Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
😀 😀FYI: Deshaun Watson korábban Falcons ball boy volt 😊
bergerdani
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Most találtam csak a fórumra, eszméletlen jó látni, hogy ennyi Falcons szurkoló van, nem is hittem volna..
több mint 9 éve
tudjátok ki kapta el Russell Wilson élete első interceptionjét a POban?Tegnap néztem vissza azt a meccset...hát volt ott minden... 😊
Julio Jones 😊
braxa88

több mint 9 éve
Evan Silva (Rotoworld) újranézte a 6. heti összecsapást.Azt emelte ki h Shanny pre-snap motionökkel mozgatott embereket Shermannel szembe majd utána rögtön indította is Matty a játékot, így elérve h ne Sherman fogja Juliot.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Off: Ez egy Lukjanyenko idézet az alairasodban TGA?Off: Nem, egyszerűen csak úgy veszem észre, hogy az önön mártírság tudatos (de valójában céltalan) felvállalása, és felmagasztalása könnyen autofellációhoz vezet...és ez nekem nem jön be.
sapka
Mentségemre szóljon: 43 éves iszapfejű öreg blues arc vagyok, ráadásul perverz is, mert még mindig bejönnek a korombeli csajok...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ezeket a hülyéket! 😀www.thefalcoholic.com/2017/1/9/14212046/tmz-falcons-players-spotted-partying-with-justin-bieber-on-boat-in-gulf-of-mexico
több mint 9 éve
Off: Ez egy Lukjanyenko idézet az alairasodban TGA?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Az utóbbi veszélyes játék tekintve, hogy két rookie játékos vállát nyomja a legnagyobb teher ilyen téren.Egyetértek, és ezért snóblizik.
peach
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Az utóbbi veszélyes játék tekintve, hogy két rookie játékos vállát nyomja a legnagyobb teher ilyen téren.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Igazad van, a Pink Floyd is megmondta: Hanging on in quiet desperation is the English way.Nem altat, most pesszimista. Leginkabb Sheadet es Lanet illetoen. Viszont felultem az "egybeborulos" bandwagonra, szoval remenykedem a meglepetesben.Falcons:Ne dőljetek be neki, csak altat... ő is tudja, Quinn (és Empty) is tudja, hogy az első negyed semmi másról nem fog szólni, mint régimódi haláltusáról... 😊
-Hazai pálya (óriási fegyvertény, egy 50/50 matchupot képes akár 70/30-ba torzítani)
-Pihenőhét (valahogy az a gyanúm, hogy a plusz egy hézben nem a Lionsra készültetek)
Hawks:
-PO rutin
-Csapategység szempontjából nagyon nagy szükségünk volt egy ilyen Lions elleni meccsre
-Ha 2 csapat visszavágót játszik egy szezonon belül, az általában a védelméket segíti, és mivel ti vagytok az O# powerhouse, ezért inkább nekünk kedvez ez
Mindazonáltal a liga legjobb QB-ja, és legjobb elkapója van nálatok, kiegészülve a legjobb RB-duóval. Bolond lenne a Falcons, ha bármitől is félne.
A mi teljesítményünk kiszámíthatatlan. Talán visszataláltunk most az identitásunkhoz, meglátjuk. 60/40-re adom nektek.
undisputedly
TGA
undisputedly
megyek is lehúzom magam a budin.
De azért van egy gyanúm, hogy a mi szeretett Dan Quinnünk (mert akármi is legyen ő a mi hősünk, és PC legitim utóda) szombat óta pontosan tudja, hogy mit vett ki a Hawks a szekrényből, és az nem elsősorban Rawls. Szerintem Quinn azon snóblizik, hogy megállítsa-e a futást, és csapdázza Wilsont.., vagy feladjon területeket, és hol állítsa meg a nagy játékokat.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem altat, most pesszimista. Leginkabb Sheadet es Lanet illetoen. Viszont felultem az "egybeborulos" bandwagonra, szoval remenykedem a meglepetesben.Falcons:Ne dőljetek be neki, csak altat... ő is tudja, Quinn (és Empty) is tudja, hogy az első negyed semmi másról nem fog szólni, mint régimódi haláltusáról... 😊
-Hazai pálya (óriási fegyvertény, egy 50/50 matchupot képes akár 70/30-ba torzítani)
-Pihenőhét (valahogy az a gyanúm, hogy a plusz egy hézben nem a Lionsra készültetek)
Hawks:
-PO rutin
-Csapategység szempontjából nagyon nagy szükségünk volt egy ilyen Lions elleni meccsre
-Ha 2 csapat visszavágót játszik egy szezonon belül, az általában a védelméket segíti, és mivel ti vagytok az O# powerhouse, ezért inkább nekünk kedvez ez
Mindazonáltal a liga legjobb QB-ja, és legjobb elkapója van nálatok, kiegészülve a legjobb RB-duóval. Bolond lenne a Falcons, ha bármitől is félne.
A mi teljesítményünk kiszámíthatatlan. Talán visszataláltunk most az identitásunkhoz, meglátjuk. 60/40-re adom nektek.
undisputedly
TGA
több mint 9 éve
Falcons:Ne dőljetek be neki, csak altat... ő is tudja, Quinn (és Empty) is tudja, hogy az első negyed semmi másról nem fog szólni, mint régimódi haláltusáról... 😊
Hawks:
-PO rutin
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Falcons:-Hazai pálya (óriási fegyvertény, egy 50/50 matchupot képes akár 70/30-ba torzítani)
Hawks:
-PO rutin
több mint 9 éve
Ritka kincs cikk, a teljes scouting deparmentünket bemutatja: www.thefalcoholic.com/2017/1/9/14183908/catching-up-with-the-atlanta-falcons-scouting-department

Madden hates me.
több mint 9 éve
Na majd meglátjuk én optimista vagyok és 60-40-et mondok 😊
több mint 9 éve
A Saints felrakott ellenünk 473 yardot és 30 pontot a táblára, nyilván ennek egy jelentős részét a prevent D-nk ellen tette, ami egy Trufant nélküli secondaryvel azért nem feltörhetetlen 😀Nyerhető meccs a Seattle elleni, mondjuk ha Rawls-szal mi sem tudunk mit kezdeni, akkor jó eséllyel 1 & done lesz ez az év.

Madden hates me.
több mint 9 éve
50-50 szerintem is,és a playoff rutin se mellettünk szól.Szerintem inkább olyan meccs lesz mint az utolsó fordulóban a saints ellen, annyi különbséggel, hogy a végén nem lesz "Mattyizás" és a védelem se fog be aludni. Lehet hogy túl optimista vagyok, de a hét végén látott két csapatnál úgy érzem erősebbek vagyunk. A seahawks-nak és a GB-nek is hatalmas szerencséje volt a meccsen, a Giants O# nem igazán volt veretes a Lions meg minden második labdát elejtett. A mi ilyen semmi sem jön össze idén meg már meg volt a Phili ellen ha jól emlékszem.Kívánom, hogy legyen igazad, de Pete Carroll ellen a rájátszásban nem nagyon érdemes fogadni. 50-50-nek érzem nagyon ezt a meccset, sokkal több sikerélménye van annak a kollektívának a rájátszásban, mint nekünk (ami nagyon nem mind1), viszont talán rosterminőségben most valamivel előrébb vagyunk.
Midnight
empty taxi
több mint 9 éve
Meglátjuk.A saints meccsen inkább a védelemre gondolok, hogy a liga legjobb támadósorát 150 yardon tartottuk az első két negyedben. A seahawks támadósora nem ennyire erős. A védelmük liga elit ez kétségtelen. A cheifs elleni meccset meg szerintem megnyerhetük volna csak 2 x kockáztatunk, nem jött be, de így is felraktunk 30 pontot. De lehet tényleg én vagyok túl optimista.
Mindenesetre a Saints védelme és a Seahawks védelme között sacc/kb 2-3 szintnyi különbség van, abból kiindulni sztem kicsit fals kép.
Ezért is írtam a múlt héten h utoljára NFL-szinten komolyan vehető D-vel a Chiefs ellen találkoztunk konkrétan 1 hónapja, annak láttuk is h mi lett a vége.
empty taxi
több mint 9 éve
Meglátjuk.Mindenesetre a Saints védelme és a Seahawks védelme között sacc/kb 2-3 szintnyi különbség van, abból kiindulni sztem kicsit fals kép.
Ezért is írtam a múlt héten h utoljára NFL-szinten komolyan vehető D-vel a Chiefs ellen találkoztunk konkrétan 1 hónapja, annak láttuk is h mi lett a vége.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én a szombati meccs alapján mondom ezt, hogy így érzem nem tűnt túl erősnek a seahawks nem leírni akarom őket sőt... Csak ha ellenünk is ilyen játékot mutatnak be akkor nem hiszem, hogy nyernek. Persze ez a PO itt minden meccs más. Illetve nem tudom mennyire tesz nekünk jót a pihenő? Remélem nem esnek ki a srácok a formából. Ha tudják azt a teljesítményt hozni amit az utolsó fordulóban az első két negyedben a saints ellen akkor meg lehet a meccs, de nem lesz könnyű abban biztos vagyok.Szerintem inkább olyan meccs lesz mint az utolsó fordulóban a saints ellen, annyi különbséggel, hogy a végén nem lesz "Mattyizás" és a védelem se fog be aludni. Lehet hogy túl optimista vagyok, de a hét végén látott két csapatnál úgy érzem erősebbek vagyunk. A seahawks-nak és a GB-nek is hatalmas szerencséje volt a meccsen, a Giants O# nem igazán volt veretes a Lions meg minden második labdát elejtett. A mi ilyen semmi sem jön össze idén meg már meg volt a Phili ellen ha jól emlékszem.Kívánom, hogy legyen igazad, de Pete Carroll ellen a rájátszásban nem nagyon érdemes fogadni. 50-50-nek érzem nagyon ezt a meccset, sokkal több sikerélménye van annak a kollektívának a rájátszásban, mint nekünk (ami nagyon nem mind1), viszont talán rosterminőségben most valamivel előrébb vagyunk.
Midnight
empty taxi
több mint 9 éve
Szerintem inkább olyan meccs lesz mint az utolsó fordulóban a saints ellen, annyi különbséggel, hogy a végén nem lesz "Mattyizás" és a védelem se fog be aludni. Lehet hogy túl optimista vagyok, de a hét végén látott két csapatnál úgy érzem erősebbek vagyunk. A seahawks-nak és a GB-nek is hatalmas szerencséje volt a meccsen, a Giants O# nem igazán volt veretes a Lions meg minden második labdát elejtett. A mi ilyen semmi sem jön össze idén meg már meg volt a Phili ellen ha jól emlékszem.Kívánom, hogy legyen igazad, de Pete Carroll ellen a rájátszásban nem nagyon érdemes fogadni. 50-50-nek érzem nagyon ezt a meccset, sokkal több sikerélménye van annak a kollektívának a rájátszásban, mint nekünk (ami nagyon nem mind1), viszont talán rosterminőségben most valamivel előrébb vagyunk.
Midnight

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szerintem inkább olyan meccs lesz mint az utolsó fordulóban a saints ellen, annyi különbséggel, hogy a végén nem lesz "Mattyizás" és a védelem se fog be aludni. Lehet hogy túl optimista vagyok, de a hét végén látott két csapatnál úgy érzem erősebbek vagyunk. A seahawks-nak és a GB-nek is hatalmas szerencséje volt a meccsen, a Giants O# nem igazán volt veretes a Lions meg minden második labdát elejtett. A mi ilyen semmi sem jön össze idén meg már meg volt a Phili ellen ha jól emlékszem.
több mint 9 éve
Pár gondolat:- Az alapszakaszban 1 negyedben játszottunk csak jól a Hox ellen, ez most is kevés lesz.
- Ha a Cowboys veri a GB-t, akkor ez az utolsó meccse a franchise-nak a Georgia Dome-ban, erre muszáj lesz felpörögni.
- A Lions támadójátéka sokkal inkább egydimenzionális, mint a mienk, így nehezebb dolga lesz a védelmüknek.
- A védelemben meg szvsz nagyban Neal fogja meghatározni azt, hogy hogyan szuperál az egység. Egyrészt amennyire domináns volt Rawls a hétvégén, valszeg sokat fog a LoS közelében tartózkodni, másrészt neki ill. Campbellnek kellene Grahamre vigyázni. | ajjaj... |
- Wilson passzjátéka ellen a legjobb az lesz, ha nem hagyjuk passzolni, ez a matchup még nem is reménytelen.
- Shanny fiú! Nem elfelejteni, hogy Julio a slotból indulva volt király a Hox ellen! Másrészt tartani kéne a balanszt a futó- és a passzjáték között, elvégre mind2-ben jó az egység és egy ilyen szintű D# ellen nem lehet feladni sem a futást sem a passzt.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.