NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
de így vagy nézem a TT-t és felbasz a UFC-s részek benne, mert nem vagyok rá kiváncsi és nem is illik a műsorba; vagy pedig nem nézek egy eddig tökjó műsort. Tehát az UFC miatt lesz szarabb, emiatt nem is állok pozitívan feléje. Ennyi erővel sakkot v pókert v spanyol focit is tehettek volna a TT-ba,nyíilván az se tetszene.Próbáld ki, hogy nem baszold fel magad rajta 😊 Én is szeretem a trashtalkot, NHL-t viszont kb. Gretzky óta nem követem, nem is tudom mi történik. Mégse zavart sosem, hogy szó volt róla a műsorban. Skippeltem, kimentem kávéért, vagy legrosszabb esetben végigbambultam oszt egyik fülemen be a másikon ki. Szóval megoldható 😊
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
UFC-vel eddig semmi bajom nem volt, ha nem tették volna be a Trashtalkba akkor, ezután se lenne, nem nézném és kész,Most te végülis az UFC-t utálod, vagy az NHL-t szereted, és az bosszant, hogy levették a műsorról?fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetésttwitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
ezek komolyan gondolták az UFC-t a trashtalkba dolgot. Akkor már ezt se kell nézni. Marad a verekedés, meg viccesSanyi.
Tőröséket meg majd hallgatom az Alley-oopban.
braxa88
Kampman
twitter.com/Dildeep96/status/767411754573922304
ZERO_L
braxa88
peterk2005
de így vagy nézem a TT-t és felbasz a UFC-s részek benne, mert nem vagyok rá kiváncsi és nem is illik a műsorba; vagy pedig nem nézek egy eddig tökjó műsort. Tehát az UFC miatt lesz szarabb, emiatt nem is állok pozitívan feléje. Ennyi erővel sakkot v pókert v spanyol focit is tehettek volna a TT-ba,nyíilván az se tetszene.
ha valakinek tetszik a ketrecverekedés hát nézze.
+ az NHLt szeretem, sajnálom h már nem látom a sportTVn
több mint 8 éve
Most te végülis az UFC-t utálod, vagy az NHL-t szereted, és az bosszant, hogy levették a műsorról?fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetésttwitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
ezek komolyan gondolták az UFC-t a trashtalkba dolgot. Akkor már ezt se kell nézni. Marad a verekedés, meg viccesSanyi.
braxa88
Kampman
ZERO_L
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hát pont nem.fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy "sok hülye amerikai egymásra ugrál és összeverik egymást egy tojáslabdáért".
braxa88
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 234
fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy "sok hülye amerikai egymásra ugrál és összeverik egymást egy tojáslabdáért".
braxa88
Olyan sportot úgy sem tudnak adni, ami mindenkit érdekel.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetésttwitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
braxa88
Kampman
ZERO_L
több mint 8 éve
Az UFC jelenleg a leggyorsabban fejlődő piac.University, football és college, innen már tényleg csak egy lépés az ncaa jogok megszerzése
Jughead
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 362
ez is elég volt 😀gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetésttwitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
braxa88
Kampman
ZERO_L
több mint 8 éve
Nekem mondjuk egy trashtalk a UFC-ben jobban tetszene... https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetésttwitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
braxa88
Kampman
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Az UFC jelenleg a leggyorsabban fejlődő piac. Annó valószínűleg sokan ugyanígy fanyalogtak mikor megvették a senkit se érdeklő NFL közvetítési jogait aztán elég jól kinőtte magát. 😊Lecseng a UFC mint a K1!
Jughead
engem jobban érdekel a UFC mint az NHL, na tessék.De te valóság show-t is nézel nemde.
Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Az UFC jelenleg a leggyorsabban fejlődő piac. Annó valószínűleg sokan ugyanígy fanyalogtak mikor megvették a senkit se érdeklő NFL közvetítési jogait aztán elég jól kinőtte magát. 😊
több mint 8 éve
Na jó, nekem csak most esett le, hogy nem csak a trashtalkból veszik ki az NHL-t, hanem úgy egyáltalán nem lesz közvetítés. Helyette lesz ez a legalja pankráció, aminek kb. annyi jövőt jósolok, mint amikor pár éve lingerie footballt adtak pár hétig. Az ember röhög rajta egyszer, de kb. annyi. Nem is olyan régen mondtam, hogy remélem az NFL marad a sporttv-n, mert pl. Vajnáéknál sokkal igénytelenebb kezekben lenne. Na most már ebben se vagyok biztos.Az UFC-vel szerintem kb. azon az alapon próbálkoznak be, ahogy a pókerral. A póker se nevezhető sportnak, mégis nagyon népszerű. Inkább ez (bár én se fogom nézni), mint még egy újabb - már csak harmadvonalas - focibajnokság meccsei.
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 362
Na jó, nekem csak most esett le, hogy nem csak a trashtalkból veszik ki az NHL-t, hanem úgy egyáltalán nem lesz közvetítés. Helyette lesz ez a legalja pankráció, aminek kb. annyi jövőt jósolok, mint amikor pár éve lingerie footballt adtak pár hétig. Az ember röhög rajta egyszer, de kb. annyi. Nem is olyan régen mondtam, hogy remélem az NFL marad a sporttv-n, mert pl. Vajnáéknál sokkal igénytelenebb kezekben lenne. Na most már ebben se vagyok biztos.
több mint 8 éve
twitter.com/NFL/status/768191104688660481
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kicsit off, de ezzel a sok úszással se fog nagyot szakítani nézettségben a Sport TV. Egy Olimpia vagy VB érdekes, de ha hetente adnak úszást azt már nem sokan fogják nézni.Ez az UFC meg számomra rettenetesen érdektelen, pláne az NHL rovására.
több mint 8 éve
engem jobban érdekel a UFC mint az NHL, na tessék.és te dolgozol a Sport TV-nél... 😛
Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
engem jobban érdekel a UFC mint az NHL, na tessék.akkor nézzed sokat
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 362
twitter.com/skovax/status/766694544247226369akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
twitter.com/skovax/status/766694544247226369ezek komolyan gondolták az UFC-t a trashtalkba dolgot. Akkor már ezt se kell nézni. Marad a verekedés, meg viccesSanyi.
több mint 8 éve
A Sport1-es Hard Knocks nem került még fel sehova ahonnan le lehetne szedni?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Az elején volt egy pár elég vacak, de azért akadtak jókNekem mondjuk a Chiefsé tetszett
több mint 8 éve
Tolhatjuk mi a színes előzeteseket, Colin Cowherd ezt megoldotta 3 szóval minden csapatnál: www.facebook.com/TheHerd/videos/1856596691228188/Haha, a "the wrong Harbaugh" nagyon jó ..... de nem igaz 😀
empty taxi
több mint 8 éve
yahoo-s pick'em és survival tippelde:bowl.one/forum/tippjatekok/nfl-es-ncaa-tippjatekok-2013/1508757