NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
bekerült pár új tételbowl.one/tv-musor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Amúgy nem szoktam nézni, DE NINCS EREDMÉNYKÖVETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4!!
nemszótam még, én azthittem hogy az 1:00 az amerikai idő, nem ejurópai
Szerkesztette: ano92
több mint 8 éve
Gurley nehezen tanulja a magyartNem is értettük miért őt draftoltuk...
Höri
több mint 8 éve
kicsit csúszva de lesz Hard Knocks idén is a SportTVnGurley nehezen tanulja a magyart
1.: hétfő, augusztus 22. 19:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
2.: kedd, augusztus 23. 19:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. ep
braxa88
több mint 8 éve
Nem.Amúgy nem is lesz megtartva?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1Ezt tényleg nem akartam eljinxelni.NFLfutball meccs. 😊 😊 😊
iktriad
iktriad
gaben
több mint 8 éve
Amúgy nem is lesz megtartva?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1Ezt tényleg nem akartam eljinxelni.NFLfutball meccs. 😊 😊 😊
iktriad
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
hvg.hu/pszichologiamagazin/20160805_On_tudja_miert_szurkol_az_olimpian_A_pszichologus_szerint_ezert(nem csak olimpia)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Biztos hogy sokat tett érte, de sztem már kezd kiégni, na nem úgy mint Brady vagy Brees.😀 Én már nagyon unom szegényt, de még mindig jobb, mint a Vajna féle megoldás.amúgy Ricsi is hiányozna. El lehet mondani mindennek, de tény, hogy sokat tett a sportág népszerűsítéséért itthon. Az NFL ott van jól, ahol van, a SportTv-n. Ha átmegy Vajnáék fizetős sportcsatornájára, akkor inkább veszek egy Game Passt, mint, hogy ennek a gecinek fizessek.origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Az ország mackóóója, Sanyi se?
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
gamerkr
Amadeus91
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
ArnoldÉs a Terminátort kinek köszönhetjük, hm?amúgy Ricsi is hiányozna. El lehet mondani mindennek, de tény, hogy sokat tett a sportág népszerűsítéséért itthon. Az NFL ott van jól, ahol van, a SportTv-n. Ha átmegy Vajnáék fizetős sportcsatornájára, akkor inkább veszek egy Game Passt, mint, hogy ennek a gecinek fizessek.origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Az ország mackóóója, Sanyi se?
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
gamerkr
Amadeus91
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
És a Terminátort kinek köszönhetjük, hm?amúgy Ricsi is hiányozna. El lehet mondani mindennek, de tény, hogy sokat tett a sportág népszerűsítéséért itthon. Az NFL ott van jól, ahol van, a SportTv-n. Ha átmegy Vajnáék fizetős sportcsatornájára, akkor inkább veszek egy Game Passt, mint, hogy ennek a gecinek fizessek.origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Az ország mackóóója, Sanyi se?
nagyon senki...
yooker
gamerkr
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
amúgy Ricsi is hiányozna. El lehet mondani mindennek, de tény, hogy sokat tett a sportág népszerűsítéséért itthon. Az NFL ott van jól, ahol van, a SportTv-n. Ha átmegy Vajnáék fizetős sportcsatornájára, akkor inkább veszek egy Game Passt, mint, hogy ennek a gecinek fizessek.origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Az ország mackóóója, Sanyi se?
nagyon senki...
yooker
gamerkr
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
USA amerikai foci olimpiai meze:www.pick6artwork.com/#!Mock-Olympic-USA-Football-Roster/xhebz/57977fdc0cf21a900143c9f0
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
300ezer előfizető itthon, több, mint másfélmillió a térségben? Csak elviszi...A DIGI meg fog halni, a PL-t is elvitték tőlük (és korábban sok húzóeseményt is), így nem fogják sokáig húzna, ezen pedig az NFL/NCAA nem segít. Nekik olyasmi kell, ami elviszi a hátán a csatornát.Mondjuk az én fejemben pont a DigiSport fordult meg NCAA ügyben. Az angol foci helyett úgyis kellene valami, mert nagyon üres lesz a 3 csatorna így.de hisz ez jó hír, a sport tv rárepülhetne végre az NCAA-re és Höri is kommentálhatna tovább 😊origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
nagyon senki...
yooker
gaben
baggio
Bazzani
Stez
több mint 8 éve
Ne írd le a vén kukkerót, simán lehet, hogy Arnold Schwarzenegger vigyorog majd rád a kommentátorállásból. Nagy durranás lesz az.az is vicc, h még azt sem tudni lesz e új sportcsatorna. de az angol foci már megy a TV2 csoporthoz, de hogy hova azt nem tudni. lehet a superTV2-n lesznek a meccsek 😀 nagyszerű lenne ha az NFL is oda menne...Amikor 1997 őszén beindult a két kereskedelmi tv, rögtön meg is kapták a magyar-jugó pótselejtező két meccsét bemutatkozásként. Na a TV2 szakmai hozzáértéséről csak annyit, hogy egy héttel a meccs előtt jöttek rá, hogy elfelejtettek kommentátort szerződtetni, ezt a problémát azzal a zseniális döntéssel oldották meg, hogy bekapcsolták a rádiós kommentátort a tv-közvetítésbe. A sporttal kapcsolatos igényességük azóta se változott.
braxa88
Nagyon remélem, hogy soha nem teszik rá a kezüket az NFL-re, mert lehet szidni a sporttv-t, Ricsit, Sanyit, meg a többieket, de náluk Vajnáék sokkal, de sokkal rosszabbak lennének.
Kampman
több mint 8 éve
A DIGI meg fog halni, a PL-t is elvitték tőlük (és korábban sok húzóeseményt is), így nem fogják sokáig húzna, ezen pedig az NFL/NCAA nem segít. Nekik olyasmi kell, ami elviszi a hátán a csatornát.Mondjuk az én fejemben pont a DigiSport fordult meg NCAA ügyben. Az angol foci helyett úgyis kellene valami, mert nagyon üres lesz a 3 csatorna így.de hisz ez jó hír, a sport tv rárepülhetne végre az NCAA-re és Höri is kommentálhatna tovább 😊origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
nagyon senki...
yooker
gaben
baggio
Bazzani
több mint 8 éve
braxa88
12 534
NFL csapatok soccer mezei:legszarabb is jobb mint bármelyik soccercsapat meze. elég fasza munka
copa90.com/all/amazing-nfl-football-concept-kits
Matthew99
több mint 8 éve
Egyszer már próbálkoztak vele de nem nagyon vált a be. A kommentátor csávó borzasztó volt. Asszem baggio és rajna is volt szagértő náluk 😊Mondjuk az én fejemben pont a DigiSport fordult meg NCAA ügyben. Az angol foci helyett úgyis kellene valami, mert nagyon üres lesz a 3 csatorna így.de hisz ez jó hír, a sport tv rárepülhetne végre az NCAA-re és Höri is kommentálhatna tovább 😊origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
nagyon senki...
yooker
gaben
baggio
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
NFL csapatok soccer mezei:copa90.com/all/amazing-nfl-football-concept-kits
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Mondjuk az én fejemben pont a DigiSport fordult meg NCAA ügyben. Az angol foci helyett úgyis kellene valami, mert nagyon üres lesz a 3 csatorna így.de hisz ez jó hír, a sport tv rárepülhetne végre az NCAA-re és Höri is kommentálhatna tovább 😊origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
nagyon senki...
yooker
gaben
baggio
több mint 8 éve
de hisz ez jó hír, a sport tv rárepülhetne végre az NCAA-re és Höri is kommentálhatna tovább 😊origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
nagyon senki...
yooker
gaben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal