Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Na mondjuk idén még én sem 😀 Sőt, Brady sem 😀 De amúgy tök jogos felvetés, PM-ről valahogy teljesen megfeledkeztem, pedig látható, hogy nélküle PO-t sem ér a Denver, tehát megint neki kéne kapnia! | aki esetleg nem tudná, sokan a Colts 2–14-es szezonjánál is neki akarták adni |

több mint 9 éve
Amúgy Rodgers kapja. (Hiába érdemelné meg Ryan inkább.) Bár megjegyzem, Peyton idén egy INT-t se dobott!(Szerintem egy Pats szurkoló teljesen immunis az MVP eredményére. Csinálhatsz bármit, úgyis PM viszi.)
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Hát a majd 5000 yard, a liga legjobb ratingje, a legtöbb pontot szerző csapat vezetése, és a Falcons pihenőig juttatása nálam most simán megérné a díjat, hiába volt Brady is mocsok jó azon a 12 meccsen. Szóval semmi irónia nincs itt kérem szépen. Az mondjuk még fontosabb, hogy Brady véletlenül se legyen alapszakaszbeli MVP, mert azoknak annyira nem megy mostanában a gyűrűszerzés 😊És majdnem 5000 yard. MVP-címet nekiElsőre azt hittem nem irónia, hanem, hogy tényleg egy, a nagy patsnek szurkoló ember komolyan gondolja, hogy valóban egy olyan játékos érdemli meg ( jogosan ) idén az mvp címet aki az egyik utolsó 23. franchise játékosa. Akár maga Tom Brady ellenére is.
Wyatt
Am. beasly majd jövőre lesz dpoy, amikor már majd a futást is brutál módon gyilkolja... 😊 ( mondjuk erre nem fogadnék túl nagy összegben )
peach

több mint 9 éve
És majdnem 5000 yard. MVP-címet nekiElsőre azt hittem nem irónia, hanem, hogy tényleg egy, a nagy patsnek szurkoló ember komolyan gondolja, hogy valóban egy olyan játékos érdemli meg ( jogosan ) idén az mvp címet aki az egyik utolsó 23. franchise játékosa. Akár maga Tom Brady ellenére is.
Wyatt
Am. beasly majd jövőre lesz dpoy, amikor már majd a futást is brutál módon gyilkolja... 😊 ( mondjuk erre nem fogadnék túl nagy összegben )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A nem kiemelkedőnek a szezon felénél MVP (nem DPoY) címet akartak adni sokan, de hát kinek mi a kiemelkedő szezon persze 😊 Donaldnak kellett volna már tavaly is nyernie, de nyilván nem ő fogja megkapni. Majd valaki az #1 D-ből. Ja ott nincsenek nagy nevek most 😀

több mint 9 éve
Bill Barnwell (ESPN-es újságíró) hétfőn cikkezett a témában, ő 5 esélyest említett: Vic Beasley, Landon Collins, Aaron Donald, Khalil Mack, Von Miller. Ha 1-et kell kiválasztani, ő Millernek adná.Vagy Collins vagy Mack kapja, Von Miller nem volt kiemelkedő, Aron Donald a Rams játékosa, Beasley meg Ryanhoz hasonlóan egy nem létező csapatban játszik.
empty taxi
több mint 9 éve
Értem és köszönöm a gyors választ. Azért merült fel bennem ez a kérdés mert idén nagyon jó teljesített és sokszor az ő játékának köszönhetően tudták siettetni vagy zsákolni az ellenfél QB-t. Remélem jövőre még tovább fog fejlődni 😀Arra van esély, hogy Beasly legyen a DPOY ?Bill Barnwell (ESPN-es újságíró) hétfőn cikkezett a témában, ő 5 esélyest említett: Vic Beasley, Landon Collins, Aaron Donald, Khalil Mack, Von Miller. Ha 1-et kell kiválasztani, ő Millernek adná.
Midnight
empty taxi
több mint 9 éve
Arra van esély, hogy Beasly legyen a DPOY ?Bill Barnwell (ESPN-es újságíró) hétfőn cikkezett a témában, ő 5 esélyest említett: Vic Beasley, Landon Collins, Aaron Donald, Khalil Mack, Von Miller. Ha 1-et kell kiválasztani, ő Millernek adná.
Midnight

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Arra van esély, hogy Beasly legyen a DPOY ?
több mint 9 éve
Az már mindegy 😊 Nekem elég, ha ide kerül az MVP-cím 😊És majdnem 5000 yard. MVP-címet nekiS nyerjék meg a konferenciadöntőt?
Wyatt
Genya vagy! 😀
tomi-tomi

több mint 9 éve
És majdnem 5000 yard. MVP-címet nekiS nyerjék meg a konferenciadöntőt?
Wyatt
Genya vagy! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Az idén lehengerlő támadók mellett valami épül a védelemben is... az újoncok közül legtöbb szerelés 1. Deion Jones 108 2. Keanu Neal 106 interceptionök : holtversenyben 1. Deion Jones 3 INT 😊És lehet, hogy nem rooki, de Beasly-röl se feledkezzünk meg 😊 jó kis védelem kezd itt kialakulni az én meglátásom szerint 😊
Keano
több mint 9 éve
Az idén lehengerlő támadók mellett valami épül a védelemben is... az újoncok közül legtöbb szerelés 1. Deion Jones 108 2. Keanu Neal 106 interceptionök : holtversenyben 1. Deion Jones 3 INT 😊

több mint 9 éve
www.all22.com/atlanta-falcons/time-start-taking-falcons-seriously

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én is úgy gondolom h Shannyről lemondhatunk, hívta a JAX, a DEN, a SF és a LA is.nem para, pdfben biztos megvan még valahol a rendszere.
Egyébként a napokban egy rádióinterjú során Mattyt is megkérdezték h szerinte milyen HC lesz Kyle-ból, azt válaszolta h amilyen jó vezető, csak sikeres lehet.
empty taxi
több mint 9 éve
Én is úgy gondolom h Shannyről lemondhatunk, hívta a JAX, a DEN, a SF és a LA is.Egyébként a napokban egy rádióinterjú során Mattyt is megkérdezték h szerinte milyen HC lesz Kyle-ból, azt válaszolta h amilyen jó vezető, csak sikeres lehet.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Khm. Az idén az nfl alapszakasz legtöbb sacket jegyző játékosa egy bizonyos vic beasly jr. lett 15,5 egységgel. Mondom még egyszer: egy falcons védő szerezte a legtöbb sacket idén. Ez valami egészen szürreális 😀amúgy sztem lélekben mindenki készülhet shanny távozására. 6 üres pad van jelenleg és ugyanennyi hot name a jelöltek között. ebben nyílván ő is benne van, szóval ha csak nem kötöttek quinnel vmi szóbeli titkos paktumot, hogy 3 évig akármi van: "we ride together, we die together..." shanny nem lesz itt jövőre.
( tavaly még olyan is volt, hogy ki akartam vágni 1-1 meccs után 😀 )
több mint 9 éve
az nfl.com egyik újságírójaennyikeNem tudom ki ez a csávó, de a rodney dangerfield profilképéért tutira komázom. 😀
twitter.com/ChrisWesseling/status/816030282641854464
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
ennyikeNem tudom ki ez a csávó, de a rodney dangerfield profilképéért tutira komázom. 😀
twitter.com/ChrisWesseling/status/816030282641854464
empty taxi
több mint 9 éve
ennyiketwitter.com/ChrisWesseling/status/816030282641854464

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szerintem a védelemmel nem lesz baj és jövőre még ütősebb lesz a passz siettetésünk a hátsó sort kell rendbe rakni, hogy ne nyeljünk be ennyi nagy játékot. De ennek ellenére még se érzem azt, hogy valamit kell csinálni a védelemmel mert rosszak, inkább olyan érzésem van hogy egyre jobbak lesznek és az idei évi teljesítményükkel is meg vagyok elégedve rég éreztem úgy hogy jó a védelmünk. Eddig amikor bejutottunk a PO-ba mindig rettegtem, hogy a támadók nem tudnak teljesíteni és a védelemben sose bíztam, hogy megállítja az ellenfelet, ha nem is mindig de most képes rá a védelem. Egy szóval most nyugodtan várom az első meccsünket mert érzem a potenciált mind a két csapat részben én ha lehet akkor a speciális csapat egységet erősíteném egy picit.
több mint 9 éve
Egy sikeres SB meneteléssel tuti valaki leigazolja :/ Kicsit vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban mert tavaly nagyon nem tetszet az amit műveltek, idén viszont nagyon jó volt látni, hogy mennyit fejlődött a támadó játék. Illetve ha elmegy vajon jövőre is ennyire potens lesz e a támadó alakulat ?Hivatalosan még csak a Jagstől jött kérés, de ugye a Rams nyugati part, más időzóna, lehet csak azért nem jött róla sajtóhír.Ez igaz, de azt a meccset is simán megnyerhetjük volna ha nem megyünk rá 2x a 2 pontos kísérletre :/Mindegy ki jön. Úgy kell játszani mint tegnap az első fél időben és nem lesz semmi baj. Csak nem szabad leolvadni a második félidőben úgy mint tegnap. Igaz akkora előnnyel mentünk neki hogy már azért lazázták el vagy legalább is úgy tűnt.Nem megbántva a Saints fanokat, de ilyen ócska védelemmel a PO-ban nem fogunk találkozni.
Midnight
Egyébként utoljára a 13. héten a Chiefs ellen találkoztunk komolyabb védelemmel, remélem ez nem fog visszaütni.
Editke: Shanny megy Jacksonville-be interjúzni
empty taxi
Shanny nem a Rams-nél befutó? Bár az is igaz hogy Jacksonvill-ben jó kis szerződést is kaphat
Midnight
Meg úgy egyébként is hot name Kyle, sztem lesz még útja San Franciscoba vagy akár Denverbe is.
empty taxi