NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
szaba
10 543
Sweet dreams.Köszi. Ha jönne Werner draftról és Vollmer FAről a Jaguars máris rálép a németes (=hatékony) csapatok útjára. iktriadSzerintem egyértelműen Werner. Ő jobban bírja az izmozást, Jordannek inkább az álló helyzetből indulás fekszik.HöriAnnak mi csak örülünk, ha ott lesz 2/1n vagy 2/2n. 😀általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristofreméljük, de Osweiler se lett azHöri
Kérdés: Ha Geno kimegy 1/1re, és nem Jarvis Jonest visszük 1/2re, ki lenne a jobb 4-3as DE nekünk ott - Dion Jordan vagy Werner(esetleg valaki más)? iktriad
több mint 11 éve
Köszi. Ha jönne Werner draftról és Vollmer FAről a Jaguars máris rálép a németes (=hatékony) csapatok útjára.Szerintem egyértelműen Werner. Ő jobban bírja az izmozást, Jordannek inkább az álló helyzetből indulás fekszik.HöriAnnak mi csak örülünk, ha ott lesz 2/1n vagy 2/2n. 😀általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristofreméljük, de Osweiler se lett azHöri
Kérdés: Ha Geno kimegy 1/1re, és nem Jarvis Jonest visszük 1/2re, ki lenne a jobb 4-3as DE nekünk ott - Dion Jordan vagy Werner(esetleg valaki más)? iktriad
több mint 11 éve
Szerintem egyértelműen Werner. Ő jobban bírja az izmozást, Jordannek inkább az álló helyzetből indulás fekszik.Annak mi csak örülünk, ha ott lesz 2/1n vagy 2/2n. 😀általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristofreméljük, de Osweiler se lett azHöri
több mint 11 éve
Annak mi csak örülünk, ha ott lesz 2/1n vagy 2/2n. 😀általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristofreméljük, de Osweiler se lett azHöri
Kérdés: Ha Geno kimegy 1/1re, és nem Jarvis Jonest visszük 1/2re, ki lenne a jobb 4-3as DE nekünk ott - Dion Jordan vagy Werner(esetleg valaki más)?
több mint 11 éve
pár észrevétel, az am igencsak tetszetős mockhoz:Greco absz. nem gyenge pont, inkább Lauvao. De ő is bőven elfogadható guard, az OL teljesen korrekt. Nagyon meglepne, ha az első körben ide húznánk.
- a brownsnál greco a gyenge pont, ha jövőre visszatér pinkston lg-be akkor bőven elég kéne, hogy legyen egy ilyen szintű futónak ez a fal
kristof
Ha Bannernek nem tetszik Weeden, akkor QB lesz megint. A többi need: TE, DE, CB, S.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
megint védő 1. körben a Jets-hez?Amadeus91Ha Ryan marad tuti, ha maradunk az eredeti posztunkon akkor még OL emberkét tudok elképzelni.
több mint 11 éve
szaba
10 543
Én nem tagadom, hogy jó játékos Bennett, de azért az nagyon erős túlzás, hogy durva alázást hajt végre, mert akkor idén a liga 30% durva alázást hajt végre.Meglepett volna, ha a cserébe durván alázó Bennett nem a te játékosod gm-ben. De komolyan.szaba😀
lauvao is nálam van, aki a másik browns g 😛 de bennett nem csak szerintem jó, pff statok alapján szezon közepén az 5. legjobb pass rusher volt, és Höri említette, hogy a futás ellen is jó.kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Meglepett volna, ha a cserébe durván alázó Bennett nem a te játékosod gm-ben. De komolyan.szaba😀
lauvao is nálam van, aki a másik browns g 😛 de bennett nem csak szerintem jó, pff statok alapján szezon közepén az 5. legjobb pass rusher volt, és Höri említette, hogy a futás ellen is jó.
több mint 11 éve
a Tampának van a legjobb védelme futás ellen a ligában. Tényleg elgondolkodtató, hogy érdemes-e ezt megbolygatni. Én egyértelműen cornert vinnék a helyükben.
több mint 11 éve
szaba
10 543
pár észrevétel, az am igencsak tetszetős mockhoz:Meglepett volna, ha a cserébe durván alázó Bennett nem a te játékosod gm-ben. De komolyan.
- a brownsnál greco a gyenge pont, ha jövőre visszatér pinkston lg-be akkor bőven elég kéne, hogy legyen egy ilyen szintű futónak ez a fal
- clayborn és bowers tényleg változó, cserébe bennett durván aláz, felesleges négy ilyen szintű de, mert akkor 1-2 mindig kimaradna, főleg amíg ekkora lyukak vannak a csapatban
- williams és allen sztem fordított sorrendben fog kimenni
- óóó teo, gyere hozzánk, kérlek! (pedig egyáltalán nem vagyok a fanje)
általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristof
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
megint védő 1. körben a Jets-hez?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.kristofreméljük, de Osweiler se lett az
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
pár észrevétel, az am igencsak tetszetős mockhoz:- a brownsnál greco a gyenge pont, ha jövőre visszatér pinkston lg-be akkor bőven elég kéne, hogy legyen egy ilyen szintű futónak ez a fal
- clayborn és bowers tényleg változó, cserébe bennett durván aláz, felesleges négy ilyen szintű de, mert akkor 1-2 mindig kimaradna, főleg amíg ekkora lyukak vannak a csapatban
- williams és allen sztem fordított sorrendben fog kimenni
- óóó teo, gyere hozzánk, kérlek! (pedig egyáltalán nem vagyok a fanje)
általánosan: tyler bray szintén elsőkörös lesz az elmúlt évek trendjei alapján.
több mint 11 éve
Tyler Wilson nem ér 1/9-et.silent7939Néhány hét és Tyler Wilson gálázni fog Mobile-ban, lehet készülni.
több mint 11 éve
Szerintem kimegy megint 4-5 QB az első körben.Kihúznak kettőt aztán "Jajj nekem nem jut!" és húzzák a többit.
Örülnék Millinernek de továbbra sem hiszem, hogy ér 1/5öt.
(Inkább Mooret vinném ott.)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
tannehill és weeden után nem mondanék ilyet. előtte meg ponder és társai...www.dropbox.com/s/vogm2y8usom4kc3/NFL%20Mock%20Draft%202013.docxSzép kis mock, bár szerintem nem fogunk első körben QB-t húzni. Szerintem inkább OT vagy OG lesz a célpont az első körben. Második körben meg elhozzuk Landry Jones-t vagy Wilsont. Tyler Wilson nem ér 1/9-et. Szerintem max Barkley és Geno megy ki a QB-k közül első körben.silent7939
Karácsonyi ajándék, tőlem nektek. Azonos mérlegű csapatoknál nem szenvedtem azzal h utánanézzek a pontos sorrendnek, kvázi saját PR-nek is felfogható.empty taxi
több mint 11 éve
www.dropbox.com/s/vogm2y8usom4kc3/NFL%20Mock%20Draft%202013.docxSzép kis mock, bár szerintem nem fogunk első körben QB-t húzni. Szerintem inkább OT vagy OG lesz a célpont az első körben. Második körben meg elhozzuk Landry Jones-t vagy Wilsont. Tyler Wilson nem ér 1/9-et. Szerintem max Barkley és Geno megy ki a QB-k közül első körben.
Karácsonyi ajándék, tőlem nektek. Azonos mérlegű csapatoknál nem szenvedtem azzal h utánanézzek a pontos sorrendnek, kvázi saját PR-nek is felfogható.empty taxi
több mint 11 éve
I stopped reading at Word 😀
több mint 11 éve
bebaszna ha manti nem menne ki 19.-igeaglesmcnabbNekem megfelelne 😀
több mint 11 éve
error 😛bazzeg empty, nyiss egy blogot, mit csúnyálkodsz wördben?
több mint 11 éve
bebaszna ha manti nem menne ki 19.-ig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.dropbox.com/s/vogm2y8usom4kc3/NFL%20Mock%20Draft%202013.docxJarvis Jones, alá is írnám. 😀
több mint 11 éve
www.dropbox.com/s/vogm2y8usom4kc3/NFL%20Mock%20Draft%202013.docxKarácsonyi ajándék, tőlem nektek. Azonos mérlegű csapatoknál nem szenvedtem azzal h utánanézzek a pontos sorrendnek, kvázi saját PR-nek is felfogható.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ohh, egy vereség a héten és meg is van a top10 pick, Sanchezt a kezdőbe!
több mint 11 éve
Az azonos mérlegűek között mi dönt elsősorban? Ha jól látom akkor a schedule erősségben miénk a legdurvább. Ha mindenki marad 4-11 akkor maradunk 5.ek? Ez mondjuk kibaszás, mert szívsz a kemény sorsolás miatt és emiatt szarabb helyen is draftolsz? Vagy valamit nem jól tudok?Bazzanijobb ellenfelek ellen értetek el ugyanannyi győzelmet, mint pl. a raiders, ezért ti papíron jobb csapat vagytok, és a szarabbak draftolnak előbb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!