Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
ktms Cleveland Browns 723
Oké még csak kedd van, de azért milyen kedd! Hát kérem szépen Wild Card előtti kedd és tényleg nem azon kell gondolkodni, hogy akkor ez az alapszakasz akkor most WTF?

Helyette azon kell töprengeni, hogy ha ilyen szűken vertük a Steelers B-t, akkor vajon mire lehet számítani a hétvégi PLAYOFF meccsen? 😊

Először is:

- a reméltet (megtaláljuk az edzőt hosszú távra)
- a kötelezőt (pozitív szezon)
- és az extrát (PO) is hozta a csapat

azaz innentől jutalomjáték van! 😊

Az előző két hétvége előtti napokon nagyon szerencsétlenül alakult minden. Kezdve onnan, hogy a Jets elleni meccs előtt 12 órával a komplett WR alakulat COVID IR-re került, helyettük a kis híjján a strandról hívták be a gyakorló csapatos WR-eket. Így aztán beszedett a csapat egy váratlan vereséget, ami szerintem nagyon "benne maradt" mindenkiben. Utólag Stefa elmondta, hogy idő hiányában nem módosítottak gameplan-en. Meg is látszott, a Jets a logikus lépést választotta és teljesen feltöltötte a boxot így passzjáték híjján jól tudta fogni a futást és WR-ek hiányában jobban tudott ügyelni a TE játékra is.

A Steelers ellen is szenvedős volt a játék, nem segített, hogy egész héten egyetlen értelmes napot tudott a csapat gyakorolni és az sem jött jól, hogy az OL edző és az asszisztense is COVID IR-re került. Nem is hozta az OL a szokott átütő játékát.

Namármost, az a kérdés, hogy a fent említett nehézségek tényleg akkora szerepet játszottak-e az utóbbi két meccsen? A Jets meccs nálam egyértelműen a balszerencsén ment el. A tartalékos Steelers pedig komoly kihívást jelentett gyakorlás híjján.

Nagyon nehéz meccs következik viszont a kezünkre játszik, hogy három hét óta ez lehet az első hét, amikor normálisan fel tudunk készülni és nagyjából egész csapattal kiállni. Emellett a bejutás is extra energiákat adhat. Reálisan nézve a Steelers egy stabil, összeszokott PO csapat akik ráadásul kulcs játékosokat pihentettek, ők az esélyesebbek. Jelenleg egy okos gameplan-el és extra játékkal van esély nyerni ellenük.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 454 — Believelander

El tudjátok képzelni, h. Stefa dupla v. semmit játszott? Pihentette volna a legjobb O játékost már a PO-ra gondolva? 😊 Mi van ha emiatt nyer a Steelers? Gyanús.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.

Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
tüsi91
Easy bro’.
2010 környékén nem volt olyan fán’ sporttvés Cowboys meccset nézni, ugyhogy én ezt biztos nem Ricsiéktől szedtem össze 😉 saját kútfőből néztem be valamit, azért bocs.

De nem értem miért vagy ilyen butthurt, amikor semmi rosszat nem mondtam a Bearsre. 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Mr.Vann Houston Texans Texas Longhorns 14
Féltem, hogy el izguljuk, de a lényeg, hogy meg lett és végre bent vagyunk a playoffban. 😊 Alig várom a rájátszást 😊 Szezon elején nagyon húztam a szám Vernon miatt, végre kezdett bele jönni erre lesérül.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.

Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
több mint 4 éve
Király sztori. Maserati 😊 Stefa érzi ezt, így kell motiválni.

mobile.twitter.com/ejmaroun/status/1346101670032367616?s=21

Vernon viszont nagy érvágás, pont mikor feljebb kapcsolt kettővel 😕

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 079 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 687
Sokszor örültünk idén, sokszor fogtunk a fejünk de sikerült a végére.

Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.
Ettől független látom ki hogy tekint erre.

Ha a kérdés az hogy:
Volt-e idén szar meccsünk? -igen volt
Volt-e idén mázlis győzelem? -igen volt
Volt-e idén fejfogás meccs miatt?-igen volt
Volt-e idén szerencsénk? -igen volt
- De véleményem szerint ez így van rendjén.
Megérdemeltük a PO? -szerintem meg!

Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.

Történjen akármi is a következő hétvégén mi már győztünk azzal, hogy végre saját magunkat képesek voltunk túllépni!

P@trik
Vasas cserék 😀 Ez jó...
Aki szerint ebben a sportban 11 győzelmet meg kell magyarázni, az éppen annyira ért hozzá, hogy felesleges foglalkozni vele...
több mint 4 éve
Egybk. ha nincs PO bővítés akkor is bent vagyunk, nr. 6 seed.

több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan

Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.

Ha a kérdés az hogy:

Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.
...
P@trik
Nem is értem, miért kérdés az, hogy megérdemeltétek-e?
Ez egy tök egyszerű dolog: idén az volt a szabály, hogy aki meg tud előzni 9 csapatot, az bent lesz a PO-ban. Ti megelőztetek 10-et. Ettől kezdve nincs miről beszélni. Megcsináltátok amit kellett, bent vagytok. Akik nem tudták megcsinálni, azok meg kimaradtak.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Hajrá srácok, járt már nagyon!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 721

Ha a kérdés az hogy:

Történjen akármi is a következő hétvégén mi már győztünk azzal, hogy végre saját magunkat képesek voltunk túllépni!

Azt a polót meg ha kutya kutyát baszik is beszerzem mind1 hány dollár. Egy igazi ereklye és emlék!

P@trik
Gratulálok,teljesen jogosan vagytok ott a play off -ban,aki 11 győzelmet öszehoz,annak igenis ott a helye.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Ha a kérdés az hogy:

Azt a polót meg ha kutya kutyát baszik is beszerzem mind1 hány dollár. Egy igazi ereklye és emlék!
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Grat! Itt volt az ideje, találkozzunk az AFC döntőben!

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Vasárnap éjjel 2:15.
Reménykedtem a szombatba, de a legszarabb időpontot sikerült megnyerni.
P@trik
dettó, fogtam is a fejem, hogy hogy lesz így hétfő
Drip
Egyetlen szerencse, h. nálunk home office van egész januárban... de tényleg a legrosszabb időpont.

Annyiban jó, h. a sok Covidos kapott plusz 1 napot, persze úgy is lehet nézni, h. plusz 1 nap amikor még elkaphatják...

Mekkora király, h. január és nem a draftról vagy HC keresésről beszélgetünk? 😊

több mint 4 éve
Akkor a POban fenn vagyok a bandwagonon. Nem is hittétek hogy egyszer nektek is lesznek bandwagon fanjeitek mi? 🙂

...amúgy is, mi lehetne kétezerhúszabb annál, ha az idei bajnokságot a Browns nyerné! 😉
Cowboykarcsi90
Az, ha a Redskins Football Team 😀
warr_b
Anniyra dúrva még 2020 se volt.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor a POban fenn vagyok a bandwagonon. Nem is hittétek hogy egyszer nektek is lesznek bandwagon fanjeitek mi? 🙂

...amúgy is, mi lehetne kétezerhúszabb annál, ha az idei bajnokságot a Browns nyerné! 😉
Cowboykarcsi90
Az, ha a Redskins Football Team 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
P@trik
dettó, fogtam is a fejem, hogy hogy lesz így hétfő

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Gratulalok, nagyon megerdemeltetek mar! 👍

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!