Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Aaron belázasodott, a fél Packers mozgásképtelen, túl jól néz ki minden 😕
több mint 9 éve
Üdv Skacok ! Csak azért ugrottam , be hogy sok sikert kívánjak a hétvégére és győzelmet . Nem a múlt heti L miatt , hanem azért mert vallom az NFL-nek jót tesz a fluktuáció , jöjjenek az új " arcok " . Ja , meg jók is vagytok , úgyhogy HAJRÁ ! Jut eszembe , az SB előtt újra benéznék .......
több mint 9 éve
Némi várostörténet: www.si.com/nfl/2017/01/19/atlanta-falcons-fans-history-city-stadium-michael-vick?xid=socialflow_twitter_si

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ryan did allow himself to have a little fun Wednesday with the inevitable “legacy” question. When a reporter said Ryan was the only QB left in the NFL’s final four who hasn’t won a Super Bowl ring yet, Ryan interrupted by chuckling and repeating the word “yet.”Na, akkor most 3-at egymás után, gyorsba...! hahha 😊😉
Tök jól reagálta le, pedig ilyesmire nem sokan képesek. 😊
Creepy
RiseUp!!
több mint 9 éve
Ryan did allow himself to have a little fun Wednesday with the inevitable “legacy” question. When a reporter said Ryan was the only QB left in the NFL’s final four who hasn’t won a Super Bowl ring yet, Ryan interrupted by chuckling and repeating the word “yet.”Tök jól reagálta le, pedig ilyesmire nem sokan képesek. 😊
több mint 9 éve
Nagyot játszott a WR-sor a Hox ellen: www.thefalcoholic.com/2017/1/19/14312334/falcons-receiving-corps-shines-versus-seahawks-julio-jones-mohamed-sanu-taylor-gabrielEz meg egy kis hype az O-nak: www.sbnation.com/2017/1/19/14294810/falcons-vs-packers-matt-ryan-offense-alex-mack
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jó kis stat. A ryan éra kezdete óta a falcons meg csak a seahawks ellen tudott po meccset nyerni. Ez is hasonlóan fontos statisztika 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve

Egy cikk Allenről, aki a secondary vezetője lett. www.ajc.com/sports/football/ricardo-allen-walks-talks-bigger-game/xXA00JkAO0mWNSDZQxnE6L/

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szóóóóval visszautasíthatatlan ajánlat. Majd az idő megmondja, hogy jól döntött-e. Mindenesetre kívánom, hogy a 9ers, és mi is jól jöjjünk ki belőle...Mindamellett h kétségtelenül tanulhat Quinntől, Shanny apja 2-szeres SB-győztes HC-ként, továbbá Kyle olyan kutyafüle HC-k stábjában dolgozott korábban mint Jon Gruden vagy Gary Kubiak, szóval fiatal kora ellenére több sikeres edző stábjából szívott magába bőven tudást. Nem mellesleg közölték vele a 49ersnél h maradt egy szűkített listájuk a GM-jelöltekről és az lesz a befutó, akit ő választ. Ilyen privilégiuma kb. sosincs egy HC-múlttal nem rendelkező újdonsült vezetőedzőnek.Értem én, jövőre megsérülhet Matty, benne van a pakliban. Rövid távon tényleg jobban jár azzal, hogy elfogadja ezt az ajánlatot. Ha neki ez így jobb, és tényleg megvan a motiváció menjen. Csak 37 évesen még valószínűleg fog majd ajánlatokat kapni, és Quinntől azt hiszem el lehet lesni egy-két dolgot csapatépítés terén annak ellenére, hogy 2. éve vezeti a csapatot.Na akkor mielőtt még jobban elszálltok elmagyarázom, hogy miért írtam ez.Eszem ágában sem volt leszarozni a Friscot, nem velük van bajom. Az idei mérleg is inkább aDe az is benne van a pakliban, hogy jövőre megsérül valaki, közbejön valami és nem fog annyira hasítani a gépezet. Most van lehetősége menni, kapott ajánlatot, hülye lenne nem az előrelépést keresni, ha érez magában kellő elhivatottságot és motivációt.GM-nekKellynek köszönhető, mert ennyire nem rossz az a csapat.
Tavaly szenvedett a Falcons offense 6 meccs után, és itt is értetlenkedett mindenki, hogy ez miért van. Szerencsére Ryan és Shanny sem hülye, így tudtak találni egy megoldást amivel az idei teljesítmény kijöhetett. Természetes, hogy ilyenkor felhypolják az OC-t, és értem, hogy a jelen számít, de ott volt a tavalyi év is. Ha a 49ers döntéshozói nem is, Shanny nem gondol bele, hogy ott is belefuthat egy ilyen problémába, és TALÁN nem lesz olyan szerencsés mint itt?
Összerakott idén egy olyan offense-t, ami nagyon hasított. És idén nem volt gyenge a sorsolás sem. Lehet 2-3 éven belül SB-t tudna nyerni egy ilyen offense agyaként, és az még jobb ajánlólevél lenne bármelyik csapat számára. Vagy többet ér az egyik franchise rebuild-jének kísérlete HC-ként, mint egy esetleges SB győzelem OC-ként? Nyilván nagyobb pénz, meg nagyobb elismerés (kivéve ha kirúgnak...), de nem hiszem, hogy jó ötlet elhúzni az első adandó alkalommal arról a helyről, ahol összeraktál egy top offense-t, és megvan minden fegyver amire szükséged van.
Most így délelőtt ennyi jutott az eszembe. Mint látható nem a 49erst tartom HC temetőnek. Ha odamegy Shanny,akkor sok szerencsét neki, meg minden, de én továbbra sem fogok tapsolni a döntésének.
Kenji
gabokocka
Kenji
empty taxi
több mint 9 éve
Mindamellett h kétségtelenül tanulhat Quinntől, Shanny apja 2-szeres SB-győztes HC-ként, továbbá Kyle olyan kutyafüle HC-k stábjában dolgozott korábban mint Jon Gruden vagy Gary Kubiak, szóval fiatal kora ellenére több sikeres edző stábjából szívott magába bőven tudást. Nem mellesleg közölték vele a 49ersnél h maradt egy szűkített listájuk a GM-jelöltekről és az lesz a befutó, akit ő választ. Ilyen privilégiuma kb. sosincs egy HC-múlttal nem rendelkező újdonsült vezetőedzőnek.Értem én, jövőre megsérülhet Matty, benne van a pakliban. Rövid távon tényleg jobban jár azzal, hogy elfogadja ezt az ajánlatot. Ha neki ez így jobb, és tényleg megvan a motiváció menjen. Csak 37 évesen még valószínűleg fog majd ajánlatokat kapni, és Quinntől azt hiszem el lehet lesni egy-két dolgot csapatépítés terén annak ellenére, hogy 2. éve vezeti a csapatot.Na akkor mielőtt még jobban elszálltok elmagyarázom, hogy miért írtam ez.Eszem ágában sem volt leszarozni a Friscot, nem velük van bajom. Az idei mérleg is inkább aDe az is benne van a pakliban, hogy jövőre megsérül valaki, közbejön valami és nem fog annyira hasítani a gépezet. Most van lehetősége menni, kapott ajánlatot, hülye lenne nem az előrelépést keresni, ha érez magában kellő elhivatottságot és motivációt.GM-nekKellynek köszönhető, mert ennyire nem rossz az a csapat.
Tavaly szenvedett a Falcons offense 6 meccs után, és itt is értetlenkedett mindenki, hogy ez miért van. Szerencsére Ryan és Shanny sem hülye, így tudtak találni egy megoldást amivel az idei teljesítmény kijöhetett. Természetes, hogy ilyenkor felhypolják az OC-t, és értem, hogy a jelen számít, de ott volt a tavalyi év is. Ha a 49ers döntéshozói nem is, Shanny nem gondol bele, hogy ott is belefuthat egy ilyen problémába, és TALÁN nem lesz olyan szerencsés mint itt?
Összerakott idén egy olyan offense-t, ami nagyon hasított. És idén nem volt gyenge a sorsolás sem. Lehet 2-3 éven belül SB-t tudna nyerni egy ilyen offense agyaként, és az még jobb ajánlólevél lenne bármelyik csapat számára. Vagy többet ér az egyik franchise rebuild-jének kísérlete HC-ként, mint egy esetleges SB győzelem OC-ként? Nyilván nagyobb pénz, meg nagyobb elismerés (kivéve ha kirúgnak...), de nem hiszem, hogy jó ötlet elhúzni az első adandó alkalommal arról a helyről, ahol összeraktál egy top offense-t, és megvan minden fegyver amire szükséged van.
Most így délelőtt ennyi jutott az eszembe. Mint látható nem a 49erst tartom HC temetőnek. Ha odamegy Shanny,akkor sok szerencsét neki, meg minden, de én továbbra sem fogok tapsolni a döntésének.
Kenji
gabokocka
Kenji

Madden hates me.
több mint 9 éve
Értem én, jövőre megsérülhet Matty, benne van a pakliban. Rövid távon tényleg jobban jár azzal, hogy elfogadja ezt az ajánlatot. Ha neki ez így jobb, és tényleg megvan a motiváció menjen. Csak 37 évesen még valószínűleg fog majd ajánlatokat kapni, és Quinntől azt hiszem el lehet lesni egy-két dolgot csapatépítés terén annak ellenére, hogy 2. éve vezeti a csapatot.Na akkor mielőtt még jobban elszálltok elmagyarázom, hogy miért írtam ez.Eszem ágában sem volt leszarozni a Friscot, nem velük van bajom. Az idei mérleg is inkább aDe az is benne van a pakliban, hogy jövőre megsérül valaki, közbejön valami és nem fog annyira hasítani a gépezet. Most van lehetősége menni, kapott ajánlatot, hülye lenne nem az előrelépést keresni, ha érez magában kellő elhivatottságot és motivációt.GM-nekKellynek köszönhető, mert ennyire nem rossz az a csapat.
Kenji
gabokocka
több mint 9 éve
Na akkor mielőtt még jobban elszálltok elmagyarázom, hogy miért írtam ez.Eszem ágában sem volt leszarozni a Friscot, nem velük van bajom. Az idei mérleg is inkább aDe az is benne van a pakliban, hogy jövőre megsérül valaki, közbejön valami és nem fog annyira hasítani a gépezet. Most van lehetősége menni, kapott ajánlatot, hülye lenne nem az előrelépést keresni, ha érez magában kellő elhivatottságot és motivációt.GM-nekKellynek köszönhető, mert ennyire nem rossz az a csapat.
Kenji
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Na akkor mielőtt még jobban elszálltok elmagyarázom, hogy miért írtam ez.Eszem ágában sem volt leszarozni a Friscot, nem velük van bajom. Az idei mérleg is inkább a Tavaly szenvedett a Falcons offense 6 meccs után, és itt is értetlenkedett mindenki, hogy ez miért van. Szerencsére Ryan és Shanny sem hülye, így tudtak találni egy megoldást amivel az idei teljesítmény kijöhetett. Természetes, hogy ilyenkor felhypolják az OC-t, és értem, hogy a jelen számít, de ott volt a tavalyi év is. Ha a 49ers döntéshozói nem is, Shanny nem gondol bele, hogy ott is belefuthat egy ilyen problémába, és TALÁN nem lesz olyan szerencsés mint itt?
több mint 9 éve
Sztem sem olyan rossz meló a friscói, nagy múltú franchise, sok lóvé, teljes rebuild, magas pick, sok capspace, egyedül ami gáz lehet, hogy mekkora lesz a türelem, azért chicpchipcsóka egy év utáni kihajintása felvet néhány kérdést.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nincsenek szar szerződések, odaláncolt játékosok, vagy nagykutyák, akiket ki kell rugdosni az ajtón, ezen kívül beleszólhat, melyik GM-mel akar dolgozni, ezen túl raklap cap space és olyan fiatalok, akikre bőven lehet építeni. Tényleg kurva szar lehet az valakinek, hogy elmegy valahova, ahol száz százalékig felépítheti a saját csapatát.Ezzel el is mondtál minden pozitívumot a Friscó-i melóról 😕az hogy halálra keresi magát és egyike lehet az NFL HC-knak...hát tényleg mennyire szar döntés lol+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
Kenji
petey
mustaine
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Jó akkor ennyi erővel ne menjen seki a Browns, Jags, Lionshoz sem..ha valakinek adott a lehetőség hogy egy klubot felhúzzon a földről, amihez megkap mindent és mindezt top fizuért, és ambíciózus akkor kapni fog rajta. Quinn se ziziért jött.Ezzel el is mondtál minden pozitívumot a Friscó-i melóról 😕az hogy halálra keresi magát és egyike lehet az NFL HC-knak...hát tényleg mennyire szar döntés lol+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
Kenji
petey
mustaine
több mint 9 éve
És peach mondanivalójának a lényegét is sikerült jól megfognia..vagy nem.Ezzel el is mondtál minden pozitívumot a Friscó-i melóról 😕az hogy halálra keresi magát és egyike lehet az NFL HC-knak...hát tényleg mennyire szar döntés lol+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
Kenji
petey
mustaine
több mint 9 éve
Ezzel el is mondtál minden pozitívumot a Friscó-i melóról 😕az hogy halálra keresi magát és egyike lehet az NFL HC-knak...hát tényleg mennyire szar döntés lol+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
Kenji
petey
több mint 9 éve
az hogy halálra keresi magát és egyike lehet az NFL HC-knak...hát tényleg mennyire szar döntés lol+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
Kenji
több mint 9 éve
+ a nap híre: www.nfl.com/news/story/0ap3000000775827/article/kyle-shanahan-expected-to-become-49ers-new-head-coachReménykedtem benne, hogy ennél azért ő okosabb, dehát ez van.
6atos
több mint 9 éve
+ a nap híre:
több mint 9 éve
Nap híre: pro32.ap.org/article/falcons-julio-jones-will-be-ready-go-nfc-championship?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFL

Madden hates me.
több mint 9 éve
Quinn azt mondta, hogy Clayborn hiányában Upshaw többet fog a védőfal szélén játszani, mint belül. DE-ben így van Freeney, Reed, Upshaw és Beasley, belül meg Jarrett, Hageman, Babs és Garland, T-Jax lesz az, aki kint is bent is kb. egál snapet fog kapni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Fontos még sztem, hogy mit kezdünk a legjobb formájában játszó rodgersel. Ha blitzeled megbünteti, ha van 3-4 mp-je megbünteti. Reméljük quinn és smith előhúznak valamit a cilinderből mert nem látom, hogy bírjuk megállítani őket. Nyílván az empty által is említett turnoverek, de az mindig lutri...Nem megállítani kell őket , csak lelassítani.
peach
Pl redzone defense. 3r down D#, flag nélküi játék (jó vicc 😀 )
Titeket sem fog tudni megállítani a GB, így szerintem azon múlik majd a pontháború sorsa, hogy a redzoneban melyik csapat védekezik jobban.
Nelson pl sérült, és ha van esze a DC-nek, az első pár snapban érezteti a törődést vele annyira, hogy meggondolják, visszateszik-e.
Nálatok ott van JJ, és a futójáték is jobban szuperál.
Érdekes meccs lesz, kb egy régi klasszikus, a Warner fémjelezte Cards-GB jut eszembe, ha párhuzamot keresek.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Az ahogy Prescott aki minden tiszteletem mellett sem egy mostani formában játszó Matt Ryan szétdobálta az egyébként is szar ráadásul lyukas secondarynket semmilyen jó érzéssel nem tölt el. Ha mindkét csapat hozza amit eddig egyértelműen ti vagytok a toronymagas esélyesek.