Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt így nagyon leegyszerűsíted, szerintem a személyeknél fontosabb a szervezeti kultúra és a tulajdonos személye. A győztes franchise kialakítása nem csak abból áll, hogy telebaszod a keretet jó játékosokkal, ehhez idő kell. Ezért is tudott viszonylag rövid idő alatt visszajönni a mélyből pl a Saints.Sőt, Long time.Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater
Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.
Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
Tomlin - Konyhás. Nincs is nagyon kérdés.
P@trik
több mint 4 éve
Sőt, Long time.Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater
Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.
Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
Tomlin - Konyhás. Nincs is nagyon kérdés.
több mint 4 éve
Sőt, Long time.www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater
több mint 4 éve
A hírek szerint marad Konyhás a HC jövőre is.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Újabb hétvége újabb teljesen jelentéktelen, tét nélküli meccs, kajak úgy érzem magam mint aki 6 hete berúgott de nem tud kijózanodni.Miért?Volt bármi tétje az utóbbi 10 év meccseinek az 1/1-en kívül?
P@trik
A tavalyit leszámítva mikor meglehetett volna a pozitív szezon 10-en x év után...
több mint 4 éve
Újabb hétvége újabb teljesen jelentéktelen, tét nélküli meccs, kajak úgy érzem magam mint aki 6 hete berúgott de nem tud kijózanodni.
több mint 4 éve
Naja. De pont ilyenkor várnám el a franchise(?) QB-nktól, hogy használja a fejét, mert nem kell több dráma.És mondjuk Baker is jobban tenné ha a játékra és nem OBJ sérülésének a körülményeire fókuszálna. Főleg a média előtt kéne tudni befogni. Van elég bajunk és még ő is rátesz egy lapáttal.Szerintem most jön ki a frusztráltság, elúszott a PO, plusz a vasas cirkusz, ezer sebből vérzünk több poszton, számukra is már tök "felesleges" a maradék 3 meccs.
Joey Tribbiani
Elkezdte fosni a média a szokásos agymenést, és beszálltak a játékosok is... hurrá...
P@trik
Komolyan ez a csapat a győzelmeket sem hagyja kiélvezni, MINDIG van valami szar.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
És mondjuk Baker is jobban tenné ha a játékra és nem OBJ sérülésének a körülményeire fókuszálna. Főleg a média előtt kéne tudni befogni. Van elég bajunk és még ő is rátesz egy lapáttal.Szerintem most jön ki a frusztráltság, elúszott a PO, plusz a vasas cirkusz, ezer sebből vérzünk több poszton, számukra is már tök "felesleges" a maradék 3 meccs.
Joey Tribbiani
Elkezdte fosni a média a szokásos agymenést, és beszálltak a játékosok is... hurrá...
több mint 4 éve
És mondjuk Baker is jobban tenné ha a játékra és nem OBJ sérülésének a körülményeire fókuszálna. Főleg a média előtt kéne tudni befogni. Van elég bajunk és még ő is rátesz egy lapáttal.
több mint 4 éve
Az AFWB (American Football Without Barriers) keretein belül sok más játékos mellett két nyugdíjas Browns TE is jön pestre. Gary Barnidge és Jordan Cameron.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
rivera kellene nektekHaslamot ismerve, biztosak lehetünk abban, hogy gondolkozik rajta
gedam
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
gedam
5 914
rivera kellene nektek
több mint 4 éve
no
7 305
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe?Az elso bekezdesben jo nagy "magaslabdat" adtal a nepnek, de tisztelik a gyaszodat.
Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/
Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.
Joey Tribbiani
A Denver ellen kellett volna hozni a kotelezot, mert igy tulsagosan nehez gyozelmi kenyszerbe sodortatok magatokat, ami a konnyu sorsolas ellenere sem lett volna egyszeru. A Bills es a Texans eddig sem szamitott nektek, sot a gyozelmeik csak segitenek vagy semlegesek. A 2.WC helyert mennetek ahol a Vasas az egyik fo ellenfel ( es a Raiders, Titans). Ez a meccs volt a legfontosabb a hatralevok kozul, szerencsere jol felkeszitett benneteket K. Es mivel mindenki botlik ezert teljes gozzel elore, mert meg mindig a tietek a legkonnyebb ssorsolas. Talan K egy "sorry" poloban jon ki a hazai szurkolok fele.
több mint 4 éve
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe? Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/
Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.
több mint 4 éve
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.Néhány évig ezt október közepére teljesítettétek 😊
Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.
Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
P@trik
Bocs, nem komoly .)
több mint 4 éve
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.
Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.Azért ott még nem tart a világ,hogy a 0-16-osoktól kétszer kikapjunk egy szezonban 😊
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
no
7 305
"panem et circenses" ezek az ultimum fegyverek, az egyszemelyben SS/ pek/ LB, a valasz meg az RB/ MEH ellenor/ FB lesz
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Greg Robinson OUTSajnos a sarki pék nálunk játszik elkapót, úgyhogy őt felejtsd el 😉
Edzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.
Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
P@trik
több mint 5 éve
Greg Robinson OUTEdzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.
Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
több mint 5 éve
A próféta szóljon belőled!Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
Toca
több mint 5 éve
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.Meg kell nyernetek mert meg lettetek jelölve a mixen ìgy: W 😁😁😁
Joey Tribbiani
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
több mint 5 éve
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.