Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Ryan az OPOYMennyire babonásak aFalcons fanok? Az MVP. is 😛😉
ThundersNFL
több mint 9 éve
Ryan az OPOY
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=pJdkbft2IUcA cuki kiskutyák sosem tévednek. 😀
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/ajc/status/827683933580062721?ref_src=twsrc%5Etfw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
www.behance.net/gallery/47113729/Atlanta-Falcons-Award-Candidates

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ez meg kis FO insight: mmqb.si.com/mmqb/2017/02/01/nfl-atlanta-falcons-thomas-dimitroff-dan-quinn-super-bowl-51

Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/pfref/status/826838896881303552Szóba került h kívülről hozunk OC-t, állítólag Chip Kelly neve is felmerült.
Vannak olyan segédedzőink, akiket nem vagyunk hajlandóak elengedni Shannyvel: profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/01/falcons-plan-to-block-kyle-shanahan-from-taking-key-assistants/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Wow... pont ezen gondolkodtam, hogy biztosan lesz valaki akkora gyoker, hogy elhagyja, de nem gondoltam, hogy pont az OC. Most oszinten, nem lehetett volna megbizni valakit a stabbol, hogy vigyazzon ra? Vagy feltenni ipadre, csak ujjlenyomattal nyithatova tenni, jelszoval vedeni stb?Dollarmilliardos biznisz, es sok szempontbol amator hibakat kovetnek el a szereplok.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Azért kíváncsi vagyok történnek-e majd ilyen véletlenek Darth Sidious visszavonulása után is. Látsz olyat a holdudvarban aki majd viszi tovább a "winning culture"-t?-> Pats topik
Blaise
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Azért kíváncsi vagyok történnek-e majd ilyen véletlenek Darth Sidious visszavonulása után is. Látsz olyat a holdudvarban aki majd viszi tovább a "winning culture"-t?Számodra nem, de itt naiv első bálozók vannak. 😊Mé' ez kérdés volt, hogy járt-e a már Pats szállodájában? 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
Blaise
tomi-tomi
több mint 9 éve
Sosem derül ki, de arra pont elég, hogy elvegyék az első körös draft jogot, meg BB-t eltiltsák egy szezonra.Az azért gyönyörű volna ha vki eljuttatná a dokuk másolatát a patsnek. Simán benne van és soha sem fog kiderülni ha így történt volna...www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
peach
több mint 9 éve
Direkt hagyta el és fake playbook volt benne hogy félre vezesse BB-t és a kémjeit 😊www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
Számodra nem, de itt naiv első bálozók vannak. 😊Mé' ez kérdés volt, hogy járt-e a már Pats szállodájában? 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
Blaise
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Hogy velük nem történnek meg ilyenek..mondjuk BB pl. ott felejthetné az összes tervet egy padon a parkban..😀Az azért gyönyörű volna ha vki eljuttatná a dokuk másolatát a patsnek. Simán benne van és soha sem fog kiderülni ha így történt volna...www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
peach
Creepy
több mint 9 éve
Mé' ez kérdés volt, hogy járt-e a már Pats szállodájában? 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
Szerkesztette: Blaise
több mint 9 éve
Az azért gyönyörű volna ha vki eljuttatná a dokuk másolatát a patsnek. Simán benne van és soha sem fog kiderülni ha így történt volna...www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise
tomi-tomi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18589548/kyle-shanahan-briefly-loses-playbook-reporter-accidentally-takes-atlanta-falcons-oc-backpackItt még nem, de a Pats szállodájában már igen. 😀
Nem tudom volt-e már...
Blaise