NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 628
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
11 underclassmen jelentkezik profinak az LSU-ból.nyilván nem... A 11-ből ki pótolhatatlan és ki az, akinek a helyére nem érkezett senki az elmúlt két év toborzásai során?
Legalább jövőre nem lesznek faktorok, éjjáóHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
11 underclassmen jelentkezik profinak az LSU-ból.Legalább jövőre nem lesznek faktorok, éjjáó
több mint 11 éve
mivel ilyenkor van itt az ideje...mind1 azt a döntőt a futók nyerték a bamának viszont AJ szépen végig menedzselte és az ilyen stílus jó lehet egy olyan futás-orientált csapatnak mint pl a steelers (és pont nem izgat h big ben ott van csak példát hoztam fel 😀 )AJ McArron ha kijnne idén hamarabb kelne el mint Geno vagy Barkley? Szépen meneddzselt az ND ellen hétfőn szerintem jövőre top10 is lehet persze ha tartja az eddigi formáját illetve javít rajtasamu09sejtettem,hogy majd jönnek az ilyen hsz-k 😀Drip
több mint 11 éve
Antone Exum Jr. (VT CB) és Anthony Steen (Bama RG) marad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mai senior bowl bejelentések (101-nél tartunk, ma 13 jött)Zac Dysert, QB, Miami OH
Ryan Nassib, QB, Syracuse
Kyle Juszczyk, FB, Harvard
Andre Ellington, RB, Clemson
Denard Robinson, WR/RB, Michigan
Stepfan Taylor, RB, Stanford
Marquise Goodwin, WR/RS, Texas
Khaled Holmes, OL, USC
Joe Madsen, C, West Virginia
Jonathan Bostic, LB, Florida
TJ McDonald, S, USC
Kenny Vaccaro, S, Texas
Luke Ingram, LS, Hawaii
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Shoelace is ott lesz a Senior Bowlon, WR-ként hívták meg.
több mint 11 éve
Tajh Boyd marad, Bray megy
---
több mint 11 éve
AJ McArron ha kijnne idén hamarabb kelne el mint Geno vagy Barkley? Szépen meneddzselt az ND ellen hétfőn szerintem jövőre top10 is lehet persze ha tartja az eddigi formáját illetve javít rajtasamu09Ne hallgass rájuk, én már rajtaülök a McCarron bandwagonon 😀
több mint 11 éve
AJ McArron ha kijnne idén hamarabb kelne el mint Geno vagy Barkley? Szépen meneddzselt az ND ellen hétfőn szerintem jövőre top10 is lehet persze ha tartja az eddigi formáját illetve javít rajtasamu09sejtettem,hogy majd jönnek az ilyen hsz-k 😀
több mint 11 éve
West Virginia QB Geno Smith said on his Twitter page that he has turned down an invitation to play in the Senior Bowl.
több mint 11 éve
AJ McArron ha kijnne idén hamarabb kelne el mint Geno vagy Barkley? Szépen meneddzselt az ND ellen hétfőn szerintem jövőre top10 is lehet persze ha tartja az eddigi formáját illetve javít rajtasamu09Nem. Gyakorlatilag McCarronban semmi upside sincs.
amúgy még nem láttam beírva, hogy Barkley és Geno nem fog senior bowlozni, így a maradék helyekre Ryan Nassib és Zac Dysert nyert meghívást. Tehát Collin Klein nem.
Manuel, Glennon, Tyler Wilson és Landry Jones már ismert volt eddig is.
több mint 11 éve
AJ McArron ha kijnne idén hamarabb kelne el mint Geno vagy Barkley? Szépen meneddzselt az ND ellen hétfőn szerintem jövőre top10 is lehet persze ha tartja az eddigi formáját illetve javít rajta
több mint 11 éve
Dan Pompei senior CB-rangsora, érdekes: www.nationalfootballpost.com/Scout-Talk-Top-senior-CBs.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Há bakker nem lesz Hogannek célpontja... Toilolo, Ertz és Brown. francba
több mint 11 éve
Jelentkezik a draftra:- Kb. a teljes LSU DL: Montgomery, Mingo, Logan továbbá a RB Michael Ford
- 2 Sooner Tony Jefferson S és Kenny Stills WR
- Az SDSU TE-je Gavin Escobar
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Will Sutton marad, Josh Boyce megy
---
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Matthews meg marad és megy LTnek?RolniMég nem nyilatkozott.
Elvileg Cierre Wood is jön.
több mint 11 éve
Úgy tudom Joeckel is megy a draftra.ulpianusMatthews meg marad és megy LTnek?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Három másik nagynevű játékos is jelezte, hogy kijön a draftra:Terrence Brown (CB, Stanford)
Steve Williams (CB, Cal)
David Bakhtiari (OT, Colorado)
több mint 11 éve
Úgy tudom Joeckel is megy a draftra.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Milliner milyen volt?Én nem vagyok nagy szakértő, de szerintem totál levette a pályáról. Mindig a nyakán volt levegőt sem hagyott neki az egész meccsen.
Csak a meccs elejét láttam, ott jól védekezett Eiferten.Bazzani
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Milliner milyen volt?Csak a meccs elejét láttam, ott jól védekezett Eiferten.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
dettó.az bebaszna 😊JanekTe'o mostani produkciója mennyivel ronthatja az értékét? Amadeus911/19-ig 😊Asbee
Amúgy volt róla szó valahol, és annyival letudták, hogy a Scout-ok nem egy meccset néznek, és nem igazán fogja őket befolyásolni a BCS.
több mint 11 éve
az bebaszna 😊Te'o mostani produkciója mennyivel ronthatja az értékét? Amadeus911/19-ig 😊Asbee
több mint 11 éve
Te'o mostani produkciója mennyivel ronthatja az értékét? Amadeus911/19-ig 😊