Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Az első két drive-ban Bushrod sztenderd 2,4 - 2,6 másodpercig tudta tartani az emberét. Inkább úgy fogalmaznék, eddig tartott, míg a védő elsöpörte a faszba. 3.18 másodperc kellett a sackig (2,6 után már ugye szteppelni kellett, még fél másodpercet bírt, persze esélytelen volt bármit kihozni a szituból). Asszongya erre Miller, és idézem szó szerint. "You can't hold the ball forever. [...] Bushrod tried to save his quarterback. " Viszavonulásával sokat segítene.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
White mellett Jeffery se 100%-os. Jól kezdödik a szezon:Bears wide receiver Alshon Jeffery injured his calf during practice earlier in the week, according to ESPN's Jeff Dickerson. Jeffery, who did not play in the team's preseason win Thursday over the Miami Dolphins, was seen wearing a protective boot after the game. He is day-to-day, coach John Fox said
több mint 10 éve
Néhány szó az első pre season meccsről...Ami lényeges, aníg a kezdők voltak fenn addig a Dolphins dominált támadásban és védelemben egyaránt...Az első drivejuk közel tökéletes volt, Tanehill 7/6....A kezdő Phins D nyomás alatt tartotta Cutlert többször is... Több agresszivitást vártam a D-től... Komolyabb pass rush nem volt...Viszont csináltunk 3 TO-t, ebből 2 int ami jó mezőnypozíciót adott... Jared Allennek voltak jó megmozdulásai pl. majdnem szerzett egy intet, de végül csak elütni tudta a labdát, nem volt elveszve, amikor coverbe volt, pedig nagyon tartottam ettől... O oldalon próbáltuk futtatni a labdát, ami néha működött... Végül nyertünk, de nem volt az igazi... Pre season első meccse, így messze menő következtetéseket ne vonjunk le...
több mint 10 éve
Ma esti meccsen kiváncsi leszek a következökre:Woestmann-ról majd holnap egy pár szavas értékelést tud valaki adni, aki nézi a meccset, hogy hogy fakított? Köszönöm előre is!
-Langford és a futás maga mennyire lesz effektív
-LB sor, föleg a pass rush ami érdekel, hogy müködik-e. Mert ha ezt a nem annyira veretes Dolphins OL-t nem tudjuk begyürni, akkor az nem jelent túl sok jót ( remélem Bass és a "csodagyerek" Woestmann villantanak)
Egyébként semmi elvárás a csapattal szemben, ha már nem fejetlenül rohangálnak boldog vagyok.Toto21

Liverpool Fc
több mint 10 éve
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Majd valaki (aki nézi a meccset) figyelje már Willie Young-ot.Sérült is volt és nem épp testre szabott neki az OLB poszt... Ám nem tartjuk sokért és tavaly a legjobb rusherünk volt... Ugye az alap védelem 3-4 lett de a playek felében ugye nem az alap sémával van fenn a D... Fangio szereti varoálni a front 7 így szituációs rusherként valszeg kapni fog szerepet, illetve amikor 4 fal emberrel leszünk fennt, akkor játszhat a hagyományos DE posztján...
Állítólag nagyon hátul van a depth chart-on, én nem lennék meglepődve ha még szezonkezdet előtt elcserélnék egy 4-3as csapatba. Mocskosul nem fekszik neki szerintem ez a 3-4 OLB poszt.
(Persze Jacoby Glenn-ről is jöhet némi jó hír.)Bazzani
több mint 10 éve
Majd valaki (aki nézi a meccset) figyelje már Willie Young-ot.Állítólag nagyon hátul van a depth chart-on, én nem lennék meglepődve ha még szezonkezdet előtt elcserélnék egy 4-3as csapatba. Mocskosul nem fekszik neki szerintem ez a 3-4 OLB poszt.
(Persze Jacoby Glenn-ről is jöhet némi jó hír.)
több mint 10 éve
Ma esti meccsen kiváncsi leszek a következökre:-Langford és a futás maga mennyire lesz effektív
-LB sor, föleg a pass rush ami érdekel, hogy müködik-e. Mert ha ezt a nem annyira veretes Dolphins OL-t nem tudjuk begyürni, akkor az nem jelent túl sok jót ( remélem Bass és a "csodagyerek" Woestmann villantanak)
Egyébként semmi elvárás a csapattal szemben, ha már nem fejetlenül rohangálnak boldog vagyok.
több mint 10 éve
Brandon Bass a szart is kiverte Bushrodból az edzésen.füligjimmyEz most nem tudom, hogs jó-e vagy rossz, èn arra tippeltem hogy Bass jó lesz idén OLB -ben, az viszont nem jó hogy ha Bushrood a tavalyi Webbi szintet hozza....
Mármint most fogtam fel hogy másik Bassról beszélsz 😉
több mint 10 éve
Brandon Bass a szart is kiverte Bushrodból az edzésen.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hmmm érdekes...Elég sok helyen Wellst az 53-as keretbe teszik, holott még tán nem is edzett a kerettel ...Állítólag remek ST playa és elősorban emiatt... Azt hallani róla hogy fizikális játékos és hogy inkább hybrid LB/S ... Méretileg kicsi LB posztra, ám mégis erősen ütközik és gyors... Szakik szerint NFL -ben inkább S lenne a posztja mint LB... Na majd meglátjuk...
több mint 10 éve
Wells sokkal inkább hibrid LB/S (nickel LB) és jó ST anyag, mint hagyományos LB. A Bears ST nem túl acélos, S poszton is jól jöhet egyértelmű passz játékoknál. Egy idei 6. kör eleje még négy évig a csapatnál van, ellentétben egy tavalyi UDFA két évével.tomi-tomiJó meg mondjuk ott van Grasu, Fabuluje, Ducasse ès Leno... Lehet ùgy voltak vele, hogy ennyi depht elég, és elkél még egy LB...
több mint 10 éve
Wells sokkal inkább hibrid LB/S (nickel LB) és jó ST anyag, mint hagyományos LB. A Bears ST nem túl acélos, S poszton is jól jöhet egyértelmű passz játékoknál. Egy idei 6. kör eleje még négy évig a csapatnál van, ellentétben egy tavalyi UDFA két évével.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem igazán értem ezt a Groy -Wells tradet... Groy tavaly kezdett nèhàny meccsen depthnek a falba nem volt rossz... Wells nem sokat mutatott a TC-ben, azt írták a roostert se csípné meg a hazafiaknál, ráadásul nagyjából megvagyunk LB posztokon....persze depht sose árt, de nem érzem hogy ez szükséges volt ...
több mint 10 éve
Ezek a problémák egy jó magyar embernek meg se kottyannak. Sírva vigadunk, csak legyen még egy üveg borunk 😀Szezonra készülve az augsztus az ivás hava, ráérünk majd szeptemberben elégedetlenkedni 😉
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Túl öreg a franchise! 70 évnyi gond csak a támadókkal, máshol ennyi gondot ha akartak volna, se tudtak volna összegyűjteni. 😊Bár a PS meccsek sem adnak tiszta képet a csapatról, de valamiféle támpontod igen. Ami val😊 ószínűsíthető, hogy bár szerintem a szezon elején még döcögős lesz, de az offense-sel nem lesz gond. tüsi91Ha jól számolom, az 1946-os szezon óta az offense-zel mindig van gond. De örülök hogy nem csüggedsz.füligjimmy
tüsi ilyen fiatalon miért csüggedne?!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ha meg viszonyítunk, akkor a védelemmel nem lesz gond szerintem. Ha ebből az Alan Ball nevű gyerekből kihoznak valamit, akkor #Donatell4Prezident. Jennings nem lesz hülyeség nickelben. Szokás szerint a támadófal fogja leránta a csapatot a picsába.Viszonyítás kérdése 😉tüsi91Bár a PS meccsek sem adnak tiszta képet a csapatról, de valamiféle támpontod igen. Ami valószínűsíthető, hogy bár szerintem a szezon elején még döcögős lesz, de az offense-sel nem lesz gond. tüsi91Ha jól számolom, az 1946-os szezon óta az offense-zel mindig van gond. De örülök hogy nem csüggedsz.füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Viszonyítás kérdése 😉Bár a PS meccsek sem adnak tiszta képet a csapatról, de valamiféle támpontod igen. Ami valószínűsíthető, hogy bár szerintem a szezon elején még döcögős lesz, de az offense-sel nem lesz gond. tüsi91Ha jól számolom, az 1946-os szezon óta az offense-zel mindig van gond. De örülök hogy nem csüggedsz.füligjimmy
több mint 10 éve
Bár a PS meccsek sem adnak tiszta képet a csapatról, de valamiféle támpontod igen. Ami valószínűsíthető, hogy bár szerintem a szezon elején még döcögős lesz, de az offense-sel nem lesz gond. tüsi91Ha jól számolom, az 1946-os szezon óta az offense-zel mindig van gond. De örülök hogy nem csüggedsz.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Matthew Wells LB, aki a Pats idei 6/2. pickje volt jön a Patstől. Csak nehogy HOF playert faragjanak Groyból. 😊
több mint 10 éve
Előttem van, ahogy a chicago-i irodában felemelik a telefont:" Na, mi van Bill? Szarban vagytok, küldjünk embert? "
^ ^ :A:
több mint 10 éve
Ryan Groyt New Englandbe cseréltétek: www.patspulpit.com/2015/8/10/9126877/guard-ryan-groy-traded-from-the-chicago-bears-to-the-new-england-patriots

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mi???? Jamarcus még a ligában van? Atyagatya.Woestmann ps-re jó lehet. Én nagyon kíváncsi vagyok a4 DE-re, akit átképeztek olb-vé. Bass oké, neki a skillsetje passzol oda, de Allen és főleg Houston és Young. Minimum kérdőjeles. Péntejen okosabbak leszünk, de sztem Youngnak necces lesz a roster.
Glennről semmi hír Bazza. Fuller, Jennings, Ball, McManis helye tuti, maradék 1 helyre megy az emberem, Porter, és sokan mások. Sztem Ps.
több mint 10 éve
Miből lesz a cserebogár: kezdő RG lesz a Raidersbenmustaineszerintem a Raiders is elérte az utóbbi évek folyamatos leépülésének és újjáépülésének a mélypontját ezzel és Mike Ticeszal
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Miből lesz a cserebogár: kezdő RG lesz a Raidersben