Baltimore Ravens
47 feliratkozó
13 perce
nincs x,Az mind Danny Pinter volt. Colts draftolta 2020-ban, egyébként ott is jó O fal képzés zajlik.Vega 15 snapje a meccsen, 2-3 percben.ezekben a C sem volt rossz, bar az asszony telojan kellett megneznem mert nekem nem indult el.
x.com/jonas_shaffer/status/2089002923283898549/video/1?s=46
KeyG
no
Én sokat nem várok tőle, tökéletes csere a baj az hogy a kezdő C-t nem látom.
Le van töltve neked az X alkalmazás? Vagy milyen telefonod van hogy nem ment rajta?
KeyG
amugy az LG remelem nem simpson volt
37 perce
Grat, ügyik voltatok Minter mindjárt meg akarta mutatni hogy van kakakó.
2 órája
Az mind Danny Pinter volt. Colts draftolta 2020-ban, egyébként ott is jó O fal képzés zajlik.Vega 15 snapje a meccsen, 2-3 percben.ezekben a C sem volt rossz, bar az asszony telojan kellett megneznem mert nekem nem indult el.
KeyG
no
Én sokat nem várok tőle, tökéletes csere a baj az hogy a kezdő C-t nem látom.
Le van töltve neked az X alkalmazás? Vagy milyen telefonod van hogy nem ment rajta?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Vega 15 snapje a meccsen, 2-3 percben.ezekben a C sem volt rossz, bar az asszony telojan kellett megneznem mert nekem nem indult el.
KeyG
5 órája
Vega 15 snapje a meccsen, 2-3 percben.x.com/jonas_shaffer/status/2089002923283898549/video/1?s=46
9 órája
A D nagyon rendben volt, rohadt nehéz lesz kiszámítani hogy épp mi a felállásunk, láttam cover 3, cover 6-ot leginkább folyamatos 4 emberes rejtett nyomásokkal, többnyire 2 high S-el toltuk. Zion Young egy baszott nagy cula és nem buta. De úgy a teljes D olyan domináns volt amilyennek lennie kell Baltimoreban. Az O-ban Lane és Hibner vitte a pálmát de Fagnano is nagyon tehetséges, nagyon jól passzol és magas, jó volt nézni.
Emery Jones az elején nagyon gyenge volt, gyenge.
Pinterrel se vagyok megelégedve.
A futásaink nem mentek, Randall amilyen magas és 240 olyan könnyű le is vinni.
Pocic a cserék cseréi utáni sorral jött fel és nagyon csúnyán megverték. Nem tudom hogy visszaszoktatáson van, de nem nézett ki jól. Nem lennék meglepődve ha trade deadlinnál mennénk majd Froholdtért mondjuk.
A passzjáték nagyot ment, tetszett a koncepció, de Fagnano nagyon jó volt érdemes megnézni.
1 napja
Nem videoztak ki semmit, kuldtek a blitzet es kesz. Nagyon sokat csinaltak LJ ellen nagyon sok csapat. Az edge rontott a futora es jott LJ-re a rush elleni blitz. Gyakorlatilag a cel az edge mozgasaval hogy tartsa meg a labdat es fusson. Ez RPO volt ( persze mindegy minek nevezzuk es technikailag valoszinuleg a PA kategoriaba esik ). LJ 3 opcioval rendelkezett es kockazd ki amikor HB JKD moge er, siman latja a blitzet ( es a mesh pont meg sehol )es ezt kellett volna olvasni Boykin-nak es uresen szaladt volna a S-nek. Ezt a hulye egyszeru jatekot jatsza iszonyatosan hatekonyan ( es a tobbi szinten parasztegyszeru access jatekokat chase es tarsasaga ). Uresen van Snead is csak kitakarja Zeusz aki amugy az egyetlen aki a falbol rosszul jatszik. Tokeletes hivas hisz ha megy a futas akkor ahhoz jol blokkolt a fal ( zeusz a masik oldalon nem szamitott volna, ha nem kap sargat ) es meg ricard volt szar mert a blockja az edgen eleg szar lett. De igy volt 3 elkapoja 3 LB-n akik hiaba jok es gyorsak, de nem annyira mint HB es Snead. Ha nem jon a blitz akkor HB vagy meg inkabb Snead ( ha nincs kitakarva ) kapja a labdat. De a legnagyobb jatek boykin lett volna amihez boykinnak olvasnia kellett volna es ertenie a jatekot elo sebessegben.
Szamomra a hivas gyonyoru volt hisz a futasban 4-5 yard minimum volt, a motion mindent el is adott es mutatott. A passz reszehez az rpo-nak meg Snead es HB is jo helyzetben volt.
Ha valaki hibaja volt az LJ, mert latva a blitzet a dobast tartotta nagyobb jateknak jogosan, de utana mar elromlott Snead es HB is rossz helyzetben volt es meg akarta hosszabbitani. Igen eldobhatta volna, de ha ilyen helyzetben eldobalna akkor sok drive meghalt volna GR es monken alatt is mert tobbszor varazsol ilyenekbol mint nem. Ezen a meccsen is igy volt amugy. Ezert nehezen szolom meg, de igen itt el kellett volna dobnia HB-nak es kesz. De itt nem a D nyert taktikailag , senkinek az eszen nem jartak tul. Sot tobblepcsosen oriasi maksorozat volt ez nekik.
1 napja
PA passz akart lenni, tökéletesen látszik hogy a Bills D készült erre, ez ki volt videózva. Erre a playre is írtam, hogy meg kell tanulni gyorsan kidobni a labdát vagy tudod hol az RB gyorsan neki a lábának.
A teljes pass protection kudarcot vallott .
1 napja
Visszaolvasva tegnap szokasosan katyvaszul leirva, rosszul, tele helyesirasi hibaval es nem is magyarosan. Ez szerintem szokasos, de az 1 negyed 9:40 drive megallito videoban Andrews-t irtam Snead helyett, ami nagy hiba. Tudom GR felmentesenek latszik az egesz iras, de egesz egyszeruen o elverte itt Mc-t ( egyszer talan irok a bills D-rol alatta, es hogy miert nem tartom elitnek, de jonak, de nem a legnagyobb feladatokhoz. Es pontosan ezert kellett volna JA-re epitenie es nem ugy mint o egy Flacco. Persze 10x jobb mint JH ) GR nem a legjobb, de annal sokkal jobb volt itt amennyi savat kapott az eredmenyek/ O teljesitmenye utan es kulonosen erdekes mindezt osszehasonlitva monkenhez kepest.
Es pont azert nem irok meg itt sem es meg konkretan a meccsrol sem a bills D-rol mert egyszeruen a ravens csinalt 3 pontot es ha Tuckert hozzaadnank is lenne 9 pont!!!!!!!!!! amit szegyenteljes O teljesitmenynek KELL hivni. Es az ellenfel D-nek a teljes gyozelmet kellene kikialtani. Es persze hozzaraktak a magukat es megdolgoztak erte es semmit nem veszek el toluk, de ok ezt nem hivasilag/taktikailag/reagalasilag nyertek meg a DC reszerol, hanem az O bukta el es megint nem GR resze volt a baj, hanem az egyeni jatekosok minosege leginkabb. De o lemeccselte a bills D-t.
Fut sikeresen-> base D felkenyszeritve, de mi ezt nem tudjuk kihasznalni igazan | ( es idoben ettol az evtol johet a siras az elkapok minosegerol es vagy az OL jatekosok minosegetol.) | Jon toluk a nyomas es blitzelnek, penetralnak amire GR tud valaszolni, de az egyeni hibakkal nem tud mit kezdeni, de amire tud arra jon is tole a jo valasz ahogy irtam.
Az egyeni dontesi hibak, kivitelezesek es hibak benne vannak a fociban es ezen a meccsen mi ezeken buktunk el. Ebbol volt minosegi hiba, tapasztalatlansagi hiba, de az elso az a FO sara.
Amugy tenyleg kivancsi lennek az elso negyed 9:40 jateknal nalatok ki a hibas. Ugye trukkos feladat? De ahogy irtam GR zsenialis volt itt es megis tragediaba fulladt emiatt a drive.
1 napja
#Ravens OT Kendall Lamm, who they signed earlier this month, has decided to retire from the NFL after 11 seasons.He’s the second veteran OT the Ravens have signed who ended up retiring shortly after joining, along with Hakeem Adeniji.
2 napja
2021 bills meccset az O reszerol megneztem, tobbit attekertem es csak apro megjegyzeseket irtam fel. En igy latom a korulmenyeket es az evet. A csapat epitkezett a Titans !!!!!! ellen es a FO orbitalis hibaja itt kezdodott. Es a PO-ban gyoztunk is ellenuk szoval a FO teljesitette a celt.Igerem nem irok hosszan az OL-rol csak annyit hogy borzaszto szar lett, ugye Stanley leserult es Flukker gagyi, Phillips gagyi de ugye szerencsetlennek Yandat kellett volna potolnia raadasul ( jobb mint falalalalall egy hangyanyit de meg rookie is es nem fejlesztettek par evig ). A C mekari lett mert skura olyan sokat hibazott es ezen a meccsen mekari 4 rossz feladas es ebbol ketto drive megallito !!!!!! Es a ravensnek volt 8 drive ja a serulesig. Amibol kettot a C feladasa okozott. Es van ketto elkapo Andrews es HB. Persze a csapat nem ugy van epitve hogy az elkapok huzzak a csapatot es amikor ra van szorulva akkor sem tudjak, ami reszben a minoseguk miatt van reszben a fal miatt. A csapat arra volt epitve hogy futunk es a sema megoldja. A meccsen hogy arrol is legyen irva a bills egyszeruen penetralni tudta a falat. Egyenileg kikaptak a futasnal sokszor. Nem a hivas volt rossz, nem nem tudtak mi a dolguk, hanem kikaptak. Szerintem GR a futasnal jokat hivott, jol hivott es mukodott is csak sokszor beakadt ezen hibak miatt. GR tokeletes volt akar a futasnal? Nem. LJ ? O sem, volt ami tisztan az ove volt csak o vissza is varazsolta sokszor.
De jol jottunk ki es siman lenyomtuk a futast a torkukon, de az 1 drive-ot ami leirja a ravenst. 1 jatek egy hiba es jon a 2 es millio yard amire nem vagyunk epitve sem az elkapoknal es az OL passzvedekezese meg siman alapbol rossz es nem csak ezen a meccsen. Nincs Chase szintu aki megoldja, mert tudja befolyasolni a D-t es a fal meg nem tart, amit GR sem tud megoldani, JH meg aztan vegkeppen. Ez az 1 jatek meg 9:40-nel van ami megolte a drive-ot. Tucker egy kulon tema es siman a ludasok kozott kell emlegetni.
A 2, drive 3es 5-on akad el es azt a jatekot is erdemes megnezni
a 3, drive 3 es 4-en es errol irt Key G
4 drive 3 es 3 Tucker 2.0
5 drive a nyomasbol indul es rogton 2 es 19, de ez itt oriasi kavalkad a buntetesekkel es egy 3 es 18 megold a csapat, de vegul tul sok kotelhuzas utan 3 es 14 nem megy
6 drive a 2 min drill es nagyon nem lehet belekotni. Viszont itt latszik hogy az elkapok mennyire nem jok es Boykin itt oriasit hibazott, de szerencsetlen nem elkapot jatszott szoval ne is varjuk el tole, ugye?
7drive 1 TD-nal mennek es indul a 7. drive. A bills bar nem akarok irni roluk blitzelt es itt lepett GR es dobatta mogejuk, fogtak a futast tomott boxxal, de reagalt es lepett ra es mukodott is. Jol valtogatta GR es bertunk egy jo futassal a 10 yardosra. Es itt jon 3 jatek es a harmadik volt az INT. es utana
a 8 drive mekari oriasi hibaja ujra, es vege.
1 drive-ot megolo jatek 9:40 es ez egy fantasztikus hivas GR-tol, LJ dontott de sajnos Boykin ehhez oruletesen keves, mert itt neki is kellett volna olvasnia a jatekot LJ-vel egyutt. De GR ha odaadja dobbinsnak akkor minimum 5 yard ha ki tudja cselezni az embert a S-k mire leernek ( nem latszanak ) addigra mar barmi lehetett volna. A baloldalon a passz is mukodhetne hisz HB egy LB fog es meg milano is keves lett volna hozza, foleg klein, de igazandibol boykin volt a jatek es LJ ot akarta, de persze mivel a fal szandekosan el volt tolva igy a nyomas odaert. De megint ha rendes elkapo van akkor o olvassa hogy megy az embere, hanem megy akkor HB kapja es versenyt futhatott volna az LB-vel. LJ persze eldobhatta volna, de nehez szolni erte meg akkor is ha jogos, mert sok ilyen helyzetben ami halott azt meg megoldja. Zeusz ( o meg Andrewst is fogja/kitakarja ) es Ricard egyenileg kutyaszarok a jatekban, csak ugy mellesleg.
2 drive akaszto 5:04 Dobbins parade. Flukker egyenileg kikap gyorsan ( csak hogy LJ kijavithassa a hibajat hogy nem dobta ki es most addig forgolodott hogy a dervisek tanuljak a technikajat, JK gyorsan elesik hogy ne kaphassa, majd a grundfoci vegen elejti utes nelkul JK baratunk.
3 drive ami LJ futas 4 yardert volt a hivas. Legyen rossz hivas, de jon a napi Challenge: Mondjatok Fuller es boykinon tul aki nem szarul jatszott itt. HB es Andrews lenyegtelen szereppel es semlegesen a palyan, de a tobbieknek mind volt feladata es 6 szarul jatszott a 8 bol. Es nem kicsit. Ugye mikor a hibakrol irunk, nehez nem beszelni az ellenfelrol mert o jo jatekabol is fakadhat. De amikor ilyen aranyban jatszanak szarul a jatekosok adott jatekban az nem hiszem hogy gyakran tud sikeres lenni es Edwards ugy rossz itt hogy nala meg az sem lehet mondani hogy az ellenfel volt jo.
4. sajnos ez LJ volt, jott a nyomas siman flukkerol, de 3 opcioja volt LJ-nek es andrews volt a legrosszabb helyzetben , de benne bizott, de Snead kozel es edwards teljesen uresen allt.
5 itt sajnos LJ megint sajat hibajabol is tolatott, a fal sem seitette es a vegen a 3 es 14 ilyen nyomas mellett halott volt, de a jatek ott volt, de ez a gyengenk.
6. jo volt, itt a boykin jatek sajnos nincs az osszefoglaloban.
Az int a 7.ben sajnos megint a szokasos kep, nem eleg jo a minoseg, mert Boykin (?), Snead is eleg jo helyzetben volt, nem eleg jo a fal es a hibak jottek a 10 yardos vonalrol az utolso 3 jatek. Fumble, de varazsol egy + yardot belole, nyomas es nem sikeres passz es INT.
Nalam ha az evet nezem akkor a FO megbukott es lekoroztek mindenkit hibas tekinteteben olyan szinten mintha a titanic eseten hibast keresni az acel mellett. Lehet, de nincs ertelme. Az hogy a fobunos JH volt az biztos es az irany rossz volt, edc viszont akiket hozott a drafton az irto gyengek voltak. A 2,szamu ILB a draftunkon elorebb volt mint a RG kezdo poszt aki a 6. huzasunk volt. Egy faszom visszahordo fontosabb volt. Persze Stanley serulese csak rontott rajta, de nelkule Skura mar lyuknak szamitott, Phillips mitol lett volna jo rookiekent ilyen tehetsegszinttel amig hagytuk a valasztast. Sajnos az elkapo allomany detto, pedig 2019-ben LJ bizonyitott. GR 2019 utan megerdemelte volna az eselyt szinten, de az O leepult inkabb, nemhogy fejlesztve lett volna.
JH itt nem tett semmit az O-hez, de orult hibat sem vetett, ora nem volt sem irto szar sem jo, idokeres hianyzott az elso felido vegen. A meccsen csak az O-t nezve nem volt szerepe, semleges nezo volt.
A meccsen a hibasok sorrendje nalam.
Alegrosszabb Mekari volt az egyeni hibaival, Fuller, Phillips, utana a fal osszesegeben de ugye itt kiemelhetjuk a billst is. Utana mar nehez mert nalam boykin jon 2, majd a ketto futo 1-1 nagy hibaval. De boykin amugy csinalta a dolgat es amit hibazott az olvasasbol jott amihez elkaponak kellene lennie es utana se lett az, ha jol tudom. A futok meg hibaztak ami nem igazan a feladatuk, mint elkapas es FB-nek lenni.
Maradt ketto ember igazan. LJ aki nem volt jo es voltak hibai de sok helyzetet megoldott, amibe masok es idonkent sajat maga is belerakta. Siman ertettem azokat akik szidtak LJ-t, mert osszesegeben vannak/ voltak rossz dontesei/jatekai/dobasai, de sokkal nagyobb szamban hozta a varazslasokat amiket megoldott, de nem volt realis. Ezen a meccsen is hasonloan mukodott. De nem segitette sem a fal, sem az elkapok sem az OC-k igazan es ez is igaz szinte vegig ra.
A hibak meg osellenseg, ami sajnos ezen a meccsen is jott dogivel.
Az utolso GR. En is ugy vagyok vele mint mindenki mas, nem o a legjobb O elme, es meg OC-nak is egy agat tudja, de azt nagyon es JH erre alapozott. Lecsavarta a fal minoseget hogy tudjon mashol belole erositeni es az elkapokat meg hagyta a beka segge alatt. GR megoldotta a futast osszesegeben, de futasbol nem lehet a legjobbak ellen nyerni hacsak nem a 2019-es szintu, ahol a hatekonysag jobb volt a legtobb csapat passzanal. De meg az sem tud mukodni ha a sargak, hibak miatt hosszu jatekokat kell csinalni es ez ravens jellenseg JH alatt. Ezen a meccsen is dogivel volt es sajnos sok mindenki tette bele sajnos a kalapba nevet. Egy egyertelmu passzhelyzetben sajnos megint mindenki hozzateszi a magaet a rosszbol. GR is, a fal es az elkapok es LJ is foleg ekkor meg. De szerintem GR a lehetosegeibol es a korlatait az O-nek ( a sajatjain tul ) figyelembe veve kozel sem volt olyan rossz ahogy ki volt kialtva, persze nem is volt parades, de boven hozta ami bennuk volt. Adott meccsen szerintem jol hivott, jol reagalt. Nalam kozel sem o a fo ludas a felsorolt nevek alapjan. A legtobb esetben a jatekosok nem voltak lehetetlen helyzetbe hozva ( tomlin 10x rosszabb DC ilyen szempontbol ), a megoldas ott volt altalaban. Lehetett volna jobb ebben, de en adott meccsen es evet nezve is a OL es a WR allomanyt tartom a legrosszabbnak.
A D-t nem neztem es nem is vettem figyelembe semmilyen szempontbol itt.
A tobbivel viszont en nem kinzom magam 😊
3 napja
Minter said that rookie first round G Vega Ioane will play some Saturday night.
3 napja
Pernell McPhee, who played seven seasons in Baltimore, is retiring today as a Raven.Ozzie Newsome said McPhee would be one of the first guys on the “Play Like a Raven” billboard.
3 napja
Bills-Ravens 2. felvonásMai napig fájdalmas, mert nem a jobb csapat ment tovább. Megint annyiszor magunkat ütöttük ahányszor csak lehet.
Itt már nem fogom tudni védeni a játékost ( Andrews ) mert ez sok.
Lamar jobban járna ha néha kidobná a labdát, így buktunk legalább egy FG-t. Most is volt hülye fumble.
A goal line nem TD megcsinálása Monken hibája.
Na de Andrews… a pálya közepén számítani kell arra hogy ütni fognak és a labdára menni.
A 2 pontosnál ordas nagy Monken hibának érzem hogy Andrews figura lett belőle, jó volt a hívás jó volt minden, de Andrews akkor is völgyben lett volna ha ez sikerül.
Egyébként hagytunk volna 1:30-at. A Bengals ellen meg 2 play volt 1:20 Huntley-val. JH time managementje egy kudarc volt mindig is.
Andrews/JH/Monken
Igazság szerint az Eagles abban az évben túl jó volt, de ezt sosem tudjuk már meg odáig lett volna még egy “Chiefs”.
3 napja
Ravens-Chiefs 24 január AFC döntő Itt 5 hibást sorolok fel.
Bírók/Bírók/JH/Monken/Lucky és Unlucky
Az előző évekhez képest változott a coaching, mert Mike MacDonald akkora agy, hogy neki nem kell +1 ember segítsége ilyenkor amit JH nem tud megadni, látjuk mire is vitte.
Monkennek kellett volna, 16 RB futás egész meccsen, a második félidőbe 3 úgy hogy a Chiefs terve az volt hogy ne fussunk és Lamar nyerje meg a meccset zsebből. Ezt kellett volna megugornia Dumb és Dumbernek de nem sikerült se a futásban a segítségnyújtás se a passzban. Ami meccsben tartott minket az a tehetség és a játékos fejlesztések.
A Chiefs nyert, nyugodtabbak voltak már bennük van/volt a Chiefs Bowl DNS. Könnyebb egyszerűen újra a csúcsra jutni ha már azt a célt egyszer elérted, legalábbis nincs benned az a feszültség és teher ami nyomaszt, hogy még nem érted el.
Goal line fumble elképesztően fájdalmas de rookie volt illetve hogy hibáztassak valakit aki nyerni akart. Hiba volt, de ezek benne vannak a Ravensnél sűrűbben.
Égő kurva égő hogy ebben a két szezonban a 23 és 24-es szezonban amikor Lamar úgy játszott ahogy, nem nyertük megy.
Szerkesztette: KeyG
4 napja
Lane olyan hype-ot kap, hogy kíváncsi lettem rá nagyon. Nem szoktam nagyon elhinni az edzőtábori magasztalásokat, de minden nap csinál valami olyan elkapást, ami utána bejárja a netet.
4 napja
Bengals-Ravens 22-es playoffA gameplan itt votl az egyik legjobb, az O fal nevek alapján itt volt a legjobb.
A coaching staff jobb volt mint Zac Taylor aki azóta is rontja Burrow karrierjét.
Ahol elment a meccs, félidő előtti utolsó támadásunk 2&1-re futunk idő. Onnan kb egyértelmű volt hogy FG lesz.
3. negyed első támadás 0 pont, félidei elemzés után, Roman nem elég jó.
Nyilván a visszahordott TD az volt a momentum.
A végén egyenlíthettünk volna, erre 2 percen belül egy Huntley futás és egy Dobbins catch levesz 1:20 at a 2 percből, poén.
Kit lehet hibáztatni? Voltak hibák, de ordas nagy mákja volt a Bengalsnak.
D oldalon annyi, hogy szerintem sokkal több nyomást kellett volna küldeni főleg Williams és utána Carmanre.
Lucky/JH/Roman
Szerkesztette: KeyG
4 napja
A keret tehetségtelen volt, de ez az O játék siralmas. Marindale-nek jár a pacsi mert konkrétan a két legjobb éve volt.
JH/Roman/EDC
4 napja
3. negyed 2 támadásról szólt 1 ide 1 oda.Oda TD, nekünk Lamar dobott egy end zone intet és visszavitték.
Vége is volt.
4 napja
FG-t kihagyják, nagy nehezen eljutunk megint FG távolságba 3&3 Lamar későn dobja meg a shallow crosst Andrewsnak LB odaér, jöhet az FG. Természetesen 41 ről először kimaradt, így 46 ról is.3-0 oda úgy hogy 14 percet volt nálunk a labda náluk 5-öt.
4 napja
Első negyedbe szerintem 10+ percet volt fent az O, se semennyire nem tűnik erősebbnek a Bills D-nél. Nulla elképzelés hogy paszoljunk, nulla.
3&4-re a vezércsel a Lamar futás, természetesen nem sikerült.
Romannek rég nem kellene itt lennie már.
4 napja
Bills Ravens 21 januári meccsNagy nehezen első támadásból eljutottunk FG-ig, természetesen Tucker kihagyta 41-ről.
1 first down után lezavarjuk Allent, Dobbins 3&5 re elejti az elejthetetlent.
Jön egy szar punt, térfelünkről beviszi 3-0 ra a Bills.
Nekünk 0-3 helyett és támadunk tovább lett egy 3-0.
Falunk ótvar szar, DJ Fluker te jó isten nem is emlékeztem rá, nem mintha Tyree Phillips jobb lenn.
5 napja
Ravens CB Nate Wiggins was carted off the field an hour into Tuesday’s practice after suffering what looked to be a left leg/knee injury.
6 napja
EDC úgy jött ide, hogy amíg JH itt volt JH alakította a stábját illetve EDC-nek semmilyen beleszólása nem volt pár dologba, a Meki elengedésbe se. 1 ember volt JH felett és az Bisciotti, aki egyszer hibázott másodjára viszont nem akarta, hogy a Meki hasonlóság Minter ne itt kössön ki.Ez megint szamomra erdektelen es megint nem erdem. Houston egyenileg a moneyball szempontjabol a csillagos 5 kategoria, de mint csapatepites szempontjabol o mint legjobb jatekos a poszton az viszont gyenge 2. O ide akart jonni annyiert amennyit tudott ajanlani EDC neki.
JH-nak a keretre is hatalmas hatása volt, meg kell nézni mennyi embert elvitt NY-ba még az ótvar Falevélt is, és ez számomra mindent elmond.
A moneyballt nem én mondom, hanem kb az összes oldal ami valamilyen elképzelt jelentőségi mutatók alapján rangosorolják a GM-eket.
EDC azért 3. felelős nálam, mert nem épített elég erős front sevent miután sokan távoztak a 18-as szezon után.
KeyG
Clowney szinten zenesz, de o azert jott ide hogy villogni tudjon es ujra el tudja adni magat. Ezek kiegeszito jatekosok. A lenyeg ott van hogy akiket draftol es akinek nagy penzt ad az huzza a szekeret. Na ez nem megy jol annyira es ez hatarozza meg a jatekot igazan.
A 23 csapatbol ki volt megfizetve nagyon jol a posztjan: Ricard ( lenyegtelen poszt), OBJ kuka, Andrews ok, Stanley, | Zeitler-Moses kozepesen, de jo ar-ertekben | , RS, MWilliams, Humphrey. Na ezen a csodtomegen, hugy posztokon nem segit egy veteran akinek tobb volt a tankjaban mint varhato volt. Ezt nezik amoney ball rajongok vagy csak azt hogy RS jo mert mindenki azt mondja es jol tette hogy agyon lett fizetve.
A draft is lehetne a money ball resze, na az sem egy HOF teljesitmeny.