Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Az ami történt, nem szabadott volna, hogy megtörténjen, de legfőképp nem sportpályára való. Az alapvető gond ebben az esetben szerintem, már megint a liga reakciójával van! Garrett büntetése gyorsan meglett, ami dícsérendő és talán nem is túlzó, DE a többi játékosé nincs arányban ezzel, a szerintem súlyos büntetéssel, pl. én Rudolpht is büntettem volna (ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nyilván mindenhol vannak kivételek...de tökre semmi bajom a Peccel. Igaz hog mindig elvernek minket, de jobbak is, úgyhogy ez van. Meme meg kell, ugratni a másikat mindig jó. Ettől meg ez nem fradi-dózsaGondolom azért szerepel minden külföldi meme ben is a Cowboys meg a Pats pl mert csak itthon szokàs ezt, ugyanmárTegyük hozzá Magyarországon! Épp most voltam amcsiban ahol a teljesen átlagos Maryland-i Ravens szurkoló is teljesen normálisan beszélt a Steelersrol, sőt drukkolt nekünk a Dolphins ellen. Ez csak itt szokás, hogy gyuloljunk már valakit, biztos ad okot rá. De érdekes a gondolkodási különbség, én nem utálom se a Ravens, se a Bengals, a Peccet is csak kicsit, mert állandóan kurvajók. Inkább azok utalkoznak akiknek kevés sikerélmény jut...gondoljak így könnyebb elviselni, hogy nincs sikerélmény!!Na mondjuk, ha Garretten sem lett volna sisak és Pouncey úgy megy felé ököllel és rúgdalja a földön... na akkor mi témák lennének az eltiltás mértékéről.Teljesen független a szememben, hogy van kalapja-nincs kalapja, de abbahagyom inkább. Csak egy újabb bizonyíték, hogy bizonyos csapat játékosainak mindent lehet, ellenük meg "semmit". Nem véletlenül utálja ugyanazt a 2-3 csapatot NFL szinten minden független szurkoló 😊 .
Beki
MarioAna
Klaci79
kapitnono
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Tök jó, hogy a Steelers lett a geci megint egyeseknél, pedig még sikeresek se vagyunk😁😢Minden egyes kibaszott csapatból tudok mondani alattomos, aljas, köcsög, vagy nem szent életű embereket, bűnözőket, beleértve a sajátomat is.
Steelers D terror, az. Kicsit más szabályrendszer volt 70-ben, de még JH idejében is, mint manapság, éjjel mégis csattogtak a sisakok és lementek hárman sérülten😦. Myles Garrett megmozdulása meg a 70-es években is szabálytalan volt, talán XFL-ben nem lesz az.
Remélem a visszavágóra ki sem állunk, mert biztos most osztják a Heinzen a vérdíjat
több mint 5 éve
no
7 305
Pontosan egy kalap alatt van amig "pletyka".2szeres emberölés, meg az, hogy valaki leereszti a labdát az egy kalap alatt van ( ha jól emlékszem nem is ő engedte le csak a telefont nem vette fel vagy mi volt)Brady meg leeresztette a labdákat meccs előtt, ettől még zseni a pályán😊Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
pfefe8
Sixo
OJ a legjobb pelda, egy csekkel nem uszod meg hiaba uszod meg buntetojogilag, polgari peresen sokkal lazabb a bizonyitas.
több mint 5 éve
Levi
597
Garrettben amúgy ez a dühkitörés idén benne volt, nem? Lehet pont kifogtam azt a két-három meccsét idén, de nekem rémlik nem egy elkésett RTP vagy éppen HTH. Fura, tavaly ez nem volt rá jellemzö, szert cserélt vagy mi?első meccsen kiállították, mert megütötte Walkert.
Szokol
több mint 5 éve
Gondolom azért szerepel minden külföldi meme ben is a Cowboys meg a Pats pl mert csak itthon szokàs ezt, ugyanmárTegyük hozzá Magyarországon! Épp most voltam amcsiban ahol a teljesen átlagos Maryland-i Ravens szurkoló is teljesen normálisan beszélt a Steelersrol, sőt drukkolt nekünk a Dolphins ellen. Ez csak itt szokás, hogy gyuloljunk már valakit, biztos ad okot rá. De érdekes a gondolkodási különbség, én nem utálom se a Ravens, se a Bengals, a Peccet is csak kicsit, mert állandóan kurvajók. Inkább azok utalkoznak akiknek kevés sikerélmény jut...gondoljak így könnyebb elviselni, hogy nincs sikerélmény!!Na mondjuk, ha Garretten sem lett volna sisak és Pouncey úgy megy felé ököllel és rúgdalja a földön... na akkor mi témák lennének az eltiltás mértékéről.Teljesen független a szememben, hogy van kalapja-nincs kalapja, de abbahagyom inkább. Csak egy újabb bizonyíték, hogy bizonyos csapat játékosainak mindent lehet, ellenük meg "semmit". Nem véletlenül utálja ugyanazt a 2-3 csapatot NFL szinten minden független szurkoló 😊 .
Beki
MarioAna
Klaci79
több mint 5 éve
Garrettben amúgy ez a dühkitörés idén benne volt, nem? Lehet pont kifogtam azt a két-három meccsét idén, de nekem rémlik nem egy elkésett RTP vagy éppen HTH. Fura, tavaly ez nem volt rá jellemzö, szert cserélt vagy mi?
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Ahogy látom nem jött át amit írtam😊2szeres emberölés, meg az, hogy valaki leereszti a labdát az egy kalap alatt van ( ha jól emlékszem nem is ő engedte le csak a telefont nem vette fel vagy mi volt)Brady meg leeresztette a labdákat meccs előtt, ettől még zseni a pályán😊Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
pfefe8
Sixo
Steelers fan
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Tegyük hozzá Magyarországon! Épp most voltam amcsiban ahol a teljesen átlagos Maryland-i Ravens szurkoló is teljesen normálisan beszélt a Steelersrol, sőt drukkolt nekünk a Dolphins ellen. Ez csak itt szokás, hogy gyuloljunk már valakit, biztos ad okot rá. De érdekes a gondolkodási különbség, én nem utálom se a Ravens, se a Bengals, a Peccet is csak kicsit, mert állandóan kurvajók. Inkább azok utalkoznak akiknek kevés sikerélmény jut...gondoljak így könnyebb elviselni, hogy nincs sikerélmény!!Na mondjuk, ha Garretten sem lett volna sisak és Pouncey úgy megy felé ököllel és rúgdalja a földön... na akkor mi témák lennének az eltiltás mértékéről.Teljesen független a szememben, hogy van kalapja-nincs kalapja, de abbahagyom inkább. Csak egy újabb bizonyíték, hogy bizonyos csapat játékosainak mindent lehet, ellenük meg "semmit". Nem véletlenül utálja ugyanazt a 2-3 csapatot NFL szinten minden független szurkoló 😊 .
Beki
MarioAna
több mint 5 éve
KeyG
9 533
Lattad h o volt? Lattad h a 2 tarsa nem onvedelembol olt?2szeres emberölés, meg az, hogy valaki leereszti a labdát az egy kalap alatt van ( ha jól emlékszem nem is ő engedte le csak a telefont nem vette fel vagy mi volt)Brady meg leeresztette a labdákat meccs előtt, ettől még zseni a pályán😊Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
pfefe8
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
2szeres emberölés, meg az, hogy valaki leereszti a labdát az egy kalap alatt van ( ha jól emlékszem nem is ő engedte le csak a telefont nem vette fel vagy mi volt)Brady meg leeresztette a labdákat meccs előtt, ettől még zseni a pályán😊Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
pfefe8
Szerkesztette: Sixo
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Brady meg leeresztette a labdákat meccs előtt, ettől még zseni a pályán😊Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
Steelers fan
több mint 5 éve
no
7 305
Ki tudja mi volt ott? Mindenkinek megvan a velemenye. O a palyan es a palyan elert dolgaiert ikon, ahogy a tobbi jatekos is, MG a ketseget sem tudja felmutattni. Ott a palyan mindenki szeme elott patkany volt. Lehet soha semmi nem lesz vele tobbet. Remeljuk. Big Ben "nougyei" es ezer ember 1000 dolga barmi lehet. Ray Rice a jo pelda, mert amig ketseg volt addig nem volt semmi. Elokerult a video es mindenkitol megkapta a magaet.Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jaja, gyilkos egy védő voltNagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
pfefe8
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Nagyon adom amit írsz, pedig a mi életünket is megkeserítette mindig, de ő az egyik valaha volt legjobb védő. Még hasonló jelenetet sem találni tőle.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
Steelers fan
több mint 5 éve
Nem nyilatkozom az ítéletről mert minden létező platformról kilennék tiltva ha leírnám.Innen tuti nem, még Stezt sem bannolták pedig ő aztán tett érte rendesen.
Hála isten az élet úgy hozta hogy nekem az első mezem pont egy Garrett, szal most tényleg lesz miért hordani. ✊🏻💪🏻
P@trik
több mint 5 éve
KeyG
9 533
Vannak, nalad 😊Nem a pályán folytatott tevékenységére céloztam.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
peach
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Nem nyilatkozom az ítéletről mert minden létező platformról kilennék tiltva ha leírnám.Hála isten az élet úgy hozta hogy nekem az első mezem pont egy Garrett, szal most tényleg lesz miért hordani. ✊🏻💪🏻
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Ja egyébként ez a durva,hogy egy QB szent,őket nem büntetjük, egy QB-ra támadó védő maga az ördög (mondjuk tényleg patkány) viszont egy QB-ra támadó védőt megtámadó center meg megint szent,hisz csak a kúbéját védte,há mer ez a dóga.De akkor miért nem védi play közben? Nesze neked objektivitás.Bezzeg a földön fekvőt fejbe rugdosó és ököllel ütő Pouncey megússza 3 meccsel 😀 😀 😀 .Amit meg igazan sajnalok, hogy Garrettet ezentul faszan bedobjak majd Burfict meg Suh neve melle, mint dirty player forever.Ott is a helye egy büdös féreg, én simán örökre eltiltotam volna. Meg is érdemelte volna.
Drip
Norbi180
szerk: egyes szurkolók szemében meg valószínűleg ez hőstett lesz, mint amikor a félig eszméletlen Burfict fölött dancelt JuJu. #karma
MarioAna
több mint 5 éve
Nem a pályán folytatott tevékenységére céloztam.Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
LeviPoki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...Lewis kb összes megmozdulása ami valaha történt,fent van jutubon,ha azok között találsz ilyet,hát én bizisten lecummantalak 😀 Az tény,hogy Ray tudott pusztítani a pályán,szerette a durva focit,repültek körülötte az elkapók a futók meg a kúbék,de ilyen patkányságnak a közelében nem járt sosem. Sok játékost vittek le hordágyon egy 52-es lángos után,de tegyünk már különbséget a patkányság meg a kemény foci között.
peach
több mint 5 éve
Garettet egyesek örökre eltiltanák, de bezzeg ray lewis ikon tudott lenni és évekig a bazdszájba... vannak bajok...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na mondjuk, ha Garretten sem lett volna sisak és Pouncey úgy megy felé ököllel és rúgdalja a földön... na akkor mi témák lennének az eltiltás mértékéről.Bezzeg a földön fekvőt fejbe rugdosó és ököllel ütő Pouncey megússza 3 meccsel 😀 😀 😀 .Amit meg igazan sajnalok, hogy Garrettet ezentul faszan bedobjak majd Burfict meg Suh neve melle, mint dirty player forever.Ott is a helye egy büdös féreg, én simán örökre eltiltotam volna. Meg is érdemelte volna.
Drip
Norbi180
szerk: egyes szurkolók szemében meg valószínűleg ez hőstett lesz, mint amikor a félig eszméletlen Burfict fölött dancelt JuJu. #karma
MarioAna
több mint 5 éve
(Ha a bal tackle is ennyire elhivatott lett volna ilyen szempontból, akkor lehet ez az eset meg sem történik)Édesjézus szerinted mi történik, ha egy harmad szolgálatos afgán veterán fejibe elmegy az áram? Villanueva mostmár csak maradjon a békenobelnál. A mázli, hogy DeCastronál nem mentek el, mer ő volt már veszettebb, mint Punci.
Csiriba
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bocs, csak mostanra találtam meg, sajnos nem követek twittereket.Szivesen 😀Full penalties:ezt te hol olvastad?
Myles Garrett: Indefinitely, for at least the rest of this season, plus a fine
Maurice Pouncey: 3 games, plus a fine
Larry Ogunjobi: 1 game, plus a fine
The Browns and Steelers have been fined $250K.
Klaci79
Csiriba
twitter.com/NFLfootballinfo/status/1195383502113509378
Klaci79