Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
El is dőlt a kérdés 😊FIRST TEAM OFFENSE
Quarterback: Matt Ryan, Atlanta

több mint 9 éve
McDaniel válthatja Sanyt!Szerintem ő megy majd Shanny-val, hogy az OC-je legyen, LaFleur, a jelenlegi QB edző (ráadásul Matt a keresztneve 😉) lesz a mi emberünk szvsz.
Ismeri a rendszert ezért bentről oldanánk meg az OC kérdést.
6atos
több mint 9 éve
McDaniel válthatja Sanyt!Ismeri a rendszert ezért bentről oldanánk meg az OC kérdést.
több mint 9 éve
Quinn nyilatkozta hogy a szabad hét azért jön jól mert tru és spoon kivételével mindenki a csapat rendelkezésére fog álni!!!
több mint 9 éve
A p*csába, a derék olatoyeról megfeledkeztem...Olatoye amit eddig mutatott elég biztató volt,én nem aggódom a secondary miatt.
peach
több mint 9 éve
A p*csába, a derék olatoyeról megfeledkeztem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ha ne adja az ég alford nem épül fel akkor a collins-goodwin cb párossal fogunk kiállni, vagy bemozgatjuk poolet és cj lesz a nickel (sztem nem kéne)? Kb ennyien is vagyunk, neasman van még db. fasza 😀Az 1.90+ magas Goodwin nem fog belül játszani annyi szent.
peach
Alford elvileg rendben lesz, ha mégsem, akkor sztem Collins mellett Poole lesz a base CB, nickelben jön föl Goodwin a szélre és megy Poole be a slotba. Utánuk szvsz Olatoye jönne a DC-n.
Ez egyébként megint kemény stat:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha ne adja az ég alford nem épül fel akkor a collins-goodwin cb párossal fogunk kiállni, vagy bemozgatjuk poolet és cj lesz a nickel (sztem nem kéne)? Kb ennyien is vagyunk, neasman van még db. fasza 😀
több mint 9 éve
Az MMQB csinált egy felmérést arról, hogy kiket kellene díjazni. Az alábbi 31 embert kérdezték meg:The panelists:
Don Banks, NFL.com
Judy Battista, NFL.com
Andy Benoit, The MMQB
Albert Breer, The MMQB
Harlan Coben, author
Steve Cohen, SiriusXM
Rich Eisen, NFL Network
Khaled Elsayed, Pro Football Focus
Alex Flanagan, NFL Network
Mike Florio, Pro Football Talk
Fred Gaudelli, NBC Sports
Neil Hornsby, Pro Football Focus
Marty Hurney, former GM
Emily Kaplan, The MMQB
Peter King, The MMQB
Robert Klemko, The MMQB
John Legend, musician
Robert Mays, The Ringer
Jason McCourty, Titans DB
Josh McCown, Browns QB
Tom Peliserro, USA Today
Ian Rapoport, NFL.com
Tim Rohan, The MMQB
Greg Roman, longtime offensive coordinator
Aaron Schatz, Football Outsiders
Geoff Schwartz, podcaster, author, former NFL OL
Mike Silver, NFL.com
Alex Stern, Elias Sports Bureau
Ben Stockwell, Pro Football Focus
Ross Tucker, NBCSN, SiriusXM
Jenny Vrentas, The MMQB
A csapat szempontjából lényeges eredmények:
Matty 1. az MVP és OPoY választáson, az OPoY szavazáson Julio a 8. lett
Quinn 6. a HC of the Year szavazáson
Shanny 1. az év segédedzője választáson
Dimmy 4., Pioli 11. az EXECUTIVE OF THE YEAR választáson
Beasley 4. a DPoY versenyben
DRoY kategóriában Neal 3., Deebo 5., Poole 11.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Az Öreg ért hozzá!!!!www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap3000000769752/Kurt-Warner-s-Top-5-quarterbacks-of-2016
több mint 9 éve
Majd a tampa kitossza aguayot, nálunk meg majd hof karriert fog befutni 😊Hár olvastam valamit, hogy a jó Dirk bácsi konkurenciát hoz neki, szóval nem is akkora hülyeség, mint ahogy elsőre tűnik. 😊
peach
több mint 9 éve
" Matt Ryan's 136.1 passer rating on deep passes (20+ yards) is the highest in the past 10 years. Only QB not to throw a deep INT this year " .... egyre több helyen olvasom, hogy reális esély van az MVP címre Brady ide vagy oda 😊

több mint 9 éve
Gabriel visszatért edzésbe, viszont LeVitre (csípő) meg Alford (térd) nem edz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Basszus Bryant..de a csúcson kell abbahagyni. 😊Majd a tampa kitossza aguayot, nálunk meg majd hof karriert fog befutni 😊
Btw. jön a college-ból valami jó kicker? Olyan második körös? 😀
Creepy
több mint 9 éve
Basszus Bryant..de a csúcson kell abbahagyni. 😊Btw. jön a college-ból valami jó kicker? Olyan második körös? 😀
több mint 9 éve
Szerencsére nem akar vele az agyamra menni, meg idén a Panthers gyengélkedett, szóval igen, a szerelem győzött. 😀Az én barátnőm tavaly azt találta ki magának, hogy Panthers drukker lesz. Az elején még vicces volt,aztán rájöttem, hogy komolyan gondolta... 😀Ha még együtt vagytok, akkor a szerelem győzött. 😀
Kenji
Vrij6
több mint 9 éve
Az én barátnőm tavaly azt találta ki magának, hogy Panthers drukker lesz. Az elején még vicces volt,aztán rájöttem, hogy komolyan gondolta... 😀Ha még együtt vagytok, akkor a szerelem győzött. 😀
Kenji
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Az én barátnőm tavaly azt találta ki magának, hogy Panthers drukker lesz. Az elején még vicces volt,aztán rájöttem, hogy komolyan gondolta... 😀
több mint 9 éve
Kinek mi jut. Engem a kíváló szvse "stadion" még kíválóbb budijában talált be egyÉn szilveszter este A-Rod dominanciájáról és MVP jogáról hallgattam egy kiselőadást a csajom barátnőjének a fiújától..azután hozzátette, hogy "nem hiszi el, hogy sokan az NFC South legrosszabb irányítóját akarják MVP-nek"..ennek örömére mondtam neki, hogy én a Falconsnak szurkolok és ekkor végre befogta a pofáját..hihetetlen.seggrészegittas dallas szurkoló, aki romo remek játékát dícsérte nekem vizelés közben. Soha rosszabbat...
peach
több mint 9 éve
És idén egy szurkolóval többen lettetek. Az asszony titeket választott 😀 hozzáteszem ami meccseteket láttam abban valóban szimpatkus volt idén a csapat játéka, de mint NFC northos nem tehetem hogy nektek szurkoljak 😀Félig OFF: reggel fél 8 előtt nem sokkal láttam vkit leszállni a 3-as metróról a Kálvinon kötött Falcons sapkában, esetleg innen vki?Egyre többen vagyunk 😀 Szilveszter tájékán a csepeli tescoban vásárolok vonalban az asszony telefonon...a szemem sarkából látom hogy valaki áll szemben velem és nem mozdul...miután letettem a telefont rá mutat a kapucnis felsőmre..." látom Falcons "...rajta természetesen Falcons baseball sapi..kezet ráztunk...nyugtáztuk hogy idén k@rva jók vagyunk.... 😎
empty taxi
Keano
inkább csendben kivároma végét és várom a jövő szeptembert.
több mint 9 éve
Kinek mi jut. Engem a kíváló szvse "stadion" még kíválóbb budijában talált be egyFélig OFF: reggel fél 8 előtt nem sokkal láttam vkit leszállni a 3-as metróról a Kálvinon kötött Falcons sapkában, esetleg innen vki?Egyre többen vagyunk 😀 Szilveszter tájékán a csepeli tescoban vásárolok vonalban az asszony telefonon...a szemem sarkából látom hogy valaki áll szemben velem és nem mozdul...miután letettem a telefont rá mutat a kapucnis felsőmre..." látom Falcons "...rajta természetesen Falcons baseball sapi..kezet ráztunk...nyugtáztuk hogy idén k@rva jók vagyunk.... 😎
empty taxi
Keano
több mint 9 éve
Félig OFF: reggel fél 8 előtt nem sokkal láttam vkit leszállni a 3-as metróról a Kálvinon kötött Falcons sapkában, esetleg innen vki?Egyre többen vagyunk 😀 Szilveszter tájékán a csepeli tescoban vásárolok vonalban az asszony telefonon...a szemem sarkából látom hogy valaki áll szemben velem és nem mozdul...miután letettem a telefont rá mutat a kapucnis felsőmre..." látom Falcons "...rajta természetesen Falcons baseball sapi..kezet ráztunk...nyugtáztuk hogy idén k@rva jók vagyunk.... 😎
empty taxi

több mint 9 éve
Félig OFF: reggel fél 8 előtt nem sokkal láttam vkit leszállni a 3-as metróról a Kálvinon kötött Falcons sapkában, esetleg innen vki?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Na mondjuk idén még én sem 😀 Sőt, Brady sem 😀 De amúgy tök jogos felvetés, PM-ről valahogy teljesen megfeledkeztem, pedig látható, hogy nélküle PO-t sem ér a Denver, tehát megint neki kéne kapnia! | aki esetleg nem tudná, sokan a Colts 2–14-es szezonjánál is neki akarták adni |