Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
meg 1-2 ilyen siralmas fos es Smith alatt elkezd inogni a pad.
több mint 12 éve
Azt kifelejtettem, hogy dìcsértük itt a falat,hogy fejlődnek meg egyre jobbak stb....erre szarrá verték őket. A panthers front seven a jövő héten kb a mennybe megy ellenünk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
írhatnék még egy önbántó cikket, de csak ismétlés volna.
több mint 12 éve
Még jó,hogy hét elején ment itt a csörte ryanért...cserébe nézhetjük h most kb gabbert irányìt 😀 mondjuk legalább annyira szar mindenki,hogy nem lóg ki lefelé 😀 a giants féle po mészárlás óta nem láttam ekkora fost...
több mint 12 éve
szar az Off. fal, szar a D, azon belül a secondary meg az LB sor!!mit akarunk így?
ide kell jövőre TE, OT, G,LB, Secondary + NT a 3-4 D miatt.
ez naygon sok!!!!
több mint 12 éve
Ez szánalmas, gyalázatos, szégyenteljes és nagyon- nagyon siralmas!!!!!!Óriási csalódás ez az egész.
Kövezzetek meg érte, de ebből már úgysem lesz PO, akkor meg inkább legyen a mérleg 2-14 és legalább zsír lesz a draft pickünk.
több mint 12 éve
kíváncsi leszek Tyrann Mathieu-ra!! sokan írtátok draft előtt, hogy ide ne jöjjön mert nem kell ide rosszfiú! de én kurvára drukkoltam, hogy valahogy mégis idekeveredjen.az ilyen kérdésektől újra 2007-ben érzem magamat.
stream-en nézitek majd, vagy vártok 10ig és sport tv??Sugar611
több mint 12 éve
Steven Jackson és Akeem Dent is aktív!!
több mint 12 éve
én várok estig, legalább az asszony is boldog h együtt tudunk így tévézni 😀
több mint 12 éve
kíváncsi leszek Tyrann Mathieu-ra!! sokan írtátok draft előtt, hogy ide ne jöjjön mert nem kell ide rosszfiú! de én kurvára drukkoltam, hogy valahogy mégis idekeveredjen.stream-en nézitek majd, vagy vártok 10ig és sport tv??
több mint 12 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊peachHa lenne, nem lenne trade blockon szerintem. Osit sem tradelték, hanem nem akarták megfizetni, a kettő nem ugyanaz a helyzet.

több mint 12 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊
több mint 12 éve
Jason Babin?? ha olyat tudna csinálni mint Philiben (2011: 18 sack) akkor tárt karokkal várom!!www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline
több mint 12 éve
Roddy most sem fog játszani! nem tudom mi a szarért játszott eddig egyáltalán... mostanra már rég rendbe jött volna!!blogs.atlantafalcons.com/2013/10/25/white-jackson-probable-sundays-game/
több mint 12 éve
det-atl london gogogo 😊Gondolom mikor a teljes schedule-t.
mikor hirdetik ki a meccs időpontját?deadmike

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sound FX: Matty Icewww.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000268706/Sound-FX-Matt-Ryan
több mint 12 éve
det-atl london gogogo 😊mikor hirdetik ki a meccs időpontját?
több mint 12 éve
Ha sikerül kijutni, részemről sima ügy... 😊
több mint 12 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀peachmég keresem a helyemet 😀
több mint 12 éve
Jó ez, legalább láthatom Reggie-t játszani 😊A Lions ellen játszunk Londonban.empty taxigoddamnitshawnka
(egyébként nem tudom, hogy mi a helyzet most, de még lehet arról szó, hogy ott is nektek kellemetlenkedjek?)

több mint 12 éve
A Lions ellen játszunk Londonban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀
több mint 12 éve
Drew Davis! <3Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. köszihát mivel Julio IR, a jelenlegi WR-jeink közül csak őt látom reális esélyesnek 2. számúként, ha Roddy végre tudna 100%-os lenni. addig meg első.kaszo
Bár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.psychocska