetleg a tersegben ajanlott ncaa csapat?
Floridaban leszunk par napot ugy nez ki
Janek
Jacksonville-től csupán másfél óra kocsival a Florida Gators otthona, Gainesville, a nagyobb SEC rangadókat leszámítva őket hazai pályán már 20-30 dollárért meg lehet nézni: www.stubhub.com/florida-gators-football-tickets/performer/6974/
A Florida State kampusza, Tallahassee két és fél órányira van, amerikai mércével mérve az se nagy távolság, az orlandói UCF meg bő két óra, ám ők közel sem olyan erősek, mint a Gators vagy a Seminoles.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ThxMennyire könnyű/nehéz nfl meccsre jegyet venni?ennyire
Nem a londonira.
Janek
azt a bulváros hülyeséget el kell felejteni, hogy xy stadionba nem lehet bejutni, mindenhova kapsz jegyet, csak meg kell fizetni az árát... (ami a kereslet-kínálat függvénye, a Jax most fehájpolt csapat és az első fordulóban a Packers ellen játszik, tehát érthető a 130$ körüli minimum, de ha a szokásos formájukat hozzák, akkor a szezon végén 15$-ért már megnézheted őket, stb.)
baggio
Esetleg a tersegben ajanlott ncaa csapat?
Floridaban leszunk par napot ugy nez ki
több mint 8 éve
bevallom en nem gondoltam a muholdas csatornakra, de azert ez az adatbázis rohadt vicces...pl Maltahoz ír 8 db Go tv-t, de a máltai go tv honanlapjan mindossze 2 db van...a finnekhez 8 db NHL csatornat ir! Szóval nem lettem okosabb.Ezek meccsnapi csatornák csak. Hasonló, mint a német Sky 10 Bundesliga, vagy 4-5 formula 1 csatornája. (A formula 1 pl. csak futam alatt megy, más-más kamera képét adva, az egyik csak belső kameranézetet, a másik a cockpitet, a harmadik live timings, stb.)
Pari
Tök mindegy, annyi látható, hogy a piac Európa szerte elég telített.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
vettem a fáradtságot elkészítettem a rangsort:esküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy viccvagy akár utána is nézhetnél a témának, mielőtt téves feltételezésekbe bocsátkozol, itt egy 2013-as összesített lista a világ sportcsatornáiról: mavise.obs.coe.int/channel?event=listing&query_clauses={%22genre_id%22:%2221%22}
Pari
rangsort nem fogok készíteni, bárki nyugodtan elmélyülhet benne, de pl. az 5,6 milliós Dániában 15 ilyen csatorna ment három éve, szóval az állításod biztos, hogy nem igaz
baggio
kepfeltoltes.hu/160829/tvs_www.kepfeltoltes.hu_.png
bevallom en nem gondoltam a muholdas csatornakra, de azert ez az adatbázis rohadt vicces...pl Maltahoz ír 8 db Go tv-t, de a máltai go tv honanlapjan mindossze 2 db van...a finnekhez 8 db NHL csatornat ir! Szóval nem lettem okosabb.
több mint 8 éve
Csak le kell rendezni "Main targeted country"-ra, és az első rögtön Albánia, 14 sport csatornával 😀esküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy viccvagy akár utána is nézhetnél a témának, mielőtt téves feltételezésekbe bocsátkozol, itt egy 2013-as összesített lista a világ sportcsatornáiról: mavise.obs.coe.int/channel?event=listing&query_clauses={%22genre_id%22:%2221%22}
Pari
rangsort nem fogok készíteni, bárki nyugodtan elmélyülhet benne, de pl. az 5,6 milliós Dániában 15 ilyen csatorna ment három éve, szóval az állításod biztos, hogy nem igaz
baggio
több mint 8 éve
Mennyire könnyű/nehéz nfl meccsre jegyet venni?ennyire
Nem a londonira.
Janek
azt a bulváros hülyeséget el kell felejteni, hogy xy stadionba nem lehet bejutni, mindenhova kapsz jegyet, csak meg kell fizetni az árát... (ami a kereslet-kínálat függvénye, a Jax most felhájpolt csapat és az első fordulóban a Packers ellen játszik, tehát érthető a 130$ körüli minimum, de ha a szokásos formájukat hozzák, akkor a szezon végén 15$-ért már megnézheted őket, stb.)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mennyire könnyű/nehéz nfl meccsre jegyet venni?Nem a londonira.
több mint 8 éve
Azt mondjuk nem tudom mit adnak helyette, mert novembertől márciusig az ES 9-től 5-ig általában a sí versenyekkel van tele😊én tudok valamit, ami novembertől márciusig (április elejéig) tart
NB2
| en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_NCAA_Division_I_men%27s_basketball_season |
---
több mint 8 éve
Amúgy szerintem egy nem kihasznált terület lehet még a téli sportok közvetítése. Magyar nyelvű csatornákon lényegében nincs téli sport, csak a Eurosport ad ilyesmit. Be lehetne tesztelni pl. a rövidpályás gyorskorcsolyával, abban mostanában nagyon jók vagyunk.Azt tudom, hogy az ES is kezd regionálissá lenni és mivel állítólag Mo-n nem népszerű a téli sport, lehet, hogy előbb utóbb kiveszik a kínálatból. Azt mondjuk nem tudom mit adnak helyette, mert novembertől márciusig az ES 9-től 5-ig általában a sí versenyekkel van tele😊
peterk2005
több mint 8 éve
esküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy viccvagy akár utána is nézhetnél a témának, mielőtt téves feltételezésekbe bocsátkozol, itt egy 2013-as összesített lista a világ sportcsatornáiról: mavise.obs.coe.int/channel?event=listing&query_clauses={%22genre_id%22:%2221%22}
Pari
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 8 éve
esküszom, hogy nálunk van az egy főre eső legtöbb (saját gyártású? hazai?) sport csatorna europában...ami egy vicc
több mint 8 éve
Sztem a tematikus csatornák nézettsége mérési hibahatáron alul van, így nem tudni, hogy mennyien nézik.Mnidegy, hogy tematikus vagy nem. Tobbfelekeppen merik.
De majd az okosabbak megmondják a tutit 😊
gabokocka
De leginkabb elfogadott es hiteles, hogy betesznek egy (celszeruen kivalasztott, de onkentes parszaz) csaladba egy "muszert", ahol be kell lepni. Igy menti a rendszer, pontosan ki kapcsolta be a TVt. Azt mikor tette, mit nezett es meddig. Az eletkorat, iskolai vegzettseget, stb, pedig ugye tudjak. Az alapjan valsztottak adott csaladot.
Meg persze a nagy hazudozasok, amiben minden csatorna "kozvelemenykutatassal" megallapitja, hogy minden musora a legnezettebb, es mindenkepp haromszor nezetebbb, mint a konkurenciaje.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Amúgy szerintem egy nem kihasznált terület lehet még a téli sportok közvetítése. Magyar nyelvű csatornákon lényegében nincs téli sport, csak a Eurosport ad ilyesmit. Be lehetne tesztelni pl. a rövidpályás gyorskorcsolyával, abban mostanában nagyon jók vagyunk.m4-en megy a rövidpályás gyorskori világkupa, székely dávid szokta nyomni, kifejezetten élvezetes.
peterk2005
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.