Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 12 éve
ha jól számoltam, jest ellenfeleinek 3mal több győzelmük van mint nekünk.. ez a két hét során teljesen megváltozhat.Szerintem jól számoltál. Csak előbb a legyőzött csapatok erőssége a tiebreaker, majd ezt követi a schedule erőssége. Btw nehezen fordulhatna meg a dolog. 4 lövése van az adott két csapatnak, Ti ebből kettőt el akartok venni, a maradék két győzelemmel nehezen lehet behozni három meccses hátrányt.
tehát ha netán úgy adódna, hogy konferencián belül ugyan annyi lesz a mutató.. akkor sem veszett fejsze nyele a dolog!Rush
Amadeus, Tate a punt-ból visszahordott yard-okban döntötte meg a szezon rekordot a Bengals történetében.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
ha jól számoltam, jest ellenfeleinek 3mal több győzelmük van mint nekünk.. ez a két hét során teljesen megváltozhat.legjobb az lenne, ha mi nyernénk 2szer ők meg kikapnának a Giants ellen. Nem kéne matekozni....
tehát ha netán úgy adódna, hogy konferencián belül ugyan annyi lesz a mutató.. akkor sem veszett fejsze nyele a dolog!Rush
de hiányzik az az 1 pont most a Houston ellen...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ha jól számoltam, jest ellenfeleinek 3mal több győzelmük van mint nekünk.. ez a két hét során teljesen megváltozhat. tehát ha netán úgy adódna, hogy konferencián belül ugyan annyi lesz a mutató.. akkor sem veszett fejsze nyele a dolog!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
http://news.cincinnati.com/article/20111218/SPT02/312180133/Return-man-Tate-gives-receivesTate valami punt ret. -nel kapcsolatos rekordot dönt
http://cincinnati.com/blogs/bengals/2011/12/18/green-with-grade-3-shoulder-sprain-but-says-he-will-still-play/
Green sérüléséről
több mint 12 éve
nhm
1 254
én úgy számolom, hogy a Jest csak akkor előz meg minket, ha mindkét meccsét nyeri! ergo a sorsunk nem a mi kezünkben van ... 😕persze nekünk nyerni kell mindakettőt! 😊
A Vasas meg pihenni fog... 😕
több mint 12 éve
neeee 😀😀😀 (ettől most véglegesen beállt nálam az agyfasz 😀)a joisten is ugy akarja, ld. voros betus resz.Mikeyáhá, visszateccetünk térni? tulajdonképpen mindenki 3 Northos csapatot akar a PO-ban - TT L, NYJ L, OAK L, DEN L - ösetleg felkészithenék magukat az utolsókörös cserkészésre 😉sutianapreméljük a Jóisten is úgy akarja, és onnantól kezdve nem érdekel ki mit merre hova 😀Rush
szerk: úgy tűnik maradt a jest' a 6. ...nem jó ez így. valaki tud mutatni egy 'schedule erősségi' rangsorolást? (hadnekelljenszámolgatnom) :rolleyes:
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
http://playoffstatus.com/nfl/nfldraftorder.htmlaz egyenlet, TT nemegyenlő PS, smidt is kőne látni? Gabi hun van, valaki számoljon már PO pozit plízsutianapa joisten is ugy akarja, ld. voros betus resz.Mikey😀 imádkozz h ne lássák meg....Amadeus91
ez alapján a Jets előtt lennénk?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
minden hitem a Giants-ben.nnna, ha nyerünk végig, szerény számításaim szerint megyünk Houston-ba! 😊)))nhmKívánom Nektek! De ehhez az utazgatáshoz még kell egy Jets vereség is. Azt is kívánom. 😊tomi-tomi
több mint 12 éve
az egyenlet, TT nemegyenlő PS, smidt is kőne látni? Gabi hun van, valaki számoljon már PO pozit plíz😀 imádkozz h ne lássák meg....Amadeus91reméljük a Jóisten is úgy akarja, és onnantól kezdve nem érdekel ki mit merre hova 😀Rusha joisten is ugy akarja, ld. voros betus resz.Mikey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nnna, ha nyerünk végig, szerény számításaim szerint megyünk Houston-ba! 😊)))nhmKívánom Nektek! De ehhez az utazgatáshoz még kell egy Jets vereség is. Azt is kívánom. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
😀 imádkozz h ne lássák meg....a joisten is ugy akarja, ld. voros betus resz.Mikeyáhá, visszateccetünk térni? tulajdonképpen mindenki 3 Northos csapatot akar a PO-ban - TT L, NYJ L, OAK L, DEN L - ösetleg felkészithenék magukat az utolsókörös cserkészésre 😉sutianapreméljük a Jóisten is úgy akarja, és onnantól kezdve nem érdekel ki mit merre hova 😀Rush
több mint 12 éve
Mikey
18 758
a joisten is ugy akarja, ld. voros betus resz.áhá, visszateccetünk térni? tulajdonképpen mindenki 3 Northos csapatot akar a PO-ban - TT L, NYJ L, OAK L, DEN L - ösetleg felkészithenék magukat az utolsókörös cserkészésre 😉sutianapreméljük a Jóisten is úgy akarja, és onnantól kezdve nem érdekel ki mit merre hova 😀Rush
több mint 12 éve
nhm
1 254
nnna, ha nyerünk végig, szerény számításaim szerint megyünk Houston-ba! 😊)))
több mint 12 éve
áhá, visszateccetünk térni? tulajdonképpen mindenki 3 Northos csapatot akar a PO-ban - TT L, NYJ L, OAK L, DEN L - ösetleg felkészithenék magukat az utolsókörös cserkészésre 😉sutianapreméljük a Jóisten is úgy akarja, és onnantól kezdve nem érdekel ki mit merre hova 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
ez csak természetes 😀 😛persze, azért várjuk meg egy okosabb ember hozzászólását, nehogy itt hülyeséget írjak és félrevezesselek. 😊először is konferencián belüli eredmény ami per pill 6-5 nekünk is és a jest'nek is. és ha jól tudom ezután jön az, hogy milyen erős a schedule, azaz akinek erősebb (ellenfelek mutatója összeadva) az a csapat van előnyösebb helyzetben.Rushakkor viszont nekünk teperni kell végig, hogy a konferencián belül meglegyünkAmadeus91
..bár 99%ban úgy érzem igazam van, de azért kell az az 1% rábólintás 😛Rush
több mint 12 éve
persze, azért várjuk meg egy okosabb ember hozzászólását, nehogy itt hülyeséget írjak és félrevezesselek. 😊először is konferencián belüli eredmény ami per pill 6-5 nekünk is és a jest'nek is. és ha jól tudom ezután jön az, hogy milyen erős a schedule, azaz akinek erősebb (ellenfelek mutatója összeadva) az a csapat van előnyösebb helyzetben.Rushakkor viszont nekünk teperni kell végig, hogy a konferencián belül meglegyünkAmadeus91
..bár 99%ban úgy érzem igazam van, de azért kell az az 1% rábólintás 😛
több mint 12 éve
áhá, visszateccetünk térni? tulajdonképpen mindenki 3 Northos csapatot akar a PO-ban - TT L, NYJ L, OAK L, DEN L - ösetleg felkészithenék magukat az utolsókörös cserkészésre 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
először is konferencián belüli eredmény ami per pill 6-5 nekünk is és a jest'nek is. és ha jól tudom ezután jön az, hogy milyen erős a schedule, azaz akinek erősebb (ellenfelek mutatója összeadva) az a csapat van előnyösebb helyzetben.Rushakkor viszont nekünk teperni kell végig, hogy a konferencián belül meglegyünk
több mint 12 éve
először is konferencián belüli eredmény ami per pill 6-5 nekünk is és a jest'nek is. és ha jól tudom ezután jön az, hogy milyen erős a schedule, azaz akinek erősebb (ellenfelek mutatója összeadva) az a csapat van előnyösebb helyzetben.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
ho je, kikapott a Jets, a Titans és a Raiders is.szerencsére már korábban megnyugodtam, 45-13nál meg már pláne 😊 (újra van remény😊)28-0 után zsinórban 13 jest' pont.. remélem csak félidei leeresztés volt az eagles-től. nagyon kell a win!Rushnyugi, nem fog fordítani a jets...mert akkor jönne 10k sportfogadáson 😀 ...a mai nap pedig nekem nem erről szól sajnos 😕MarioAna
...viszont a fogadásért meg kár nagyon, gondolom jól jött volna az a csekély kis összeg 😊:SRush
valaki elmondaná ezt a schedule-s dolgot
8-6-tal állunk a Jets -cel
jövőhéten ha nyerünk a Cards ellen akkor az 9-6 és a Giants elveri a Jets-t akkor ők 8-7
utolsó körben még ha ki is kapunk otthon a hollóktól 9-7 és még ha a Miami is kikap a Jets-től akkor ők is 9-7, szóval ilyenkor jön az a schedulos dolog nem? Ezt mi alapján számolják?
több mint 12 éve
szerencsére már korábban megnyugodtam, 45-13nál meg már pláne 😊 (újra van remény😊)nyugi, nem fog fordítani a jets...mert akkor jönne 10k sportfogadáson 😀 ...a mai nap pedig nekem nem erről szól sajnos 😕MarioAnafélidőben 28-13ra megy az EaglesAmadeus9128-0 után zsinórban 13 jest' pont.. remélem csak félidei leeresztés volt az eagles-től. nagyon kell a win!Rush
...viszont a fogadásért meg kár nagyon, gondolom jól jött volna az a csekély kis összeg 😊:S
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
nyugi, nem fog fordítani a jets...mert akkor jönne 10k sportfogadáson 😀 ...a mai nap pedig nekem nem erről szól sajnos 😕félidőben 28-13ra megy az EaglesAmadeus9128-0 után zsinórban 13 jest' pont.. remélem csak félidei leeresztés volt az eagles-től. nagyon kell a win!Rush
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Mikey
18 758
szerencsere az 1000 yard mar megvan, igy felolem akar ki is hagyhatja a hatralevo 2 meccset... veletlenul sem kell eroltetni.csori aj-nek is lassan mar mindene fajni fog. multkor a terde, most a valla... szvsz a legkevesbe sem sajnalja, hogy mar csak 2 meccs. 😀MikeyAz AJ sérülés azért engem aggaszt. Visszament, mert kellett, de elég szarul nézett ki. Remélem nem komoly. Más szerencsére nem sérült, legalábbis a képernyőn át így tűnt.
Megint meló?nasheem
az am.
több mint 12 éve
félidőben 28-13ra megy az EaglesAmadeus9128-0 után zsinórban 13 jest' pont.. remélem csak félidei leeresztés volt az eagles-től. nagyon kell a win!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
félidőben 28-13ra megy az Eagles