NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Pro Bowl
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Alternateket hol tudom megnézni?Azt tudom; hogy Kassim Osgood Owens tartaléka a AFC-nél STben. Mindkettő nálunk játszik ugyebár... (Mellette Greg Jones; Scobee; Garrard és Podlesh van a tartalékok közé jelőlve; Greg a 2. FB csere; a többiekről nem tudom hol állnak)
Olvastam, hogy elvileg Rodgers meg Tramon #1 alternate, kíváncsi lennék a többire.tenorx
Amúgy legtöbb Jags lett beszavazava alanyi jogon (3) 1999 óta.
Viszont az igazságtalan hogy 1 Bucs játékos se lett bevállasztva. Milyen remek szezonjuk van idén pedig!
több mint 13 éve
Alternateket hol tudom megnézni?Olvastam, hogy elvileg Rodgers meg Tramon #1 alternate, kíváncsi lennék a többire.
több mint 13 éve
Babin a szavazás kezdetekor teljesen jó pick volt, gondolom a többség korán szavazott.kedvenc pickem Mankins.Hörio legalabb jol jatszott amikor kitolta a segget a palyara.
de babin uberelhetetlen. ennyi erovel miert nem valasztottak be j'marcus webbet ?
rodgers meg egy nimand. ezt is megtudtuk.Fake
több mint 13 éve
Hát ez szokás szerint undorító lett...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szokás szerint tele viccelwaters helyett lilja ha már kc
charles legalább befért tartaléknak
hali és flowers meg sehol
DJ is jobb évet futott mint sugár lajos
áhh
😊
több mint 13 éve
Jó csak Breesnek majdnem annyi complete passza van, mint Rodgersnek attemptje, a pontossága is jobb. Mondjuk ezeket meg tényleg ellensúlyozzák az intek, meg Rodgers 300 futott yardja. Vicket kihagyni tilos egy ilyen év után. Most megnézve Ryannél viszont tényleg jobbak a számai, csak hát ugye a rendkívül szakmai érvek alapján neki kevesebb a winje = szarabb.mondjuk a 21 pickes brees helyett. de jo en nem vagyok ellene hypeoljak boseggel rafer szegenyre.Vannak vicc pickek megint (Cundiffot nem tudom hogy hozták össze), de mondjuk Rodgerst nem tudom melyik helyett lehetett volna berakni.Dömebármelyik helyett.Höri
ryan viszont egy kis pocs neki meg raerhetne a muszalymenni pr bowl.Fake
De úgyis be fog menni valamelyik helyett aki lemondja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondjuk a 21 pickes brees helyett. de jo en nem vagyok ellene hypeoljak boseggel rafer szegenyre.bármelyik helyett.Hörio legalabb jol jatszott amikor kitolta a segget a palyara.Vannak vicc pickek megint (Cundiffot nem tudom hogy hozták össze), de mondjuk Rodgerst nem tudom melyik helyett lehetett volna berakni.Döme
de babin uberelhetetlen. ennyi erovel miert nem valasztottak be j'marcus webbet ?
ryan viszont egy kis pocs neki meg raerhetne a muszalymenni pr bowl.
több mint 13 éve
bármelyik helyett.Vannak vicc pickek megint (Cundiffot nem tudom hogy hozták össze), de mondjuk Rodgerst nem tudom melyik helyett lehetett volna berakni.Dömekedvenc pickem Mankins.Hörio legalabb jol jatszott amikor kitolta a segget a palyara.
több mint 13 éve
Vannak vicc pickek megint (Cundiffot nem tudom hogy hozták össze), de mondjuk Rodgerst nem tudom melyik helyett lehetett volna berakni.kedvenc pickem Mankins.Hörio legalabb jol jatszott amikor kitolta a segget a palyara.
több mint 13 éve
Az 5 dallasos mindent viszNálunk szegény Colston majd a 15. ezeryardos szezonja után talán kap majd egy kegyelemmeghívót.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kedvenc pickem Mankins.Hörio legalabb jol jatszott amikor kitolta a segget a palyara.
rodgers meg egy nimand. ezt is megtudtuk.
több mint 13 éve
itt vannak a keretek http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d470fb/article/2011-pro-bowl-rosters?module=HP_cp2továbbra se feledje senki: ennek az egész probowlosdinak a világon semmi jelentősége sincs, úgy is mindenki lemondja.
kedvenc pickem Mankins.
több mint 13 éve
Mindenkitől bocs még nincsenek eredmények majd holnap hajnali 1 órakor lesznek hivatalos eredmények a Pro Bowl 2011-el kapcsolatosan.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Akkor OK. 😊Pedig kíváncsi lettem volna, hogy mondjuk Long mennyi szavazatot kapott, hol végzett illetve mennyi szavazatot kapott D. Bess stb.
Mondjuk internetes helyi amerikai újságokba találtam egy-két adatot a szavazással kapcsolatban de ennyi. Ez sajnos nem teljes.
Azért köszi a segítséget.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jaj, bocs. Most már értelek. 😊Nekem a végeredmény adatai kellenek nem , hogy mi történt percről percre vagy óráról órára.Az nfl.com nem jó (régi)+azt írtam az nem jó, és az abc.com-os is régi link.danylyDe mivel előtted is ugyanezt kérdezték, ebből lehet következtetni arra, hogy ha lenne olyan hely, ahol az általad kívánt feltételeknek megfelelően lennének fent a játékosok, akkor azt linkelték volna be. Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy 6 napos link miért túl régi és miért ennyire fontos a percre pontos pro bowl szavazás információ.F.Schleck
A posztokon mi lett a végeredmény az kell egy 6 nappal ezelőtti adattal mit csináljak?
Szerintem te félreértettél.
A végleges eredmények kellenek.danyly
Nem vagyok egyébként biztos abban, hogy ezek ilyen pontossággal ki fognak kerülni. Legalábbis nekem tavalyról nem rémlik ilyesmi.
több mint 13 éve
Nekem a végeredmény adatai kellenek nem , hogy mi történt percről percre vagy óráról órára.De mivel előtted is ugyanezt kérdezték, ebből lehet következtetni arra, hogy ha lenne olyan hely, ahol az általad kívánt feltételeknek megfelelően lennének fent a játékosok, akkor azt linkelték volna be. Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy 6 napos link miért túl régi és miért ennyire fontos a percre pontos pro bowl szavazás információ.F.SchleckCsak egy picit görgessél fel.F.SchleckAz nfl.com nem jó (régi)+azt írtam az nem jó, és az abc.com-os is régi link.danyly
A posztokon mi lett a végeredmény az kell egy 6 nappal ezelőtti adattal mit csináljak?
Szerintem te félreértettél.
A végleges eredmények kellenek.
több mint 13 éve
De mivel előtted is ugyanezt kérdezték, ebből lehet következtetni arra, hogy ha lenne olyan hely, ahol az általad kívánt feltételeknek megfelelően lennének fent a játékosok, akkor azt linkelték volna be. Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy egy 6 napos link miért túl régi és miért ennyire fontos a percre pontos pro bowl szavazás információ.Az nfl.com nem jó (régi)+azt írtam az nem jó, és az abc.com-os is régi link.danylyTudja valaki részletesen hol lehet megtekinteni a Pro Bowl szavazatokat?Csak egy picit görgessél fel.F.Schleck
Az nfl.com-on csak az első 10 legtöbb szavazatot kapottat írták le táblázatban posztoktól függetlenül.
Hol van lebontva posztonként és azoknak is min. az első 10 helyezetje? Tudja valaki?
Ha igen akkor írja már le valaki légyszi.
Előre is köszi.danyly
több mint 13 éve
Az nfl.com nem jó (régi)+azt írtam az nem jó, és az abc.com-os is régi link.Tudja valaki részletesen hol lehet megtekinteni a Pro Bowl szavazatokat?Csak egy picit görgessél fel.F.Schleck
Az nfl.com-on csak az első 10 legtöbb szavazatot kapottat írták le táblázatban posztoktól függetlenül.
Hol van lebontva posztonként és azoknak is min. az első 10 helyezetje? Tudja valaki?
Előre is köszi.danyly
több mint 13 éve
Tudja valaki részletesen hol lehet megtekinteni a Pro Bowl szavazatokat?Csak egy picit görgessél fel.
Előre is köszi.danyly
több mint 13 éve
Tudja valaki részletesen hol lehet megtekinteni a Pro Bowl szavazatokat?Az nfl.com-on csak az első 10 legtöbb szavazatot kapottat írták le táblázatban posztoktól függetlenül.
Előre is köszi.
több mint 13 éve
általában NFL.comon nyomnak részeredményeket, de az nem szokott valami részletes lenniKösz!
ez a legfrissebb
http://www.abc24.com/sports/story/Vick-has-Pro-Bowl-voting-lead/mV5SklvHokeq3DhEololHg.cspxatapapa
több mint 13 éve
általában NFL.comon nyomnak részeredményeket, de az nem szokott valami részletes lenni ez a legfrissebb
http://www.abc24.com/sports/story/Vick-has-Pro-Bowl-voting-lead/mV5SklvHokeq3DhEololHg.cspx