Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
QB: Leinart menjen SF-ba.
catattack
LOLWTF?petey
Úgyis gyűjtitek a bustokat QB poszton 😀
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 181 — Csodabogár
catattack
LOLWTF?

több mint 15 éve
catattack 3 520
Daren Urban 53-as előrejelzése
http://blog.azcardinals.com/2010/09/02/one-guess-at-the-53/Fucu
Akkor már csak igény szerint ki kell egészíteni! 😊
Végülis reális a lista és én is kb. ezt írtam volna. 😛 (persze)
Kivéve:
WR: Max Komar és Onrea Jones maradjon.
CB: Green minél távolabb a csapattól.

Szerk.: Vertük az indiánokat. Kicsit unalmas volt, de egyre összeszedettebb a csapat, bár sok egyéni hiba volt. Sokat szenvedtem a streamekkel volt ami kimaradt.

-Az OL egy rakat szar volt (Sendlein összehozott egy csúnya sacket).
-A defense egészében jobb volt. Washington nagyon penge.
-Anderson is "jó" volt. Hall sokat vállalt, remekül játszott és futott egy TD-t is (ki szépséghibája az akciónak, hogy kilépett Hall és hogy Gant ba$zott "blokkolni")
-Wr-ek közül Onrea volt aktív. Komarnak volt egyszép 34 yardos elkapása.
- Scottot ígéretükhöz híven futtatták (11 futás 23 yard) Max Hall (2 futás 19 yard) 😊
Röviden ennyi. Fucu majd pótol és javít. 😛

Na 10. javításra csak összehozom az élménybeszámolót! 😂
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Daren Urban 53-as előrejelzése
http://blog.azcardinals.com/2010/09/02/one-guess-at-the-53/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szeremcsétlen Matty,várt éveket Warner mögött,erre DA beelőzi.Biztos lesznek jó meccsei,de számíthatunk a szokásos homályokra is 😀 viszont DD nagyon megérdemli ezt,örülök,hogy marad még sokáig,hacsak nem sír majd megint 😀
több mint 15 éve
catattack 3 520
szombaton nagy nap, az 53-ra csökkentés dátuma. gondolkoztam hogy tippelek egy 53-at, de majd szombaton kiderül. Viszont ha valaki szeretne szívesen olvasnám 😊Fucu
A mai meccs után ha nem leszek kiütve, akkor rendszerezem a privát listámat és tolok 53 nevet. 😊
több mint 15 éve
na mit mondtam :cool:

remélem most akkor nem fog zuhanyzós képeket piublikálni a twitterén

több mint 15 éve
Darnell boldog, megkapta ami kijárt neki
4éves szerződés hosszabbítás 48 millióért, amiből 31 millió garantált

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Végül Dockett extension 2015-ig lett belőle, nem Leinart cut. 😀Döme
Hú ő viszont kurvára megérdemelte 😊 Ő meg Calais Campbell szvsz a legjobb 3-4 DE páros a ligában jelenleg (igen, még nálunk is jobbak jelenleg). Kíváncsi vagyok, hogy Dan Williamsszel kiegészülve mit fognak csinálni.
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Végül Dockett extension 2015-ig lett belőle, nem Leinart cut. 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Cardinals news conference set for 6:45 ET - Leinart cut?
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-etiktriad
Hát igen, elég Leinart cut szaga van 😀 Szegény srác, nem kellett senkinek.
több mint 15 éve
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-etiktriad
vagy DD szerződés hosszabbítás... 😊

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-et
több mint 15 éve
tudom, de ő sem lesz fiatalabb
mindegy szombaton este/éjszaka okosabbak leszünk.

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Hadnot jó. és tud C-t is

több mint 15 éve
Mind a három csapat (Raiders, Bills és Giants) cáfolta, hogy érdeklődnének Matty iránt

viszont úgy tűnik Reggie Wells-t is áruljuk, aminek nem örülök annyira. Hiába utolsó éve a szerződéséből és azt mondják Hadnot és Birdges is megfelelő mélység G posztra, de én nem bízok ebben.

több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 302 — Raiders fan
szezon végét? lehet a hétvégét sem éri meg Glendaleben 😊
Bills, Raiders, Giants hmm az oaklandet bírom oda ne menjen a többibe mehet 😀Fucu
Hát a Jason Campbell trade után igencsak érthetetlen számomra ha tradelnénk ezt a lúzert...remélem AL nem gurítja el a bogyóit...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 15 éve
szezon végét? lehet a hétvégét sem éri meg Glendaleben 😊
Bills, Raiders, Giants hmm az oaklandet bírom oda ne menjen a többibe mehet 😀

több mint 15 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.JayB
jaja, sajnos a gyűrű nem jött össze, dehát nem lehet telhetetlen az ember 😀
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésévelHöri
Szerintem ha idén se tud bekerülni a csapatba akkor jövőre röpül és a csapat választ egy másik QBt.visi_b
Nagy esély van rá, hogy már a szezon végét se éri meg nálunk...
Mr. Anderson lesz a nyerő, Matty maradt a kék kapszulánál... 😀
több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.JayB
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésévelHöri
Szerintem ha idén se tud bekerülni a csapatba akkor jövőre röpül és a csapat választ egy másik QBt.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésével

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.
több mint 15 éve
Kibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛somoskovig
hehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀csongi
Mekkora trade lenne. Leinart to Seattle for a conditional 4th round pick. Ha Leinart NEM játszik, akkor 2. körös pickre javul, ha játszik, 5. körösre csökken...somoskovig
Igazából Seattleből ki is nézném ezt a tradet....

több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 178 — Chiefs GM
kíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.
a logikus megoldás Seattle lenne Carroll miatt de Graves és Whiz 100%, hogy nem adja csoport riválishoz (legalábbis nagyon remélem)Fucu
Kibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛somoskovig
hehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀csongi
Mekkora trade lenne. Leinart to Seattle for a conditional 4th round pick. Ha Leinart NEM játszik, akkor 2. körös pickre javul, ha játszik, 5. körösre csökken...

több mint 15 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
kíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.
a logikus megoldás Seattle lenne Carroll miatt de Graves és Whiz 100%, hogy nem adja csoport riválishoz (legalábbis nagyon remélem)Fucu
hehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀