NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 12 éve
csori aj-nek is lassan mar mindene fajni fog. multkor a terde, most a valla... szvsz a legkevesbe sem sajnalja, hogy mar csak 2 meccs. 😀MikeyAz AJ sérülés azért engem aggaszt. Visszament, mert kellett, de elég szarul nézett ki. Remélem nem komoly. Más szerencsére nem sérült, legalábbis a képernyőn át így tűnt.
Megint meló?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Mikey
18 758
csori aj-nek is lassan mar mindene fajni fog. multkor a terde, most a valla... szvsz a legkevesbe sem sajnalja, hogy mar csak 2 meccs. 😀
több mint 12 éve
jo olvasni, hogy atkins tovabb folytatta pro bowl-szintu jatekat.green-nek voltak váll problémái, egyik play után esett rosszul, be is ment az öltözőbe.
ugye most nem serult le ujabb 2-3 kezdo?Mikey
aztán második félidőben visszajött. (egyik közeli képen látszott hogy fájlalja, de ezek szerint nem komoly)
több mint 12 éve
Mikey
18 758
jo olvasni, hogy atkins tovabb folytatta pro bowl-szintu jatekat.ugye most nem serult le ujabb 2-3 kezdo?
több mint 12 éve
Lássuk be kezd elfogyni az erő. Durva ez a liga. Szurkolóként utálom, hogy csak 5 hónap az egész szezon, de ilyenkor lehet érezni, hogy ennél többet játszatni a csapatokat teljes kizsigerelés lenne. Nehéz kiemelni bárkit, a szokásos Green+Atkins+Clements trión kívül. Esetleg még Mau.
Sajnos a "gyengék" sor hosszabb. McGlynn döbbenet. Gresham, Benson, Whit és Simpson is messze tudása alatt játszott. Adam Jones is játszhatna sokkal tisztábban. De tényleg nem akarok nyafogni, mert meg van a meccs és meg maradt a PO esély!!!!
A Whalen catchnek örültem nagyon és volt egy nagyon bejövős Collins blokk egy screen játékunknál. Folytassuk!
több mint 12 éve
Megmondtam múlt héten, hogy nem kell még feladni. 😊 9-7-tel sem esélytelen a PO.vassadinem esélytelen.. de nem is túl valószínű.. azért egy 10-6 jobban hangzik 😉
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Megmondtam múlt héten, hogy nem kell még feladni. 😊 9-7-tel sem esélytelen a PO.
több mint 12 éve
nagyon remélem, hogy Száncsezék' szopóágon lesznek ma. amúgy se szimpatizálok velük, nem tenne jót a közérzetemnek ha megnyernék a meccset, és miattuk szállna el az esélyünk :S
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
egyébként most nézve az eredményeketA Redskins megverte a Giants-t, vagyis jövőhéten Eliéknak tepernie kell rendesen a Jets ellen. Nekünk pedig hozni a Cardinals meccset, illetve ma játszik még az Eagles ellen a Jets (go Eagles)... utolsó körben mind2 csapatra csoportrangadó vár, mi a Ravens ellen otthon a Jets pedig a Miami ellen. Jó lenne oda már az utolsó körbe egy 1 meccse előnnyel érkezni. Schedule erősség alapján előrébb vagyunk nem?
kikapott a Titans úgy fest ők végleg elszálltak.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nhm
1 254
megvan a kötelező győzelem! nem elég?? 😊)
több mint 12 éve
nem volt valami színvonalas meccs, de a lényeg hogy megvan... legrosszabb esetben is 8-8. ami már nagyszerű kategória!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
hoo je, folytatódik tovább a versenyfutás. Dalton +3000 yard, A.J. +1000 jó kis rebuilding szezon ez. 😀
több mint 12 éve
most nezem csak, hogy leonard sem jatszik.Pressley se lesz, így szinte biztos, hogy Peermant látjuk majd pályán.
hat de jo.
azert ev vegere megint kezdenek elfogyni a sracok...Mikey
Caldwell is kiesett, ha jól néztem, de ez zavar a legkevésbé: Hawkins time!
És Whalen is a keretben! Tényleg fogy szépen a roster.
több mint 12 éve
Mikey
18 758
most nezem csak, hogy leonard sem jatszik.hat de jo.
azert ev vegere megint kezdenek elfogyni a sracok...
több mint 12 éve
rip :/
am. rip (kerek 2 éve)Amadeus91
tegnap... azaz ma hajnalban néztem is pár videót róla. szerettem nagyon.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/11/lawrence-vickers-shoves-adam-jones-says-pacman-spat-on-him/At first it appeared that Vickers got away with a cheap shot, but it may have been Jones who got away with something: Ross Tucker, who’s working the game for Sports USA Radio, tweeted that the sideline reporter heard Vickers tell Texans coach Gary Kubiak that he pushed Jones away after Jones spat in his face.
....
több mint 12 éve
reedy szerint, ha a terdserules miatt egesz heten nem edzo pressley nem tud jatszani st. louisban, akkor peerman fog kezdeni a helyen.Peerman FBben? Háááát, minimum érdekes. Jó hogy nem Scott 😊
...mindenki nagy oromere. 😉Mikey
Az viszont szent igaz, hogy jó lenne végre élesben (STn kívül) is látni.
több mint 12 éve
Mikey
18 758
reedy szerint, ha a terdserules miatt egesz heten nem edzo pressley nem tud jatszani st. louisban, akkor peerman fog kezdeni a helyen....mindenki nagy oromere. 😉
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/38151/wake-up-bengals-to-part-with-benson
több mint 12 éve
Unfortunately Moch has been out of practice for a long time with migraine issues. He hasn't played in a game so far this season.Valaki írta már téma pár hete. Pedig rá még azt sem fogható, hogy sok agyrázkódása volt. Remélem "kinövi" jövőre.
According to Bengals.com's Geoff Hobson, Moch is practicing with the team on Friday. Now that the Bengals are just three weeks away from the end of the season, it's unclear as to whether Moch could make it on the field for a game, though.
If he does make it on the field in 2011 it may be as a special teams player. Either way, it's nice to see Moch back in practice.
csak nekem maradt ki, hogy migrennel kuzd??Mikey
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
Unfortunately Moch has been out of practice for a long time with migraine issues. He hasn't played in a game so far this season.Csináljanak már nála egy CT-t vagy valamit..könyörgöm komplett kutatóközpont áll a rendelkezésre..nem igaz h migrénnel off egy egész szezon.
According to Bengals.com's Geoff Hobson, Moch is practicing with the team on Friday. Now that the Bengals are just three weeks away from the end of the season, it's unclear as to whether Moch could make it on the field for a game, though.
If he does make it on the field in 2011 it may be as a special teams player. Either way, it's nice to see Moch back in practice.
csak nekem maradt ki, hogy migrennel kuzd??Mikey
tudom, hogy rossz betegség
több mint 12 éve
Mikey
18 758
Unfortunately Moch has been out of practice for a long time with migraine issues. He hasn't played in a game so far this season.According to Bengals.com's Geoff Hobson, Moch is practicing with the team on Friday. Now that the Bengals are just three weeks away from the end of the season, it's unclear as to whether Moch could make it on the field for a game, though.
csak nekem maradt ki, hogy migrennel kuzd??
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
:/ Sokkal jobb évet vártam tőletek... (most nem piszkálódásként)Bradford-dal mi újság?Amadeus91jól van. rögzítősaruval a lábán nézi az edzéseket.
http://www.turfshowtimes.com/2011/12/14/2637099/sam-bradford-injury-st-louis-ramsDiamondsHead44
több mint 12 éve
Bradford-dal mi újság?Amadeus91jól van. rögzítősaruval a lábán nézi az edzéseket.
http://www.turfshowtimes.com/2011/12/14/2637099/sam-bradford-injury-st-louis-rams
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)