Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Ő azért nem kapott ekkorátKinézek belőle egy AB 2.0-t, a karrierje végére.Üzent az ellenfeleknek (többek között nekünk is), hogy "Get me out of here".Azért ez nagyon alja még Beckhamtől isMit csinalt megint?
Amadeus
rokaur
Állítólag a Cards ellen több játékos is ordibálta az oldalvonalon, többek között Landry.
tenorx
bcsarli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Kinézek belőle egy AB 2.0-t, a karrierje végére.Üzent az ellenfeleknek (többek között nekünk is), hogy "Get me out of here".Azért ez nagyon alja még Beckhamtől isMit csinalt megint?
Amadeus
rokaur
Állítólag a Cards ellen több játékos is ordibálta az oldalvonalon, többek között Landry.
tenorx
több mint 4 éve
Üzent az ellenfeleknek (többek között nekünk is), hogy "Get me out of here".Azért ez nagyon alja még Beckhamtől isMit csinalt megint?
Amadeus
rokaur
több mint 4 éve
no
7 305
Miert bukott Sashi? Trogersag!Ezt olvasgattam most:Ez sajna valid.
www.reddit.com/r/nfl/comments/eba2yy/the_buffalo_bills_have_clinched_a_playoff_berth/
Nem tudom ez mennyire valid, de van pár érdekes thread Browns szempontból, pl:
"IIRC Sashi picked McDermott, ownership overruled."
"Yep, apparently everyone in the front office wanted McDermott....except Jimmy Haslam, who held a vote, lost, and said “fuck it, I’m hiring Hue anyway”"
tenorx
De nalunk o tuti bukott volna, Sashival egyutt. Pegula sem alom owner, de legalabb nem pofazik bele mindenbe.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Cruyffista
3 356
Nick Chubbot sajnálom a legjobban amúgy mert egészen elképesztő szezont fut.Ráadásul úgy, hogy más top futókkal ellentétben nem viszik túlzásba a playhívásokat a statok miatt, sőt. Még kevés snapet és passzt kap ahhoz képest, mint amennyit a teljesítményével kellene. Huntot bezzeg etetik rendesen a redzone-ban.
14 meccs - 1408 yard, 8 TD
100,6 yds/game
5,2 átlag P@trik
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Azért ez nagyon alja még Beckhamtől is
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Srácok, ti megint ott tartotok, hogy milyen posztra kell még ember. Nektek nem kell sehova ember, ez a keret, tehetsége alapján simán PO szint. Az eredménykövetőbe is írtam: ezzel az O-val nektek idén dominálni kellett volna a csoportot. Ha ilyen szintű kerettel ennyire futja, akkor 1-2 új OL ember se fog segiteni.
több mint 4 éve
Ezt olvasgattam most:Ez sajna valid.
www.reddit.com/r/nfl/comments/eba2yy/the_buffalo_bills_have_clinched_a_playoff_berth/
"Yep, apparently everyone in the front office wanted McDermott....except Jimmy Haslam, who held a vote, lost, and said “fuck it, I’m hiring Hue anyway”"
tenorx
De nalunk o tuti bukott volna, Sashival egyutt. Pegula sem alom owner, de legalabb nem pofazik bele mindenbe.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Ezt olvasgattam most:www.reddit.com/r/nfl/comments/eba2yy/the_buffalo_bills_have_clinched_a_playoff_berth/
több mint 4 éve
Nick Chubbot sajnálom a legjobban amúgy mert egészen elképesztő szezont fut.14 meccs - 1408 yard, 8 TD
100,6 yds/game
5,2 átlag
több mint 4 éve
Kicsit amúgy végig gondoljuk a szezont, akkor látható hogy szinte ugyanazt futjuk mint tavaly.- Bekezdtünk egy 2-6-al csak most nem lett picsán rúgva edző...
- Éveleji világtalan támadójáték (frédi és az idióta hívásai), majd valamennyit javul és pár win
- Védelem is jó volt tavaly év elején, viszont év végére nyeltük a yardot, idén ugyan ez, azt leszámítva hogy idén látványosságba és labdaszerzésbe a kanyarba se volt a Wilks védelem GreggW D-hez képest.
- Egyedül a spec team lépett előre, Mike Priefer volt messze a legjobb edző kinevezés.
Csak sajnos van egy nagy probléma az egész sztorival hogy az idei keret sokkal jobb mint a tavalyi.
"Browns 2019" - avagy hogy lesz a svédasztalos alapanyagból babfőzelék.
több mint 4 éve
gedam
5 914
fontossági sorrendben:Ez a védelem srácok, oké Freddie túléli, de ha Wilks is marad akkor tényleg mindenki mondjon le.Igazából még mindig adott lenne, hogy a játékosokat nézve összeálljon ez a csapat, Baker egyre tapasztaltabb lesz, az O falat meg kell erősíteni az offseasonba, célpontok vannak, de persze a hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy nálunk ha minden körülmény adottnak látszik akkor is valahogy nem működik a dolog 😕
Szokásos decemberi apátia, miközben a Bills is bejut 3 év alatt másodszor.
OBJt meg kell próbálni tradelni, talán visszajön valami az árából, ezt a Hunt-Chubb duót meg valahogy egyben tartani hosszú évekre.
De ettől függetlenül várja bárki a következő szezont...? Nem látom mi változna 😕
Joey Tribbiani
Bad 31
3. o-line: mindenféleképp erősíteni kell
2. baker mentalitása: lamar és közte ebben van a legnagyobb difi. ez az ember elhitte magáról a negatív szezon után is, hogy mvp, a másik meg bevezette a csapatát a rájátszásba és utána is azon volt, hogy a hibáit kijavítsa. nem tudom, talán ezután a szezon után kicsit visszatér a földre és edz. ráférne egy kis kardió is, nem túl szigorú önmagával.
1. konyhás: fel kell venni egy támadó koordinátort és vele hívatni a játékokat. de akkor mit csinál frédi?
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Ez a védelem srácok, oké Freddie túléli, de ha Wilks is marad akkor tényleg mindenki mondjon le.Igazából még mindig adott lenne, hogy a játékosokat nézve összeálljon ez a csapat, Baker egyre tapasztaltabb lesz, az O falat meg kell erősíteni az offseasonba, célpontok vannak, de persze a hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy nálunk ha minden körülmény adottnak látszik akkor is valahogy nem működik a dolog 😕
Szokásos decemberi apátia, miközben a Bills is bejut 3 év alatt másodszor.
OBJt meg kell próbálni tradelni, talán visszajön valami az árából, ezt a Hunt-Chubb duót meg valahogy egyben tartani hosszú évekre.
De ettől függetlenül várja bárki a következő szezont...? Nem látom mi változna 😕
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 4 éve
A Browns mostani vereségével az egyetlen csapat lett, amelynek nem volt pozitív szezonja ebben az évtizedben. A 42 alapszakasz W még a mi 50-ünket is alulmúlja ebben az időszakban. Hogy is mondta Mike Polk pár éve?4-44-es pokol járással nem volt nehéz.
www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8
Sajnos még mindig igaz.
iktriad
több mint 4 éve
Ez a védelem srácok, oké Freddie túléli, de ha Wilks is marad akkor tényleg mindenki mondjon le.Szokásos decemberi apátia, miközben a Bills is bejut 3 év alatt másodszor.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
A Browns mostani vereségével az egyetlen csapat lett, amelynek nem volt pozitív szezonja ebben az évtizedben. A 42 alapszakasz W még a mi 50-ünket is alulmúlja ebben az időszakban. Hogy is mondta Mike Polk pár éve?www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8
Sajnos még mindig igaz.
több mint 4 éve
Bengals 451 yardot, Cardianls 445 yardot szerzett ellenünk.Most komolyan marad a Konyhás??? Azért Dorseytól többet vârnék.....
Baltimore mennyit fog?! 😅
(OFF: Szépen megünnepeltük hogy marad Frédi)
P@trik
több mint 4 éve
Bengals 451 yardot, Cardianls 445 yardot szerzett ellenünk. Baltimore mennyit fog?! 😅
(OFF: Szépen megünnepeltük hogy marad Frédi)
több mint 4 éve
A védelem fos, a támadók szarok voltak ma. Egy haszna lett a mai meccsnek, előrébb kerültünk a draft boardon.Mike McCarthy, Rivera, Urban Meyer, mind csapatra várnak, nálunk meg egy mikulás tesze-toszáskodik az oldalvonal mellett, világtalanokkal körülvéve.
Dorsey az idény előtt azt mondta, hogy ez a csapat még nincs kész, várjuk ki a végét. Most már látni, hogy igaza volt. De vajon meddig tart a türelem?
több mint 4 éve
Ide már tényleg Kevin Kostner kell...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
kitchens az offenset wilks pedig a defenset teszi a sírbasiralmas ez a meccs
több mint 4 éve
20 éve ezzel élünk. Dorseynak idő kell még.Ezzel az a baj, hogy ez tüneti kezelés. Ideig-óráig kijöhet belőle egy-egy sikeres szezon (pl Jags), de hosszú távon ez nem tartható. Én bíznék Dorseyban, bár mintha nála is megtört volna a lendület idénre..A szervezeti kultúra és a tulajdonos fogalma, a velejéig szét van rohadva Clevelandbe és nem tudsz rajta változtatni, marad az edző faktor.Ezt így nagyon leegyszerűsíted, szerintem a személyeknél fontosabb a szervezeti kultúra és a tulajdonos személye. A győztes franchise kialakítása nem csak abból áll, hogy telebaszod a keretet jó játékosokkal, ehhez idő kell. Ezért is tudott viszonylag rövid idő alatt visszajönni a mélyből pl a Saints.Sőt, Long time.Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater
Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.
Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
Tomlin - Konyhás. Nincs is nagyon kérdés.
P@trik
Szokol
P@trik
Szokol
több mint 4 éve
Ezzel az a baj, hogy ez tüneti kezelés. Ideig-óráig kijöhet belőle egy-egy sikeres szezon (pl Jags), de hosszú távon ez nem tartható. Én bíznék Dorseyban, bár mintha nála is megtört volna a lendület idénre..A szervezeti kultúra és a tulajdonos fogalma, a velejéig szét van rohadva Clevelandbe és nem tudsz rajta változtatni, marad az edző faktor.Ezt így nagyon leegyszerűsíted, szerintem a személyeknél fontosabb a szervezeti kultúra és a tulajdonos személye. A győztes franchise kialakítása nem csak abból áll, hogy telebaszod a keretet jó játékosokkal, ehhez idő kell. Ezért is tudott viszonylag rövid idő alatt visszajönni a mélyből pl a Saints.Sőt, Long time.Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
www.facebook.com/BRGridiron/photos/a.466113523411540/2817968551559347/?type=3&theater
Hát nem tudom, az a baj, hogy ha kirúgják 1 év után a HC-t az a baja a fanoknak, mert nem kapott elég időt dolgozni. Ha nem rúgják ki az a baj, mert szar.
Én most ezt idén 100%-ig Kitchens nyakába varrnám. Nem tudom mikor volt ennyire tehetséges csapat itt Clevelandben, és ahhoz képest borzasztó csalódás az egész szezon, de szerintem ezt nem kell pont Nektek magyaráznom.
tenorx
P@trik
Szokol
P@trik
több mint 4 éve
A szervezeti kultúra és a tulajdonos fogalma, a velejéig szét van rohadva Clevelandbe és nem tudsz rajta változtatni, marad az edző faktor.Ezt így nagyon leegyszerűsíted, szerintem a személyeknél fontosabb a szervezeti kultúra és a tulajdonos személye. A győztes franchise kialakítása nem csak abból áll, hogy telebaszod a keretet jó játékosokkal, ehhez idő kell. Ezért is tudott viszonylag rövid idő alatt visszajönni a mélyből pl a Saints.Sőt, Long time.Conner, Juju és QB nélkül is bejuttok a PO-ba, mi meg ezzel a kerettel már offseasonbe vagyunk.
tenorx
P@trik
Szokol