NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
3
3
22:25
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 10 éve
There’s only one NFL player who has run for at least five touchdowns in each of the last five seasons, and it’s not a running back. It’s Newton.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Néhány sérülés amikre még nem tértünk ki. Mayo combizomhúzódás, néhány hét pihi, Colin Jones ágyéksérülés, ő day to day, Stew lábán pedig rögzítőkötés, lehet kihagyja a vasárnapi bulit óvatosságból. Olsen úgy néz ki fog tudni játszani. Komoly feladat lesz Rivera számára úgy menedzselni a dolgokat, hogy ne nagyon úljünk le, de ne is szopassuk meg maguknat sérülésekkel. CJ neheztelt is kicsit, amiért lekaptuk a kezdőket a harmadik negyed közben, de sztem Rivera meg fogja tudni oldani ezt a feladatot, jó pedagógus.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jól mozgott a Giants, jó teszt lesznek így a playoff előtt, sztem a legnehezebb meccsünk jön a hátrelevő háromból.
több mint 10 éve
Pedig jelen állás szerin jó eséllyel mindkettőt meg kelle verni a Superbowlért. A Seahawks vszínű 5. kiemelt lesz, ha nyer akkor pedig ők jönnek majd (nem hiszem, hogy a Vikings elkapná a Packerst).NFL.comon van egy olyan cikk, hogy a liga legjobb három csapata jelenleg a Cardinals-Seahawks-Panthers hármas. Ebben így nem vagyok biztos, de hogy mindhárom csapat bivalyerős lett a szezon végére, az tuti. Meglátjuk mi lesz a playoffban, nagyon érdekes meccsek lesznek.Nem kívánságműsor, és mindenkit meg kell verni, ha bajnokok akarunk lenni, de nem bánnám, ha ezúttal a kettő közül csak az egyikkel kéne összefutni majd...
gabokocka
Jakehomer
több mint 10 éve
Örülök, hogy ilyen jól szerepel a Panthers, mert mindig is a szimpatikusabb csapatok közé tartozott számomra. Nekünk is egy olyan MLB kellene mint Luke Kuechly és mi is ott lehetnénk a tűz közelében.
Mindenesetre a rájátszásban nektek fogok szurkolni! (bár ez nem mindig jó ómen! : P )
több mint 10 éve
NFL.comon van egy olyan cikk, hogy a liga legjobb három csapata jelenleg a Cardinals-Seahawks-Panthers hármas. Ebben így nem vagyok biztos, de hogy mindhárom csapat bivalyerős lett a szezon végére, az tuti. Meglátjuk mi lesz a playoffban, nagyon érdekes meccsek lesznek.Nem kívánságműsor, és mindenkit meg kell verni, ha bajnokok akarunk lenni, de nem bánnám, ha ezúttal a kettő közül csak az egyikkel kéne összefutni majd...
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez beteg dobás volt Camtől:A második videón :00:20-nál Anyu dühöng 😀
cdn.streamable.com/video/mp4/qs2l.mp4
Ez a Dickson TD, ahol az elkapás is bravúros volt.
a.video.nfl.com/films/2015/GAME_HIGHLIGHT/in-game-highlight/NFLCOM/REG/14/151213_nfl_wk14_car_cam_to_dickson_4_yard_td_367794_3200k.mp4
Jakehomer
több mint 10 éve
Ez beteg dobás volt Camtől:cdn.streamable.com/video/mp4/qs2l.mp4
Ez a Dickson TD, ahol az elkapás is bravúros volt.
a.video.nfl.com/films/2015/GAME_HIGHLIGHT/in-game-highlight/NFLCOM/REG/14/151213_nfl_wk14_car_cam_to_dickson_4_yard_td_367794_3200k.mp4
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Néhány érdekes statisztika:ez a sorozat nekünk is megvan jelenleg 😊 (bár hamar vége lesz ha DuJuan Harris lesz a kezdőnk.)
- Az első negyedben 260 yardot rámoltunk be, többet, mint bármelyik csapat bármelyik negyedben idén.
- Zsinórban negyedszer szereztünk legalább 30 pontot, és tizenegyedszer legalább 27-et.
- 24. alkalommal értük el a 100 futott yardot megszakítás nélkül, erre legutóbb a Bears volt képes 1976. és 1978. között.
- 36.6 pontot átlagolunk az utolsó hat meccsen.
- Short 9 sacknél járt, franchise rekord a DT-k tekintetében.
- Ginn az első a franchise történetében, aki egy meccsen két, 45+ yardos TD elkapást mutatott be.
gabokocka
több mint 10 éve
NFL.comon van egy olyan cikk, hogy a liga legjobb három csapata jelenleg a Cardinals-Seahawks-Panthers hármas. Ebben így nem vagyok biztos, de hogy mindhárom csapat bivalyerős lett a szezon végére, az tuti. Meglátjuk mi lesz a playoffban, nagyon érdekes meccsek lesznek.
több mint 10 éve
Basszus.... nem semmi ez a csapat. Nagyon összeállt minden erre az évre. Le a kalappal. Most sajnálom igazán hogy egy konferenciában vagyunk. 😊 Remélem a konferenciadöntőn találkozik a két csapat mert az sztem történelmien jó meccs lenne. 😊
több mint 10 éve
Néhány érdekes statisztika:- Az első negyedben 260 yardot rámoltunk be, többet, mint bármelyik csapat bármelyik negyedben idén.
- Zsinórban negyedszer szereztünk legalább 30 pontot, és tizenegyedszer legalább 27-et.
- 24. alkalommal értük el a 100 futott yardot megszakítás nélkül, erre legutóbb a Bears volt képes 1976. és 1978. között.
- 36.6 pontot átlagolunk az utolsó hat meccsen.
- Short 9 sacknél járt, franchise rekord a DT-k tekintetében.
- Ginn az első a franchise történetében, aki egy meccsen két, 45+ yardos TD elkapást mutatott be.
több mint 10 éve
oi66.tinypic.com/2q8anbk.jpgOlsen be like:
"Im too white for this shit"
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Sajna nem láttam, de vmi ilyesmire számítottam, amikor arról írtam, hogy a védelem motivált lesz. Benéért nagy kár, ezek után meglepne, ha nem lennénk különösen óvatosak a következő meccseken.
több mint 10 éve
Benwikere szezonjának vége, újabb CB-t igazolunk.
több mint 10 éve
Nem is tudom, hogy láttam-e ennél totálisabb dominanciát a csapattól, nem volt ellenfél a Falcons. Viszont voltak sérülések, Olsen és Stew nem tűnt vészesnek, de Bene szezonja gyanúsan véget ért, ez azért nem hiányzott, főleg a negyedik negyedben, amikor lehetett volna Teddy Williams meg Colin Jones is már a pályán. Camnek is kellett jönnie egy playre, nyugodtan jöhetett volna hamarabb Anderson is.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Fasza, stewartnak jó meccse lesz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tillman és Bersin nem lesznek, mindenki más okés. Rivera elmondása szerint Finnegan nagyon jól illeszkedett be, mind a pályán, mind az öltözőben. Most már egyértelmű, hogy ő lesz a nickel, Jones megy vissza a special teambe.
A Falconsnál Soliai és Bryant lesz kénytelen kihagyni a meccset.
több mint 10 éve
Akkor pár gondolat a Falcons meccs elé. Alapvetően azért sem számítok könnyű meccsre, mert bár elképesztő rossz szériában vannak, agyon nem verik őket soha, mindig butaságokon, turnovereken mennek el a meccseik. A futást elég jól fogják, úgyhogy az biztos kevés lesz, ha Stew kezébe odaadjuk harmincszor a labdát. Szerencsére a passrush, mint olyan nem létező fogalom arrafelé, így nem kéne, hogy halálra vegzálják Camet, így pedig a mi elkapósorunknak is lesz ideje elszakadni. Stewart felé mehetnének passzok is (az utóbbi hetekben érezhető javulás e téren), nem nagyon van olyan LB a túloldalon, akit sztem ne cumiztatni halálra egy az egyben. Olsenre se nagyon lesz válaszuk sztem.A védelemnek elsősorban Freemant kell megfogni, másfelől a Norman Julio párharc különösen mókásnak ígérkezik. Igazából megtehetnénk, hogy duplázzuk Jonest, mert rajta kívül égen-földön nincs veszélyes célpont, Ryan pedig tuti őt fogja erőltetni orrba-szájba. A passrush kicsit megélénkülhetne, múlt héten Brees vígan hajigált egy-két odaérést leszámítva. Örömmel venném, ha a négy falember komoly nyomást tudna generálni, nem kéne Luke-ékat blitzelni küldeni. Addison elvileg visszatérhet, meglátjuk hogyan alakul a rotáció, múlt héten Ealy a két offside-dal ellőtte a puskaporát, kicsit sikerült a doghouseba küldenie magát.
A speciális egységnek kb. egy dolga lesz, Hestert nem engedni visszafutni, meglátjuk sikerül-e megvalósítani.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy faszkodás nélkül kikapjunk, de a múlthéten bemutattuk, még mindig képesek vagyunk meccsben tartani az ellenfeleket. Ezt most el kéne kerülni és egy nyugodt, csöndes kis diadallal újabb lépést tenni az első kiemelés felé.
több mint 10 éve
Az első meccsen McCwon irányított és majdnem kikaptunk, a végén Norman pickje kellett a W-hez.Én nem várok sétagaloppot, max kellemesen csalódok.
Allen nyilatkozta, hogy még nem tudja, akar-e játszani jövőre, de az biztos, ha igen, akkor nálunk fog. Na most ugye az ő szerződése még élni fog jövőre, 8.5 millat fizuval, ami nem tartalmaz garantált összeget. Meglátjuk hogy alakul a sorsa, sztem nagyban függ a szezon végkifejletétől. Ha úgy alakul, sztem 1-2 milla körüli összegért visszajöhet.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 10 éve
A saints is csak azért volt most ennyire közel mert faszkodtatok és a turnoverekkel tudták feltenni a pontokat. Ráadásul a saints offense nem kiegyensúlyozottan szar mint a mienk. Nem tudok egy db matchupot sem mondani ami nekünk kedvez.Szoros meccsre számítok, a támadók sztem pont fordított utat fognak bejárni, de majd meglátjuk. A Saints is két kiálezett meccset játszott velünk, tőletek sem várok mást 😊Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
A védelemtől kéne egy rebound meccs, mert eléggé sokat hibáztak vasárnap, TD zokon is vette a teljesítményt, úgyhogy sztem, nagyon pörögni fognak a fiúk.
gabokocka
peach
gabokocka
több mint 10 éve
Szoros meccsre számítok, a támadók sztem pont fordított utat fognak bejárni, de majd meglátjuk. A Saints is két kiálezett meccset játszott velünk, tőletek sem várok mást 😊Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
A védelemtől kéne egy rebound meccs, mert eléggé sokat hibáztak vasárnap, TD zokon is vette a teljesítményt, úgyhogy sztem, nagyon pörögni fognak a fiúk.
gabokocka
peach
több mint 10 éve
Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
gabokocka