Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Hivatalosan még csak a Jagstől jött kérés, de ugye a Rams nyugati part, más időzóna, lehet csak azért nem jött róla sajtóhír.Ez igaz, de azt a meccset is simán megnyerhetjük volna ha nem megyünk rá 2x a 2 pontos kísérletre :/Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Egyébként utoljára a 13. héten a Chiefs ellen találkoztunk komolyabb védelemmel, remélem ez nem fog visszaütni.
Editke: Shanny megy Jacksonville-be interjúzni
empty taxi
Shanny nem a Rams-nél befutó? Bár az is igaz hogy Jacksonvill-ben jó kis szerződést is kaphat
Midnight
Meg úgy egyébként is hot name Kyle, sztem lesz még útja San Franciscoba vagy akár Denverbe is.
Itt meg Julio interjú, nem mond nagy ördöngősségeket, de kb. minden szava igaz:
twitter.com/tiffblackmon/status/815749359593783300
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez igaz, de azt a meccset is simán megnyerhetjük volna ha nem megyünk rá 2x a 2 pontos kísérletre :/Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Egyébként utoljára a 13. héten a Chiefs ellen találkoztunk komolyabb védelemmel, remélem ez nem fog visszaütni.
empty taxi
Shanny nem a Rams-nél befutó? Bár az is igaz hogy Jacksonvill-ben jó kis szerződést is kaphat
több mint 9 éve
Jacksonville Jaguars have scheduled an HC interview for Friday with Falcons OC Kyle Shanahan, per source.Mindig így megy, hogy a szabad hetes PO-csapatok edzőit elhívják ilyenkor interjúra, a többség el is fogadja a meghívást.
Ez nem faszsag? Ennyi ideje van Shannynek?
Adirotor

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jacksonville Jaguars have scheduled an HC interview for Friday with Falcons OC Kyle Shanahan, per source.Ez nem faszsag? Ennyi ideje van Shannynek?
több mint 9 éve
Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.
több mint 9 éve
A Hoxtól így h otthon játszunk annyira nem tartok (ha idegenben mennénk más lenne a leányzó fekvése), morálisan most nincs jó állapotban az a csapat, sokkal ink ők mint a Giants v. a Packers, persze simán lehet h Wilson előkapja a PO-mojót és kiszopunk a picsába.Ellenben ha nyernénk szívesen venném ha Dallasba kellene menni, ink ők mint a másik 2.

Madden hates me.
több mint 9 éve
mivel a tizedik hétig habzó pofával szidtam a csapatot, viszont szokás szerint nem volt igazam, jinxként fogadjátok szeretettel a PO-previewt tőlem 😀Sztem (is) idén annyira kiegyenlített az nfc, hogy bárki elkaphat bárkit. Talán a lions kivételével a másik 5 csapat közül bárki játszik bárkivel mindenkinél lehet olyan match upokat találni, hogy azt mondhassuk ott meg lehet nyerni a meccset. A pillanatnyi forma fog dönteni, ill. a rutin. Nálunk utóbbi a legnagyobb kérdőjel szvsz.
az van, hogy én kurvára fázok ettől az egésztől. Ugye a Lionson kívül akárkit kaphatunk, és komolyan mondom, ebből a bandából most a Seahawks lenne a legkisebb baj, ott legalább Beasley lemészárolná a támadófalat, és ezzel nyerhetnénk. A sajtfejűek biztos, hogy megéreznék a vérszagot az alapszakaszmeccs után (ami szerintem top5 meccs volt idén), a Giants szeret megszopatni minket.
Ha úgy játszik a csapat, ahogy tud, illetve van igazság a futballban (nincs), akkor ez sima SB, de valami megint nem fog klappolni.
bergerdani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
mivel a tizedik hétig habzó pofával szidtam a csapatot, viszont szokás szerint nem volt igazam, jinxként fogadjátok szeretettel a PO-previewt tőlem 😀az van, hogy én kurvára fázok ettől az egésztől. Ugye a Lionson kívül akárkit kaphatunk, és komolyan mondom, ebből a bandából most a Seahawks lenne a legkisebb baj, ott legalább Beasley lemészárolná a támadófalat, és ezzel nyerhetnénk. A sajtfejűek biztos, hogy megéreznék a vérszagot az alapszakaszmeccs után (ami szerintem top5 meccs volt idén), a Giants szeret megszopatni minket.
Ha úgy játszik a csapat, ahogy tud, illetve van igazság a futballban (nincs), akkor ez sima SB, de valami megint nem fog klappolni.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Holtversenyben minden idők 7. legtöbb pontját szerezte idén a csapat.Érdekes, hogy Matty-nek így sem lesz sok esélye az MVP szavazáson.

több mint 9 éve
Playoff győzelmekben gazdag Boldog Új Évet kivánok minden Falcons drukkernek 😎

több mint 9 éve
Jó lenne ezt a meccset behúzni hogy egy hét pihi legyen és a sérültek tudjanak pihenni. Nem feltétlenül kéne sérülést össze szedni. Nem lesz könnyű meccs az biztos. És Most úgy érzem benne van a csapatban egy SB döntő hiába isteníti mindenki a Dallast szerintem el tudjuk őket verni, és ahogy nézem most a po-ban nincs olyan kemény védelem.
több mint 9 éve
Gabriel és Hooper nem játszik a Saints ellen, Quinn állítása szerint JJ beöltözik, de ha elkezdi érezni a fájdalmat, akkor azonnal lehozzák.Campbell ellenben visszatér.
Sanyinak okos lenne egy run heavy gameplant összehozni az eddigiek fényében, bár egyébként a Saints védelme inkább passz ellen van vakon.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Beasley-vel készítettek egy interjút, amiben elmondta, hogy az egyetemen TE-t játszott és a DE edző erősködése miatt váltott a D-re. Azt mondta, hogy jó elkapó volt, a routok is mentek, csak a blokkolási sémákat nem értette, úgyhogy annyira nem volt nehéz a váltás. Lehet, hogy az az edző kap majd egy szobrot. 😊
több mint 9 éve
Bocs..nem voltam egyértelmű a NFC East-ből és a NFC West-ből is csak 1 csapat értendő ...akinek a kilétét még homály fedi 😊

több mint 9 éve
bár még idén is nagy dolgok várnak ránk....de megvan elvileg a 2017 schedule.. hazai : Packers, Vikings, Bills, Dolphins, + NFC East ..idegenben : Bears, Lions, Patriots, Jets, + NFC West..ez így egy kicsit sok vagy nekünk jövőre 18 meccset kell játszani ? 😀 😀 😀 Vagy bevezetek plusz játék napokat 😀
Keano
több mint 9 éve
bár még idén is nagy dolgok várnak ránk....de megvan elvileg a 2017 schedule.. hazai : Packers, Vikings, Bills, Dolphins, + NFC East ..idegenben : Bears, Lions, Patriots, Jets, + NFC West..

több mint 9 éve
Hooper egészséges
több mint 9 éve
Breesnek meg kb 200 kell az 5000hez. Lesz dobálózás 😁😁Akkor Deion kap mégegy picksixet, hogy ő lehessen a DROY? Lécci, lécci, mégiscsak NO-i a srác.. 😀
Fattyu