Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Sőt, Long time.

www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater

Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.

Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
Tomlin - Konyhás. Nincs is nagyon kérdés.
P@trik
Ezt így nagyon leegyszerűsíted, szerintem a személyeknél fontosabb a szervezeti kultúra és a tulajdonos személye. A győztes franchise kialakítása nem csak abból áll, hogy telebaszod a keretet jó játékosokkal, ehhez idő kell. Ezért is tudott viszonylag rövid idő alatt visszajönni a mélyből pl a Saints.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Sőt, Long time.

www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater

Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.

Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
Tomlin - Konyhás. Nincs is nagyon kérdés.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sőt, Long time.

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
A hírek szerint marad Konyhás a HC jövőre is.
több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Újabb hétvége újabb teljesen jelentéktelen, tét nélküli meccs, kajak úgy érzem magam mint aki 6 hete berúgott de nem tud kijózanodni.
P@trik
Miért?Volt bármi tétje az utóbbi 10 év meccseinek az 1/1-en kívül?
A tavalyit leszámítva mikor meglehetett volna a pozitív szezon 10-en x év után...

több mint 4 éve
Újabb hétvége újabb teljesen jelentéktelen, tét nélküli meccs, kajak úgy érzem magam mint aki 6 hete berúgott de nem tud kijózanodni.
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
És mondjuk Baker is jobban tenné ha a játékra és nem OBJ sérülésének a körülményeire fókuszálna. Főleg a média előtt kéne tudni befogni. Van elég bajunk és még ő is rátesz egy lapáttal.
Joey Tribbiani
Szerintem most jön ki a frusztráltság, elúszott a PO, plusz a vasas cirkusz, ezer sebből vérzünk több poszton, számukra is már tök "felesleges" a maradék 3 meccs.
Elkezdte fosni a média a szokásos agymenést, és beszálltak a játékosok is... hurrá...
P@trik
Naja. De pont ilyenkor várnám el a franchise(?) QB-nktól, hogy használja a fejét, mert nem kell több dráma.

Komolyan ez a csapat a győzelmeket sem hagyja kiélvezni, MINDIG van valami szar.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
És mondjuk Baker is jobban tenné ha a játékra és nem OBJ sérülésének a körülményeire fókuszálna. Főleg a média előtt kéne tudni befogni. Van elég bajunk és még ő is rátesz egy lapáttal.
Joey Tribbiani
Szerintem most jön ki a frusztráltság, elúszott a PO, plusz a vasas cirkusz, ezer sebből vérzünk több poszton, számukra is már tök "felesleges" a maradék 3 meccs.
Elkezdte fosni a média a szokásos agymenést, és beszálltak a játékosok is... hurrá...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Rég volt ennyire jelentéktelen Browns - Cinci csoportmeccs.

Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Az AFWB (American Football Without Barriers) keretein belül sok más játékos mellett két nyugdíjas Browns TE is jön pestre. Gary Barnidge és Jordan Cameron.
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 702
rivera kellene nektek
gedam
Haslamot ismerve, biztosak lehetünk abban, hogy gondolkozik rajta

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
gedam 5 914
rivera kellene nektek
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe?
Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/

Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.
Joey Tribbiani
Az elso bekezdesben jo nagy "magaslabdat" adtal a nepnek, de tisztelik a gyaszodat.

A Denver ellen kellett volna hozni a kotelezot, mert igy tulsagosan nehez gyozelmi kenyszerbe sodortatok magatokat, ami a konnyu sorsolas ellenere sem lett volna egyszeru. A Bills es a Texans eddig sem szamitott nektek, sot a gyozelmeik csak segitenek vagy semlegesek. A 2.WC helyert mennetek ahol a Vasas az egyik fo ellenfel ( es a Raiders, Titans). Ez a meccs volt a legfontosabb a hatralevok kozul, szerencsere jol felkeszitett benneteket K. Es mivel mindenki botlik ezert teljes gozzel elore, mert meg mindig a tietek a legkonnyebb ssorsolas. Talan K egy "sorry" poloban jon ki a hazai szurkolok fele.
több mint 4 éve
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe?
Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/

Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.
Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.

Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
P@trik
Néhány évig ezt október közepére teljesítettétek 😊
Bocs, nem komoly .)

több mint 4 éve
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.
Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.

Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.
Joey Tribbiani
Azért ott még nem tart a világ,hogy a 0-16-osoktól kétszer kikapjunk egy szezonban 😊

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 305
"panem et circenses"

ezek az ultimum fegyverek, az egyszemelyben SS/ pek/ LB, a valasz meg az RB/ MEH ellenor/ FB lesz
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Greg Robinson OUT
Edzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.

Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
P@trik
Sajnos a sarki pék nálunk játszik elkapót, úgyhogy őt felejtsd el 😉
több mint 5 éve
Greg Robinson OUT
Edzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.

Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
több mint 5 éve
Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
Toca
A próféta szóljon belőled!
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.
Joey Tribbiani
Meg kell nyernetek mert meg lettetek jelölve a mixen ìgy: W 😁😁😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
több mint 5 éve