Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt ez hol plusz? Meg az elozoekhez kapcsolodoan sem 😀+ 2005 óta 70%-ban az nyeri a SB-t, ahol kevesebb a SB-t megjárt játékos. Az pedig bőven a Falcons 😊Akkor viszont 12-es számban játszott az irányító 😊mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
Kampman
Wyatt
Chargers LT

több mint 9 éve
+ 2005 óta 70%-ban az nyeri a SB-t, ahol kevesebb a SB-t megjárt játékos. Az pedig bőven a Falcons 😊Akkor viszont 12-es számban játszott az irányító 😊mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
Kampman
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Devonta-Freeman-Juke-Science/e3d9cdd9-85bd-4e86-9490-715e47672abd

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Most a piros 2-es a befutó 😎Pedig a 2-es az fekete 😊
Keano
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Akkor viszont 12-es számban játszott az irányító 😊mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
Kampman

több mint 9 éve
mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...Pedig 2005 óta mindig a fehér mezes csapat nyert, kivéve egyszer 😊
Keano
több mint 9 éve
elkapott a nosztalgia, régóta nem láttam két kedvenct videómat: 😊www.youtube.com/watch?v=NBYL9vxyrEQ
www.youtube.com/watch?v=W4v1qQ1KEYc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tehetségesek vagyunk kukabúvárságban: www.thefalcoholic.com/2017/1/25/14371844/falcons-unwanted-players-shine-in-atlanta-dan-quinn-seahawks

Madden hates me.
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000778784/article/dimitroff-pioli-channel-belichick-in-building-falcons-d?campaign=tw-nf-sf52656264-sf52656264&utm_source=t.co&utm_medium=referralAnno Dimitroff felhívta BB-t, hogy szerinte felmenjen-e drafton Julio Jonesért, amire BB egyértelműen azt mondta, hogy ne. Azért most lehet, hogy örülne, ha hallgattak volna rá 😀
empty taxi
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000778784/article/dimitroff-pioli-channel-belichick-in-building-falcons-d?campaign=tw-nf-sf52656264-sf52656264&utm_source=t.co&utm_medium=referral

Madden hates me.
több mint 9 éve
bleacherreport.com/articles/2688713-nfl1000-falcons-super-bowl-run-not-all-offense-young-d-has-great-potential Itt egy jó cikk a D-ről. Jó lesz ez, még egy draft és komoly lesz ez a D.
több mint 9 éve
mi leszünk a " hazai " csapat így pirosban nyomjuk, a Pats fehérben...

több mint 9 éve
Mondjuk én akármikor felnézek mostanában az nfl.com-ra, mindig Ryant éltetik 😊Vagy a fake NFL.com jön be neked az igazi helyett. Amúgy is az ESPN az, aki egész évben "elismer" bennünket. 😀
Lehet, hogy mindig kiválasztom azt az időpontot 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Olyan érdekes, hogy a mi győzelmünk a szerencsének köszönhető és hogy millió sérült volt a GB-nél. Akár milyen cikket olvasok épp hogy meg dicsérik a csapatott. Remélem nyerünk két hét múlva hát ha akkor elismerik végre hogy erős a csapat bár ahogy nézem ott is fognak valami indokot találni hogy miért nyertünk, ha nyerünkMondjuk én akármikor felnézek mostanában az nfl.com-ra, mindig Ryant éltetik 😊
Midnight
Lehet, hogy mindig kiválasztom azt az időpontot 😊

több mint 9 éve
Nfl.com facebook oldalán van egy kép Julio Jones megfutott útjairól. Valamiért nem tudom belinkelni, de ha valaki át tudná illeszteni ide valahogyan, érdekes lenne megnézni 😊 Gyakorlatilag minden route ugyanúgy nézett ki, 2x tört ki balra.incomplete is lett mindkettő 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Nfl.com facebook oldalán van egy kép Julio Jones megfutott útjairól. Valamiért nem tudom belinkelni, de ha valaki át tudná illeszteni ide valahogyan, érdekes lenne megnézni 😊 Gyakorlatilag minden route ugyanúgy nézett ki, 2x tört ki balra.
undisputedly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azzal hogy lenéznek minket nem kell foglalkozni! Én hozzászólàsain magy része is ez volt de kinőttem pár êve nem érdejel és nem is basz fel egyáltalán. Beleöregedtem az Nfl be!!! 😁Csak a csapatot nézem és élvezem ahogy jàtszanak..... Ennyi
Ez mejd nàlad is eljön!
És a legfontossabb:
Közös meccs nézés????
Csak hogy legyen egy új, aktuális, téma!!!!
több mint 9 éve
Nfl.com facebook oldalán van egy kép Julio Jones megfutott útjairól. Valamiért nem tudom belinkelni, de ha valaki át tudná illeszteni ide valahogyan, érdekes lenne megnézni 😊 Gyakorlatilag minden route ugyanúgy nézett ki, 2x tört ki balra.Rengeteg ilyen programsora van a Falconsnak. Bődületes mi melót beletettek.
undisputedly
Ugyanezt az eredményt a Harrison-Manning páros intuitív játékhívással érte el, tehát van erre más út is, csak más típusú felkészülést igényel.
Figyi Undi ez kb ugyanaz a whispering/felprog, ami RGIII-at 12-ben az egekig repítette, nyilván maga a játékalgoritmus más.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nfl.com facebook oldalán van egy kép Julio Jones megfutott útjairól. Valamiért nem tudom belinkelni, de ha valaki át tudná illeszteni ide valahogyan, érdekes lenne megnézni 😊 Gyakorlatilag minden route ugyanúgy nézett ki, 2x tört ki balra.Elsőre jó volt. Rákattintottam és rendben volt.
undisputedly
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nfl.com facebook oldalán van egy kép Julio Jones megfutott útjairól. Valamiért nem tudom belinkelni, de ha valaki át tudná illeszteni ide valahogyan, érdekes lenne megnézni 😊 Gyakorlatilag minden route ugyanúgy nézett ki, 2x tört ki balra.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Charles Harris.Egyébként 1/32 lehet valami fasza DT draftolni??? 😊 😊 😊Messze van még, de persze, mint ahogy DE-t is 😊
6atos
empty taxi