Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát ezen a kapun nem beléptünk hanem valósággal bedöntöttük... 😊 sb baby!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
brutális ez az offense, sok sikert az SB-ra!
több mint 9 éve
Köszi. Könnyű győzelem volt, de azért kemény a GB, a sok sérült és influenza mellett is így helyt álltak le a kalappal előttük 😀
több mint 9 éve
Gratulálok srácok, a másik meccs eredményétől függetlenül remélem behúzzátok az SB-t is.
több mint 9 éve
szép volt, sok sikert 2 hét múlva!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Látom minden Falcons drukker atomrészeg már, végül is érthető. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
gratula srácok, remélem megnyeritek az SB-t is!
több mint 9 éve
Gratt srácok , ez nagy meló volt ! Maximálisan megérdemelt döntőbe jutás !Most már húzzátok is be 😊
több mint 9 éve
Gratulálhatok a Super Bowlhoz?(Ha innen nem lenne meg a meccs, akkor kitilthattok. 😊)
Légyszi nyerjétek meg valahogy a döntőt! 😊
Ez a csapat, főleg az O megérdemelné.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Jordy active lett, hát nem örülök, de azért nem megoldhatatlan.A bordasérülés eléggé fáj, Neal leütközi és mehet is az öltözőbe. Értem én, hogy nagy a tét, de biztosan nem kockáztatnék. Mondom én lestrapált térdekkel..
bergerdani
több mint 9 éve
Jordy active lett, hát nem örülök, de azért nem megoldhatatlan.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Nekem a 2011-es Giants elleni 2-24 volt az első playoff meccs amit láttam. Legalábbis az a legkorábbi meccs, amiről eleven emlékeim vannak. Sosem tudni mi lesz jövőre, így ki kell használni az esélyt. Még 1x utoljára meg kell mutatni, hogy ki az úr a Georgia Dome-ban.
több mint 9 éve
Annyira nem tudok egyébként betelni veletek, hogy ilyen rég szeretitek a csapatot, én még csak pár éve követem az amerikai focit, de lehet jobb is, így nem kellett átélni az elvesztett playoff meccseket, 'csak' az egész szezonos szívást.
több mint 9 éve
Csatlakozom Creepy, szezon elején egy büdös vasat nem mertem volna rátenni, hogy idén Falcons bajnoki címért lehet szorítani, sőt, eséllyel! Én nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy a csapatom ilyen jól tolja, gurulósban is középcsapatnak szurkolok, eddig itt is ez volt a jellemző 😀 Nagyon úgy tűnik, hogy itt van az egyetlen és soha vissza nem térő (ne legyen igazam) esély a gyűrűre, de nem akarok túllenni a Green Bayen, inkább élvezni a meccs minden percét, látva, hogy még mindig élvezhető játékot játszik a csapat, és lehetőleg a végén mosolyogva fordulunk az AFC döntőre, várva az ellenfelet.
Szerkesztette: nnntm
több mint 9 éve
Ez lesz a harmadik nfc döntője a csapatnak mióta követem őket, ill. a ligát. Igaz az első amit láttam az eagles elleni volt, ott fertőződtem meg a csapattal ( borzalom szarok voltunk 😀 ). Szóval az a három inkább kettő és fél. Ha végre most sikerülne átlépni a küszöböt úgy érzem egy kör végére érne a dolog egy 12 éves utazás után. Lehet(ne) itt match upokról beszélgetni meg oldalakon keresztül esélylatolgatni, lényegtelen statisztikákról beszélgetni de felesleges. Azt mondom, hogy ha már így alakult, hogy itt vagyunk akkor most kell megragadni a lehetőséget, most kell megcsinálni. Ez az utolsó éve ebben a felállásban a coach staffnak, lehet megint 4-8 évig vissza nem térő lehetőség kapujában állunk. Lépjünk be rajta! Jó csapatunk van, nem kell félnünk a green baytől csak tisztelettel viseltetni az irányukba. Rise up!!!Ezt mintha én írtam volna, nem tudnám jobban leírni én se, minden így van. Még a 12 éves utazás és az Eagles elleni NFC döntőn "megfertőzédés" is 😊
peach
Reméljük kifizetődik ma este a sok éves support, jó a csapat, az ellenfél is jó csapat. Tegyük meg azt a lépést és búcsúzzunk szépen a Dome-tól! 😉
több mint 9 éve
theringer.com/the-speedy-evolution-of-the-falcons-defense-3e969a2ddce2#.12gonvkv2igazán kiváló cikk a védelemről.
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Ez lesz a harmadik nfc döntője a csapatnak mióta követem őket, ill. a ligát. Igaz az első amit láttam az eagles elleni volt, ott fertőződtem meg a csapattal ( borzalom szarok voltunk 😀 ). Szóval az a három inkább kettő és fél. Ha végre most sikerülne átlépni a küszöböt úgy érzem egy kör végére érne a dolog egy 12 éves utazás után. Lehet(ne) itt match upokról beszélgetni meg oldalakon keresztül esélylatolgatni, lényegtelen statisztikákról beszélgetni de felesleges. Azt mondom, hogy ha már így alakult, hogy itt vagyunk akkor most kell megragadni a lehetőséget, most kell megcsinálni. Ez az utolsó éve ebben a felállásban a coach staffnak, lehet megint 4-8 évig vissza nem térő lehetőség kapujában állunk. Lépjünk be rajta! Jó csapatunk van, nem kell félnünk a green baytől csak tisztelettel viseltetni az irányukba. Rise up!!!
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=OWfrkeWtzIUÚgy néz ki Samuelt az SB-re tartogatják.
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap3000000775976/How-They-Got-Here-Falcons
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Sok sikert estére, remélem meglesz az SB részvétel /ha esetleg ott a Steelers jönne szembe akkor a gyűrű is/!Valami hasonlókat nektek is 😊 ha meg találkozunk a döntőben akkor győzőn a jobbik 😊
Cuchulain82
több mint 9 éve
Sok sikert estére, remélem meglesz az SB részvétel /ha esetleg ott a Steelers jönne szembe akkor a gyűrű is/!
több mint 9 éve
Na 11 óra múlva kezdődik..elég vegyes érzések kavarognak bennem a meccsel kapcsolatban..mert már így is csodás ez a szezon és az elvárásaimon felül teljesít a csapat..de azért jó lenne élni a lehetőséggel, ha már itt van..de azt tudom, hogy a srácok minden tőlük telhetőt bele fognak adni és ez örömmel tölt el. In Brotherhood We Rise!
több mint 9 éve
Akartam is irni, hogy a GB abban az évben példátlan sérülés hullámmal nyerte meg a SB-t...közben egy méretes zakót is szabtak ránk a PO-ban....Aaron belázasodott, a fél Packers mozgásképtelen, túl jól néz ki minden 😕Mikor legutóbb ilyen szar állapotban voltunk, megnyertük az SB-t.
shawnka
Egyébként ha netán kikapunk, a két AFC-s csapatot figyelembe véve a döntőben biztos nektek fogok szurkolni 😀
Kampman

több mint 9 éve
Aaron belázasodott, a fél Packers mozgásképtelen, túl jól néz ki minden 😕Mikor legutóbb ilyen szar állapotban voltunk, megnyertük az SB-t.
shawnka
Egyébként ha netán kikapunk, a két AFC-s csapatot figyelembe véve a döntőben biztos nektek fogok szurkolni 😀
több mint 9 éve
Aaron belázasodott, a fél Packers mozgásképtelen, túl jól néz ki minden 😕Ne jinxelj!
shawnka