Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
majd valaki írhatna egy összefoglalót....thx

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
az nfl.com-ról is egy hosszabb elemző cikk:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vuhwqxsvpyg1sxwfjymh
Atlanta Falcons completely mystified by stunning 2013 face-plant
Last season, Matt Ryan's Atlanta Falcons secured the top seed in the NFC playoffs. Now they're 2-8, in the mix for the top pick in May's draft. What on Earth happened here? Michael Silver examines.
több mint 12 éve
hát néha okozhatnánk úgy a forduló meglepetését, hogy nyerünk...😀Keano
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tavaly majdnem SB-t játszottunk idén meg a forduló meglepetése ha nyerünk!! 😀 😀 WTF???😀
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
hát néha okozhatnánk úgy a forduló meglepetését, hogy nyerünk...😀

több mint 12 éve
meglepetést szagolok estére.szerintem nyerünk.Kenny
szerintem is! rangadón bármi lehet! vagy az csak soccerben van??😊
több mint 12 éve
Sztem meg nézd meg a no-boys meccs statisztikáit, aztán értékeld át a védelmünk hatékonyságát... 😀 szóval sztem nem, de legalább nagy öröm lesz ha mégis 😀

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 502 — Omar's Coming Yo!
meglepetést szagolok estére.szerintem nyerünk.

több mint 12 éve
😊
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
különösen a moore-decú gyengébb teljesìtményéről szóló pár mondat az érdekes, magamtól ebbe soha nem gondoltam volna bele 😊 viszont a coaching staff felelősségét sztem elbagatelizálja....peach
Nagyon jó írás és megerősít abban, hogy Ryan sem játszik jól az utóbbi hetekben, a faltól és az elkapóitól némileg függetlenül.
több mint 12 éve
különösen a moore-decú gyengébb teljesìtményéről szóló pár mondat az érdekes, magamtól ebbe soha nem gondoltam volna bele 😊 viszont a coaching staff felelősségét sztem elbagatelizálja....

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Andy Benoit írt egy rohadt jó cikket arról, hogy hogyan befolyásolták a sérülések a játékunkat:  mmqb.si.com/2013/11/20/julio-jones-roddy-white-matt-ryan-atlanta-falcons-decimated-by-injuries/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
már csak a Jags van mögöttünk! 😀 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000284577/article/power-rankings-week-12-chiefs-patriots-slip-eagles-rise?campaign=Facebook_writers_harrisonSugar611
Egy pici odafigyeléssel meg lehet az 1/1 ha nem sikerül akkor mindenről Mike Smith tehet!!!6atos
Ahogy nézem...Saints, Redskins, Panthers otthon...GB, Bills, 49ers idegenben..ebben benne van a 6 zakó lehetősége is...a mostani formát nézve pláne....de valahogy úgy érzem, hogy 2 W talán még összejöhet / Bills és Skins /

több mint 12 éve
sérültlista:
 www.atlantafalcons.com/news/injury-report.html
több mint 12 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000284577/article/power-rankings-week-12-chiefs-patriots-slip-eagles-rise?campaign=Facebook_writers_harrisonSugar611
Egy pici odafigyeléssel meg lehet az 1/1 ha nem sikerül akkor mindenről Mike Smith tehet!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Minden szar.

www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/83075/bad-quarterback-league-week-11-matt-ryan-hits-rock-bottom
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gkw03hduegfk0hwrkkk2
Power Rankings, Week 12: Chiefs, Patriots slip; Eagles rise
Alex Smith and the Kansas City Chiefs came out on the wrong end of their big showdown with the Denver Broncos. How much did it hurt the Chiefs' standing in Elliot Harrison's latest Power Rankings?
több mint 12 éve
egy újabb cikk, hogy miért lehetünk szarok idén:
 www.thefalcoholic.com/2013/11/19/5122012/why-are-the-falcons-struggling
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
uhh 😕 RIP

több mint 12 éve
Autóbalesetben elhunyt Thomas Howard. Múlt héten küldtük el, hogy tudjuk Spoont aktiválni.

RIP 😕
több mint 12 éve
Miért mi legyen? Sárdobálás ajtó csapkodás egymás anyázása már szezon közben? 😀 nekem m1 h nyalják egymást fényesre, szezon befejeztével ne sokáig legyen itt smith és bandája. Amúgy dimmyt én megtartanám...

több mint 12 éve
#Falcons owner Arthur Blank believes Smith and Dimitroff have earned the right to get team turned around.

beszarás, hogy még ilyenkor is csak egymás vállbaveregetése megy. teljesen szürreális baszki.
több mint 12 éve
smith most akkor opció lehetett volna a nem létező futójátékunkra idén, vagy csak ennyire szart bele a tampa már? idén kb kapott 8 carryt, abból csinált 3 big playt. ez is smittyék faszsága h eddig nem próbálgattuk....peach
minden Smith faszsága.
több mint 12 éve
kezdődik!!
több mint 12 éve
smith most akkor opció lehetett volna a nem létező futójátékunkra idén, vagy csak ennyire szart bele a tampa már? idén kb kapott 8 carryt, abból csinált 3 big playt. ez is smittyék faszsága h eddig nem próbálgattuk....

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Spoon-Worrilow-Bartu hármassal kezdünk.Tetszik,határozottan tetszik.Kenny
Délután mondtam Shawnkának h én őket játszatnám, bár én Spoont raktam középre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...