Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez igaz, de azt a meccset is simán megnyerhetjük volna ha nem megyünk rá 2x a 2 pontos kísérletre :/Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Egyébként utoljára a 13. héten a Chiefs ellen találkoztunk komolyabb védelemmel, remélem ez nem fog visszaütni.
Editke: Shanny megy Jacksonville-be interjúzni
empty taxi
Shanny nem a Rams-nél befutó? Bár az is igaz hogy Jacksonvill-ben jó kis szerződést is kaphat
több mint 9 éve
Jacksonville Jaguars have scheduled an HC interview for Friday with Falcons OC Kyle Shanahan, per source.Mindig így megy, hogy a szabad hetes PO-csapatok edzőit elhívják ilyenkor interjúra, a többség el is fogadja a meghívást.
Ez nem faszsag? Ennyi ideje van Shannynek?
Adirotor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jacksonville Jaguars have scheduled an HC interview for Friday with Falcons OC Kyle Shanahan, per source.Ez nem faszsag? Ennyi ideje van Shannynek?
több mint 9 éve
Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Egyébként utoljára a 13. héten a Chiefs ellen találkoztunk komolyabb védelemmel, remélem ez nem fog visszaütni.
Editke: Shanny megy Jacksonville-be interjúzni
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.
több mint 9 éve
A Hoxtól így h otthon játszunk annyira nem tartok (ha idegenben mennénk más lenne a leányzó fekvése), morálisan most nincs jó állapotban az a csapat, sokkal ink ők mint a Giants v. a Packers, persze simán lehet h Wilson előkapja a PO-mojót és kiszopunk a picsába.Ellenben ha nyernénk szívesen venném ha Dallasba kellene menni, ink ők mint a másik 2.

Madden hates me.
több mint 9 éve
mivel a tizedik hétig habzó pofával szidtam a csapatot, viszont szokás szerint nem volt igazam, jinxként fogadjátok szeretettel a PO-previewt tőlem 😀Sztem (is) idén annyira kiegyenlített az nfc, hogy bárki elkaphat bárkit. Talán a lions kivételével a másik 5 csapat közül bárki játszik bárkivel mindenkinél lehet olyan match upokat találni, hogy azt mondhassuk ott meg lehet nyerni a meccset. A pillanatnyi forma fog dönteni, ill. a rutin. Nálunk utóbbi a legnagyobb kérdőjel szvsz.
az van, hogy én kurvára fázok ettől az egésztől. Ugye a Lionson kívül akárkit kaphatunk, és komolyan mondom, ebből a bandából most a Seahawks lenne a legkisebb baj, ott legalább Beasley lemészárolná a támadófalat, és ezzel nyerhetnénk. A sajtfejűek biztos, hogy megéreznék a vérszagot az alapszakaszmeccs után (ami szerintem top5 meccs volt idén), a Giants szeret megszopatni minket.
Ha úgy játszik a csapat, ahogy tud, illetve van igazság a futballban (nincs), akkor ez sima SB, de valami megint nem fog klappolni.
bergerdani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
mivel a tizedik hétig habzó pofával szidtam a csapatot, viszont szokás szerint nem volt igazam, jinxként fogadjátok szeretettel a PO-previewt tőlem 😀az van, hogy én kurvára fázok ettől az egésztől. Ugye a Lionson kívül akárkit kaphatunk, és komolyan mondom, ebből a bandából most a Seahawks lenne a legkisebb baj, ott legalább Beasley lemészárolná a támadófalat, és ezzel nyerhetnénk. A sajtfejűek biztos, hogy megéreznék a vérszagot az alapszakaszmeccs után (ami szerintem top5 meccs volt idén), a Giants szeret megszopatni minket.
Ha úgy játszik a csapat, ahogy tud, illetve van igazság a futballban (nincs), akkor ez sima SB, de valami megint nem fog klappolni.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Holtversenyben minden idők 7. legtöbb pontját szerezte idén a csapat.Érdekes, hogy Matty-nek így sem lesz sok esélye az MVP szavazáson.

több mint 9 éve
Playoff győzelmekben gazdag Boldog Új Évet kivánok minden Falcons drukkernek 😎

több mint 9 éve
Jó lenne ezt a meccset behúzni hogy egy hét pihi legyen és a sérültek tudjanak pihenni. Nem feltétlenül kéne sérülést össze szedni. Nem lesz könnyű meccs az biztos. És Most úgy érzem benne van a csapatban egy SB döntő hiába isteníti mindenki a Dallast szerintem el tudjuk őket verni, és ahogy nézem most a po-ban nincs olyan kemény védelem.
több mint 9 éve
Gabriel és Hooper nem játszik a Saints ellen, Quinn állítása szerint JJ beöltözik, de ha elkezdi érezni a fájdalmat, akkor azonnal lehozzák.Campbell ellenben visszatér.
Sanyinak okos lenne egy run heavy gameplant összehozni az eddigiek fényében, bár egyébként a Saints védelme inkább passz ellen van vakon.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Beasley-vel készítettek egy interjút, amiben elmondta, hogy az egyetemen TE-t játszott és a DE edző erősködése miatt váltott a D-re. Azt mondta, hogy jó elkapó volt, a routok is mentek, csak a blokkolási sémákat nem értette, úgyhogy annyira nem volt nehéz a váltás. Lehet, hogy az az edző kap majd egy szobrot. 😊
több mint 9 éve
Bocs..nem voltam egyértelmű a NFC East-ből és a NFC West-ből is csak 1 csapat értendő ...akinek a kilétét még homály fedi 😊

több mint 9 éve
bár még idén is nagy dolgok várnak ránk....de megvan elvileg a 2017 schedule.. hazai : Packers, Vikings, Bills, Dolphins, + NFC East ..idegenben : Bears, Lions, Patriots, Jets, + NFC West..ez így egy kicsit sok vagy nekünk jövőre 18 meccset kell játszani ? 😀 😀 😀 Vagy bevezetek plusz játék napokat 😀
Keano
több mint 9 éve
bár még idén is nagy dolgok várnak ránk....de megvan elvileg a 2017 schedule.. hazai : Packers, Vikings, Bills, Dolphins, + NFC East ..idegenben : Bears, Lions, Patriots, Jets, + NFC West..

több mint 9 éve
Hooper egészséges
több mint 9 éve
Breesnek meg kb 200 kell az 5000hez. Lesz dobálózás 😁😁Akkor Deion kap mégegy picksixet, hogy ő lehessen a DROY? Lécci, lécci, mégiscsak NO-i a srác.. 😀
Fattyu
több mint 9 éve
NEM!!!! 😁😁😋😋...a saints meg az egyetlen öröméért fog teperni a szezonban 😊A TB valószínű kiejtése a PO versenyből nem az?
peach
Creepy