NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Pro Bowl
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy is mindenki tudja,hogy a legjobb snapper David Akers: http://www.youtube.com/watch?v=-oIzsvNuxPk 😛Azt tudom, csak soha nem értem hogy mi alapján. Nyilván a legértelmesebb a punterek LS-eit volna hívni, ha nem basztak el pl. 2-nél többet, dehát most sem ez volt a szitu. Azt meg kötve hiszem hogy végignéztek minden rúgást, és kielemezték ki a legpontosabb LS.A long snapperek a Giantses DeOssie és a Dolphinsos Denney lesznek. Hogy őket mi alapján választották ki, azt nem tudom. 😊DömeÚgy tudom, hogy az aktuális edzői stáb mond 1-1 nevet.Bébé
Mindegy ennél ne legyen nagyobb problémám. 😊Döme
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dockett megy (Cards), Kevin Williams (Vikes) lemondta.
több mint 13 éve
A long snapperek a Giantses DeOssie és a Dolphinsos Denney lesznek. Hogy őket mi alapján választották ki, azt nem tudom. 😊DömeNézik az időt is. Volt tavaly ilyen stat az Eagles topikban, hogy Dorenbos például az egyik leggyorsabb LS az NFL-ben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azt tudom, csak soha nem értem hogy mi alapján. Nyilván a legértelmesebb a punterek LS-eit volna hívni, ha nem basztak el pl. 2-nél többet, dehát most sem ez volt a szitu. Azt meg kötve hiszem hogy végignéztek minden rúgást, és kielemezték ki a legpontosabb LS.A long snapperek a Giantses DeOssie és a Dolphinsos Denney lesznek. Hogy őket mi alapján választották ki, azt nem tudom. 😊DömeÚgy tudom, hogy az aktuális edzői stáb mond 1-1 nevet.Bébé
Mindegy ennél ne legyen nagyobb problémám. 😊
több mint 13 éve
A long snapperek a Giantses DeOssie és a Dolphinsos Denney lesznek. Hogy őket mi alapján választották ki, azt nem tudom. 😊DömeÚgy tudom, hogy az aktuális edzői stáb mond 1-1 nevet.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Egyik legjobb RT volt.Jason Peters helyett Tyson ClaboHöriClabo jó volt idén?adam8
több mint 13 éve
Jason Peters helyett Tyson ClaboHörifogynak a sasok. Samuel helyett Tramon Williams.
több mint 13 éve
A long snapperek a Giantses DeOssie és a Dolphinsos Denney lesznek. Hogy őket mi alapján választották ki, azt nem tudom. 😊
több mint 13 éve
Brady helyett Casell. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gates helyett Zach I. Miller.
több mint 13 éve
Reed sérülés miatt lemondta, beugró helyette Griffin
több mint 13 éve
olyasmi kéne, mint az a rookie challenge vagy mi, draftra menő játékosoknak szokott lenni, mindenféle ügyességi feladatokkalkonquerornem tudom idén lesz-e, de asszem két éve láttam ilyen majomkodásokat, pl rúgóknak 20 yardról kapufarúgó verseny, QB-knak célbadobálás, elkapóknak gauntlet 😊
több mint 13 éve
mivel Matthews és Briggs is jelölt, de az egyikőjük Super Bowlozik, így beugrik Brian Orakpo, aki 2 év alatt 2. pro bowljára készülhet
több mint 13 éve
JéBé
7 034
SB srésztvevők megkaphatják, ezen ne múljon.ez működne, ha nem az SB előtt lenne a PBatapapaakkor még több lemondás lenne (az utólag behívottak részéről)atapapaFordítva, aki lemondja annak ne kerüljön a neve mellé.JayB
több mint 13 éve
ez működne, ha nem az SB előtt lenne a PBFordítva, aki lemondja annak ne kerüljön a neve mellé.JayBÚgy kéne csinálni, hogy akit utólag hívnak be, annak a neve mellé ne kerüljön oda, hogy PB-os, annak ellenére, hogy ott volt.Bébéakkor még több lemondás lenne (az utólag behívottak részéről)atapapa
több mint 13 éve
JéBé
7 034
Fordítva, aki lemondja annak ne kerüljön a neve mellé.Úgy kéne csinálni, hogy akit utólag hívnak be, annak a neve mellé ne kerüljön oda, hogy PB-os, annak ellenére, hogy ott volt.Bébéakkor még több lemondás lenne (az utólag behívottak részéről)atapapa
több mint 13 éve
olyasmi kéne, mint az a rookie challenge vagy mi, draftra menő játékosoknak szokott lenni, mindenféle ügyességi feladatokkal
több mint 13 éve
én ezt már sokszor mondtam, de magának a PB mérkőzésnek sem látom sok értelmét.sokkal jobban tetszene valami gálaszerű dolog, egybekötve valami auctionnal aminek a bevételét vmi jótékony célra fordítják.
több mint 13 éve
Úgy kéne csinálni, hogy akit utólag hívnak be, annak a neve mellé ne kerüljön oda, hogy PB-os, annak ellenére, hogy ott volt.Bébéakkor még több lemondás lenne (az utólag behívottak részéről)
több mint 13 éve
azért elég gáz h lassan 60 PB játékos van egy évbenbriareosJah....tetszik, hogy SB előtt van (nem mintha nézném 😀 ), de így meg rohadt sok lesz a PB-os.
Azért ezelőtt mégis volt vmi nívója, ha PB-os volt az ember, de ezek után már nem lesz.
Úgy kéne csinálni, hogy akit utólag hívnak be, annak a neve mellé ne kerüljön oda, hogy PB-os, annak ellenére, hogy ott volt.
több mint 13 éve
azért elég gáz h lassan 60 PB játékos van egy évben
több mint 13 éve
Freeney lemondta, jön a Keisel Soldi földről.