Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Be kellett volna férni a keretbe.... 😛Feltétlenül szükséges a jelentkezéshez, hogy a illető Atlanta szurkoló legyen? 😊A Pats szurkolókat a pats.hu delegálja.
batyu
Más: kell egy ilyen sapka.
www.ajc.com/rf/image_large/Pub/p8/AJC/2017/01/27/Images/falcons%20hat2.jpg
empty taxi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
szerintem erőltessétek a blitzet több emberrel, a többiek meg lépjenek hátra zónázni!| hátha olvassa a falcons stáb 😀 |
több mint 9 éve
És így látatlanban a rövidenhez még annyit, hogy csak a DL-lel elegendő nyomást generálni Bradyre. Mert ha 3-4 ember megoldja a nyomást, és a többiek visszalépnek coverbe, na akkor voltak szenvedős meccsek és fájdalmas PO-búcsúk/vereségekAz ilyen sose nem ment és buzis is volna... 😀
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
És így látatlanban a rövidenhez még annyit, hogy csak a DL-lel elegendő nyomást generálni Bradyre. Mert ha 3-4 ember megoldja a nyomást, és a többiek visszalépnek coverbe, na akkor voltak szenvedős meccsek és fájdalmas PO-búcsúk/vereségek

több mint 9 éve
Andy Benoit arról, hogy mit kellene játszania szerinte a D-nek Brady ellen: mmqb.si.com/mmqb/2017/01/30/nfl-super-bowl-51-li-falcons-defense-dan-quinn-blitz-coverage-dan-quinnRöviden: minél több embert hátrazavarni coverage-be és sok m2m-t játszani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jól bevált dolgokon nem változtatunk... 😊Ja és idén a playoffban nem kaptunk ki fehér mezes csapattól 😎Pont a végére hagytátok?? 😛
Keano
Proxi

több mint 9 éve
Ja és idén a playoffban nem kaptunk ki fehér mezes csapattól 😎Pont a végére hagytátok?? 😛
Keano

több mint 9 éve
Lehet, hogy ők maguk között megoldották. Az AFH-nál meg valószínű, hogy nincsenek 7-en adminok.A Pats szurkolókat a pats.hu delegálja.Érdekes, én ott ilyet nem láttam...
empty taxi
Studi
több mint 9 éve
Érdekes, én ott ilyet nem láttam...Feltétlenül szükséges a jelentkezéshez, hogy a illető Atlanta szurkoló legyen? 😊A Pats szurkolókat a pats.hu delegálja.
batyu
Megint más: tegnap tartott a Niners 2. interjút Shannyvel, állítólag utána Shanny részt vesz/vett a 2 megmaradt GM-jelölt interjúján is.
empty taxi
több mint 9 éve
Feltétlenül szükséges a jelentkezéshez, hogy a illető Atlanta szurkoló legyen? 😊A Pats szurkolókat a pats.hu delegálja.
batyu
Megint más: tegnap tartott a Niners 2. interjút Shannyvel, állítólag utána Shanny részt vesz/vett a 2 megmaradt GM-jelölt interjúján is.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Feltétlenül szükséges a jelentkezéshez, hogy a illető Atlanta szurkoló legyen? 😊
több mint 9 éve
Az Atlanta Falcons Hungary Facebook oldalán találtam..hátha valakit innen érdekel... : " Sziasztok! FELHÍVÁS! Lassan itt az idő és elérkezik a döntő. Lehetőséget kaptunk, hogy 6-7 lelkes szurkoló a stúdióból követhesse e történelmi pillanat minden mozzanatát. Ezért várom azon 7 lelkes szurkolótársam jelentkezését, aki 2017. február 5-én BIZTOSAN velem tartana a Sport Tv stúdiójába, este 10-től reggel ca. 1/2 5-ig. A jelentkezéseket a bhvolansport@gmail.com-ra várom kedd éjfélig. Tényleg csak az jelentkezzen, aki 100%, hogy el tud jönni és nem mondja vissza az utolsó pillanatban. Köszönjük. Az Adminok."

több mint 9 éve
Erre mondják a szakmámban, hogy:Houstonnal egy fokkal kozelebb van^^ meg kemenyebb is a jatekés több ittas játékos van a pályán 😀
Wyatt
empty taxi
"Télen, védőital használata kötelező."
Persze a védőital fogalma nem határozható meg egyértelműen. 😊
több mint 9 éve
Houstonnal egy fokkal kozelebb van^^ meg kemenyebb is a jatekés több ittas játékos van a pályán 😀
Wyatt

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ne a szatok jarjon. Vasarnap 12 ora Margitsziget. Tessek jonni...mert bp a világ közepe... 😀
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Stipi-stopi FS..😀bazmeg jövő vasárnap Super Bowlt játszunkOk én vagyok az egyik TE, te melyik posztot szeretnéd 😛
shawnka
dande
több mint 9 éve
bazmeg jövő vasárnap Super Bowlt játszunkOk én vagyok az egyik TE, te melyik posztot szeretnéd 😛
shawnka
több mint 9 éve
bazmeg jövő vasárnap Super Bowlt játszunk
több mint 9 éve
Ja és idén a playoffban nem kaptunk ki fehér mezes csapattól 😎

több mint 9 éve
Á értem 😀Akkor - 😀 hirtelen Ryan kettese elé is tettem egy 1-estAzt ez hol plusz? Meg az elozoekhez kapcsolodoan sem 😀+ 2005 óta 70%-ban az nyeri a SB-t, ahol kevesebb a SB-t megjárt játékos. Az pedig bőven a Falcons 😊Akkor viszont 12-es számban játszott az irányító 😊mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
Kampman
Wyatt
Chargers LT
Wyatt
Chargers LT

több mint 9 éve
Akkor - 😀 hirtelen Ryan kettese elé is tettem egy 1-estAzt ez hol plusz? Meg az elozoekhez kapcsolodoan sem 😀+ 2005 óta 70%-ban az nyeri a SB-t, ahol kevesebb a SB-t megjárt játékos. Az pedig bőven a Falcons 😊Akkor viszont 12-es számban játszott az irányító 😊mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
Kampman
Wyatt
Chargers LT
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀