Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyébként én azt érzem, hogy ez annyin múlt, hogy BB tolt egy rohadt jó half-time speechet.Az a baj, h zárójelbe tetted a lényeget.. Annyi történt a meccsen, h az Atlanta D erőn felül tartotta magát 2 és fél negyeden keresztül, míg az offense gyakorlatilag átgázolt a "Top1" Pats D-n (ez utóbbi eléggé papírforma is volt, az első nyilván kevésbé). Mivel ez a Falcons D (még) nem túl erős (a Pats O meg ligaelit), így nem tudta a második félidőben is tartani magát, de erre nem is lett volna szükség, mert a meccset gyakorlatilag lehozta a csapat, ha az edzők nem hibáznak egy ilyen elképesztőt. A Pats arra lehetett volna jó, h emészthető szintre hozza a meccset magának, ehelyett mennybe mentek.
A NE játékosokon látszott, hogy felszivták magukat, és elhitték, hogy -25ről ezt meglehet forditani.
Összejöttek a dolgok, és az Atlantán meg az látszott, hogy ők is elhitték, hogy a NE ezt meg fogja forditani.
Abszolút lélektani dolgon ment ez el szvsz (meg persze a FG hiányán).
Amikor a 90 yardos TD-t + 2 pontost kellett csinálnia Bradyéknek kb. biztos voltam benne, hogy megcsinálják, annyira érződött a meccs képén.
tenorx
több mint 9 éve
gedam
6 478
veszélyes a nagy előny. a mi utsó sb-nken is ugyanez a forgatókönyv volt, csak szerencsére ott egy rookie irányítót kellett megállítani a végén.Egyébként én azt érzem, hogy ez annyin múlt, hogy BB tolt egy rohadt jó half-time speechet.Szerintem a harmadik negyed végéig kézben tartotta a meccset az Atlanta, akkor úgy voltam vele, hogy simán nyernek. Inkább az volt a baj, hogy a játékosok, és talán edzők is azt hitték, hogy meg van a gyűrű, zsebben a meccs. Elkezdtek kiengedni (leolvadni, kinek mi tetszik), biztos fáradtak is, jöttek a rossz edzői döntések. A hosszabbításra már igaz, amit írsz, ott már egyértelműen Bradyék voltak lelki fölényben.
A NE játékosokon látszott, hogy felszivták magukat, és elhitték, hogy -25ről ezt meglehet forditani.
Összejöttek a dolgok, és az Atlantán meg az látszott, hogy ők is elhitték, hogy a NE ezt meg fogja forditani.
Amikor a 90 yardos TD-t + 2 pontost kellett csinálnia Bradyéknek kb. biztos voltam benne, hogy megcsinálják, annyira érződött a meccs képén.
tenorx
Nandito
több mint 9 éve
Jajj Istenem.... 😕investorshub.advfn.com/uimage/uploads/2014/11/20/iifwkHindsight_Trader.jpg
www.youtube.com/watch?v=F1FwRzTPzVg
Visszahúzós csel kellett volna a 16-oson belül
Én gratulálok a Falconsnak a remek évadhoz.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Egyébként én azt érzem, hogy ez annyin múlt, hogy BB tolt egy rohadt jó half-time speechet.Szerintem a harmadik negyed végéig kézben tartotta a meccset az Atlanta, akkor úgy voltam vele, hogy simán nyernek. Inkább az volt a baj, hogy a játékosok, és talán edzők is azt hitték, hogy meg van a gyűrű, zsebben a meccs. Elkezdtek kiengedni (leolvadni, kinek mi tetszik), biztos fáradtak is, jöttek a rossz edzői döntések. A hosszabbításra már igaz, amit írsz, ott már egyértelműen Bradyék voltak lelki fölényben.
tenorx
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 9 éve
gedam
6 478
Egyébként én azt érzem, hogy ez annyin múlt, hogy BB tolt egy rohadt jó half-time speechet.sztem meg a labdabirtokláson ment el. teljesen elkészült a falcons d az erejével az utolsó negyedre. nem bír ki egy védelem sem ennyit a pályán.
tenorx
több mint 9 éve
Ha 28-3 után csak futójátékot hívnak simán nyernek 2 TD-vel. Ez minden idők choke jobja volt.RIP "GSW blew a 3-1 lead"
gabokocka
több mint 9 éve
Egyébként én azt érzem, hogy ez annyin múlt, hogy BB tolt egy rohadt jó half-time speechet.A NE játékosokon látszott, hogy felszivták magukat, és elhitték, hogy -25ről ezt meglehet forditani.
több mint 9 éve
Az a vicces, hogy a szezon után körbeszopkodott Shanahanen ment ez el, legalábbis szerintem. Úgy en bloc, már alapból érződött rajta, hogy blokkol a nyomástól, és ennek jele nálam például akkora amatőrség, hogy fogja, aztán elhagyja a playbookot. A meccsen meg a kulcspillanatokban rendre futások helyett passzok, felborította a rendszert és egy dolog, hogy +25-ről valaki elveszíti a meccset, de a Falconsnak az onside-nál, majd, legrosszabb esetben Julio elkapása után pontokat kellett volna felraknia a táblára, amivel meg is van a W. Nem is értem, hogy ott miért kellett passzal próbálkozni ilyen szituban, egyértelmű FG-szitukban, amikor ráadásul az óra is ment volna, ráadásul harmadik és rövid szitu volt.
Nem mellesleg, Ryan is nyilván kulcsjátéknál nem figyel a labdára. Az is kurva nagy hiba volt. Itt a fejekben súlyos gondok voltak, pont onnantól, hogy a félidőtől elhitték, hogy nyerhetnek a Patriots ellen. Onnan totál le is blokkoltak. Edzői hibák, a védők csak a második félidőben legalább négy pickjét ejtették el Bradynek, kijött a tapasztalathiány és a zavarodottság.
És az a kemény, hogy ennél szarabbul veszíteni nem lehet. Most tényleg minden idők legnagyobb chokerkedése volt ez, amivel meg is lesz bélyegezve a csapat.
több mint 9 éve
Mindezek ellenére a Pats a 3. negyedig sehol nem volt. Semmi nem jött össze nekik, mindent elejtettek. Ellenben itt minden passz a helyén volt, a futással se tudtak mit kezdeni, a labda is jófelé pattant, a védők mindenhol ott voltak. Nyilván ebben a helyzetben gondolhatja úgy az ember hogy bármit csinál az menni fog. Aztán elég volt egy pár rosszul sikerült játék egy kis figyelemvesztés és már nem volt visszaút. Én nem állítom, hogy a játékosok elhitték, hogy nyertek de hogy nem úgy mentek mint az elején az tuti. Újra felpörögni pedig nagyon nehéz főleg ha az ellen megtalálja a játékát és elkezd nekik pattanni a labda. A hosszabbításban pedig ezután a comeback után nem volt kérdés, hogy ki nyer. Pedig az eleje tökéletes volt, de aztán egyre több 3rd downnál nem tudtak megálljt parancsolni a Patsnek. (Persze mindez csak az én laikus véleményem.)Kár ezt túlelemezni, meg volt nyerve a meccs, nem kellett itt többet nyújtani a második félidőben, Julio megcsinálta a kulcselkapást, csak be kellett volna rúgni azt az FG-t és kész. Ami utána történt az megmagyarázhatatlan.
Matthew99
több mint 9 éve
Mindezek ellenére a Pats a 3. negyedig sehol nem volt. Semmi nem jött össze nekik, mindent elejtettek. Ellenben itt minden passz a helyén volt, a futással se tudtak mit kezdeni, a labda is jófelé pattant, a védők mindenhol ott voltak. Nyilván ebben a helyzetben gondolhatja úgy az ember hogy bármit csinál az menni fog. Aztán elég volt egy pár rosszul sikerült játék egy kis figyelemvesztés és már nem volt visszaút. Én nem állítom, hogy a játékosok elhitték, hogy nyertek de hogy nem úgy mentek mint az elején az tuti. Újra felpörögni pedig nagyon nehéz főleg ha az ellen megtalálja a játékát és elkezd nekik pattanni a labda. A hosszabbításban pedig ezután a comeback után nem volt kérdés, hogy ki nyer. Pedig az eleje tökéletes volt, de aztán egyre több 3rd downnál nem tudtak megálljt parancsolni a Patsnek. (Persze mindez csak az én laikus véleményem.)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ha 28-3 után csak futójátékot hívnak simán nyernek 2 TD-vel. Ez minden idők choke jobja volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szurkoltam a Falconsnak, sajnálom hogy nem sikerült.Az biztos, hogy ezt a játékosoknak is nehéz lesz megemészteni.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Semmi kérdés nincs ebben, évszázad hülyesége volt, az ilyeneket képtelenség megérteni.. Ha futnak 2x akár -2 yardért és berúgják a viszonylag közeli FG-t akkor vége a meccsnek. Erre nincs magyarázat.Ez most off, de erre azt tudom mondani, hogy a Seahawks ellenünk 31–24-nél ráment a kétpontosra, hogy ha sikeres, akkor nem tudunk nyerni. De akkor az nem jött össze, és a végén kivédekezték.persze, de pl belichick nem vallalta volna be szerinted vagy egy ketto tokos eddzo? Mert egy labdabirtoklasnyi elony az semmi. Nektek volt ket idokeres, ha jol emlekszem. Es eleg kozel voltak a field goalhoz. Ami ha bemegy vege. Ha nem ugyanaz mint most. Csak lett volna idejuk visszatamadni talan.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
gabistar
Az most más kérdés, hogy megérte-e volna futásokat behívni, és a biztosnak tűnő fg-t bepróbálni,Ne viccelődjünk már, abban a helyzetben aki nem 2 futást hív és utána rúgat egy FG-t 20-25 közöttről az totál idióta.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
3 perc lett volna 11 pontra. Akármennyire elfáradt a Falcons D és fickándozott Brady azért az nagyon más.
TD + onside kick + FG kellett volna.
De hát Shanny megint kurva okos akart lenni, ahogy már sokszor. KC meccs rémlik most így hirtelen, de ez még annál is érthetetlenebb...
Julio pedig megint amit leszedett...
Toca
Wyatt
több mint 9 éve
Hat pedig ott dolt el a sakk jatszma. Mert meg ha be is hivnak futast es megfogjatok, lepereg jo sok az orabol, vagy elhasznaljatok az idokerest.Ez most off, de erre azt tudom mondani, hogy a Seahawks ellenünk 31–24-nél ráment a kétpontosra, hogy ha sikeres, akkor nem tudunk nyerni. De akkor az nem jött össze, és a végén kivédekezték.persze, de pl belichick nem vallalta volna be szerinted vagy egy ketto tokos eddzo? Mert egy labdabirtoklasnyi elony az semmi. Nektek volt ket idokeres, ha jol emlekszem. Es eleg kozel voltak a field goalhoz. Ami ha bemegy vege. Ha nem ugyanaz mint most. Csak lett volna idejuk visszatamadni talan.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
gabistar
Az most más kérdés, hogy megérte-e volna futásokat behívni, és a biztosnak tűnő fg-t bepróbálni,Ne viccelődjünk már, abban a helyzetben aki nem 2 futást hív és utána rúgat egy FG-t 20-25 közöttről az totál idióta.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
3 perc lett volna 11 pontra. Akármennyire elfáradt a Falcons D és fickándozott Brady azért az nagyon más.
De hát Shanny megint kurva okos akart lenni, ahogy már sokszor. KC meccs rémlik most így hirtelen, de ez még annál is érthetetlenebb...
Toca
Wyatt
Mas, ha fg tavolsagba ersz, es mesz 8 al. Akkor vagy futas, vagy fg try a gyozelemert. Szerintem. De hat nem en ulok ott.
De mint mondjak, egy ajton akkor kell bemenni, amikor nyitva van. Ha nincs, akkor csak megserulsz. Es nem tudom milyen biztos az atlanta rugoja egy doomban. De Kockazat nelkul nincs nyereseg. Szoval ha ott vagy fg tavolsagban probald meg. Elvegre gyozelemert mesz. Ez persze arra vonatkozik amikor meg a huszasnal jartak.
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Ez most off, de erre azt tudom mondani, hogy a Seahawks ellenünk 31–24-nél ráment a kétpontosra, hogy ha sikeres, akkor nem tudunk nyerni. De akkor az nem jött össze, és a végén kivédekezték.persze, de pl belichick nem vallalta volna be szerinted vagy egy ketto tokos eddzo? Mert egy labdabirtoklasnyi elony az semmi. Nektek volt ket idokeres, ha jol emlekszem. Es eleg kozel voltak a field goalhoz. Ami ha bemegy vege. Ha nem ugyanaz mint most. Csak lett volna idejuk visszatamadni talan.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
gabistar
peach
gabistar
Wyatt
Toca

több mint 9 éve
persze, de pl belichick nem vallalta volna be szerinted vagy egy ketto tokos eddzo a nyeresert? Ott volt az esely, akkor kell elni vele ha ott vagy. En tudom, hogy paran siman mashogy gondolkodtak volna, mint hogy ok passz stb. Ez kb olyan majdnem, mint a seahawks dobasa ellenetek. Futas helyett passz az 1 yardon, a legjobb futoval a meccs vege elott 1 yardon.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
Mert egy labdabirtoklasnyi elony az semmi. Nektek volt ket idokeres, ha jol emlekszem. Es eleg kozel voltak a field goalhoz. Ami ha bemegy vege. Ha nem ugyanaz mint most. OT jert jottok.
Csak lett volna idejuk visszatamadni talan. Sima logika es elemzes ami azt hozza ki, hogy nagyobb az esely egy 11 el nyerni. Mint kockaztatni passzal es pl picksix stb....Mindegy azert nem tettek, mert igy a sorsuk a kezukben volt, ok iranyitottak. Es o naluk volt marad a labda. Ezert nem kockaztattak. Tudom en. De akkor is, egy jo eddzo felismeri mikor hogy lehet nyerni nem? Foleg vege elott az ellen 20 asanal?
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Ne viccelődjünk már, abban a helyzetben aki nem 2 futást hív és utána rúgat egy FG-t 20-25 közöttről az totál idióta.Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar
Wyatt
több mint 9 éve
Így utólag persze, de azért Julio addig konkrétan MINDENT elkapott, miért ne próbálták volna meg egy first downnal megnyerni a meccset. Meg azért amíg nem preventben tolta a D, nagyon jól karmolt, most az a helyzet, hogy 9x yardot kell haladni ÉS egy kétpontost is megcsinálni, még mindig elég jó opció abban a helyzetben. A mi szerencsénkre, mindkettő összejött, de pl tavaly a kétpontos nem, és azért két kétpontosra nem volt túl nagy esély, ami miatt megint benne lehetett a pici sansz, hogy belefér majd.Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
gabistar

több mint 9 éve
értitek már, miért szidtam Shanny anyját az összes hasonló esetnél? nem volt belőle egészségtelenül sok, csak az mind pont akkor, mikor annyira nem jó.Most vége van, és végre tényleg eltakarodik a büdös picsába. Én mostantól azért szurkolok, hogy akkorát bukjon, mint a seggfej apja.
Mi meg még döntőzünk majd, harmadszor úgysem kaphatunk egy ugyanakkora balfaszt.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.bocsi a kerdesert, de mi lett volna, ha csak hamarabb be rugjak, amikor odaertek fg kozelebe. Ertem, hogy kell az ora le jaratasa, meg ki hagyhatjak az fgt, meg stb, de ha 11 pontra ott jo esely van be kellett volna hivni. Es akkor nem eleg a td. Kell meg tobb trukkozes. Tudom igy utolag konnyu, de lett volna olyan eddzo aki bevallalta volna? Mert az mar ott kb a gyozelemert ment ahogy irod.. Nem?
peach
több mint 9 éve
Én azt se értettem hogy amikor 1 percel a vége előtt vissza kaptuk a labdát mért futott Weems mért nem térdelt le?? Igy jöttünk a 15 yardosról ha letérdel akkor meg a 25 röl jöhetünk volna
több mint 9 éve
Szerintem Shanahan túl nagy magabiztossággal hívta abban a szituációban a playeket, kicsit nagy volt a mellény. Jones elkapása után pont azt gondoltam, hogy itt a vége a meccsnek, pár futás és field goal aztán annyi. A vége nagyon el lett baszarintva a play hívásokkal, nem irigyellek titeket, az ilyen vereségnél nincs bosszantóbb 😕Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.ebben a pillanatban néztem vissza. 3 perc van vissza. 2. és 11, az óra fut, a 25-ösön vagyunk. ez itt konkrétan három futás a biztos két labdabirtoklásért.
peach
túl szép lett volna.
shawnka

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Az ellenfél 20asáról 3 down alatt kisackeltetni, ill. holdingoltatni a csapatot 3 passz hívással, úgy, hogy ez mezőnygollal nyertél csak nálunk lehetséges. Ez nem történhetett volna meg...ezt amíg élek nem felejtem el.ebben a pillanatban néztem vissza. 3 perc van vissza. 2. és 11, az óra fut, a 25-ösön vagyunk. ez itt konkrétan három futás a biztos két labdabirtoklásért.
peach
túl szép lett volna.