Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
Más, bocsi hogy kicsit eltérek a meccsektől. Esetleg valaki tudja, hol lehetne kapni a képen látható sapkát anélkül, hogy 20-30 dolláros kiszállítási díj lenne rajta?
 bit.ly/2jIFDqD

Néztem ebayen, amazonon, nflshopon, és egy budapesti üzletben is, de pont elfogyott, így egyik sem nyert. $25-om lenne rá, de ha kicsit több, az sem baj. Esetleg valami ötlet, vagy tapasztalat?
nnnorbert
A capland.hu-n ugyanebből a típusból van Raiders-es, vedd fel velük a kapcsolatot, hátha beszereznek Falcons-osat is, ha van rá kereslet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Sztem ugy lehet nyerni a Falcons ellen, hogy tobb pontot kell szerezni mint ok!!!4!
ulpianus
asszem mindenféleképpen igazad van

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sztem ugy lehet nyerni a Falcons ellen, hogy tobb pontot kell szerezni mint ok!!!4!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
vpi
mire gondolsz? kezdjünk oldalakon tartó elmélkedésbe, hogy vajon mi fog történni aminek persze a valóságban pont az ellenkezője fog bekövetkezni? 😊 nyugtázta mindenki, két hét múlva találkozunk 😉

amúgy szerintem a kulcs itt bb és patricia lesznek. az oké, hogy az öreg mestere annak, hogyan kapcsolja ki az ellenfél kulcsjátékosait offense oldalon. láthattuk ezt brown és bell ellen tegnap. azonban nálunk ebből van 5. kikapcsolod juliot és freemant? oké, de ott van még sanu, coleman és gabika. mind az 5 ember képes meccs eldöntő faktor lenni. rátolod ryanre a falat? az is megoldás lehet, a gb ellen 97es ratinget hozott nyomás alatt. vagy hagysz neki időt és inkább a coverre építesz? lásd az első pontot. sztem feladjuk a leckét bill bácsiéknak mit kezdjenek ezzel az o-val. remélem legalábbis.
a védelmünkel kapcsolatban nem tudom mire lehet számítani, se a gb se a hawks nem tesztelte le őket isten igazából. nem a legacélosabb egység, viszont van jó pár playmaker köztük, képesekek turnovereket gyártani. hiába haladt a hawks és a gb is, igazából mindkét meccs nagy részében preventen voltak. ezzel együtt is sikerült az első félidőben kétszer puntoltatniuk a packerst, ill. az első driveukat megfogni fg-n. a patriots o más kávé ház, sztem haladni tudtok majd ellenünk, kérdés, hogy sikerül e momentumokat gyártania az egységnek. azt hiszem igen, bár tegnap nagyon röfögött az a bizonyos malac, ha egy két labda ellenetek rosszul pattan azzal vége is lehet a dalnak.
peach
Szerintem egy dologgal lehet ezt a Falcons O-t lenyomni kibasz.tt hosszú driveokat kell tolni kb 8-12 perceseket és Td vel kell befejezni. Ennyi mert ha nincs fent a pályán Ryanék, akkor pontot a D-tek annyit nem tud szerezni amennyi elég a SB-ra. Ez persze igaz visszafelé is.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Más, bocsi hogy kicsit eltérek a meccsektől. Esetleg valaki tudja, hol lehetne kapni a képen látható sapkát anélkül, hogy 20-30 dolláros kiszállítási díj lenne rajta?
 bit.ly/2jIFDqD

Néztem ebayen, amazonon, nflshopon, és egy budapesti üzletben is, de pont elfogyott, így egyik sem nyert. $25-om lenne rá, de ha kicsit több, az sem baj. Esetleg valami ötlet, vagy tapasztalat?
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
vpi
mire gondolsz? kezdjünk oldalakon tartó elmélkedésbe, hogy vajon mi fog történni aminek persze a valóságban pont az ellenkezője fog bekövetkezni? 😊 nyugtázta mindenki, két hét múlva találkozunk 😉

amúgy szerintem a kulcs itt bb és patricia lesznek. az oké, hogy az öreg mestere annak, hogyan kapcsolja ki az ellenfél kulcsjátékosait offense oldalon. láthattuk ezt brown és bell ellen tegnap. azonban nálunk ebből van 5. kikapcsolod juliot és freemant? oké, de ott van még sanu, coleman és gabika. mind az 5 ember képes meccs eldöntő faktor lenni. rátolod ryanre a falat? az is megoldás lehet, a gb ellen 97es ratinget hozott nyomás alatt. vagy hagysz neki időt és inkább a coverre építesz? lásd az első pontot. sztem feladjuk a leckét bill bácsiéknak mit kezdjenek ezzel az o-val. remélem legalábbis.
a védelmünkel kapcsolatban nem tudom mire lehet számítani, se a gb se a hawks nem tesztelte le őket isten igazából. nem a legacélosabb egység, viszont van jó pár playmaker köztük, képesekek turnovereket gyártani. hiába haladt a hawks és a gb is, igazából mindkét meccs nagy részében preventen voltak. ezzel együtt is sikerült az első félidőben kétszer puntoltatniuk a packerst, ill. az első driveukat megfogni fg-n. a patriots o más kávé ház, sztem haladni tudtok majd ellenünk, kérdés, hogy sikerül e momentumokat gyártania az egységnek. azt hiszem igen, bár tegnap nagyon röfögött az a bizonyos malac, ha egy két labda ellenetek rosszul pattan azzal vége is lehet a dalnak.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Milyen 'szörnyű' hogy 1/32-ről kell beszélni 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Egyébként 1/32 lehet valami fasza DT draftolni??? 😊 😊 😊
6atos
Messze van még, de persze, mint ahogy DE-t is 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Félidőre értem haza kaptam egy szabad napot! A mit akkor láttam felemelő volt!
Ma vidáman megyek vissza a kerítés mellé!!!! 😊
'95-ben kaptam ajándékba egy Falcons sapkát, akkor kezdtem érdeklődni utána kik is ezek ( mindenki csak a Bulls-t ismerte) 😊 és most talán beérik a várakozás és a csapat gyűrűt is szerezhet!!!

Egyébként 1/32 lehet valami fasza DT draftolni??? 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Érdekes lesz ez a döntő. (...)
undisputedly
Rodgers zsenialitása kellett a sok yardhoz, ő emelte ki a GB-t. Az mondjuk igaz, hogy egész meccsen úgy pattant a labda, ahogy mi akartuk 😀
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Anybody from Atlanta?
Hahó, bejutottatok a SB-ba!

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Arthur megint boogiezott:
 giphy.com/gifs/si-atlanta-falcons-arthur-blank-l3q2TU5M0CUzqBKtG
empty taxi
Ezek után az SB győzelemnél csak a breaktáncra adok lájkot 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érdekes lesz ez a döntő. A szezon során leginkább domináns csapatok jutottak be (Dallast kivéve). A két legjobb O#. Ilyen is ritkán van.

Quinn ugye bukott már egy döntőt a Patriots ellen. Azon a meccsen mondjuk sérült volt a fél secondary, a másik fele pedig a meccs közben esett ki, de attól még tény, hogy a védelme nem sok mindent tudott csinálni a rövid yardos Pats O# ellen. Igaz akkor játszott Gronkowski, aki gamechanger a sakkjátszmában, a hiánya most nagy előny lesz.

Ez a bukott döntő talán ad neki egy kis pluszt, hiszen már végigment egyszer a BB elleni felkészülésen, és látta, hogy hogyan szabta a játékosaira a playbookot az öreg, szóval nagyjából tudja mi várhat rá.

Nem leszek népszerű a véleményemmel, de én nem látom olyan jónak a Falcons védelmet. A GB kihagyott egy FG-t, és jött egy turnover a redzoneban az elején. Itt vége is volt a meccsnek. Ezek után viszont a yardokat bőven szerezte a GB O#- akiknek nem volt futójátékuk, és passzjátékban is gyengébbek elkapó fronton.

Labdaszerzésre pedig tudjuk, hogy nem szabad gameplant építeni.
Szvsz azt a meccset látjuk két hét múlva, amit tegnapra vártak a szakik 😊 Reméljük Falcons győzelemmel.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Arthur megint boogiezott:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Jók voltatok, gratula! Innentől hivatali kötelességem nektek szurkolni a döntőben (már csak Quinn múltja miatt is). Csak ígérjétek meg hogy nem jártok úgy mint tavaly a kirobbanó formában játszó Panthers! Ríkassátok meg Bradyt!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Gratulálok baromi nagyot játszottatok!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
nem tudom hogyan kell kezelni ezt az érzést, de valami olyan kavarog bennem, mint amikor először volt lehetőségem szexelni.
shawnka
Creepy
Ugy gondoltam, ezt nem hagyom ki 😀

Amugy offot leszamitva termeszetesen grat, es nagyon orulnek, ha Pats ellen is hasonlo offense-teljesitmenyt lathatnank majd.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
két órája vagyunk döntőben és még mindig nem tudom feldolgozni.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154424440472842/

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 872 — Apu ökölbeszorított keze
Mi lenne ha lenne még egy elit TE?
Brutal ez az O

több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Most értem haza... egy GB fan cimborámmal néztük együtt..amennyire tartottam a meccstől..annyira sajnáltam már a végén...SUPERBOWL...baby..!!!!! hihetetlen érzés...remélem tudjuk még fokozni..de most csak az öröm mámor.. 😊

több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 384
Hát ezen a kapun nem beléptünk hanem valósággal bedöntöttük... 😊 sb baby!!!
peach
Capers volt az egyik sarokvas.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
-------------------------------------------------->

nem tudom hogyan kell kezelni ezt az érzést, de valami olyan kavarog bennem, mint amikor először volt lehetőségem szexelni.
shawnka
Na ne túlozzunk. Ez jobb érzés. 😀
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
-------------------------------------------------->

több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 710
Gratulálok a győzelemhez. Nem volt kétség, melyik a jobb csapat. Remélem meglesz a SB gyözelem is!