Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊peachHa lenne, nem lenne trade blockon szerintem. Osit sem tradelték, hanem nem akarták megfizetni, a kettő nem ugyanaz a helyzet.

több mint 12 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jason Babin?? ha olyat tudna csinálni mint Philiben (2011: 18 sack) akkor tárt karokkal várom!!www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline
több mint 12 éve
Roddy most sem fog játszani! nem tudom mi a szarért játszott eddig egyáltalán... mostanra már rég rendbe jött volna!!blogs.atlantafalcons.com/2013/10/25/white-jackson-probable-sundays-game/
több mint 12 éve
det-atl london gogogo 😊Gondolom mikor a teljes schedule-t.
mikor hirdetik ki a meccs időpontját?deadmike

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sound FX: Matty Icewww.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000268706/Sound-FX-Matt-Ryan
több mint 12 éve
det-atl london gogogo 😊mikor hirdetik ki a meccs időpontját?
több mint 12 éve
Ha sikerül kijutni, részemről sima ügy... 😊
több mint 12 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀peachmég keresem a helyemet 😀
több mint 12 éve
Jó ez, legalább láthatom Reggie-t játszani 😊A Lions ellen játszunk Londonban.empty taxigoddamnitshawnka
(egyébként nem tudom, hogy mi a helyzet most, de még lehet arról szó, hogy ott is nektek kellemetlenkedjek?)

több mint 12 éve
A Lions ellen játszunk Londonban.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀
több mint 12 éve
Drew Davis! <3Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. köszihát mivel Julio IR, a jelenlegi WR-jeink közül csak őt látom reális esélyesnek 2. számúként, ha Roddy végre tudna 100%-os lenni. addig meg első.kaszo
Bár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.psychocska
több mint 12 éve
empty, most látom, hogy odaadtad a TE-ünket a Seahawksnak!! 😀 😀Sugar611No para, jó lehet az idei TE-class, Ebron, Lyerla, Amaro... plusz ToiLOLo is sztem jó lesz.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. köszihát mivel Julio IR, a jelenlegi WR-jeink közül csak őt látom reális esélyesnek 2. számúként, ha Roddy végre tudna 100%-os lenni. addig meg első.
Bár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.psychocska
több mint 12 éve
empty, most látom, hogy odaadtad a TE-ünket a Seahawksnak!! 😀 😀
több mint 12 éve
Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. kösziBár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.
több mint 12 éve
Egy vakoldali OT fizikálisan megeszi ezeket a srácokat reggelire, egyszerűen erőben nem elegek a feladathoz véleményem szerint, ugyanakkor ILB-blitzekre tökéletesen alkalmasak pl. A legtöbb 3-4-es OLB 4-3-ban DE lenne.

Madden hates me.
több mint 12 éve
empty váltást vizionálva 3-4 olb-t írtál első körnek... a kérdésem, hogy a sonka által írt stat, miszerint bartu 9. irányító siettetésben a posztján, ill. spoon is elég atletikus ők nem tudnák e váltás esetén ezt a posztot megoldani, worrilow meg dent pedig pusztíthatna középen...?. tudom h évek óta nincs épkézláb passrushunk, de váltással ez a gárda abszolút alkalmatlan a feladat megoldására?
több mint 12 éve
Azért mert ryan gyakra 1,5 mp körül szabadul a labdától mert omlik össze a fal, ettől függetlenül sztem is van fejlődés az év elejéhez képest...peachAkkor tovább kellemetlenkedek: Ez azért nem teljesen helytálló, mert ha megnézzük a 10+ db elkapásos embereket, akkor látszik, hogy JJ és Douglas, illetve Tony 10 yard felett átlagol (és ő az elmúlt években inkább alatt volt), a két HB és Roddy alatta. Most nem keresem ki a YAC-t, de szerintem max. JJ-nél kiugróan magas, Tony-nál pl. biztos vagyok benne, hogy inkább az átlag alatt van. Ezt nem lehet 100%-ban Ryan javára írni, szóval itt bizony kell, hogy a fal munkája is besegítsen. Érdekes lenne megnézni, hogy egyértelmű passzhelyzetekben (ami nálatok idén a 2. és 3. & 8+-ot takarja kb.) milyen statok vannak a falnál (kerestem, de nem találtam, igaz kb. 3 percig 😀).
Továbbra is mondom: a Bucs közel sem játszott annyira, amennyire ez elvárható lett volna, ez a meccs, ha a 3. héten van, sokkal komolyabb csatát hozott volna, bár a millió barom büntetés így is kinyírta volna a Bucs-t, és kb. hasonló eredmény lett volna, csak mondjuk 10-10 ponttal kevesebb.
Sokat javult a falmunka, ez a mostani meccsen látszott igazán, a Bucs pass rush liga szinten is erős, mégis állták a sarat. Az igazán majd két hét múlva a Carolina ellen és utána a Hawks ellen fog meglátszani, hogy hol is tart ez az OL.

több mint 12 éve
Azért mert ryan gyakra 1,5 mp körül szabadul a labdától mert omlik össze a fal, ettől függetlenül sztem is van fejlődés az év elejéhez képest...
több mint 12 éve
Egyébként ekézzük az OL-t, ehhez képest idén összesen 9 sacket engedtek, ami holtversenyben a Denverrel és a Detroittal a legkevesebb idén a ligában. 😊érdekes dolgok ezek a statisztikák. nekem ez a meccseken rohadtul nem jön át!!
Mondjuk a 31 QB hit az már kicsit hátrébb van a rangsorban, az konkrétan a 10. legkevesebb, de akárhogy nézem mind2 stat TOP10 OL-t sejtet.empty taxi
több mint 12 éve
Egyébként ekézzük az OL-t, ehhez képest idén összesen 9 sacket engedtek, ami holtversenyben a Denverrel és a Detroittal a legkevesebb idén a ligában. 😊Mondjuk a 31 QB hit az már kicsit hátrébb van a rangsorban, az konkrétan a 10. legkevesebb, de akárhogy nézem mind2 stat TOP10 OL-t sejtet.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Én se akarok senkivel tengelyt akasztani a Ryan témában, de azért hozzá tenném, hogy a jelenleg aktív irányítok közül neki van a legtöbb olyan meccse amit az utolsó 2 percben fordított meg. A másik meg, hogy az hogy még tavaly nem jött össze a PO szerintem nem Ryan-en múlt hanem a szokás 2. félidői leolvadásnak a védelemtől ami tavaly egész évben kísértette a csapatott. És ezért tuti meg fogtok kövezni, nem is hozzá hasonlítom Ryan-t, de ott van Dan Marino akinek sajnos sose jött össze az SB gyűrű még is az NFL egyik legjobb irányítója volt. Most lehet azzal jönni, hogy akkor még a futás volt a hangsúlyban nem a passz játék vagy, hogy az más korszak volt én csak arra akartam utalni, hogy nem egy gyűrű kell ahhoz hogy valaki elit irányítónak számítson. Lehet Ryan még nem elit irányító de szerintem sokkal közelebb áll hozzá mint Flecco vagy a jelenleg ligában lévő irányítok közül akár ki ( persze az eliteket kivéve). Szerintem nagy játékos válhat belőle ha így folytatja, ha végre a védelem és az OL végre meg erősödne annyira, hogy meg tudják védeni vagy nem herdálnának el 18 pontos előnyt. Ez az én véleményem, de én Vick-et is elitnek tartom 😀 de persze ez egy szubjektív vélemény.