Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Fontos még sztem, hogy mit kezdünk a legjobb formájában játszó rodgersel. Ha blitzeled megbünteti, ha van 3-4 mp-je megbünteti. Reméljük quinn és smith előhúznak valamit a cilinderből mert nem látom, hogy bírjuk megállítani őket. Nyílván az empty által is említett turnoverek, de az mindig lutri...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
A hétvégi meccsről:
- Ahogy írtam az nyer aki kevesebbszer adja el a lasztit, nem vszínű h sok lesz a 3 & out, ilyenkor meg még inkább felértékelődnek a turnoverek.
- Jó lenne, ha Shanny magától rájönne/szólna neki vki, hogy ezt a meccset nem szőnyegbombázással kell megnyerni. Sokat kellene futni, hogy pihenjen a védelem. Persze a GB védelme futás ellen nem rossz, de azért az OL-ünk futásblokkban egyébként is erősebb szvsz.
- A védelmeket vizsgálva a front7-jük talán vmivel erősebb, viszont nálunk a secondary jobb.
- Sok fog múlni azon, hogy mennyire lesz egészséges Julio, reméljük a legjobbakat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Biztos nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem nyerni fogunk.Igaz ehhez nagyon fontos lesz JJ. Nem tudom hogy a sérülése mennyire komoly, remélem 100% os lesz hétvégére.
Midnight
tekintve, hogy Nelson semennyire nem tud játszani amott, egy félárbócon lévő Julio-t is értékelni kell.

több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Sanu mekkora egy állat. Mondta a védőnek, hogy: "Nem tudsz levédekezni testvér!", majd szerzett róla egy TD-t. Paszmek. 😀
Itt a videó:
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154406628767842/
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Nem érdekel az esélyesség....csak nehogy úgy járjunk mint 2010/11 szezonban...az alapszakaszban szoros meccsen nyertünk..aztán a PO-ban szétdobált minket Rodgers... bár ez a Falcons már más...remélem... amelyik védelem többet tud hozzátenni a meccshez az nyerhet...

több mint 9 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Kíváncsi leszek mennyi esélyt fognak adni arra hogy mi nyerünk. Van egy olyan érzésem hogy megint a GB lesz túl favorizálva és tök esélytelenek fognak minket tartani :/
Midnight
Tippmixen rajtatok az oddsz 1,45, rajtunk 2,40. Nem hiszem, hogy bárhol bárki minket fog esélyesként számon tartani. Legalább kisebb a teher 😊
AaronRoberts
Nem tipp mix re gondoltam, hanem elemezések során meg a "szakértök" szerint. Általában minket nagyon alá szoktak becsülni. :/
több mint 9 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Kíváncsi leszek mennyi esélyt fognak adni arra hogy mi nyerünk. Van egy olyan érzésem hogy megint a GB lesz túl favorizálva és tök esélytelenek fognak minket tartani :/
Midnight
Tippmixen rajtatok az oddsz 1,45, rajtunk 2,40. Nem hiszem, hogy bárhol bárki minket fog esélyesként számon tartani. Legalább kisebb a teher 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.
empty taxi
Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
peach
Raheem Morris felkészül.
Kenny
Elvileg a qb coach fog előre lépni oc-nak. Nem leszek csalódott emiatt. Ha egy csapat saját stábjánál működik a next man up ott már kultúráról beszélhetünk. És ez még csak quinn második éve. Mondhatni bevált. Reméljük nem lesz visszaesés.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
empty taxi
Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
peach
Raheem Morris felkészül.

több mint 9 éve
empty taxi

több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...
peach
Készen áll.Mindig.

több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.
empty taxi
Szerintem érthető, futásra készültünk, meg a többieknek azért volt esélye, mert Vic-et duplázták, legalábbis úgy tünt. Habár nem tudom a snap számait.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Megérdemelt győzelem, gratulálok.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Reednek kifejezetten jó meccse volt, plusz Freeney is úgy tűnik elbírta a nagyobb snapszámot. Persze lehet kevés lesz a 3 emberes rotáció, de Upshaw révén van még 1 lap Quinn paklijában.
A Packers OL mondjuk nagyon jó, Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...

több mint 9 éve
Biztos nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem nyerni fogunk.Igaz ehhez nagyon fontos lesz JJ. Nem tudom hogy a sérülése mennyire komoly, remélem 100% os lesz hétvégére. Illetve a D#- nek kell ügyesnek lennie és legalább 1x megállítani a GB támadását. De valahogy még is érzem a potenciált a D#-ben és nem fog Rogers 30 pontot felrakni a táblára, de ha még is akkor remélem Matty ice többet rak fel 😀
több mint 9 éve
min. 30, de lehet inkább 40 pont kelleni fog a w-hez.

több mint 9 éve
Komoly pontháború lesz vasárnap, ezt a meccset is le kellene hozni 0 turnoverrel, azt akkor valszeg nyerünk.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jön a GB. Szépen kéne elbúcsúztatni a csarnokot 😀
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Akkor...GB... ám legyen...

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 156 — Csodabogár
Grat fiúk, átlépett a csapat az árnyékán, bár még apró lépés de hatalmas jelentőségű

több mint 9 éve
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154402086287842/
empty taxi
Hogy örül az öreg 😀 ez a tánc megérdemel egy SB-t 😉
több mint 9 éve
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154402086287842/

Madden hates me.