Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Titkon bíztam ebben a forgstókönyvben és bejött!Breesnek meg kb 200 kell az 5000hez. Lesz dobálózás 😁😁
Freemannak egy kicsi kell az 1000 hez
Mattynek 387 az 5000 hez
Beasley még 1,2 sack
JJ 180 az 1500 hoz
És jöhet a po
Remélem a pihrnő jótbtesz mejd és nem visszaveti a csapatot.
6atos
több mint 9 éve
...a saints meg az egyetlen öröméért fog teperni a szezonban 😊A TB valószínű kiejtése a PO versenyből nem az?
peach
több mint 9 éve
Mondjuk azért Brees-ék nem fognak feltett kézzel jönni atlantába abban biztos vagyok...Így, hogy a hazai pályáért megyünk nem fogjuk lefürödni a meccset, a saints meg az egyetlen öröméért fog teperni a szezonban 😊
Keano
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mondjuk azért Brees-ék nem fognak feltett kézzel jönni atlantába abban biztos vagyok...

több mint 9 éve
Titkon bíztam ebben a forgstókönyvben és bejött!Freemannak egy kicsi kell az 1000 hez
Mattynek 387 az 5000 hez
Beasley még 1,2 sack
JJ 180 az 1500 hoz
És jöhet a po
Remélem a pihrnő jótbtesz mejd és nem visszaveti a csapatot.
több mint 9 éve
#2 seed! \o/
több mint 9 éve
2. kiemeltek vagyunk 😀 a Saints meg kell verni !!! és nincs gond otthon játszunk 😀
több mint 9 éve
Jó kis kari...próbáltam csúsztatva nézni..de belefutottam, 20-6-os állásnál egy kiirásba...gondoltam onnan már nem bukjuk el..ez már nem az a csapat...ahogy nézem az eredmények alakulását ebből még seed#2 is lehet... harcoljon csak meg a GB, Giants, Hoax hármas hogy ki jön a Dome-ba... 😊

több mint 9 éve
playoff, bazzzzeeeeggg!!!! 😀Már biztos? nem csak akkor jutunk be hakikap a TB?
peach
Midnight

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
2. kiemelt csapat leszünk, holnap hajrá Dallas.nem hittem, hogy ez az év ennyire jó lesz 😀
több mint 9 éve
Hát nagyon kikapásra állnak és a a halászandók is 😀 még a második ki emelés is meglehet ha jól látom 😀
több mint 9 éve
Sztem egyenlő mérlegnél mi vagyunk a jobbak.playoff, bazzzzeeeeggg!!!! 😀Már biztos? nem csak akkor jutunk be hakikap a TB?
peach
Midnight
több mint 9 éve
most kell szurkolni az arizonának 😀
több mint 9 éve
playoff, bazzzzeeeeggg!!!! 😀Már biztos? nem csak akkor jutunk be hakikap a TB?
peach
több mint 9 éve
playoff, bazzzzeeeeggg!!!! 😀
több mint 9 éve
Az megvan, hogy mindenki karácsonyfát posztol, te meg csak az este 7 órát várod 😀
több mint 9 éve
Szerintetek shanny mennyire elkötelezett? Ugye elvileg 3 éves projektekben gondolkoznak az edzők. Idénre az O kész lett, jövőre a D top 15 környékére fejlesztése kell, hogy legyen a cél. Az elvárás pedig a super bowl. Szóval hisz e ennyire a csapatban, vagy az első alkalommal lelép pl. a ramshez. Sztem jövőre is ugyanúgy lehet hc, mint idén. Igaz, valszeg másik csapatnál.
több mint 9 éve
Olyan pletykák jöttek, Shanny a front runner a Rams vezetőedzőjelöltjei között. Van benne logika, Shanny ügynökének a fia jelenleg a Rams alelnöke.Egyébként meg:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Teréz anya mikor pályára került nem volt rossz, Goodman meg kulcsember volt az ST-ben.Arról lehet szó, hogy többet látnak Neashman-ben, mint Teréz anyuban.
empty taxi
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Teréz anya mikor pályára került nem volt rossz, Goodman meg kulcsember volt az ST-ben.Jött Goldson 2 napja,gondolom a rutint választotta DQ,Teréz meg visszajön a PS-be.Goodmant én sem értem.
empty taxi
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Teréz anya mikor pályára került nem volt rossz, Goodman meg kulcsember volt az ST-ben.Számból vetted ki a szót. Wtf?
empty taxi
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Teréz anya mikor pályára került nem volt rossz, Goodman meg kulcsember volt az ST-ben.

Madden hates me.