Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Gyurma, még az is lehet, hogy a Saints elleni hazai meccs lesz Londonba lejátszva. akkor még jól is járhatsz. 😀
én is tervbe vettem kijutni 😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Én biztosan megyek, szóval nagybuli lesz 😀
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
Mivel annak idején a Saints meccsre nem jutottam el, így ha "nincs ló szamár" elven mennénk veletek, ketten. Már ha nem zavar, hogy McAllister mezben állom végig a meccset 😀

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
ezen is gondolkoztam, clowney tökéletes pick volna, sok a qb needes csapat, sztem nagy qb run várható, mégis kizártnak tartom, hogy ő elérhető volna nekünk...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Igaz,hogy tegnap este néztem csak meg, de annyira a hatása alatt vagyok még a meccsnek...nagyon régen volt ilyen utoljára. Nemtom h a túlzott optimizmus e, de valamiért azt érzem legbelül h izgulhatunk még a wc-ért...ez csak megérzés semmi több... 😊peach
Szerintem meg rá kéne menni top10 draft pickre vagy okt végéig ilyen Baker és társaikat elcserélni a túróba. Ha JJ kidől, akkor ennek a szezonnak harangoztak, kár lenne erőltetni bármit is.
több mint 12 éve
Igaz,hogy tegnap este néztem csak meg, de annyira a hatása alatt vagyok még a meccsnek...nagyon régen volt ilyen utoljára. Nemtom h a túlzott optimizmus e, de valamiért azt érzem legbelül h izgulhatunk még a wc-ért...ez csak megérzés semmi több... 😊

több mint 12 éve
Ha lenne a stábnak önkritikája akkor Gonzót elengednék mert ezt nem érdemli meg ami most van.
A szezon le van sz@rva!

Kezdjük el szervezni a Falcons Fanok Londonba utazást vagyunk vagy 8-an!!!!! 😀6atos
Én mindenképpen mennék Londonba!
De fel kéne térképezni első körben, hogy hogyan lehet jegyet szerezni a mérkőzésre? Valami tuti megoldás kell, mert 30 pec alatt elkapkodják a jegyeket. Ismertek valakit a fórumról, aki már járt kint londoni meccsen?

Láttam, hogy van erre fórum itt. 😊 Remek. 😊
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azt hiszem innentől lecsökkent az esély a PO-ba jutásra...
Na majd bye után Gonzo beindul és tarolni fog 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
azt lehet tudni, hogy Julionak mi a baja pontosan?? mert én mindenhol csak annyit látok, hogy foot injury.Sugar611
A korábban műtött lábfejében tört el valami, ha jól olvastam a behelyezett csavarokkal van valami gond.. Ez volt az a sérülés, aminek a műtétjén a combine utánra halasztotta. Állítólag a meccs második felét már a sérüléssel játszotta le.Gyurma Pappa
köszi! kurva nagy RESPECT neki, amit idén művelt, sérülten!!
több mint 12 éve
azt lehet tudni, hogy Julionak mi a baja pontosan?? mert én mindenhol csak annyit látok, hogy foot injury.Sugar611
A korábban műtött lábfejében tört el valami, ha jól olvastam a behelyezett csavarokkal van valami gond.. Ez volt az a sérülés, aminek a műtétjén a combine utánra halasztotta. Állítólag a meccs második felét már a sérüléssel játszotta le.

több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Roddy 50-50%, hogy tud játszani a Bucs ellen!
 www.nationalfootballpost.com/Roddy-White-5050-for-next-game.html

azt lehet tudni, hogy Julionak mi a baja pontosan?? mert én mindenhol csak annyit látok, hogy foot injury.
több mint 12 éve
Nem fogják, amìg leheletnyi esély is van a POra addig nem gondolkozhat ìgy egy stáb...

több mint 12 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Ha lenne a stábnak önkritikája akkor Gonzót elengednék mert ezt nem érdemli meg ami most van.
A szezon le van sz@rva!

Kezdjük el szervezni a Falcons Fanok Londonba utazást vagyunk vagy 8-an!!!!! 😀
több mint 12 éve
És most van vége a koncertnek... Sajnálon, szép volt jó volt az elmúlt 5 év, de egyszer mindennek vége szakad. Sztem ryan meg az O koettert kivéve többet hoz, mint amit ez a ganyé fal enged nekik. A D most jó volt sztem, az uccsó jets drive volt csak nagyon csúnya. Kell egy év épìtkezés új coach staffal, mert jelenleg ők a leggyengébb pont...

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
1, jövőre irány London!!! 😊
2. Más pozitívumot ebben az évben nem tudok mondani a csapatról.
3. szezon. vége.deadmike
pont úgy vagyok, mint a steelers-szurkolók tavaly ilyenkor: a faszomat érdekli már ez a szezon, jövőre london. ennyi.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
1, jövőre irány London!!! 😊
2. Más pozitívumot ebben az évben nem tudok mondani a csapatról.
3. szezon. vége.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Ez a sérüléshullám egyetlen egy embernek jön csak jól. Ő Mike Smith. Így lesz mire fogni a balfaszkodást.
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000259208/article/nfl-adds-third-london-game-in-2014-regular-season

JÖN A FALCONS LONDONBA!!!berger90
Na akkor durván el kell kezdeni gyűjtögetni.....😊

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
szegény gonzo...Wester
a helyében én most azonnal visszavonulnék, nem a 12 vereségünk után.berger90
Most kellene visszatradelni Kansas-be. 😊somoskovig
Dorsey (KC GM) azt válaszolta eme kérdésre: nem igazán akarna komoly draft picket adni érte.ulpianus
Dimitroff rátelefonálhatna régi munkatársára.😊 Lehetne belőle üzlet talán.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
szegény gonzo...Wester
Most kellene visszatradelni Kansas-be. 😊somoskovig
Dorsey (KC GM) azt válaszolta eme kérdésre: nem igazán akarna komoly draft picket adni érte.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/camebnnpire9yejmmtbw
NFL adds third London game in 2014 regular season
To meet increased demand in the United Kingdom, the NFL announced Tuesday that a third game will be added to the London schedule in 2014. Is your team going overseas next year?

JÖN A FALCONS LONDONBA!!!

Mindig jövőre
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Kezdjünk kuporgatni:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/camebnnpire9yejmmtbw
NFL adds third London game in 2014 regular season
To meet increased demand in the United Kingdom, the NFL announced Tuesday that a third game will be added to the London schedule in 2014. Is your team going overseas next year?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 161 — Chiefs GM
szegény gonzo...Wester
Most kellene visszatradelni Kansas-be. 😊

több mint 12 éve
Hát, sajnálom, bocs a gyenge poénért. Így nem kívánom még a Falconsnak sem a szezon alakulását 😊

több mint 12 éve
szegény gonzo...Wester
a helyében én most azonnal visszavonulnék, nem a 12 vereségünk után.

Mindig jövőre