Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Az ahogy Prescott aki minden tiszteletem mellett sem egy mostani formában játszó Matt Ryan szétdobálta az egyébként is szar ráadásul lyukas secondarynket semmilyen jó érzéssel nem tölt el. Ha mindkét csapat hozza amit eddig egyértelműen ti vagytok a toronymagas esélyesek.
több mint 9 éve
Fontos még sztem, hogy mit kezdünk a legjobb formájában játszó rodgersel. Ha blitzeled megbünteti, ha van 3-4 mp-je megbünteti. Reméljük quinn és smith előhúznak valamit a cilinderből mert nem látom, hogy bírjuk megállítani őket. Nyílván az empty által is említett turnoverek, de az mindig lutri...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A hétvégi meccsről:- Ahogy írtam az nyer aki kevesebbszer adja el a lasztit, nem vszínű h sok lesz a 3 & out, ilyenkor meg még inkább felértékelődnek a turnoverek.
- Jó lenne, ha Shanny magától rájönne/szólna neki vki, hogy ezt a meccset nem szőnyegbombázással kell megnyerni. Sokat kellene futni, hogy pihenjen a védelem. Persze a GB védelme futás ellen nem rossz, de azért az OL-ünk futásblokkban egyébként is erősebb szvsz.
- A védelmeket vizsgálva a front7-jük talán vmivel erősebb, viszont nálunk a secondary jobb.
- Sok fog múlni azon, hogy mennyire lesz egészséges Julio, reméljük a legjobbakat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Biztos nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem nyerni fogunk.Igaz ehhez nagyon fontos lesz JJ. Nem tudom hogy a sérülése mennyire komoly, remélem 100% os lesz hétvégére.tekintve, hogy Nelson semennyire nem tud játszani amott, egy félárbócon lévő Julio-t is értékelni kell.
Midnight
több mint 9 éve
Sanu mekkora egy állat. Mondta a védőnek, hogy: "Nem tudsz levédekezni testvér!", majd szerzett róla egy TD-t. Paszmek. 😀Itt a videó:
www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154406628767842/
több mint 9 éve
Nem érdekel az esélyesség....csak nehogy úgy járjunk mint 2010/11 szezonban...az alapszakaszban szoros meccsen nyertünk..aztán a PO-ban szétdobált minket Rodgers... bár ez a Falcons már más...remélem... amelyik védelem többet tud hozzátenni a meccshez az nyerhet...

több mint 9 éve
Nem tipp mix re gondoltam, hanem elemezések során meg a "szakértök" szerint. Általában minket nagyon alá szoktak becsülni. :/Kíváncsi leszek mennyi esélyt fognak adni arra hogy mi nyerünk. Van egy olyan érzésem hogy megint a GB lesz túl favorizálva és tök esélytelenek fognak minket tartani :/Tippmixen rajtatok az oddsz 1,45, rajtunk 2,40. Nem hiszem, hogy bárhol bárki minket fog esélyesként számon tartani. Legalább kisebb a teher 😊
Midnight
AaronRoberts
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek mennyi esélyt fognak adni arra hogy mi nyerünk. Van egy olyan érzésem hogy megint a GB lesz túl favorizálva és tök esélytelenek fognak minket tartani :/Tippmixen rajtatok az oddsz 1,45, rajtunk 2,40. Nem hiszem, hogy bárhol bárki minket fog esélyesként számon tartani. Legalább kisebb a teher 😊
Midnight
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek mennyi esélyt fognak adni arra hogy mi nyerünk. Van egy olyan érzésem hogy megint a GB lesz túl favorizálva és tök esélytelenek fognak minket tartani :/
több mint 9 éve
Elvileg a qb coach fog előre lépni oc-nak. Nem leszek csalódott emiatt. Ha egy csapat saját stábjánál működik a next man up ott már kultúráról beszélhetünk. És ez még csak quinn második éve. Mondhatni bevált. Reméljük nem lesz visszaesés.Raheem Morris felkészül.Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
empty taxi
peach
Kenny
több mint 9 éve
Raheem Morris felkészül.Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
empty taxi
peach
több mint 9 éve
Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
empty taxi
több mint 9 éve
Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...Készen áll.Mindig.
peach
több mint 9 éve
Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.Szerintem érthető, futásra készültünk, meg a többieknek azért volt esélye, mert Vic-et duplázták, legalábbis úgy tünt. Habár nem tudom a snap számait.
empty taxi
több mint 9 éve
Megérdemelt győzelem, gratulálok.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Reednek kifejezetten jó meccse volt, plusz Freeney is úgy tűnik elbírta a nagyobb snapszámot. Persze lehet kevés lesz a 3 emberes rotáció, de Upshaw révén van még 1 lap Quinn paklijában.A Packers OL mondjuk nagyon jó, Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...
több mint 9 éve
Biztos nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem nyerni fogunk.Igaz ehhez nagyon fontos lesz JJ. Nem tudom hogy a sérülése mennyire komoly, remélem 100% os lesz hétvégére. Illetve a D#- nek kell ügyesnek lennie és legalább 1x megállítani a GB támadását. De valahogy még is érzem a potenciált a D#-ben és nem fog Rogers 30 pontot felrakni a táblára, de ha még is akkor remélem Matty ice többet rak fel 😀
több mint 9 éve
min. 30, de lehet inkább 40 pont kelleni fog a w-hez.
több mint 9 éve
Komoly pontháború lesz vasárnap, ezt a meccset is le kellene hozni 0 turnoverrel, azt akkor valszeg nyerünk.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jön a GB. Szépen kéne elbúcsúztatni a csarnokot 😀
több mint 9 éve
Grat fiúk, átlépett a csapat az árnyékán, bár még apró lépés de hatalmas jelentőségű
több mint 9 éve
www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154402086287842/Hogy örül az öreg 😀 ez a tánc megérdemel egy SB-t 😉
empty taxi